ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

lot_lot oni investují i mimo své etnikum? Zírám... ale odpis na daních je odpis...
    I v tuto pokročilou hodinu, a to je půl druhé v noci, mne ten název "nadace" nadzvedl.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, kolo štěstí mi dnes nadělilo žlutou výrobnu vajec. Ještě, že lišta je nafukovací, tam se toho vejde. Děkujeme marketka47 za zprávičku.evainfo pro Tebe: Vše nejlepší k dnešním narozeninám, hodně štěstí, moře lásky, žádné vrásky. Jsi sluníčko našeho vlákna, protože Tvoje nádherné gratulace k našim postupům jsou kouzelné. Pěkně si to užij. anickamalirka, děvče drž se, lidé dokážou být hodně zlí a mysli také na sebe, rodina Tě potřebuje. Přeji pěkný den, jakpak se daří Evičce, doufám, že už je lépe a Vikýšek???? Opatrujte se a ať se daří.;););)

3. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem, gratulace k postupům a mojí sousedce evainfo k narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví a pohody. A nám ostatním přeji hezký den a marodům ať se brzo uzdraví a jsou tu s námi. Ola

4. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Dobré ráno i já se připojuji ke gratulaci moji sousedce evainfo všeho nejkrásnějšího a přeji zdraví a plno sluníčkových dní. N.
    Gratuluji všem co postoupili zase o krok dál jak na farmě tak na baha.

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno všem
    a pro naši oslavenkyni k narozeninám

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky milí farmáři, přeji krásné a pohodové páteční ráno :pKonečně trochu tepleji , hned po ránu+3 st.C o_OTeď otázka na jak dlouho, silný vítr jistě, něco nedobrého zase přinese:D

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno všem. přeji hezký den:p
    evainfo užij si dnešní den sluníčkově,:) všechno nejlepší

A už tradičně, gratulka k postupům a jiným věcem-o kterých nevím-;)

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj tety, jmenuji se Oldřich a je mě skoro 12 hodin.
    Jsem úplně zdráv a maminka také...

9. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Gratuluji k Oldříškovi krásnej kluk. Prosím o radu jak se orientujete rychle v odkl.řádcích. Chci dát na plochu třeba výrobnu krabic a než ji najdu to je doba. Jak jste na tom vy? Krásný páteční den a celý nastávající víkend.

10. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci.
    To nám ten den krásně začal hned 2 krásné gratulky

A pro Evičku

Já se také skromně pochlubím na baha jsem se přehoupla do 307

11. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Miluju naše česká jména :music:

Pravda, Vít je spíš germánského původu, ale Antonín... nu, a manželovo František, ani nemluvě...

Oldřich, krása!
    Ať se Ti na našem světě líbí a máš kolem sebe plno lásky, úsměvů a radosti :inlove:

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Radečku - k Oldříškovi tobě i mamince blahopřeju ! Je to krásný kluk, a bude šikovný a laskavý a veselý a chytrý a zdravý a nejlepší na světě a zlatíčko největší ! Moc moc gratuluji :inlove:

Knížátko Oldřich bude mít tolik hodných farmářských sudiček, že z něj bude prostě jednou velký farmář ! Možná i velkofarmář !:D

....
    Evičko - všechno nej nej nej a nejvíc zdraví !
    :inlove:

Naposledy upraveno: 13/1/17
  13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Jonsdorf - velká gratulka k narození syna, dostal krásné jméno, přeji Vám všem hodně zdraví. Evainfo - hodně zdraví a spokojenosti v životě k narozeninám. Velká gratulka všem postupujícím. Pěkný den a pilné farmaření.

14. burds

burds Titán fóra

Radku gratuluji k synovi.AtˇVám roste k radosti.Je to nádherné zdravé mimčo tak atˇTi ho pustí i s maminkou brzy domů.Doufám,že jsi ho pořádně zapil to se musí aby byl zdravý.Evainfo hodně zdraví a spokojenosti k narozeninám.

15. babioli

babioli Stará škola

Radku gratuluji k synovi a jemu a jeho mamince přeji hodně zdraví, lásky a štěstí. Je nádherný. Ola

16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Radku, co dodat - krásnej kluk. Dalších slov není třeba.:)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Radku, velká gratulace šťastným rodičům - ten se tedy povedl. Jestli dobře počítám, narodil se 12. - tak to je super, naše holčička taky. A jak se vyvedla!

No a evainfo - ve světle této megaudálosti zůstáváš trošku v pozadí, ale užij si to, holka!

k. vitek: Oldříšek je hezké jméno, ale taky původem germánské, resp. gótské, Alarich. Antonín je z latiny, František z francouzštiny a Vít taky.

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

pechfóglová - a máme my vůbec nějaký český jména (resp. nějaká moravská jména) ?

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Radku, velká gratulace k narození Oldříška, ať vám dělá jenom samé radosti, potom se snášejí lépe i starosti. Hodně zdravíčka a štěstíčka rodičům a někde se možná pro Oldříška narodila i Boženka. vavovi, gratulka ke 307. Baha postupu. pechfógl, existuje nějaké jméno, které je pouze české a ostatní ho od nás převzali? Dobrou chuť k obídku a pohodové odpoledne. ;););)

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

pechfóglová xD a vidíš, prostě jsou to pro mě stará česká jména
    (o Vítovi to vím, Františka jsem tušila - zejména kvůlivá tomu s Asissi bo jak a Toníčka našeho spajdrmanovýho? takže Antonín je z latiny?!??)

Jo, a ta Božena mi taky hned vytanula na mysli... možná je to i tím, že jsem měla babičku Boženu a maminka nosí také jméno Božena...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.