ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Je škoda, že mrazy na ty bacily nefungují. Také jsem dnes ráno psala kolegovi SMS, že si netroufám vzdálit se od oné místnosti dál, než do pokoje k PC...

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy, Loperon to jistí!

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfóglová - vzala jsem si Imod..m a je to lepší ;) Kolegovo dítěto to má taky, ale jde mu to i vrchem. Takže jsem na tom ještě dobře :D Ale když vidím, co mi leze z tulidomku, tak se mi zřejmě zase citelně přitíží :wuerg:

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem vždycky používala Endi...n suspenzi pro děti, zabere hodně rychle, právě proto, že je pro děti, jen se musí navýšit dávka; jenže můj pan Mudr., který recept pokaždé na požádání napsal, je už v důchodě a tak nevím, jestli je vůbec ještě dostupná. Tentokrát jsem musela zobat tabletky, podpultovce už prošla expiračka... Asi zkusím naši paní lékárnici, s tou se dá domluvit.
    Tak já jsem s tulidomkem spokojená, právě jsem naházela potřebnou zvěř do obou úkolů, přebytky pošlu na trh a budu se dívat na seriály, pak půjdu usnout, abych se zítra mohla navrátit do pracovního procesu odpočatá, plná síly a optimismu...

Naposledy upraveno: 11/1/17
  5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. -pechfógl-

Íčko i Éčko jsou klasika (ovšem i živočišné uhlí), ale "vitamin L" je prý totéž co íčko, akorát o něco levnější, říkala má lékárnice. To s tím sirupem je ovšem dobrý tip, pokusím se ho vydobýt přes vnučku. Já teď s nadějí očekávám nastuzení, protože mi nedoléhá okno, trošinku se zkřížilo, nabobtnalo, takže žiju a chátrám v chladu. A to pak bude správce domu koukat na ten mazec.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak juchů, nepřitížilo se mi, ba naopak:D. Ačkoli vypadalo zpočátku BB naprosto beznadějně, dočkala jsem se nakonec krásných přeskoků taky a budou se stavět žůžové hůlky. Jediné, co šlo, byly vrány a pandy. Jináč bída s nouzí. Do ptačího úkolu jsem narvala hejno tukanů, tak to ani moc nebolelo a lenochodi taky hodně pomohli ;)

8. -pechfógl-

V ofiku je na pozítřek ohlíšen docela slušný plošný bonusek.

Naposledy upraveno: 11/1/17
  9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Na pátek 13-tého :D 75%. To nasadim asi XXL stromčeky :D. Nebo máte někdo lepšejší nápad ? Barevné výrobny ? Dekorky navíc moc nemám :oops:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, akce skončena, žádné přeskoky nebyly, tak jak jsem očekávala, ale výrobny už jedou na plný provoz. Přišla jsem později a byla jsem ještě u dcery podívat se na vnučku, tak jsme si daly kafíčko a pak jsem šla domů. Bylo docela chladno, začal foukat i vítr a chvílemi poletoval sníh. Budu muset jet nakupovat, ale pojedeme zítra nebo v pátek. V neděli slaví bráška 65. narozeniny, tak musím nějakou tu dobrou lahvinku koupit. A co naši marodi? Vikýšek se neozval a doufám, že Evičce je už lépe. Pěkný večer všem.;););)

11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Akce hotová. Všem přeji krásnou, dobrou noc.:)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Venku poletuje snížek tak jako v našich podpisech, ale není taková zima, u nás -5. Očička se klíží a moje kroky do pelíšku míří. Přeji dobrou noc a zítra páček shledáček.;););)

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Srdíčko pro vás milí přátelé a přeji hezkou dobrou noc .

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Jdu popřát jen dobrou noc a ať se vám něco hezkého zdá.

15. burds

burds Titán fóra

Tak jsem včera večer dorazila do Lysý.Kluk celou cestu nadával sněžilo a nebylo téměř vidět.Ale bylo už po 7 večer a tak silnice byly téměř prázdné.Akce hotová a ještě se mi podařili růžové žabky.Krásný den a marodi nestonejte.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

lacrima, Jaruško, velká gratulace ke 116. faremnímu postupu a ke krásnému číslu 333 na Baha. Milí závisláčci, všem přeji krásné ráno, za noc napadalo skoro 10 čísel, ale ranní teplota byla +2 a fouká pěkně silný vítr.Tak uvidíme, jak nám začne sníh ubývat. Už dlouho nepamatuji, že by tady v Ústí byl tak dlouho sníh. Je to jako v pohádce. Přeji příjemný den, marůdci, zatočte s bacily a ať se nám pohromy vyhýbají. Opatrujte se a mějte se fajn.;););)

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando, srdečné pozdravy již z domova zasílám a přeji krásný a pohodový čtvrtek:)Baby boom stálo za starou bačkoru , jen samá genetika, SK došla , zatím doma je jedna výrobna v základu, odpoledne začíná děsivka, tak zase napěstuji trocha hřbitovního kvítí:Djinak velká gratulka všem oslavencům a všem postupujícím, jak na baha tak i farmičce:p

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný dník přátelé,právě jsem se dohrabala domů a pochutnávám si na kafátku.
    Včera jsem zůstala u sestry,domů mě hodil dneska švagr a ještě mi šikula pomohl s odhrabáváním sněhu.
    Akcičku mám hotovou,koupila jsem SK,moje zásoby byly na nule,ale co by správný závislák pro tuto hru
    neudělal,že jo.:D.
    Dneska mi má přepravka přivézt mojí vysněnou komodu,já jen doufám že v pohodě dojedou.
    Gratuluji všem postoupivším,zatím pá

19. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    tak dneska ráno jsme skoro nemohli otevřít dveře. Napadáno asi 12 čísel, ale jak foukalo, tak to máme všechno na dveřích. Momentálně už to taje tak jsem zvědavá kolik nám toho zůstane. Manžílek se činí s lopatou venku a já doma léčím 2 marody. Nejmenší má trošičku kašlíček a rýmičku, bez teplot, tak doufám, že to bude dobré a nejstarší lehl se zánětem nosních dutin. No přece ve svém věku nebude nosit čepici, když ostatní ji nenosí a nebude mezi nimi jako de.bil, no tak teď to má leží v posteli a na hlavě kulicha. Chvílemi nahříváme a inhalujeme a chvílemi leží v pelechu. Ještě gratulka

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, u nás přes noc napadalo tak 20čísel sněhu, je tady opravdu Ladovská zima-nádhera- škoda,že neumím ty fotky:) A má to i druhou stranu mince. Odhazovat to bílé cosi není vůbec příjemné, ještěže popelnice byly včera. Za dva týdny už snad tolik sněhu nebude, to bych musela dělat na etapy,i když proč ne:sleepy:;)

Gratulka k postupům:D

Jste moc šikovní,prohlížení vašich obrázků mě vždycky pohladí u srdíčka:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.