ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    dasa1143 je dobře, že se kocourek vrátil.
    Není radno být v téhle zimě dlouho venku, i když zvířátka (pokud mají možnost) jsou chytrá a poradí si.
    Ještě rychlá gratulka - dostala jsem další nalejvárnu a jiným programem, tak si to užívejte, protože příště už to nebudu umět.

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci, o Viky mám taky starost, Daniel mě předběhl,
    kdyby o ní někdo věděl, napište, prosím.
    Zdravím Evičku (pajaable) a držím pěsti, aby se brzo uzdravila a mohla přijít mezi nás.
    Hezké odpoledne

Naposledy upraveno: 9/1/17
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, mlha, ve městě břečka, chvílemi poletuje sníh, -3. Už jsem se vrátila, dala si rizoto, abych tu slanou pachuť zajedla, udělala si kávičku a s radostí jsem si přečetla, že Evičce je již lépe, ale Vikýšek nám dělá starosti. Budeme rádi za každou zprávičku o ní. Zítra jedu s Jirkou (Jříkův starší syn) do Prahy kvůli dědictví, jsem ráda, že už se to blíží ke konci. Akce recyklomat mne zklamala, za celou akci mi napadalo pouze 192 farmářských mincí. Z tajemných jsem taky smutná, z 13 ani jeden dráček, alespoň 2 hrošíci. Tak zase příště. Přeji pěkné odpoledne a záleží jenom na vás, kde a jak si ho užijete. Moc děkuji za krásné gratulace. ;););)

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

já šel na jistotu a z těch 30 stojí za zmínku 6 plameňáků,1 hroch,2tygři,2 mravenečníci a 2 pandy červené,ostatní šlo do lišty,ale koupil jsem těsně před koncem akce jedenTCH a byl tam!!!,takže mám 2 dráčky a nechybí mi nic

5. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne. Cindy007 mám za sousedku. Teploměr zatím neklesá. Ale nic o ní nevím.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hledala jsem na fórech a naposledy psala na Silvestra sem do Závislákova...

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

... takové kamarádství jsem ještě neviděla a pro mě úžasné ...

[​IMG]... krásný, studený a hlavně marodům lepší dník :) ...
    lišáčku, lišáčku, ještě že se o naši Evičku tak dobře staráš a příště si ji už určitě ohlídáš, aby tak nezlobila a trošku myslela i na sebe :D ale si moc potěšil se správou, že se už dává dohromady, teploty jdou dolů a určitě má nachystané vitamíny a to teploučko od Tvého srdíčka ...

Páni to je zima, sem musela na půl dne do města, ale do zítra nevystrčím ani jeden prstík ze dveří a budu se vyhřívat u kamínek, či u topení :p. Teprve sem dodělala baštu a lezu k telce ... no nového Vinnetoua jsem neviděla, i když jako puberťačka jsem byla hodně nadšená a ho zbožňovala, tak snad jsem o nic nepřišla :D to snad ještě zhlédnu.

dasa1143 je fajn, že se Nikolas vrátil domů, no asi se chtěl venku jen ukázat a pochlubit v novém zimním kožíšku svým kamarádkám a tak se nějak zapomněl :D ... je to jenom kluk.
    Sem si ráno udělala kafčo a koukala na ty dobroty od marcipánky ... mít to vážně před sebou, bych se do toho pustila ... no kdo by odolal xD ...
    Mějte se všichni fajn a gratulka dalším postupujícím :p

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Vítejte přátelé,tak si pomaloučku na ty mrazíky zvykám,nejhorší je přechod z tepla do zimy a naopak.
    Špatně se mi dýchá a kašlu jako dýchavičná kobylka.Ale jde to,už si v teploučku usrkávám čajíček,
    a jsem šťastná že se nám Evička Lišákovic cítí čím dál tím líp.
    Ale také si dělám starosti,Vilýšek šneček se nám odmlčela a snad je to jen z nedostatku času,ona sem
    určitě zabloudí,tím jsem si jista.I když vím jak na tom chudák je se zdravíčkem.
    Gratuluji k postupům a přeji príma večer.Jo a dávejte na sebe pozor.
    pá,pá

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Jen tak matně vzpomínám jestli náhodou nešla Viky na tu operaci:oops:

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:) jsem ráda, že jsem alespoň na chvilinku mohla zaběhnout.
    V sobotu jsme si přivezli doléčeného 4leťáka od babičky a dědy. Už zase pokašlává, ale při takhle ostrém vzduchu venku, žádný div. Ani nesoplí, spíš má rýmu zaraženou. Tak jsem zvědavá, jak dlouho bude chodit do školky... Asi mu dělají neplechu ty přechody teplo/mráz.
    Nu, a ráno bylo na Olomoucku tak mráz, že jsem ani LPG před 7 hod. ranní cestou do práce nezapla, jeli jsme prostě na benzín. Toníček 2je spodky... a asi se školkou venku dopoledne vůbec nebyli. Puboš, ani nemluvit.
    V práci to vře... nu, 2. 1. měla nastoupit nová kolegyně, nenastoupila... a prostě nás bude 15/16 a pojedeme kontroly bez 1 člověka. To bude maso :sleepy: Snad to ustojíme a někdo nezdrhne... třeba já :p

A propos, DOBROU :music:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Říkala, že to bude v lednu (kolem 18. nebo 8.? mám lahosipa), ale doktorům se do toho moc nechtělo, buď že to odloží nebo hledali jinou alternativu... Vikýsku, slíbila jsi mi ten lov Pokémonů!

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Já myslím, že Viky říkala, po Vánocích, je možné, že se uvolnilo místo a vzali ji dříve.
    Hlavně, aby jí bylo líp. pechfógl, na Pokemóny je stejně zima, nechte to na jaro, lovení vám půjde líp.

13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ahojky závisláci, moc ráda si vás pročítám, nerada ale píši. Takže gratulace všem někam postoupivším, přání brzkého uzdravení všem marodům.
    Já mám 2 rozmazlené kocoury. Vypadají jako Pat a Mat. Oba jsou peršani. Jeden chodí ven a vypadá jako obrovská černobílá koule. Nejraději mi zdrhne večer v půl desáté a můžu mu vyhrožovat jak chci, že ho nechám přes noc zmrznout, začne si mezi půl 12 a půl jednou mlátit ocasem do okna, takže mi to nedá a jdu ho pustit domů. Do rána mi pak věrně leží u postele.
    Druhý je hubený, protože má spíš letní srst. Jak se ochladí, nevyleze z baráku. No a když ho odnesu do sněhu, je doma dřív, než se otočím a zavřu dveře. Lehne na bobek k topení, opře si o něj zadek a ani se nehne.
    Tak jsem se nějak rozepsala. Přeji vám všem dobrou noc, hlavně nezmrzněte, když vidím ty šílené minusové stupně, je mi vás líto.
    Tady moc veliká zima není, dneska trochu napadalo a kolem 2 hodiny byly -2.

Naposledy upraveno: 9/1/17
  14. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Co se týče Viky007 - našla jsem v diskuzi toto:
    "Hezké odpoledne, po převazu na chíře doma se zprávou o nutné amputaci 4. prstu nohy, kardiolog. operace se musí z těchto důvodů odložit o 3 měsíce."
    Nejde mi to citovat, asi proto, že je to už v archivu. Každopádně tahle zpráva je z 9.12., což je teprve měsíc. Ale pak ta amputace prstu.... třeba řeší to. Doufám že mezi nás brzy zavítá a rozptýlí naše obavy. Moc bych jí přála aby se už všechno v dobré obrátilo a mohla si tak nerušeně užívat reálného života a jedné nereálné hry.
    ----------------------

Je fajn, že Lišáčkovic Evičce už je líp, že to ale trvalo, ta potvora nemoc se jí pěkně držela. Nějak si nám Evičku oblíbila. Ale my jsme tu na ní tak intenzivně mysleli, že jsme ty bacily myšlenkama zahnali. No a Lišáčkovi na tom taky připíšeme malou zásluhu. :)
    ----------------------

Už se těším na další akci, ráda si spravím chuť po té poslední. Že jí nedodělám by mi ani tak nevadilo, ale vyhlížela bych to, aby byla opravdu hravá, nejen klikací, a odměny poněkud různorodější a levnější a ještě abych si sama mohla vybrat které chci vyzobat. Tak bych si já představovala ideál, a tajně doufám že se naplní. :p
    --------------------------------

Kdo sem zavítá ještě teď večer, tomu přeji dobrou noc, a kdo to bude číst až ráno, tak přeji krásné ráno a dobrou chuť ke snídani. Já ráno vyrážím do města (Kutná Hora), tak snad jsem té civilizaci úplně neodvykla. Uvidíme jestli se tam neztratím a dovezu se zpět domů celá.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré ráno :)
    Mám konečně účetně uzavřený loňský rok a už jen musím připravit do konce týdne naší daňařce papíry za prosinec, ty roční uzávěrky a inventuru... A potom mám do konce měsíce běžný provoz... Urra!
    Tak pro mne momentálně dobrou (i pro každého, kdo by ještě ponocoval) a doufám, že se nám tu brzy objeví milí spolufarmáři, které postrádáme.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, jenom jsem sklidila, zasela na celý den, za chvíli vyrážíme směr Praha a návrat až večer. Budu se těšit, co nového den přinese a hlavně ať našim marodům je lépe a ti, kteří jim pomáhají, ať to zvládají a také bacily ať se jim vyhýbají. U nás jeden z vnuků už také ulehl. Přeji pěkný den a opatrujte se. ;););)

17. burds

burds Titán fóra

Evičko velká radost že ti už je líp lišáček se o tebe dobře stará.Lumat dcera má také chameleona a hledat zeleného chameleona v trávě je fakt dřina.Koukám že Váš Kubík je samý zoubek,to ten náš Kubík stále v 8 měsících ani jeden zoubek.Asi bude po dceři ta měla také zoubky pozdě.Docela jsem se tehdy ptala doktorky proč jí žádné nerostou.Tehdy mi řekla že dítě bez zubů ještě neviděla tak uvidíme kdy nám alespoň 1 zoubek vyroste.Krásný den dnes čekám dceru s dětmi tak se moc těším.Hezké úterý všem

18. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den, u nás mrazivý (- 12), zubaté sluníčko, zatím jsem do těch mrazů nevystrčila nos, dnes odpoledne máme babinec, tak ven půjdu. Jsem ráda, že Evička se pomalinku zotavuje a brzy se tu ukáže. Viky007 snad také překoná své zdravotní problémy a vrátí se mezi nás. Všem ať se bacily vyhýbají. Na farmě klid, pěstuji do stodoly.

19. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Dobré mrazivé -10 ráno, sedím tady u farmy a čekám až přijde revizor plynu. Začal chodit v 8,tak už se snad dočkám, protože musím jít ven do toho mrazu. Sotva jsem dopsala tak zvonil. Plyn nikde neuniká, takže odcházím. Hezký den závislákům.

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové dobré ranko přeji všem;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.