ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

evik1016 - jo, kdyby to byla skutečná živá myš, určitě se neptám, jak dopadne.
    Ale to jste tu před časem odsuzovaly.
    Jenže myš na klíček nebude dost vydatná. Kdyby to tam aspoň místo vrány (havrana?)
    číhala straka a myš se leskla, bylo by to jasné.
    :D
    Milé dámy, určitě všechny vrháte aspoň vražedné pohledy.
    :DxD

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Dneska nějak nestíhám,ale Vaše příspěvky si vždy před spaním ráda přečtu.Jste báječní,ještě teď se chechtám :D.
    pechfoglová,no né,jaký to veselý podpísek máš,já jen koukám.
    Jinak u nás -13,a moc hezky to pod nohama křupe,paráda,tak nějak by měla vypadat pořádná zima.
    Holky a kluci mizím,krásnou dobrou noc.....
    pá,pá

3. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Čauky, z časových důvodů tady na fórum chodím málo, a proto jsem až teď objevila tuto bezva odpočinkovou diskuzi.
    U nás je -10 a asi 30 cm sněhu, nádherná zima.
    Řešili jste tady čím kdo házel, proto přidám svůj zážitek. Maminka mi vždy říkala, že nemám házet ničím co je rozbitné nebo těžké a může to rozbít něco jiného. To abych pak nebrečela že se to rozbilo. Takže jednou když se manžel opravdu hodně zapomněl (nutno dodat, že ještě nebyly mobily a já se o něj bála), tak jsem si ke dveřím nachystala asi 5 litrový hrnec vody. Když zašramotil klíči ve dveřích a otevřel, tak jsem to na něj chrstla. Skoro hned byl střízlivý. Asi za 3 roky to mělo pokračování. Opět se zapomněl, já nic nechystala, ale on si vzpomněl a když otevřel, tak měl před sebou rozevřený deštník. Fakt mě tím dostal, smáli jsme se dlouho.

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Teda fakt poslední dvě stránky super.Jsem sice urvaná jak knoflík ale řebím se tu jak jamajčan.Jo to já za mejch mladejch let taky vrhala co mi přišlo pod ruku,až se můj dědek odnaučil mě provokovat.Ježiš kolikrát hledal večeři i stalířem v zahradě(blbé keci).No možná jsem už trochu dospěla,ale nejsem si jistá.

5. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný večer,
    gratuluji k postupu našim nejrychlejším farmářům pezt a Bagíra. Děkuji za všechna přáníčka k postupu.
    Dočetla jsem všechny příhody vrhaček čehokoli a příběhy mláďat s botami i blátem. Nejen děti ztrácí boty. Před x lety jsme s pracovním kolektivem absolvovali nějaké vzdělávání v Kroměříži a my holky jsme se patřičně vystrojily, abychom reprezentovaly. Po skončení semináře jsme se přemístily do vinného sklepa do Bořetic a kvůli pohodlí i vínu, jsme vyměnily lodičky za tenisky. Během delšího pobytu ve sklepě byla venku pořádná bouřka. Když jsme se vraceli ze sklepa k autobusu, chtěli jsme si zkrátit cestu přes travnatou plochu, netušili jsme, že je tam příkop zaplavený bahnem. Jak jsem ve tmě šlápla, čvachtlo to a vcuclo mi to botu. To jsem byla ještě šumná děvčica, tak kolegové šli na kolena a plácali rukama v tom bahně. I když jim řidič svítil autobusem, bota se nenašla.
    Domů jsem dojela v lodičkách, aby si manžel nemyslel kdovíco. Mělo to ještě pokračování za 3 týdny. Kolegyně si byla pro víno a dostala k němu tenisku pro tu "okatou čerňulu". Majitel sklepa (takový milý stařeček), druhý den vykopal botu motykou, vypral ji a poslal. Hodně dlouho jsme k němu jezdili pro víno.
    Recyklovat asi nebudu, jednak i přes pečlivou přípravu jsem měla hrozně málo baterií, ale taky jsem zkusila 4 pokusy (na víc nebylo) a byly to 3* krejcary a na pořádnou odměnu by stejně mince nebyly.
    Přeji dobrou noc. Už aby se lišáčci uzdravili, chybí tu liščí půlnoční rozloučení.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak si to tak zpětně pročítám a Prepperka, je bezva, že se Ti líbí Avatar, i kdyby jenom kvůli efektům 3D. Ke Stmívání mám neúplný citát (protože se mi nechce hledat), ač je i v té neúplnosti dokonalý: "Kdybych měl tu možnost, vydal bych další dodatek k ústavě USA, který by frustrovaným hospodyňkám v domácnosti zakázal psát romány o spolužití lidí a upírů." Nechápu, jak je možné, že vysokoškolsky odiplomovaná osoba ženského pohlaví, vzdělaná (tedy ten diplom to říká) v anglickém jazyce a literatuře, mohla sesmolit to..to.. no toto. Když začalo tohle šílenství v knižní podobě, se sebezapřením jsem skončila na straně 147 první části (název si nepamatuji). A z filmů raději jen upoutávky, abych věděla, o čem ostatní mluví... spokojenější jsem i při sledování, zaplaťpán.u, poslední série Vampire Diaries. Zvyk je zvyk, taky to byla móda... tak jedu do konce. Navíc Damon Salvatore je luxusní m.a.g.o.r. A jeho představitel Ian Somerhalder navíc i fešák. To je dokonalá kombinace. Kdyby v těch stmívacích filmech byl někdo podobně sympatický, asi bych to také ze zvědavosti zkusila, když knižní předloha neprošla... Ale každému se líbí něco jiného.

Naposledy upraveno: 7/1/17
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a mrazivé pozdravy zasílám:ptentokrát z práce :sleepy:Dublonky padají, mince cinkají co víc si přát, snad jen aby se trochu oteplilo:DRáno při cestě do práce mi moje autíčko naměřilo -24 st.Co_O

8. vavovi

vavovi Stará škola

Krásné slunečné, ale mrazivé ráno do závislákova
    U nás ráno také -24. Teď už se otepluje jen - 20

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co se populární literatury týče, jsem jí nedotčena. Nečetla jsem ani neviděla Stmívání a nežeru Hru o trůny. Kromě toho, když budu chtít, tohle si dokážu napsat taky. A dokážu i předpovídat příští zápletky. Inu, jak říkal lord Disraeli: Když si chci přečíst dobrou knihu, musím si ji napsat sám. Jinak malý poutač na dneští TV: v podvečer Kočka není pes - populárně naučný o zvířátkách a večer nová verze Vinnetoua....

10. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Nový Vinetou má hodně špatnou kritiku i recenze, jelikož jsem na něm vyrostla tak se podívám ať si udělám vlastní názor.
    Včera večer jsem tady psala že je krásná zima. Zrovna teď si to nemyslím. V noci přestalo topit dálkové topení a jelikož bylo -15 (teď -10) tak v bytě máme +17. Chudák správce běhá po domě a telefonuje, aby zjistil co se děje a kdo to opraví. Zatím se zahřejeme horkou polévkou, po obědě to jistí čaj se slivovicí. To budeme vypadat :) jestli se takto budeme zahřívat celý víkend.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonoše hlásí v půl druhé ráno -19°C, ráno v 6 hodin -22°C. Teď nesměle vykukuje za mraky sluníčko, takže je líp. Dokonce jsme i nastartovali naši malinku :D(což se sousedovi s jeho korejcem nepodařilo:wuerg:). Zlatý škodověnky :inlove:
    Večer se nám mrazem tak zkroutily balkónové dveře, že když jsme šli s tatou na čmoudíka, musela jsem je celou dobu držet, aby se neotvíraly o_O Taky nám přišli zapět tři králové... Uvaříno mám od večera (džuveč), takže se můžu vesele poflakovat :p
    Ve čtvrtek mi zubní víla vytrhla zoubek (ten, co mně dal nedávno tak hrozně počudit). U nosu zůstalo zánětlivé ložisko, které se na vánoce začalo bouřit a rozlezlo se opět do celé tváře. Tak teď už snad budu mít klid :sleepy:
    Asi budeme muset odstrojit stromeček (umělý), ptž ta naše černobílá bestie ho chodí okusovat, a pak to všude zvrací. No, není vona úplně bl.bá ? :eek:
    Včera jsem dostala od taty opožděnýho ježucha - mobil, bo ten, co jsem dostala minulé Vánoce, jsem utopila :oops:(spadnul mi do záchoda) a ani po okamžité resuscitaci se už nepovedl zprovoznit :cry:. Ale podařilo se nám, s vypětím všech sil, sehnat ten samý
    (3 tisíce v háji - vlastně v hajz.....):( Njn, poučení pro příště....na záchodě se telefon nezvedá, ani kdyby volal sám papež ;)

Naposledy upraveno: 7/1/17
  12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,
    u nás je slunečno -15, nádherný zimní den, už jsem to byla prozkoumat.
    Je to na běžky, stopu už někdo udělal. Autem bych teda nikam jet nechtěla, hodně to klouže.
    Vinetua jsem jako mladá měla ráda, filmy i knihy, podívám se určitě, asi by se to nemělo srovnávat.
    Mějte hezké odpoledne.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásnou sobotěnku milí závisláci. Včera jsem nestihla přečíst co je nového, ráno jsem odjela v 1/2 9 do města, různé pochůzky, nová občanka, rtg kyčle, schůzka v bance a domů jsem dorazila skoro v 16 hodin a v 16,30 jsme šli popřát švagrové k narozeninám a před 23 jsem dorazila domů, vlezla do bublinek a do pelíšku. Za celý den jsem byla docela zmožená a bylo chladno. Evičce ,přeji brzké uzdravení. Dnes na posledy si vychutnávám vánoční výzdobu a zítra dopoledne se vše vrátí opět do normálu a už ani ne za celý rok ,se budu připravovat na letošní advent. Dnes má narozeniny zeťáček , tak zítra až dorazí večer z práce, tak se tam u nich na chvíli sejdeme. Jdu si uvařit kafíčko a přeji všem krásné lednové skoro ledové odpoledne. U nás ráno tak velký mráz nebyl, bylo -12 a nyní je -8.;););)

14. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

vrku1990 - jsou i jiné způsoby zahřívání - a účinnější a příjemnější než slivovice ;)......xD

Y_n_O - no já za to v podstatě nemůžu, prostě Stmívání žeru. A není to pro mě módou, ani upíry, prostě jen miluju romantické knihy a filmy, a Stmívání pro mě splňuje všechna kritéria. Je v tom pro mně něha, láska, krásná příroda, psi a v neposlední řadě i krásní chlapy (nebo kluci? - ále to je jedno :p). Takže mi je fakt jedno jestli je hlavním hrdinou upír, Hulk či Vinnetou, hlavně že se mi to líbí. Oni jsou všichni smyšlení, takže celý ten příběh je podle reality naprostá blbost, ale o to mi ve filmu ani nejde, ani se vlastně nechci koukat na realitu. Té mám okolo sebe dost každý den. Tady se mi líbí právě ten vymyšlený svět, kde ještě pravda a láska vítězí, a nakonec ještě vše dobře dopadne. Kde jinde dnes tohle najdem než ve filmu. A takové mám právě ráda - staré pohádky a romantiku.
    Co se týče psané podoby této záležitosti, v knihkupectví jsem do něj podrobně nahlížela, ale vůbec mě ty texty nezaujaly. Bylo mi to líto, protože ráda čtu a kniha má ještě jiný rozměr než film, takže bych do té četby měla opravdu chuť, ale ani v tom knihkupectví jiskra nepřeskočila, takže jsem usoudila že ani doma by to nebylo lepší. Knihu jsem zase pěkně do police vrátila a doma si pak znova s chutí pustila film.

Ale aby to nevypadalo že jsem líznutá jen jedním směrem, miluji ještě sci-fi. (I když že by mě i zde lákal vymyšlený svět, často odtržený od reality? 8)). Filmů s touto tématikou mám v oblibě spoustu, ale poslední zvláštní, který mně velmi zaujal byly Příchozí (Arrival). Když jsme s manželem odcházeli z kina, byli jsme úplně paf a celou cestu domů (60 km) jsme se snažili dopídit o čem to vlastně bylo a co to mělo znamenat. Určitě doporučuju.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

skalara-taky už jsem uklidila vánoční ozdoby,páč to malý co jsem na podzim zachránila mi z umělého stromku udělalo trhací kalendář.Umělej jsme pořídili že nepadá-OMYL-padá,tedy pod péči naší malý čičiny.Než jsem vymotala svíčky a korale ze stromku tak jsem vyrostla snad o metr.No hrůza co s tím dokázala udělat.Též s tebou musím souhlasit,že na wc se dělá něco jiného a netelefonujexD:D:Dtak se pěkně zahřívejte a já mažu do práce,nojo hamat se musí a už najíždějí školy pá

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Což o to, zvednout ho můžeš, ale nesmíš pustit :D

17. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Přeji hezkou sobotu všem zdejším farmářům. Omlouvám se, že jsem nepodal info
    dříve, ale Evinka je velmi nemocná , stále měla horečky přes 40 , včera poprvé klesly
    pod , v noci opět vylétly přes 40 , nyní pomalu klesáme, ale pod 39 ne a ne . Včera
    poprvé se k nám dostal lékař , protože jak naschvál odešla sněhová fréza od traktoru
    a těch několik kilometrů bychom ručně neproházeli. Naštěstí se našlo pár dobrých lidiček,
    kteří sehnali techniku a máme alespoň trochu průjezd k civilizaci. Jenže padá neustále
    sníh a mrzne až praští , tak snad nezapadáme znovu. S Evičkou je to tak, že jestli budou
    teploty stále stoupat , odvezou jí do nemocnice. Mám moc pozdravovat , mrzí ji, že s
    vámi nemůže poklábosit, leží , je hodně zesláblá. Gratulujeme všem postupujícím a přejeme
    hezký den. Daniel

18. vavovi

vavovi Stará škola

Vánoční výzdobu už jsem také sundala, alespoň tu na kterou dosáhlo mládě. za celé vánoce se nám nepodařilo vysvětlit mu, že na vánoční stromek se neleze a tak po 4 převržení šel stromek z domu. Což bylo již na silvestra. Nechtělo se mi již po 5 během týdne strojit stromek. Ještě že ozdoby jsme tenkrát koupili plastové.

Danieli - děkujeme za zprávu a Evičce vyřiď přání brzkého uzdravení

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Danieli, moc děkujeme za zprávičku, Evičce držíme palce a přejeme ať se brzy zbaví teplot, potom se začne zlepšovat. U nás je pod mrakem, nesněží a sněhová kalamita, o které se všude mluví, tak ta u nás nehrozí. Po delší době se sníh u nás drží, ale sluníčko, které jinde krásně svítí, tak to mi už chybí. Všude jsou krásné rampouchy, tak jak to v zimě má být. Jenom chodníky jsou místy jako kluziště.Protože Ústí je v kopečkách, tak sejít někdy třeba jen na trolejbus je opravdu unikum, aby člověk s sebou nešvihl. Ještě, že je při okrajích sníh, tak se dá jít v něm. krásné odpoledne. ;););)

20. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Zdravím z mrazivého východu, teď je -14, chvíly svítilo zubaté sluníčko, ale mrzne až praští.Danieli pořádně opatruj Evičku, ať se brzo uzdraví a vrátí se mezi nás,její příspěvky opravdu chybí. Protože je velká zima a mně se nechce ven, jdu upéct trochu čerstvých rohlíků, chleba mám ještě v mrazáku. Koupila jsem 10 tajemnic a jedna nová potvůrka se objevila a také růžové opice. Přeji pěkný a klidný podvečer a vyhýbejte se bacilům!;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.