ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Evi gratulka k postupu,já už to ani nekomentuji,se s jedním levelem hrabu rok a ty skáčeš po měsícixDTo už je pomalu na závistxD
    Jinak ti to sousedko moc přeji a jsem ráda,že tě mám za sousedku a budu i trošku za sobečka,neboť jsi můj jedinej dodavatel SK hi hihi a tak si Tě musím předcházet a brzy se domaroď a nová strojovna ať ti šlape k tvé radosti.To ti přeje Lída:);)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer všem :)
    Nějak vás nestíhám číst, a obávám se, že až se k tomu dokopu, nakonec dojdu k názoru, že tolik informací už nepojmu, takže dočítat nebude mít smysl :D

Takže gratulka všem co se komu povedlo i nepovedlo (však ono bude líp)
    a dobrou noc, až se půjde do hajan :inlove:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, velká gratulace ke 127. faremnímu postupu, přeji rychlé uzdravení a kamarád ať Ti dobře slouží! Všude padá sníh a u nás pršelo. Venku ani není mokro, protože vichr to stačil vysušit! V televizi slyším, jak je všude sněhu, ale u nás ani poprašek! Já zimu také nemusím, vždycky jsme s Jiříkem si jeli zkrátit zimu někam do teplíčka, sluníčko v zimě je u nás hodně málo a působí to depresivně. Jenom kvůli vnučce je mi líto, že nemůžeme toho sněhuláka postavit, ale ještě jsem nekoupila mrkev na nos, tu jsme snědli v polévce na Nový rok! Přeji pěkný večer a marůdci, dejte se do kupy!!!;););)

4. Ahoj mamča50
    bylo by možné psát věty na konci s interpunkční tečkou místo vykřičníků? Tečka se nachází na klávesnici nad klávesou pravý ALT a na rozdíl od vykřičníku se píše bez Shiftu ;) :D
    Děkuji

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Holky .. Lídi a Mamčo moc děkuji za útěchu, protože se už u něho začínám vztekat xD mi ho vybrali mladí a já stará konzervačka přesto bojuji a zřejmě budu hodně dlouho :p ... krásný večer všem, jdu na kutě. Jinak mi dnes mělo skončit premium, tak asi ráno bude určitě fuč :sleepy:

Naposledy upraveno: 4/1/17
  6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

U nás je to hotová chumelenice a metelice.Plechového miláška raději nechám pěkně v garáži.
    Začala jsem leštit chomouty,a pokud to tak půjde dál,zapřáhnu si koně a hybaj do města.
    Asi zaparkuji u nějakého báru,protože budu jak rampouch a není možné,že by babce neposkytli ,,první pomoc,,.
    Přiberu i lopatu,jeden nikdy neví,možná zůstanu někde v té závěji ;).
    Tak jsem přemýšlela jak je hezké,že máme ty čtyři roční období.Žít celoročně na poušti,kde vám písek vrže i mezi zuby
    by asi byla dost nuda :D.
    Přátelé jdu si syslit na farmičku,ale ještě popřeji hezký večer a postoupivším k vyšším levlům.
    pá,pá

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno... kdysi jsme měli čtyři roční období. Teď je většinou podzim od září do dubna, potom měsíc jaro, potom tropy a pak zase podzim :eek: Já si sníh a zimu vychutnám, konečně, proti zimě se obleču, s vedrem neudělám nic... Jen ať padá to bílé s"f"instvo za limec, ať mrzne. Celý rok houby pršelo, tak ať si příroda pod peřinou odpočine a ze sněhu nabere na jaře vláhu.
    Ano, jsem dlouhodobě vyučený optimistický pesimista...
    Dobrou noc.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak u nás začíná mrznout, sníh nepadá, tak z toho ráno bude asi pěkná klouzačka.kometak96, gratulka ke 341. Baha postupu a všem závislákům dobrou noc.;););)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se podívala na jeden z povedenějších USA filmů (po kouskách, protože to znám skoro záběr po záběru, tak přeskakuju, bohužel to dělám i u knih, ty popisovací pasáže...), Sam Worthington ožil v modré kůži na Pandoře a já můžu jít spokojeně spát, pohádka na dobrou noc byla.
    Ještě jednou dobrou Vám všem.

10. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    robin, kometak a evainfo, gratuluji k postupům. Taky nám se podařilo posunout se o kus na Baha, tak máme 290 lvl.
    U nás to se sněhem zatím není tak špatné, zatím je spíš pro radost, než pro zlost. Kdyby to alespoň napadlo, pak zamrzlo a vydrželo to tak do března. Ale on to člověk odháže, odpoledne vykoukne sluníčko a udělá z toho břečku, pak to napadá znovu a tak pořád dokola.
    U vás horalů to netaje, ale zase toho máte kvanta na odklízení. My chodíme se Štěpíkem na boby, ale tam by to chtělo ještě trochu sněhu, pošlete něco k nám, ať toho nemáte tolik na odhazování.
    Přeji dobrou noc a počasí ať vás nikoho nezlobí.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 4/1/17
  12. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Y_n_O - S tím naprosto souhlasím, na Avatara se vždy ráda podívám. Když ho dávali v kině, byli jsme na něm 6x ve 3D. Brala bych, kdyby existovalo nějaké kino, kde by se promítaly staré filmy, čas od času bych si tam udělala výlet. Doma v TV nebo na počítači už se sice člověk obejde kdy chce, ale kino je kino, hlavně to 3D zatím nic nenahradí. Doma to prostě (speciálně vizuálně skvělý film jako Avatar) není ono. A ještě miluju ságu Stmívání, to je pane romantika. :inlove:

13. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Krásnou, dobrou noc.

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando:ppřeji krásné čtvrteční ránko;)Tak už zima dorazila i na východ republiky, bílá tma vítr sníh :D

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, také Ústí hlásí, máme sníh. Večer to ještě vypadalo, že bude náledí, začalo to namrzat a v noci napadal sníh, tak asi okolo 5 - 7 cm, to už půjde sněhulák na zahradě postavit. Přeji pohodový den a ať sněhovou kalamitu ve zdraví přežijeme. ;););)

16. burds

burds Titán fóra

Kometak a evainfo blahopřeji k postupu.V Úvalech leží sníh,vypadá to hezky.Krásný den všem

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno od Vyškova sníh,sníh, sníh. Musím odhazovat, moc se mi nechce Zítra jedeme do Prahy na vnuččiny narozeniny-2-, jsem zvědavá na D1 a potom na příjezd domů v neděli, jestli se vůbec probrodím k vchodovým dveřím. Co bude dělat Nikolas-kocour- netuším vůbec:p;)

Opět všem gratulka k postupům a jiným výročím:inlove:8)

A ještě začal foukat vítr a to bílé nadýchané mi fouká na okna,vypadá to hezky-zevnitř-:sleepy:

Naposledy upraveno: 5/1/17
  18. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    To bílé studené, stále padá. Ráno při krmení mi "pomáhalo" mládě. Tak urputně, že v závěji ztratilo boty. Tak rychle domů převléct. Jedna gratulka a jít hledat.

19. mirakoud

mirakoud Expert fóra

U nás "zatím" bílo, uvidíme, co to udělá přes den. Dle mobilní předpovědi by mělo vydržet. Poslední akci jsem díky ´třídenní návštěvě prcka s rodiči dodělala jen tak,tak, s pomocí zakoupení jednoho malého košíku. Přece jen by mne mrzelo mít akci nedodělanou, když jedu všechny už z principu :p.
    Na farmičce přesazeno a zvířátka nakrmena, tak teď jdu pokračovat v louskání ořechů, kterých mi děti pod stromeček nadělili dvě velké tašky. Tak budu mít zásobu na celý rok. Manžílek rád štrůdly a bez ořechů to není ono.;)

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dasa1143: Tak to máme cácorky stejně staré. Té naší se údajně o víkendu povedlo tohle - ztratila dílek stavebnice:
    No sakra, já to snad nevložím! Dokážete si to rozkliknout?-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.