ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Je přesně 3:05 a já píšu Vám
    jak Vás všechny ráda mám,
    je nový rok,začal se nový den
    spánek nepřichází,čert to vem.
    *
    Každý mi tvrdí,že jsme o rok staří,
    prdlajs,když my Závisláci jsme jen duchem stále mladí,
    tady se scházíme,tady se vždy sejdem
    jeden druhého tu najdem.
    *
    Ať jsme z Moravy či z Aše ,
    nás nezastaví ani sněhová kaše ,
    brodíme se bahnem i ořeme políčka
    na Farmeramu se u nás najde vždy chvilička.
    *
    Pilní jsme ,stále stoupáme
    za svým farma snem chvátáme,
    stále je tady ta naděje
    že každý z nás v Topce uspěje.
    *
    Snad sen se mi bude krásný zdát ,
    přátelé,Vy nemusíte se mi smát ,
    ale já se Vás budu stejně ptát,
    budete i nadále sem psát ?
    *
    Vaše slůvka,rady i nemoci ,
    já tady budu ,a vždy se budu snažit pomoci .
    *
    Vaše kerryhill

2. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Drazí spolufarmáři

přeji všem krásný a úspěšný celý rok 2017. Zdraví, lásku, spokojenost v reálném životě, no a na farmě co nejvíc akcí typu " královna".

A já se vracím zpět do postele. Musím se k tomu zdraví nějak konečně dohrabat. :sleepy: Konec roku jsem samozřejmě prospala pod kupou prášků.

Naposledy upraveno: 1/1/17
  3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ráno :)
    někteří teprve uléhají do peří a jiní hluboce podřimují a já, já vyrážím do práce ;)
    Šťastný nový rok ještě jednou ;) přeji

4. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Krásné ráno v novém roce a vše nejlepší po celý rok 2017, hodně zdraví, štěstí a lásky přeje Tera. :)
    Omlouvám se že jsem nenapsala včera, ale pracovala jsem.

5. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Milí Závisláčci,
    ten nejhezčí pohodový rok, plno splněných přání, hodně štěstí, zdraví, lásky, smutek a problémy ať zůstanou stranou-šťastný Nový rok 2017 přeje Lada

6. burds

burds Titán fóra

Tak ještě jednou všem v roce 2017 hodně zdravíčka,štěstíčka,pěkné akce na farmičce a prostě vše co si kdo přeje.V Úvalech nádherná jinovatka je to jak v pohádce.

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A zase jsme o rok starší...

Taky vám přijde že ten čas letí rychleji a rychleji?
    Přitom času má prý každý stejně a každý s ním může nakládat po svém.
    Jaké by to bylo krásné kdyby existovali hodinky které by se v případě že tam kde nejste rádi pošoupli a jupí čas by se posunul?
    Nebo obráceně, čas by se posunul zpět a to krásné by jme mohli prožívat znovu a znovu.
    Každý by rád něco pošoupnul dopředu či dozadu, nebo dokonce vymazal!

A víte že máme každý z nás takové podobné hodinky? Říká se jim vzpomínky.
    Vzpomínky na právě odchozí starý rok ve kterém se stalo to či ono.
    Jen tedy škoda že nejde mazat ale to už jsme zpět v čase.

Ať už to bylo pěkné či ne přeji vám všem v tom Novém roce spousty času jen na to krásné...

Krásný Nový rok přeji všem...

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravim :music:
    kdyz dvanacta odbila,
    rachejtle nam svitila.
    Tak co nejmin strasti a soku,
    to nejlepsi v novem roku :music:

Vsem preji dalsi uspesny farmarsky rok :music:;)

Radku, to i me prijde, ze to strasne leti...

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dnešní Nový rok, ať je šťastný celý rok , přeji všem milý záviislákům, ať je nám všem moc fajn, zdravíčko ať nám slouží, další rok ať se plouží, k tomu ještě hodně lásky, ale při tom žádné vrásky! Ti kteří v poslední den loňského roku postoupili, patří veliká gratulace! Byla jsem s vnukem u mladých, přišli jsme okolo 3, počítač byl vypnutý, tak jsem se k vám dostala až nyní! Oběd je dovařený, stůl prostřený a o 12 hodině se část rodiny sejde na společný obídek. Navečer se zastaví dcera s manželem a další vnuk, vrací se ze silvestra na chalupě, tak také ještě posedíme! Přeji příjemné odpoledne v novém roce 2017! Jsem ráda, že vás přátelé farmáři mám a je mi s vámi fajn! PF 2017 ! Pa Zdena

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Když půjdeme správným směrem a k smůle se nepřipletem,
    budem z džbánu štěstí pít, budeme si žít.
    :inlove:
    Zdravím v novém roce všechny závisláky s chutí farmařit.
    :D

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :)
    Tak nevím co Vy ale mě už stihli okrást o 30 Kč :D na benzínce takže káva mě vyšla na 70 :D Natáhnout asistenci o 10 min, čili práce zdarma :D a stihla jsem už 5x vymrznout při -10°C .... To mi to pěkně začíná ;) :)))) A to ještě den nekončí :D
    Ale neklesejme na mysli, to se poddá...
    Hezký den

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. lott_lott

lott_lott Stará škola

Všem milým závislákům do celého nového roku 2017 hodně lásky, pohody, zdraví, štěstí (a cokoli dalšího si přejete) ... jste úžasní a vždy, když sem zavítám, je mi dobře :inlove:

15. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Obdivuji jaká krásná přání (ať už textem nebo obrázky) zde vidím. Je radost ty stránky tady pročítat, potěší to oko i sdrce. :)
    A ti co sem dali vtipy - moc Vám děkuji, prodloužili jsme mi život o několik roků, i slza skanula, a musela jsem je všechny přečíst celé rodinně. Povinně museli dávat pozor i když se bránili, ale po přečtení vtipů roztáli a usoudili, že to za tu pozornost opravdu stálo.

pechfógl - nepleteš si tu Roztěž u Kutné Hory s nějakou jinou? Tu co mám na mysli já, je nedaleko Vidic. Je pravda že až takový pamětník nejsem, ale nikdy jsem neslyšela o tom že by tam byla škola. Leda že by ses tam doučovala golf....
    A nemáš v zásobě ještě nějaký vtípek? Dnes mi jdou nějak k duhu, tak by mi udělal radost. ;)

krakoramaja - děkuji za osvětlení strategie stromů na Baha. Asi to je výhodné, ale já do nich tak naplno nepůjdu, bývám tu několikrát denně, tak by mě mrzelo že nemám co sklízet. Ale udělala jsem si radost a otevřela aspoň opice (měla jsem jen papoušky) abych mohla pro Baha z družstva získat body za plnění úkolu s plavkami. Ale aby to nedělalo jiný dojem než jak to ve skutečnosti je - jsem už v místnosti číslo 7, jen prostě neotvírám skoro nic jiného než ty místnosti. Teď si šetřím ZB na otevření poslední části Plantáže ať mám prostor na pěstování.

Doufám že máte dnes všichni pohodový první den letošního roku, protože jak na Nový rok, tak po celý rok.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný den v novém roce, hodně štěstíčka a hlavně to zdravíčko :p
    sem se vzbudila s plným nosem a už v tom zase lítám ...
    no do práce musím a tak sem vás přišla pozdravit, obešla
    farmičku a snad to přečkám do večerní sklizně.
    Všichni zde jste prostě úžasní a skvělí a k tomu není co dodat :inlove:

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Lidičky-tak už jsme v tom Novém roce,doufejme a přejme si aby jsme byli všichni v pohodě a zdraví i další dny,které nám nastanou.
    Tak přeji všem jen pohodu bez bolestí.Jste fajn lidičky.

*odstraněn obrázek uložen na nepovoleném uložišti*

Naposledy upraveno moderátorem: 1/1/17
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Další návštěva odešla, je chvíle na posezení u cukroví a u kávy ( v klidu).

Co já bych všem ještě popřála do tohoto roku ? Vždyť zde vše bylo řečeno
    a já se s tím ztotožňuji. Jé, kdyby bylo podle mého, načarovala bych vám od
    každého dílek . Lásku - ta je třeba, ať už je od partnera, dětí, vnoučat, přátel
    domácích mazlíčků či třeba od závisláků, svět bez ní nestojí za nic. Važme si jí.
    Nadělila bych vám velkou náruč zdraví , protože co si budeme my "přerostlejší"
    vykládat, to potřebujeme nejvíc . Hodné lidi kolem sebe bych vám přihrála,
    protože těch také pomalu ubývá.Peníze - ale ano, peníze ! Protože, ať si kdo
    chce co chce říká, bez nich to prostě nejde a nikdy nepůjde, v dnešní době už
    vůbec ne. Pak by neškodilo zařídit vám spoustu krásných dní, pěkně jeden za
    druhým, plných pohodičky , úsměvů , úspěchů na farmě.
    Jo, kdyby se mi toto povedlo zařídit , byla bych spokojená a nadmíru šťastná.
    Tu moc ale nemám, tak si toto pro vás všechny mohu jen přát.
    Jste bezva lidičky.

:inlove:

A já jsem vlezla do nového roku s rýmou, s již menším bufákem, vleču s sebou
    dál jeden přízrak, jednoho rádoby kutila a jednu duhovku . Raději vysvětlím.
    Nesehnala jsem jim partnery, ač jsem se snažila seč to šlo i seznamovací klub
    bych byla založila, ale už jsem to nestačila, hodiny neúprosně odbily konec roku
    a já ty nespárované mám na krku i v tomto roce. Velbloud přízrak, krocan kutil
    a duhová žába - to jsou ti provinilci, kteří jsou nezadaní. A asi dlouho budou...hihi.
    Tak, to je asi tak vše, co jsem nebyla schopná nechat starému roku a jsem docela
    zvědavá, co přinese ten dnes narozený.

;)

19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Přišla jsem Vás pozdravit v novém roce. Návštěvníci už jsou ve svých domovech a já mám klid na farmu. Byt už částečně vrácen do normálu, zbývá jen hromada prádla na praní,ale to počká. Na farmě dnes čekalo několik překvapení- postup do 106lv.,a na kole štěstí jsem si vytočila 100% skladu, tak i akce bude rychleji hotová. Přeji Vám také takové štěstí na kole.

20. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jo a taky jsme letos měli katastrofu, a to přímo na Štědrý den. Ostatní, když řeší nějaký živel, tak většinou oheň. My měli zcela neočekávaně potopu. Né že by nám prasklo potrubí, tak hrozné to nebylo, ale když jsem na Štědrý den ráno dozabalila poslední dárky, nanosila je pod stromek ještě než děti vstaly (jen pro upřesnění - ty děti jsou už větší než já :cry:) a hrdě, že jsem to letos stihla takhle včas, čekala až se děti uráčí vzbudit a zvědavost jim přes jejich věk nedá, a ony začnou obhlížet jakéže to tvary a hlavně počty s jejich jmény pod stromkem leží. Jenže když z výšin (pokoje mají v druhém patře domu) sešlo první dítě a jalo se plnit mé očekávání podrobného zkoumání balicích papírů různých tvarů, najednou se ozval čvachtavý zvuk jak bosá noha dopadla do louže, a dcera úlekem vyjekla: "voda!?". Začaly jsme hned přemýšlet kdeže se pod stromkem vzala voda - no zkrátím to, máme stojan, kam se dá voda nalít, aby ani náš stromek na vánoce netrpěl a mohl pít dosyta. No a nějak se stalo, že stojan přestal těsnit a všechna voda z něj vytekla. To by ještě nebylo tak hrozné, v obýváku máme dlažbu a vody přece jen nebylo až tolik aby to nespravilo jedno máchnutí hadrem na podlahu. Ta katastrofa spočívala v tom, že všechny dárky ležely naskládané okolo stojanu a voda si šikovně nacházela cestičku od jednoho k druhému. To by člověk neřekl, jak i ten krásně lesklý voskovaný vánoční papír umí být nečekaně extranasákavý, a vzlínavost jaká je potvora. A to vespod ležely povětšinou knihy (které naše děti kupodivu vyžadují, a ještě překvapivěji opravdu čtou). Takže jsme s dcerou všechny postižené dárky braly jeden podruhém, papírovými kapesníčky vysoušely z nejhoršího, a pak je všechny nanosily do naší ložnice, kde jsem je všechny zase pěkně vybalila a rozložila, aby do odpoledního rozdávání aspoň trochu vyschly. No naštěstí ty dárky ve vodě neležely moc dlouho takže se nenasákly úplně, odnesl to hlavně balicí papír. Ještě že nejsem moc vzorná a nedala je pod stromek už večer, to by knihy a krabice byly na vyhození. Takhle jsem všechno mohla k večeru zabalit znovu (jak mě to balení nebaví :sleepy:) a vrátit pod stromek. Nakonec je na tom nejvíc bitý stromek, kterému jsme do stojanu už vodu nedolili, takže už týden je na suchu, a my během toho týdne pijíc všemožné tekutiny (především grog), na něj při každém doušku myslíme.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.