ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak říká jeden můj kamarád z východního slovenska: "Ďakuvala." :) Kremžskou doma nemám, protože děti (zeť a dcera to nenenejedí) a já tu svou dokonzumovala ke klobáskám před Vánoci... Ale až dokoupím ingredience, jdu na to, i kdybych si to měla sníst sama (a tomu nevěřím... ;))

Naposledy upraveno: 27/12/16
  2. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

A tady si můj parťák trochu máknul
    :D:D:D
    ještě holka voní novotou, byla prý od Ježíška už v listopadu
    :D:D:D

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné odpoledne přeji, dnes bych začala citátem ;)

Neexistují náhodná setkání!
    Každý člověk je pro nás testem, trestem nebo darem.

Dnes jsme vyrazili na procházku, no dobře, po pravdě...
    potřebovala jsem dětem nabít opus karty, abych si trochu ulevila z jedné ze svých profesí
    a to taxikářka, "mamí, já potřebuji tam, mamííí já potřebuji támhle, mamííí můžeš mě vyzvednout... "
    Jeden z mých klonů má pomalu občanku a druhý je velmi šikovný,
    jen ať se snaží přijít včas na odjez autobusů, aby se přesunuli sami
    jak potřebují....
    A spojili jsme to tedy s procházkou, obědem venku, zakoupením ještě jednoho dárečku pro dcerku,
    která byla smutná, že nedostala knihu. Ano slyšíte správně, KNIHU!
    V dnešní době už děti nečtou a když mi dítko uroní slzu, že nedostalo knihu,
    tak šupajdá do obchodu ji zakoupit,
    toto rozhodně podporuji a podporovat budu.
    Cestou zpět se zvedl velký vítr a spustilo z nebe bílé peklo. A tak jsme se ještě zastavili
    v kamenné prodejně telefonů našeho operátora, jelikož se nám nepodařilo
    ani s podporou aktivovat vánoční dárek pro synka.
    Nakonec se zjistilo, že se nejednalo o naší chybu, ale jejich.
    Uff oddechla jsem si a i poslední z dárečků byl předán.

Lidičky, který čert mi našeptal do ouška, ať dětem pořídíme xbox,
    že já hloupá jsem to schválila!!!!
    "mamí, půjdeš si s námi zahrát tenis, bowling, volné lezení????"
    "Jistě miláčkové!"
    Au, auuuuu, auuuu, vše mě bolí,
    ruce, sval hýžďový, nohy, trup, zááááda..

Boha jeho to je pohybu :D :D Nezvyklého :D
    Ještě že mám tu dovolenou, která letí rychlostí světla a již na konci týdne, tedy prví den v roce příštím, mě čekají pracovní povinnosti.

"To nic nedělání" je ještě více únavné, něž pracovní náplň :D
    Ale na druhou stranu, stojí za to a opravdu si to užívám ;)

A zapomněla jsem sem hodit, i fotečky z posledních příprav na Vánoce
    a též popřát Evičkám k svátku, takže alespoň dodatečně ;)
    Též farmářům a farmářkám co postoupili do dalších levelů jak na farmě tak na baha ;)

Mějte se báječně :)

Letošní vánočkové rewue
    malý pomocníček, až si skoro zapletl ruce ;) :D

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník všem a už to chce trošku změnu xD vítej vílo Amálko a je fajn, že nenabízíš žádné kapříky, či jiné ploutvonožce ...
    se přiznám dneska k řízkům a po přejedením se kapříkem, je to příjemná věc :D a něco na šťávíčce bude prima :p

Někteří masožrouti jako já, to máme těžké a k této baště od Amálka bez brambor přidat teplé houstičky od Bella74 a namáčet do šťávičky ... no páni, to je vážně mazec :p ... když můj bráška peče domácí housky a říká, švico vezmi si, tak je to pro mě dilema a
    on to nikdy nepochopí, že nesmím. I tak musím ďobnout do těch domácích křupavých houstiček, či chlebíku, dalamánků a jiných křupavých dobrůtek :inlove: je to mňamka a určitě hodně prácičky ... vás všechny tímto obdivuji. Měla jsem dostat domácí pekárnu, ale mi bezlep. věci z ní nechutnají a tak sem dostala jiné dárečky :p a jsem moc ráda, protože bych v tom nepekla.

5. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Ahoj anickamalirka
    tvé písání o xboxu mě vrátilo o dva roky zpět. Dostala jsem tuhle "mašinku" k narozkám. Udělali jsme si Novoroční rodinný turnaj v bowlingu. Hráli jsme všichni velmi vehementně - tři dny po sobě.
    No a já si uhnala "oštěpařský loket". Léčila jsem to skoro 4 měsíce na RHB. Můj fyzioterapeut se hodně nasmál, když jsem vysvětlovala, že loket mám z bowlingu... smál se ještě víc, když jsem dodala, že byl virtuální. Dodnes, když hnátečku trochu víc namůžu mě loket bolí :D Takže ano, vím jak tě ta záda asi bolí ;)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Amálku, co mi to jen děláš! Myslela jsem, že do nového roku paty nevytáhnu - a teď musím pro pro pivo a dijonskou... ještě že pes potřebuje venčit a Vietnamec je spolehlivý.
    Jinak jsem k vánocům dostala sprosté slovo (v naší rodině). To jest knihu - vzhledem k tomu, že jich mám už šest tisíc a to rozprostřené po domácnostech své matky, sestry, syna a v neposlední řadě mojí, již od patnácti let nedostávám darem žádné knihy. Tak jsem šťastná a tajím, že jsem ji za den přečetla - byla čtivá.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, den utekl jako voda a já se konečně dostala vás všechny pozdravit a přečíst, co se událo. Dopoledne jsem musela jít řešit simku do Vodafonu, koupila diář na příští rok, protože skleróza se občas hlásí, tak jí musíme předcházet. Mladí odjeli do Bolky k druhým rodičům, vrátí se ve čtvrtek, tak se budu starat o kočičky. Odpoledne se tady zastavila prostřední dcera, tak jsme si daly spolu skleničku, vnuci byli s tatínkem v kině a nejstarší dcera odletěla do teplých krajin oslavit konec tohoto roku a přivítat ten nový rok 2017. Snad bude dobrý, konečné číslo 17...mám moc ráda. Leta jsem ho dávala ve sportce, ale hlavní výhru mi to nikdy nepřineslo! Dobrůtka od Amálka ... to musíme vyzkoušet! Určitě to bude ňamka, ale Amálek nic jiného neumí než samé ňamky!!! Přeji pěkný večer! ;););)

8. Y_n_O

-pechfógl-, aničko, dnes už chápu slovo kniha také jako sprosté (ale ne pro mne ;)), protože se mi třikrát po sobě stalo, že mou domácnost stěhovali stejní kluci... Na nábytek byli zvyklí, lednice a pračka problém nečinila... jen ty krabice, označené KNIHY a OPATRNĚ při každém stěhování (cca tři roky) byly větší, těžší a tak nějak se i naklonovaly :D

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak dnes jsem měla ranní a tudíž nějaký volný čas navíc, tak jsem vyzkoušela jednohubky s klobásou na kynutém těstě, výborný to je a na silvestra ideální

jsem nandala na talíř, k tomu na talířek kečup a tatarku a je to dokonalý :music:

Hezký a klidný večer závisláčci :inlove:

10. Y_n_O

tak nějak našeho šéfa rozmazluješ xD a to bylo stýskání, že se musí do práce... já do práce nemusela a stěží jsem odpoledne zvládla pórkovou polévku a rizoto, aby mi zeťák neumřel hlady na noční a dcera po návratu z dnešní dvanáctky... Jak se dívám na ten obrázek, jdu na kontrolu lednice...

11. Bella74

Bella74 Vážený autor

JJ do práce se musí, ale dneska ještě klídeček, tak mě šefka pustila domů, počítám, že blázinec začne tak čt, pá ,už od zítra máme 14 náctky zase, tak jsem musela něco dělat ve volné chvíli :D, mě to neba jen tak sedět bez činnosti a pečení a vaření je můj velký koníček, tak koukám na recepty a co se mi líbí to musím zkusit , já upeču ,Pezt vyzkouší kvalitu :inlove::D. Po těch vánočkách co jsem upekla a rozdala už mám objednávky na velikonoce na mazance xD to abych se nenudila xD

12. Y_n_O

Já kdybych neměla doma mladé, tak zapomenu vařit. Pro jednoho to nebaví... Ještě že vás je doma na koštování dostatečně :)

P.S. Pošleš mazanec i poštou? Na dobírku, samozřejmě :D

13. Bella74

Bella74 Vážený autor

jasně že pošlu :inlove:, potom pošli adresu xD, dneska to jde expres ;)samozřejmě bez dobírky :music: jako dárek ;)

14. Y_n_O

Dobírka - nedobírka... Tož se někde na Velikonoce sejdem a ušetříme za poštu :) A natáhnem to přes půlnoc (jestli to zvládnou jednotlivá mláďata), ať můžeme beztrestně zbít pánské osazenstvo... 8)

15. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak jestli jsme kousek od sebe xD proč ne ??? :music:

16. Y_n_O

Netuchám... já dědina s trolejbusem, Zlín. Ale za legrandou vyrazím kamkoliv :)

EDIT: Tak všem přeji dobrou noc. Spokojené spaní těm, co ráno vstávají do práce i těm, co můžou jako já spát tak dlouho, až se vzbudí...
    Momentálně, jak je to v Kytici: "Kilka cvakla, dveře letí..." ;) U nás zrovna zvoní zvonek... tak to jdu sčeknout...

17. Bella74

Bella74 Vážený autor

OK tak tě čekám potom v Praze :music:, uděláš si hezký výlet xD

18. Y_n_O

Tak tam do té stověžaté nepojedu jen za mazancem, tam budu mít spoustu zastávek, protože polovina pražáků je z Moravy a spoustu jich znám :) Tak ty mazance si rezervuju alespoň dva, abych něco donesla na návštěvy a i dovezla domů :) Dobrou.

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Člověk sotva přežil Vánoce a tady se už peče na Velikonoce!!!
    Vážení pošlu vás... ehmmmm... do postele!!! :D
    Dejte pokoj :D teď je čas na detoxikační stravu :D

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj Amálku i všichni závisláčci, jsem utahaná jak kotě, tak jenom dobrou noc všem;):p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.