ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

a něco málo pro zasmání ...

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásné a poklidné prožití Božího hodu
    v kruhu nejbližších Vám všem přeji.

U nás ještě tak moc přesardinkováno není,o nějakém poklidu si můžu nechat zdát
    ale je to krásné,mít vedle sebe rodinu i přátelé :D:D.

3. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Krásné sváteční odpoledne a gratulace těm co postoupili a slaví. Já právě postoupila na 98 level a taky se chci pochlubit v roztleskávačkách jsem minulou sobotu vyhrála pohár a v grupu(sestava kde je nás hodně) jsme byly druhé. Jinak pilně trénuji s národním týmem na MS. Mějte se moc primově. Tera :)))

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Terka, velká gratulace k poháru.

5. lubin1234

lubin1234 Stará škola

6. burds

burds Titán fóra

Ted už jsem dorazila natrvalo domů,přečetla všechny vaše krásná přáníčka.Jsem ráda že vás všechny mám tak krásné a nezištné společenství se jen tak nevidí.Terkacheerka gratuluji k postupu i k poháru.Všem přeji krásný zbytek svátečního dne.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný sváteční večer, tak zítra si to taky konečně doslavím :p, mám dva dny volno a jsme pozvaní s mladými k bráškovi na oběd. Přijede i neteřinka s rodinkou a moc se těším na její dvě holčičky, jsou to sluníčka, jako všechny malé princezny :p

Terkacheerka moc gratuluji k poháru a taky k dalšímu postupu na farmičce.
    Hezký zbytek večera a jsem moc ráda, že tu jste :inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 25/12/16
  10. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer .
    Tak nás se dneska sešlo 16.:)
    Teď si takzvaně lížu rány:pNa 2 místnosti + kuchyň, to bylo náročné.:)
    Přeji krásnou, pohodovou , dobrou noc.;)

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný popůlnoční čas všem milým závislákům: Terka, velká gratulace k poháru a k 98. faremnímu postupu!!! Dřív jsem to nestihla vás pozdravit a popřát pěkný sváteční den, návštěva stíhala návštěvu, všechny dcery se vystřídaly i s rodinami, mezi návštěvami jsem vařila na zítra svíčkovou a hovězí polévku, mezitím smažila řízky, chystala, chlebíčky a jednohubky, doplňovala cukroví a pekla další štrůdly a v 1/2 12, když odešla poslední návštěva, sklidila jsem dneska zanedbanou farmičku a dočetla Závislácký deník! Ráno jsem zvládla letošní poslední postup na farmě a to do 112. levelu. Přeji dobrou noc a jdu do bublinek a potom do hajan! Krásné sny a pěkné probuzení do dalšího svátečního dne!!!;););)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobrou noc...

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

I já jsem se vrátila z turné po příbuzenstvu. Ze všeho nejvíc mi samozřejmě udělala radost naše mrňava, bez ní by to nebyly vánoce, ale formalita. Ten její upřímný řehot, vitalita i to, jak nakonec upadla tlamičkou do dortu, protože usnula vyčerpáním (to jsem viděla poprvé v realitě, nikoli na žertovném videu).... a pak taky švagr, který za to nemohl, ale provedl tzv. zakázané uvolnění..... Na návštěvě byly jeho dvě tchýně (i jedna je dost). Obě nám "zpestřovaly" odpoledne a pak byly rozvezeny do svých domovů. Všichni se začali bavit - a on najednou vyskočil a zařval: Do pr...., čí je tohle? (O lednici se opíraly berle). Já taky vyskočila a začala jsem se omlouvat, že jsem je tam opřela náhodou, snad se nic nestalo (je totiž háklivý na bezchybné povrchy a kdyby se ta jeho posvátná kráva poškrábala)... a on velice upřímně pravil - Tak to je v pořádku, já myslel, že se pro ně budou vracet! Načež společnost propukla v hysterický, dost nevánoční a nekřesťanský smích. A dárečky: Milej Ježíšku, každý jsme dostali, co jsme chtěli, a jestli ne, však ona to pošta po svátcích doručí.xD

15. babioli

babioli Stará škola

Koleda koleda Štěpáne co to neseš ve džbáně, nesu nesu koledu upad jsem s ní na ledu.... Přeji hezký 2. svátek vánoční a gratuluji k postupům a těm co mají svátek či narozeniny přeji vše nejlepší. Mějte se hezky. Ola :)

16. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem a hezký druhý svátek vánoční přeji a děkuji za milá přáníčka a moc hezké obrázky. Evoinfo ta roztleskávačka jsem já, když jsem ještě byla v pívískách a ten grup jsi taky trefila, máme podobné dresy. Ještě jednou moc vám všem děkuji. Těm co postoupili patří velká gratulace a těm co slaví tak přeji jen samé hezké zážitky a hodně zdraví. Tera. :)))

17. burds

burds Titán fóra

Krásný druhý sváteční den.Mamčo gratulace k postupu.Všem Štěpánům a Štěpánkám gratulace k svátku

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké sváteční ráno, musím vám rychle napsat než se všichni vzbudí a propukne blázinec, konstelace kocoura s dvouletou vnučkou je poněkud neštástná. Člověk neví koho před kým zachrańovat. Už je toho na mě moc,zvykla jsem si na ticho a klid-po novém roce si budu zase ztěžovat, že nikdo nemluví a jsem sama-:p;)

Gratulka k postupům8)

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)přeji krásný druhý svátek Vánoční a hlavně hodně koled a koledníků;)

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, Štěpánkám a Štěpánům vše nej k dnešnímu sváku ! Myslím si že dnes by se hodilo: Koleda, koleda Štěpáne, co to neseš ve džbáně, nesu ,nesu koledu ,upadl jsem s ní na blátě, umazal jsem si gatě!!! U nás je jako na jaře, dokonce dnes není ani mlha. Vše mám připravené a čekám ,až kluci s rodinami dorazí! Přeji pěkný sváteční den a uvidíme se večer, až návštěvy odejdou! Pa, pa....;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.