ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 19/12/16
  2. Bella74

Bella74 Vážený autor

Evik1016 ty hyacinty jsem dostala jako dárek bylo jich celkem 20 :music:, domů jsem donesla 9 , zbytek jsem darovala a čekám, že mi do vánoc vykvetou, když už mají svou poličku :inlove:, aničkamalířka nádhera...ta fialová je prostě boží:inlove:

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Po náročnom dni som si tu potešila dušičku, aspoň niekto má už sviatky pripravené - veľmi krásne vianočné svietniky i kuchárske výtvory. Komu ešte zostávajú nejaké nevybavené detaily z dlhočizných zoznamov - veľa síl a hlavne s radosťou na vec. A našim maródikom malým, mladým aj tým skôr narodeným prajem, nech to do príchodu Ježiška vydržia a pri toľkých vianočných prianiach pevného zdravíčka sa tie choroby určite naľakajú ...

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer :) jéé už tu máme vánoce, páni .. dekorace jsou úžasné a taky miluji fialovou :p holky jste vážně šikulky.
    Anickamalirka si to volno hezky užívej a pajaable moc držím palce, ať už je to jen lepší a lepší. Hezký zbytek večera a dobrou noc.

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

A ještě jeden úspěšný farmář zase o stupínek postoupil

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Děvčátka můžete mi zdělit jak pěstovat ty orchie? Moc se mi líbí,ale bohužel je nikdy neuchovám:oops:

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mituli, já ti nevím. Jednou za týden je hodně zaleju,v zimě tak jednou za 14 dní, přes léto je mám ve stínu venku. Kvetou všechny. Mají raději sucho, když na ně zapomeneš, nic se nestane. Nepřesazuju je, nepotřebují to, někdy je přihnojím hnojivem na orchideje.
    Moc péče nepotřebují. Tak to dělám. Už se mně jich několik rozmnožilo. To je vše, co k tomu můžu napsat.

8. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný pozdní večer,
    nejdřív gratuluji šikovným farmářům madvo, doben, pezt a Bagíra k postupům.
    Děvčata, tady je tolik potěšení pro oči i pro duši, krásné vazby, krásné pečivo, přímo to voní z těch obrázků. Taky jsem dnes tvořila, jednak vazby, jednak kytky a svícny na hřbitovy. Už budu taky s pracemi hotová. Cukroví je dodělané a Štěpík každý den ochutnává, jestli je dobře uleželé. Orchideje mám taky ráda, měla jsem jich pět, několik roků, ale minulou zimu mně je manžel zlikvidoval větráním. Nesnáší průvan a taky nemilují přímé sluníčko. Syn je pěstuje už hrozně dlouho, má jich minimálně 30 v různých odrůdách a všechny krásně kvetou.
    Přeji rychlé uzdravení malým i velkým marodům a pohodové dokončení předvánočních prací.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno a pohodový den! doben,gratulka k 92. faremnímu postupu a petz, gratulka ke krásnému 159. faremnímu postupu!!!mituli, já mám také orchideje na parapetech, jednou týdně je zalévám a v létě je přihnojuji a jsou pěkné, dělají mi radost, když už přerostou a neudrží se na parapetech, tak je přenesu dožít na zimní zahradu , kde ještě kvetou . Potom se s nimi musím rozloučit neboť vše jednou končí. Nejdéle jsem měla první orchidej, kterou mi dcera přivezla k svátku z nějaké výstavy a bylo to 10 let. Mějte fajn den a našim malým marůdkům ať je lépe! Dospělákům ať se bacily vyhnou obloukem!!! ;););)

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezký a slunečný den,plný pohodičky přeji
    Vám všem .

11. burds

burds Titán fóra

Krásný den.Konečně se nemotám a vylezla jsem z postele.Tak musím dodělat Štěpíkovi k svátku ty moka kolečka.Všem co postoupili velká gratulace,ještě jsem to všechno nedočetla.Tak jdu honem dodělat co jsem zanedbala.Hezký den.

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

burds, to je dobře, že je už lépe a ať Ti jde práce od ruky. Byla jsem ve městě, byla docela zima -1, teď jsem si uvařila kávičku a odpoledne se zastaví dcera. S malou jeli k doktorovi, tak uvidíme, zda to bude lepší! Dnes mě od rána bolí hlava a také se mi zamotala, tak snad to bude jenom poklesem venkovního tlaku! Přeji pohodový čas a dobrou chuť k obědu, já mám dnes těstovinový salát, tak už se těším, ten já můžu!!!;););)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem ty vánoce vzdala, patlám jen nepečené a v předvečer upeču vánočku.
    Jo, mimochodem, v noci mě napadlo - kdo vlastně v Americe nosil dárky, dokud nejmenovaný koncern Kolalokovy limonády nevynalezl ve 30. letech minulého století Santu? Bylo to podle etnik?

14. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    Všem kdo postoupili posílám velikou gratulku
    Také jsem propadla vánočkovému šílenství a 5 jich čeká na vyhřáté místečko v troubě. Doufám, že to mým sarančatům bude stačit alespoň k snídani. Pokusím se jednu propašovat do mrazáku a vytáhnout až bude ten správný čas, ale nevidím to moc nadějně, takže mě to bude asi čekat ještě jednou. Když my ty vánočky tááák milujeme.
    mamča - jsem celá nedočkavá jak jste se s tou potvorou popasovali a pokud budete mít nějaké nové zkušenosti tak za ně budu ráda.

15. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím všechny :music:

pechfogl, mě zbývá ještě udělat vosí hnízda, dárky ještě nemám, ty zásadně nakupuji na poslední chvíli, mám ráda ten adrenalin :music:
    Mimochodem ta poslední otázka je k zamyšlení... Co tam měli kdysi dávno před Santou?...

Jinak já jsem dostala vánoční dárek od přítele minulý týden a to rozchod, našel si jinou po 6,5 letech... Ale neberu to tragicky, chlapů na světě běhá...

Rok 2016 byl pro mě plný změn např. změna práce, začala jsem studovat VŠ a průběžně po celý rok na sobě pracuji..., potkala jsem spoustu zajímavých lidí... A farmičce jsem stále věrná, potkala jsem tu spoustu úžasných lidí.. I sem ráda chodím...:music:

Citát pro dnešní den:

Bože, dopřej mi vyrovnanost, abych přijal to, co nemohu změnit, houževnatost, abych změnil to, co změnit mohu, a hodně štěstí, abych to moc často nekazil...:music:

16. -pechfógl-

Víte, jak se startuje ženský maraton?: Tři-dva-jedna-kšááá!

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hmm, a co bylo u nás před Ježíškem?

18. -pechfógl-

U nás patrně slunovrat.
    Teď jsem se rozesmála: Česká pošta mi nedoručila objednaný balíček, zato mi od nich došla SMS s nabídkou brigády za 105,- na hodinu.

19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- když půjdeš na tu brigádu, tak si možná i sama doručíš objednaný balíček - v tom se dá najít určitá logika xD

A pokud jde o Santu made in USA, tak je to komerční zásilková služba a je pro všechny bez ohledu na národní tradice a náboženské vyznání ..... ale ono ani v tak křesťanské zemi jako je Itálie, taky nemají Ježíška....tam nosí dětem dárky čarodějnice

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zdárek vánoční zemedělci, to se nám to maká na zasněžených farmách. Pošťákům nezávidím, kdysi jsme to dělala jako brigádu a ani na záchůdek nemají kam, jedině když se někdo smiluje. Konečně se našel někdo kdo se nebojí byť jenom na 2 hodiny říct ne.

Baví se tři ženy, co daly manželům k Vánocům. „Koupila jsem manželovi věc, co udělá stovku za 10 sekund - je to Honda.” „Já mu koupila věc, co udělá stovku za 5 sekund - je to Porsche!” Třetí je trumfuje: „Já mu koupila věc, co udělá 200 za sekundu - je to osobní váha!”

Řeč v posteli, tma: „Ach lásko, tak strašně tě chci, óóó miluju Tě, chci těéé...” Blik: „Sakra, jak to, že nemáš ten pytel přes hlavu, co jsem ti koupil na Ježíška?”

O Štědrém dnu volá Franta svému kámošovi: „Hele, nemáš dneska na půl dne čas?” Kamarád se diví: „Zrovna dnes, a proč?” „No já jen, že mám doma postavenej betlém a chybí mi tam osel...”

Tak jim přejme, jsou to lidi jenom neměli tolik štěstí a kdo by nám prodal chleba, být prodavačkou taky hodím štrajk. Hezkou vánoční náladu, nám to doma vůbec nejde ale psi žerou granule jako posedlí, měli jsme hubnout a ne sežrat půl pytle za týden! Dokonce se už ani nešmejdí po našich talířích, že by ty granule byly tak dobrý? Jdu ochutnat, malá to už dala a hezky to bobtná když je to za škraničkou nějakou dobu, vytahovala jsem jenom rozbředlou hmotu. Třeba si taky zvyknem. Hezké svátky a s úsměvem, kdo na ně není tak naštěstí skončí jako každý rok, a zase bude svým způsobem hej. Ahoj a všem co makají pro to aby lidi měli na svátky i nemožné pevné nervy. Martina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.