ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji bezva pondělí.
    Tak řeknu vám, že tohle je nejhorší předvánoční čas, jaký se zažil a
    ještě zažívat bude. Nespíme, jezdíme na pohotovost sem a tam, když
    ne s jedním vnoučkem kvůli stálým horečkám a bolestem bříška (reakce
    na antibiotika), tak s druhým, protože ta ručička začala otíkat a modrat.
    Sundají sádru , dají sádru , sundají sádru , dají dlahu ... to je šílené.
    Docela jsem koukala jako tele , že se o víkendu i za děti platí 90 kaček,
    to je ale ostuda . Nějak mi toto v přemíře informací uteklo a na sestřičku
    jsem v ordinaci koukala jako kdybych spadla ze švestky rovnou na hlavičku.
    Dnes ráno opět kontrola u nejmladšího, na injekce už jezdit nebudeme, máme
    sirůpek , tašku přípravků proti průjmu , na bolest bříška , na teplotu. Má toho
    napsáno víc než důchodce. Jsem nevyspalá , úplně na dně a když to řekne
    "diblík" jako jsem já, tak je to na pováženou...hihi. Vůbec jsem neměla chvíli,
    jen tak skočit rovnýma nohama sklidit farmu , odpovědět na zprávy a to ještě
    se zpožděním a poslat dárky (alespoň doufám, že jsem některý den nezapomněla)
    a zase lítačka kolem prcků. Do toho od malého něco chytla snacha, syn celý den
    v práci, manžel také ... no, idylka jak má být. Jen doufám, že neprojezdíme
    celé vánoční svátky, ne kvůli nám, ale kvůli prckům, už se nemůžu koukat na
    to, jak jsou smutní a bebínkovatí. Tak jsem se vykecala (kluci spí), udělám si
    kávu a využiji chvíli klidu. Gratulka všem a ke všemu, protože se přiznám, nemám
    vůbec přehled o tom, co se zde na foru a v Závislákově děje. Děkuji za dárky.Pa....

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:pěkně zdravím všechny v tom předvánočním čase :p
    debatní nám nějak zamrznul, tak se jdu ohřát tady k vám ;)
    u mě na farmě je po dlouhé době stromoví úplně všude...xDnějak se mi teď na farmě nic nechce...
    na milého jardu (miliarda KR na kontě) budu čekat do příštího roku, ten si dává na čas...
    takže jsem "pracné vydělávání" teď na chvilku zapíchla 8) a sladce sněhově farmářsky odpočívám:music:
    (šlechtěnce zásadně neprodávám - jen ojediněle a to zcela vyjímečně, když je spešl šlechtící akce a vím, že se vše prodá...ale jinak je neprodávám, i když právě na nich se dá dobře vydělat)
    postup do 99 a na Baha do 300 bude taky až hrubo po novém roce, takže si vychutnávám ten klid před bouří :D
    jinak všem, co postupují, gratuluji a přeji výdrž, chuť a trpělivost do dalších lvlů;)
    a taky všem přeji krásný zbytek adventu :)majte sa ;)

4. vavovi

vavovi Stará škola

U nás do rána také krásně bílo jen to pokazili ty potvory zemědělci Jen co napadlo tak se pustily do oreb a tím pádem za plotem ze všech 3 stran máme hnusnou hnědou orbu. Nu což toto neovlivníme a tak budeme muset za sněhem jinam.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak u nás hnusně velebnosti, o sluníčku si můžeme jen nechat zdát. mlha a sníh.....za chvíli se budeme tady u nás ptát a co to je ten sníh??? Tak se nám ti prckové nějak rozmarodili. Tak se snad u Lišáčkovic na samotě zase zablýská na lepší časy. Vnučka skoro nemluví, špatně se jí polyká, v noci toho taky moc nenaspali a je nenaložená, chtěla by spát, ale nechce jít do postýlky, až když jsme přečetly povídání o krtkovi a jeho přátelích, tak snad alespoň na chvíli zabere! Když jim není dobře, jsou to takové ranečky neštěstí!!! Pěkné odpoledne , jdu chvíli plést, ať mi to ubývá, vnuk overal potřebuje na únor, ale už jsem skoro v podpaží...tak to snad stihnu. Je to pěkná tíha ( 1,4 kg). Tak pohodové odpoledne a bez pohrom!!!;););)

6. Bella74

Bella74 Vážený autor

ahojky mamča50 tady máš ten odkaz na zjištění trhu ;) , potom se mi ozvi, kdyby náhodou :music: zadáš tam jen své ID

7. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Dobré cokoliv,
    dnes jsem trochu "řádila" a dělala Vánoční aranže. Tady malá ochutnávka.
    [​IMG] [​IMG]
    První je z přírodnin a ten druhý je více "blejskavej" :D

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jsi šikulka, je to moc pěkné! Krásný a pohodový večer! ;););)

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

mamča50 chtěla jsi hůlky nebo pandy?

Tak takový malý vánoční dárek pro tebe, jdu ti ty růžové hůlky postavit a při OaD se určitě ozvi, budou na tebe u mě čekat.

EDIT : [​IMG] tady jsou, jsem je postavila, tak nezapomeň se potom ozvat na marcipánku74 :inlove:

Naposledy upraveno: 19/12/16
  10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Tééda, tady to je úplně vánoční,
    aranže - krásné, dárky - už připravené a taky postup
    jste všichni bezvadní

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Bella74, moc děkuji, udělala jsi mi velikou radost, jsi zlatíčko!!! Takový dárek si snad ani nezasloužím, pracovala jsem na něm už druhé BB. Ještě jednou děkuji! madvo, gratulace ke 106. faremnímu postupu! Moji milí závisláci, já mám už dneska vánoce !!! Krásný večer!!! Zdena ;););)

12. Bella74

Bella74 Vážený autor

mamča, nemáš vůbec zač, ale jen tady jsem bella xD, nezapomeň potom napsat na marcipánku :inlove:, stejně jsem nevěděla co s těma karatkama dělat a prodat se mi je nechtělo , tak jsem ráda , že někomu udělají radost :music:

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

cassandravega krása....akorát dej pozor a nezapal balkon ;).....nebo jako vloni u Barolandů i s ubrusem xD

14. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem se dočkal trochu předčasně:

marcipánko
    sice to není ve vlákně Vánoční přání, ale i tak ti ty JC body připíšu, kdybys náhodou měla zájem​

Naposledy upraveno: 19/12/16
  15. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

evik1016; čarodějka007
    děkuji za pochvalu. :oops: Čaro, nenene, určitě hořet nebude, páč to nestojí na ubrusu :D Takové lapače prachu jsem (stejně jako záclony, závěsy, dečky a další serepetičky) už dávno zrušila. Hořel by už přímo nábytek

16. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak už také hotovo :inlove:, pezt musel udělat narychlo poličku xD, hyacinty jsem dostala jako dárek a lodičku mám na vánoční stůl nachystanou , cukroví napečeno , už jen vánočka a je hotovo :music:. Už jen šťastné a pohodové vánoce , konečně také volné svátky :inlove:

17. malinkami

malinkami Velmistr fóra

i já se připojuji, cassie...vánoční dekorace krááásnééé:inlove:
    marcipánko, lodička parááááda :inlove: mimochodem hyacinty nádherně voní :p

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Děvčata jste neskutečné šikulky,moc parádní vánoční aranžmá jste udělaly a dokonce se tady nadělují
    farma dárečky ;),mě po dnešním dni,kdy jsem vymetala co se dalo,zbyly ruce jako potápěči,celé krabaté.
    Ale mám vysmejčíno a hezky čisťoučko,tak doufám že k nám i zavítá Ježíšek a naježí pod stromeček :D.
    Tak ještě posílám gratulku všem postoupivším a šupky hupky do pelechu....krásný večer a dobrou noc...
    pá,pá

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer,
    Tak jak na to koukám, nejsem v tom sama ;)
    také jsem dnes měla tvořivou
    marcipánka, cassandravega - nádhera :)
    také přihazuji ten svůj ;)
    já zase frčím ve fialové :D

Dnes jsem vytáhla maminku z té zaprďánkované vesničky ;)
    vzala jsem ji do krajského města ;)
    přijala pozvání na snídani i courání po hypermarketu.

Potom jsme narazily na toto..

Z maminky se stal Bernardýn :D :D
    A tak jsem ji nalákala, aby mi vybrala, že se mi také moc líbí.
    Rozumí kytičkám a tak vybrala jednu a dala mi ji do košíku.
    Když jsem ji odvezla domů tak jsem vzala nákupní tašky a poslala ji za taťkou do práce
    aby se na chvilenku zastavil.
    Mezitím jsem orchidej odnesla do bytu a dala k ní lísteček..
    Krásné Vánoce, přeje Ježíšek ;)

Když s taťkou dorazila domů, tak sotva popadala dech ;) a i nějaká ta slzička ukápla ;)

Byl to prostě nádherný den s mojí maminkou :)

A tak alespoň vám přeji klidnou a pohodovou noc ;)

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata jste kouzelnice, vánoce budou všude krásně nazdobené.anickamalirka, to je dobře, že jste si s maminkou udělaly pěkný den a ta orchidej je nádherná. Já na nich také ujíždím. Mám jich plná okna a stále kvetou. Jenom mě mrzelo, když mi Jiřík koupil krásnou modrou, ta potom odkvetla a už kvetla jenom bíle. V obchodě mi řekli, že jsou obarvené, když se prodávají. Ale tak krásné barvy a druhy, které jsem letos viděla v Thajsku....tak to byla paráda! Mám za sebou krásný den, velikou radost z dárečku od marcipánky a tak vám všem popřeji pěkný zbytek večera a dobrou noc!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.