ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrou noc.;)

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Ještě že vás tu holky mám.Je mi bez dědy samotné smutno a tak se bavím vašim psaním.
    Moc mě potěšil vánoční pozdrav od Bagíry77.Mám ho jako tapetu na ploše a kdykoliv kouknu,vím že nejsem sama.
    Dnes mi děda řekl že na svátky by měl být doma.Aspoň že tak.

Naposledy upraveno: 18/12/16
  4. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

jana563 vánoční pozdrav od Bagíry77?,kde ho najdu?Dík

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Modroočko já ho dostala do mailu.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

jana563, nesmutni, vánoce jsou za chvíli a budete spolu slavit štědrý den!!! Já ještě zasadím na noc a půjdu do hajan. Zítra nám začíná poslední předvánoční týden. Pokud nebude ledovka, půjdu ještě do města pokud to bude na zlámání nohou, tak se ani z domova nehnu! Přeji pěkný zbytek večera a dobrou noc!;););)

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mamčo hrozí ledovkama,radši seď doma.Tady napadalo dost mokrého sněhu.Taky se nikam nepoženu.

8. mirakoud

mirakoud Expert fóra

mamča50 - tak moc brzo jsem nevstávala a vůbec se mi dopoledne do ničeho nechtělo. Tak jsem se přinutila až v poledne a skončila v sedm večer. Ono mi to už nejde tak od ruky jako za mlada. Pak ještě šup s vánočkou do trouby - tou nově a hezky upletenou - no co budu povídat, povedla se
    pak šup do teplé vany zrelaxovat bolavá záda a nožičky a teď už konečně sedím s kafíčkem a pročítám, co se za dnešní den urodilo v našem klubíku.
    Zítra ještě udělat krémy na minipařížáčky a minilaskonky, poslepovat linecký a dozdobit čokoládovou polevou to ostatní. A udělala jsem rázné rozhodnutí, už žádných 7 druhů, od příštího roku musí stačit manželovo oblíbené linecké a ještě jedno jednoduché cukroví a dost.

Všichni, kdo marodíte, ať se vám zdraví a síly vrátí, vždyť Štědrý večer je tu coby dup.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak ta se opravdu povedla! Hned bych si ji k snídani dala, mám ráda kakao a vánočku ! Tak si půjdu to kakao uvařit, budu koukat na obrázek vánočky a bude to jak ve filmu Obušku z pytle ven, když si pan Pešek pochutnával na jako jitrnici! Přeji pěkné ráno, dnes si ozdobím stromeček a uvidím, jak bude venku, ale zatím je tam tma jako v pytli! Pěkný den bez pohrom a v pohodě!;););)

Naposledy upraveno: 19/12/16
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno všem a jdu popřát pohodový vstup do dalšího týdne.
    Ta vánočka vypadá moc hezky :p kdo by neochutnal.
    Marodi se držte a hezký den.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mirakoud,ta vánočka je luxusní.Hned bych zakrojila.S máslem a merunkovou marmeládou......to by byla vánoční snídaně.
    Tady ještě v noci jezdily sypače,takže silnice je mokrá,ale chodníky obec vyčistila,takže nemusím ven hrabat.
    Všem klidný den a nemaroďte!!

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné zamračené ránko přeji všem závislákům;)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já vím, že si furt stěžuju, ale tenhle týden začal jak vyšitej, zdravotními problémy, po kterých bylo nutno uklízet. Takže další den na čaji. Zplesnivěla mi veka a jak jsem zjistila, kočka sežrala maso na oběd. Asi začnu balit dárečky, ať získám tu správnou vánoční atmosféru.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, už můžu trošku číst a psát ale jenom po chviličkách. Od pátku odpoledne jsem byla nepoužitelná, zatažené žaluzie, žádná televize-jenom ticho. Nic mě nebolelo ale byla jsem "dutá" a vadil mi každý zvuk i kocour. Vnuka jsem poslala pryč, synovi zavolala aby zůstali v Brně. Nikdy se mi to nestalo, švagr mi vzkázal at´si hned vezmu prášek nebo se mi ta migréna rozjede Mám doma už jenom panadol, tak jsem jej tedy spolkla-asi po třech letech. Ještě nemůžu nic moc ale je to podstatně lepší,užijte si zbytek adventu.:p;)

15. vavovi

vavovi Stará škola

Posílám pozdrav do závislákova
    Marůdci naši koukejte se vykurýrovat, Evička se také ještě neozvala. Vánoce jsou za dveřmi tak ať jsme tu v plném počtu.
    Dnes ráno za mnou nejmenší přišel, že chce tu hnědou dobrůtku (čti čokoládu) a chci a chci a chci. Říkám mu takhle tedy ne zkus to znovu a jinak (pokus o lekci slušného chování) Odpověď - ty si, ty si, ty si (napjatě čekám co z něj vypadne) MRŃAVÁ!!!!!

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

No nejsou ti malí kouzelní ???? Stromeček jsem nazdobila, jedny svíčky po 18 letech vypověděly službu, ještě, že jsem měla v zásobě jiné, ale zase by se tolik nestalo do štědrého dne je času ještě dost! Udělala jsem si kávičku, protože jsem si ji zasloužila a vychutnávám si předvánoční atmosféru, zatím v klídku! dasa1143, odpočívej, buď v pohodě a ono se to zase srovná ! pechfógl, a to jsem nám všem přála den bez pohrom!!!;););)

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přeji Všem do Závislákova,krásný sluneční den.

18. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Teda pechfógl, ten tvůj fógl není žádnej troškař, to je přímo orel východní - kamčatský (rozpětí křídel 2 metry). A že se zrovna v před Vánocemi musí předvádět až tak moc - to od něj není hezké.
    vavovi - stejně s těmi prťaty je největší sranda ;)

A já jsem po včerejšku tak ušlá, že se mi do ničeho nechce. Ale musím, protože až do pátku mám krátká odpoledne - chodím ještě od pěti do deseti do práce. V úterý se mi vrátí moje drahá polovička z Moravy a to už stihnu dopoledne tak akorát uvařit oběd (dělat víc věcí najednou už nestíhám, ještě tak nanejvýš k tomu hodit prádlo do pračky a pak pověsit) a odpoledne mám velmi krátké, protože můj drahoušek si přeje oběd až na jednu hodinu. Když udělám oběd dřív, tak se xichtí, že ještě nemá hlad:sleepy:.
    Vánočka už je rozkrájená na 4 díly, zabalená do fólie a uložená v mrazáku, odkud ji budu postupně vytahovat. Rozmrazená je jako čerstvá - vyzkoušeno z let minulých.

19. vavovi

vavovi Stará škola

Jo ti malí jsou někdy kouzelní a když tak o tom přemýšlím, tak jsem z toho vyvázla ještě dobře a na víc mě to ani nemůže urazit při mých 165 cm. Jen řekl co se ostatní bojí říct. Nejstarší syn už mi přes hlavu přerůstá dávno a to v obojím smyslu. A to nemluvím o botičkách. Předloni nosil moje boty teď už se cpe do tátovejch a na přes rok půjdeme asi koupit kajaky.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, to mě vždycky fascinovalo, když jsem přišla odpoledne ucabrtaná domů a v předsíni se přerazila o patnáct kánoí. Ne že by měl syn tolik přátel, ale on zásadně neuklízel do botníku, takže nejméně čtvery byly jeho.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.