ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

babioli, gratulka k 99. faremnímu postupu a teď je to jeden dlouhý krok k vytoužené 100!!! Přeji dobrou chuť k obídku, byla jsem se podívat na malou, je bez teploty, špatně se jí mluví, ale je to lepší. Zítra se přijede podívat děda s babičkou, tak se na ni podívá, je to dětský lékař, tak doufám, že se to zvládne a zas bude dobře!!!. Přinesla jsem jí granátová jablíčka, ty má ráda, tak až se vyspí, tak jí maminka jedno připraví! Krásnou sobotěnku! ;););)

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné poledne :)
    lidičky u nás je taková pohoda ;)
    od rána hraji s dětmi hry!!!
    Zatím jsme dohráli dostihy, které jsem projela na celé čáře :D :D
    Teď přecházíme na carcassonne, no čekám další porážku, děti mě válcují o 106 ;)
    ještě je v pořadí UNO a pak možná ještě žolíky.
    NEVAŘÍM :D
    no dobře, tak vařím, mám v lednici tlusté bílé klobásky a k tomu asik šťouchané brambory to jistí
    pohodovou sobotu přeji :)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anickamalirka, moc Ti přeji krásný odpočinkový den společně s dětmi! Z toho si nic nedělej, když to znovu prohraješ, stojí to za to, užít si tyto společné chvilky v předvánočním shonu! Vždyť si to opravdu zasloužíš! Krásné odpoledne a jdu si udělat kafíčko, než dorazí kluci! ;););)

4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásné a pohodové sobotní odpoledne všem. Babioli gratulka k 99:). Děkuji všem za milé a pěkné gratulace. Děda dolouskává ořechy, tyto už zavařím. Lenoším u NTB, jdu si uvařit kafíčko. Přeji všem klid a hlavně nemocným rychlé uzdravení.
    Viky šetři se. Pajaable nepíše, asi má starosti s nemocnými vnoučaty.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

I já přeji krásné odpoledne. Dnešek jsem věnovala leštění nábytku a dopékání pečiva, toho mého nejoblíbenějšího - s rumem. Takže teď jsem taková příjemně vláčná, vineme se k sobě s kočkou i s pejskem a pokud ještě napíšu zprávičku, budete ji muset dešifrovat, neb mi pravděpodobně nějaká písmenka ulítnou.

6. burds

burds Titán fóra

Blahopřeji všem co postoupili.Už se dva dny povaluji v posteli,kde jsem vzala tu vysokou horečku nevím.Ale cítím se jak přejetá traktorem.Sklidila jsem a jdu zase do postele.Snad už zítra budu za něco stát.Hezký víkend všem

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

jana563: Na Vánoce 2012 jsme měli tátu v nemocnici, a tak jsme mu koupili nadstandart, a tam mu udělali Vánoce - donesla jsem mu malý stromeček, ozdoby, ořechy a jablka v míse, svíčky, no všechno. S rodinami a tátou a mámou jsme povečeřeli kapry se salátem, rozbalili jsme si dárečky... jako doma... Táta tam byl tehdy skoro celý rok s přestávkama. Není to nejlepší, ale bylo to i tak moc hezké.

A vy bolaví a nemocní - držte se sluníčka, přeju vám dobrou mysl a nepropadejte beznaději :)

8. -pechfógl-

I já jsem jedny vánoce strávila v nemocnici - bezva to bylo. Kromě ne-péče personálu chodily návštěvy a každá sdělila: Něco pro tebe mám. No co asi:Řízek a br. salát, což jsme dostali i k erární večeři. A teď se tam všichni veselili a tvrdili, že to jsou nejkrásnější vánoce, jaké kdy zažili, já byla pod morfiem a chtělo se mi spát... No a pak tam přišli, bůhví proč, Tři králové a tvrdili, že mi nesou dobrou zvěst, že se narodil Spasitel... a taky mi dali dárek: 1 mandarinku. Já si nestěžuju, s mým zvrhlým smyslem pro humor z toho dodneška mám legraci. Ale vánoce mám přece jen raději doma, byť třeba samadoma.

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak to jsme my,už je nám dneska týden,máme se fajn,
    jen náš třetí bráška je trochu stydlín,ven z teplé stáje
    se mu moc nechtělo,máme Vás rádi,bééééé.....

Sobotěnka utekla jak voda,spousta těch vánočních příprav je za mnou,spousta přede mnou.
    Gratuluji všem co jste postoupili,jste báječní a jde Vám to hezky od ruky.
    Popřeji hezký večer,strávený v klídku nebo s rodinkou a velikou pohodičkou
    pá,pá

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

to jsou ale ňunínci :inlove: kukujééém za foto:)

EDIT: Já nějaké přípravy neřeším, pokud dcera něco chystá, dobře jí tak, však ví, že já to neřeším. Proto budu i 24. prosince dopoledne brigádničit za barem, protože letošní svátky s námi bude trávit i moje maminka, takže o polévku, kapra a salát se starat nemusím, přijdu k hotovému. :p (Tedy starat se musím, musím koupit suroviny a kapra naporcovat...) To si raději přivydělám nějakou kačku od štamgastů, které manželky vyhodí z baráku aby nezavazeli a budou rádi, že budou mít připravené dobroty u nás. Na zlaté prasátko určitě dávno nevěří, sami tak občas vypadají
    8)

Naposledy upraveno: 17/12/16
  11. -pechfógl-

Tak tohle bych mazlila až umazlila!

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Kerryhill - jsou to rozkošní mazlíci ;):D.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, už jsem sama, odpoledne se zastavily dcery se zeťáky, přišel i nejstarší vnuk i naše nejmladší vnučka, už jí bylo lépe, mohla si dát zmrzlinku a to jí na její krk dělalo dobře! Potom se zastavili kluci a když odešli, tak jsem to všechno poklidila a zasedla k farmičce! Štědrý den mám ráda, ale ten před 6 lety byl pro mne velmi smutný, protože mi zemřel tatínek! Byl v nemocnici, den předem jsem mu udělala brsalát, měla jsem připravené obalené filé, nachystané cukroví, zabalený dárek a druhý den vše bylo jinak. Nečekali jsme tak rychlý konec! Zabalený dárek jsem měla až do loňského roku doma. Ale bohužel i smutné dny patří do koloběhu života! Přeji krásný zbytek večera a dobrou noc, mám toho za dnešek už docela dost !!! ;););)

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký pozdní večer,
    kerryhill - ty dvě holčičky ovečky jsou úplné modelky, moc krásné
    anickamalirka - myslím si, že jsi přesně tuhle domácí pohodičku už nutně potřebovala, užívej si to
    jana563 - držím všechny pěsti, aby vše dobře dopadlo a manžela jsi měla 24. doma.
    Přeji vám klidnou noc a krásné sny. Ahoj

15. medved222

medved222 Analytik fóra

Pěkný pozdní večer,
    babioli, gratuluji k postupu a robin a hubabuba k dvojpostupům.
    Přeji všem marodům brzké uzdravení, hlavně těm drobkům, aby si to mohli u stromečku pořádně užít.
    anickamalirka, užívej si tu dovolenou a klidně prohrávej, já si to dokonce vždycky přeji, aby ti moji kluci měli radost.
    kerryhill, jehňátka jsou kouzelná, vypadají jak plyšové hračky.
    Dobrou noc a hezké sny.

16. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Ahoj do Závislákova,
    mám tu pro (ne)šikovné jeden nápad na zajímavé cukroví. Marcipánové melounky. Pokud se některé z vás budou líbit ráda písnu holoubkem "jak na to" Je potřeba 2 válečky růžového marcipánu, 1 váleček bílého a 1 váleček zeleného marcipánu, čokoládová poleva, mikroténový sáček a trochu oleje - já použila olej z vlašských ořechů.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ještě chybí dodělat párátkem namočeným v tmavé čokoládové polevě "pecky" a melounky jsou hotové. Do přípravy se určitě můžou zapojit i děti.

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásnou poslední, zlatou Adventní neděli Vám přeji :)
    Na farmě klídeček, doplňuji stavy bloudů a zvířátek u kterých jsem se dostala pod sto kousků :)))
    Točím i nějaké krátkodobky co házím na trh a doplňuji stavy pírek před dožínkami :)) no chvilku to potrvá :D utopila jsem tam kolem 150ti tisíc kousků :D a jde to pomalu, o tom žádná ;)

A sčot ze včerejška? :D
    Dostihy - totální propadák
    carcassonne - 1x výhra a hned prohra
    uno - prohra
    AZ kvíz Junior - tam jsem moderovala a Andul to Ondrovi nandala :D
    poker - tam mě obraly děti i o ponožky :D
    žulíky - chááá tam jsem jim to nandala :D
    opět carcassonne - asi po dostihách nejoblíbenější hra - 2x prohra
    a kanasta - tam jsem zase vévodila jáááá
    ještě jedna z novějších her - hrábni si - fakt zábava a docela těžké v patnáctivteřinovém intervalu najít tvary a v barvách jak je potřeba, ideální na procvičování pozornosti ;) tak tam jsem byla o chlub druhá.

Celkový výsledek? Nádherná sobota a děti ani nevzpomněly na něco čemu se říká PC a brutus hry - střílečky a jiné hovadiny. Je vidět když rodiče jen trochu chtějí, tak děti ztratí zájem o tyto hry a raději hrají ty skutečné a to ještě neví co přinese ježíšek :)

Dneska se chystám ještě udělat dva kalendáře, ale forma je, jen proháži fotografie, vytisknu a svážu kroužkovou vazbou ;)
    Další dárečky pro rodiče obstarala lékárna, bohužel již jdou do let a tak nějaké přípravky na klouby se pořídily. A po pravdě normálně bych to nekoupila, je to docela mastné, ale když jsem se dozvěděla, že manželovi proplatí péči o vlastní osobu nebo o osoby jeho rodiny v částce 3000 za rok:) tak jsem chytla příležitost za pačesy nakoupila již zmiňované prostředky na klouby a nechala to proplatit u manžela v práci. No uvažte sami, to bych byla hloupá, kdybych toho nevyužila :)))

Tak ještě jednou krásnou adventní neděli a dnes nás čeká herní den číslo dvě :) Miluju když vidím spokojená očka svých dětí ;)

18. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem včera odvezla mužíčka na vlak k dceři na zabijačku, vystála šílenou frontu v u kasy v nejmenovaném obchodním řetězci kvůli čtyřem drobnostem(ale ono to včera bylo asi všude stejné), a konečně se pustila do přípravy těst na cukroví, které dneska upeču. Odpoledne dorazila kamarádka z práce na kafe a málem mi během tří hodin vykecala díru do hlavy. Těsta byly naštěstí hotové, nádobí umyté, jen byla naplánována ještě vánočka. Tak jsem až večer namrskala vše do pekárny, že si udělám těsto, vánočku upletu a ráno krásně dokynutou upeču. No nezapla jsem já trubka program kompletní na pečení místo jen uhnětení a kynutí???:mad::pxD Došlo mi to až když začala krásně vonět. Takže teď dopiju své ranní kafe a jdu to navážit všechno znovu a tuhle kostku si manžel může zblajznout hned jak se vrátí. Přece bych takovou ostudu nedala na stůl o Vánocích;). Ale že se povedla, jako peřínka.
    Doufám, že dnes nikdo nepřijde a já v klidu upeču vánočku i cukroví, nic nespálím, nic nepokazím:)

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásnou zlatou neděli a odpoledne si zapálíme poslední svíčku na adventním věnci! Jak ten rok rychle utekl a možná, že přijde i Ježíšek!!!Dala jsem prát prádlo, dozdobila truhlíky, protože konečně v zimní zahradě rozmrzly. Po obědě dojdu pozdravit k dceři zeťáčkovi rodiče, byli hodní, tak jim tu Ježíšek nechal lahvinky dobrého vínečka. Chvíli posedíme, u nás mlhavo, ale malá stejně nemůže ven. mirakoud, držím palečky a všechno dobře dopadne, když nezaspíš, tak určitě cukrovíčko nespálíš!!!Přeji pěkné odpoledne, stále zkouším šlechtit pandy, ale ani jeden přeskok nebyl, jdu krok po kroku, ale asi ty růžové hůlky nestihnu !!! ;););)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásnou neděli všem :) tu mám od večera rozepsanou zprávičku, ale nešla
    "šťávička" v celém baráku a dnes dopoledne to stejné a vážně nevím, co ti lidi
    v baráku dělají -.-. Mě páteční
    rejdění po městě vážně dohnalo k rýmě, ale
    to by možná nebylo, kdyby moje holčička chodila včas, no ona už je taková a já
    na ni čekala snad půl hodiny (samozřejmě sem tam byla dříve, jsem všude včas )

ale jsme koupili navzájem nějaké hadříky a i tajný dáreček je nachystaný :p

-pechvogl- ... tak to mi koukej zjistit, co to ten Kohn říkal ... možná to chce
    probrat knihovnu a hnedle se papírky po babičce začnou z knihovny sypat xD
    a to tvoje kuřátko ... no já bych neváhala a snažila se o hodně křupavou kůrčičku :p

anickamalirka ... to jsem i já pravidelně s dětmi prohrávala a měla z jejích
    šťastných
    očiček skvělý pocit, no byli vnímaví a někdy bylo docela těžké s nimi prohrát.
    Užívej si to, odpočívej a uvidíš, že se ti ani nebude chtít zpátky do práce.
    kerryhill ... jééé jsou vážně slaďounký :inlove: bych je asi taky umazlila.

Jen kdo na někoho vzpomíná, nebo se cítí sám, tak nesmutněte ... někdo bude s námi,
    někdo ne ... ale vzpomínat budeme na všechny milované a skvělé lidičky :p

Taky mám právě splíneček, ale o vánocích mám volno, s dětmi si to užiji a pak jsem v práci,
    která mi pomůže zapomenout na ty nepříjemné chvilky.
    Krásnou neděli a já jdu pro další kapesníky ... už mi nějak dochází :p.

Naposledy upraveno: 18/12/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.