ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jak to jde?
    Myslím to pečení, nebo už je hotovo?
    Já tedy na sladké moc nejsem ale doufám že se tady nějaké pěkné fotičky objeví..?

Jééé...
    Prvně vzkaz všem postupujícím!

Dnes jsem přišel na pěkný článek na netu.
    Miniaturní restaurace pro myši je atrakcí ve švédského Malmö
    Tak jsem se zasmál, je vidět když se lidé nudí tak se jen nemusí nudit nudně...
    :D

To by bylo zajímavé vidět těsně po půlnoci motající-se myši, jak se pomalu ublinkávají ke svému kanálu!

No nic jdu si vás přečíst a držet palce ve šlechtění..!

Naposledy upraveno: 16/12/16
  2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Jééé, ahoj Radku, to je skvělé, že jsi se na nás přišel podívat
    Ten bar pro myši je skvělý, já to znám, u nás na chalupě je taky jeden. Podávám tam sýr a kůži od špeku.

[​IMG][​IMG][​IMG]

3. evik1016
    ;) to, co popisuješ ty není bar, ale "poslední večeře před popravou" :D :D

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já
    si myslím a vlastně to vím...
    Že žádný tvor na tomto světě tu není jen tak a vždy má své místo.
    Každý tu plní nějakou funkci bez které by tu nebyly i ti všichni ostatní.

Vyjímkou je tedy naše farma, tady se to mele o život jak to koho v RT napadne.

Něco jako brouk Pytlík od Ondřeje!
    A víte jak on na námět vlastně přišel?

Jednoho krásného slunného dne ležel pan Sekora na voňavé lesní pasece.
    I vlezl mu do trenýrek mravenec s červeným puntíkovaným šátkem kolem krku, prodral se houštinou a zvolal:
    "Nazdar, Pytlíku, ty jsi tady taky?!
    "

Přeji všem šťastný večer!

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer drazí přátelé,tak já se dostala ke zprávičkám až teď.Konečně trošku klídku po těch
    předvánočních shonech ba přímo fofrech.Já si snad začnu psát večírem manuál,co budu dělat další den.
    Blbost,u mě by to nešlo,tu se semele to, tu zase ono,a do manuálu si můžu tak akorát zabalit svačinu:D.
    Dárečky mám skoro všechny,jen dědkovi chci koupit matraci z té paměťové pěny.Pššššt , né že mu to vykecáte.
    Nepeču,téda né cukroví,my s dědkem dáme přednost ovoci a jiným dobrůtkám,ale to neznamená že péct vůbec nebudu,
    to né,něco sladkého a rychlého vždy ukuchtím,např.ten dortík od anickymalirky.
    Radku,já ty ublinkávající myšičky určitě uvidím,stačí když si cucnu domácí pálenečky a objevují se mi před očima
    i bílí sloni :D,uvidíme jak to dopadne na Silvestra,ale možné je v dnešní době vše.
    Přátelé prosím šetřete se,Vánoce Vám neutečou a přeci zdraví je přednější.
    Gratuluji postoupivším ,a je Vás opět plná nůše,ke krásným postupům a přeji hezký večer.
    pá,pá

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Radku, bylo to fajn po delší době Tě zase vidět a vědět, že jsi v pohodě a Tvůj humor Tě neopouští!!! Pěkný večer všem, gratulace hubabuba1968 k dvojpostupu a robin2151 ke 105. faremnímu postupu. Návštěva odjela, zastavila se tady dcera, dovezli bublinky na silvestra, dali jsme kávičku a už jsem zase sama. Jsem nějaká unavená, začala jsem pokašlávat, tak zalezu do pelíšku a podívám se na pohádku a ta mne uspí. Zítra navečer přijdou na chvíli Jiříkovi kluci a už to bude jenom týden do vánoc!!! Přeji pěkný zbytek večera a sladké sny!!! ;););)

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdeni,
    to není humor ale svatosvatá pravda.
    Jen to Ondřejovi cenzurovali!
    Jinak vlastně psal knihu o nočním životě velkoměsta!
    Přísahám že u toho nebyla ani jedna světluška.
    A přeji Ti a všem co se v postel ukládají dobrou a vydatnou noc...

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Jonsdorf - díky za zlepšení nálady. Doma to u nás vánočně nevypadá, léčím dítka z virózy a mladší má zánět dutin, tak jsem z toho smutná.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Protože nemám problémy, musím si je vymyslet. Na vánoce jsem dostala takové to minikuřátko, abych si ho vycpala nádivkou a následně sežrala. Jenže - já nemůžu. Představila jsem si, jak to bylo malé a roztomilé, pilně to zobalo... No nejsem já na ty svátky dost slušnej *****?
    Tak jsem zřejmě urazila sama sebe, když už i m.a.g.o.r je sprosté slovo. Lidi, víc slušnosti v činech než ve slovíčkaření!

Naposledy upraveno: 16/12/16
  10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

lott_lott...

A vždyť ano, tak by to mělo být vždy pokud to jen trochu jde.
    A věřím že do Štědrého dne bude u prcků vše dobré...

Vždyť jaký by to byl Štědrý den bez zářících dětských očí..

11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Krásnou dobrou noc.;)

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Taky vám všem přeji krásnou dobrou noc, ale prvně asi půjdu ještě pohnojit zahrádku!
    No hold správný zemědělec...

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Radku, Tvoje zasněžená zimní vesnička v podpísku, mně připomíná krásné chvíle, když jsme jezdili s bráchou k tetě do Lubů u Chebu a tam bývala takto krásná zima. U nás v Ústí si můžeme o takovéto zimě nechat jenom zdát. Já vím na Sokolovsku to máte lepší!!! Přeji krásný 4. adventní víkend všem milým závislákům!!! Moc si přeji, aby našim dětičkám bylo lépe a mohly si tu příští sobotu užít a my s nimi!!! Malá vnučka na dnešek spala trochu lépe, tak doufám, že se to ještě bude zlepšovat! Za chvíli pojedu do města, je mlhavo a mrzne, tak doufám, že se v pořádku vrátím! Přeji pěkný den a pa pa....;););)

14. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Dobré ráno. ;)
    Včéra večer mě strašně překvapilo tohle.:music::inlove:

-- 1x Nolina, 1x Durian a 2x Rolinie

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

U nás to na nějaké klidné Vánoce zatím nevypadá.Zase mám dědu v nemocnici.Od listopadu se to nějak......Týden v nemocnici,dva,tři dny doma......nechce se to nějak ustálit.Tak ani žádné velké přípravy nedělám.Jen se modlím aby mohl být aspoň na svátky doma.
    Posílám všem postupujícím gratulace.
    Psala jsem že k nám přišlo kotě.Už je oprsklý jak peronní brabčák.Zkrátka už je naše.

16. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj vám všem a gratulace k postupům. Já dnes postoupila do 99 levlu. Přeji prima hru a hezký víkend prožitý v klidu. Ola :)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem ráno zahájila pláčem - každoročně tohle dobou vytahuju z knihovny Večně zpívají lesy. A tentokrát na mně vypadl papírek - vůbec nevím, že jsem ho dvacet let přehlížela.... Na papírku stálo: Př K k R a ř: Šifra mistra Leonarda? Nikoli, takhle si babička zapisovala vtipy, takže enigmo, překládej: Přišel Kohn k Roubíčkovi a říká... jo, jenže další část chybí. A už se nedozvím, o čem ten jistě báječnej židovskej vtip byl.:(

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásně slunečné sobotní dopoledne přeji:)

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    nedříve gratulka postupujícím,
    pak hned dotaz na Pajaable - co vaši marodi? Je to krapet lepší?
    U nás v podstatě klid, napekla cukrárna, uklidila četa, zítra snad s kamarádkou zvládnu stromeček, salát a polévku 22.12. neboť 23. musím zase na převaz a to se vracím hodně zřízená:oops:, tak naplánováno by bylo, ale co život dá a vezme nevím. Včera jsem si opět pěkně nabila čumáček, opět synkopa-okamžité bezvědomí na vteřinu, najdu se na zemi a ten problém vstát, dřív to přicházelo tak 1x za 3 měsíce, teď už po týdnech. No mám jen naražená žebra, ale ty uměj bolet.
    Oběd v troubě - vzpomínka na léto - zapečené brambory, orestované mleté hovězí, dušené houby, navrch paprika a posypáno parmazánem, bude na 2 dny;), zítra štěpánská, také v množství pro ohřev, já se fakt horším tak, že oběd sama uvařit nezvládám, ach jó.
    Přeji hezký zbytek adventní zlaté soboty

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.