ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojte bábinky a dědoušci..;)
    Akcičku jsem doděla dneska ráno. Hrnkům se nechtělo vyskakovat, vlastně se ani nedivím, když jsem se od pátku do soboty flákala na oslavách a neděle byla krutá....:D. Už nejsem nejmladší a jít z akce do akce je děs. Vstát z postele a jít sklízet je v mém věku odměna na medaili...:)

Čtu vás velice ráda a přeji všem krásný den.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

ja mam sopku i psa,ale ukazovalo mi ,ze nic nemam,tak jsem tam prdla naky bombony,pripada mi ,ze tam vsechno nejde ,tady byla v noci takova vichrice a lijak az jsem se bala,litalo vsechno co neni pribite

3. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Milí dôchodcovia a dôchodkyne, včera som úlohu splnila a zdarne postúpila zároveň do 95. levelu. Už aj vyrábam tie strieborné fúziky, len si kladiem otázku čo s nimi? Myslíte, že by ich odo mňa kúpila aspoň tá Conchita? Vlastne, som ja ale motovidlo, veď tá má svoje, tak neviem, čo s nimi RT zamýšľa

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

bludička69 - no možnost zakoupení v obchodu mě vůbec nenapadla :D. Tam moc nechodím xD Díky za tip, mohlo by se to hodit;)

Jo, taky jsem si na jeden vzpomněla:
    Ráno se probudí chlap s příšernou kocovinou, podívá se vedle sebe a vyděsí se. Leží tam stará, příšerně ošklivá ženská. Vzbudí ji a ptá se: Proboha, kolik ti je let ?!
    Ona sladce odpoví: No tolik, na kolik vypadám.
    Chlap: Nekecej, tak dlouho nikdo nežije...

(No ale to se nás milé dámy netýká, my jsme krásné, mladé a okouzlující, že (hlavně poránu teda xDxDxD)

Naposledy upraveno: 30/3/15
  5. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Furt nevím, jakej fórek, aby aspoň dostihl, sem pověsit.
    Tak pro začátek: Winston Churchill na párty.
    Potká nepříjemnou dámu a praví jí:
    Madame, vy jste příšerně blbá a vošklivá.
    Dáma na to: A vy příšerně vožralej.
    A Churchill: Ale já se z toho do zítřka vyspím.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné a konečně i u nás slunečné dopoledne. Nebylo tomu tak až do desáté hodiny, byl ještě silný vítr a lilo. Ale začnu ještě včerejším pozdním večerem nebo vlastně ještě dřív.
    Protože bylo celý den ošklivě a vnoučata nemohla lítat venku, jedno z nich(nepřiznají barvu,koho to napadlo prvního) , tak jedno z nich a pak následně všichni pospolu zamířila do zahradního domku šumovat. Tam je věcí k objevování, ale nejzajímavější byla bedna, v níž jejich maminka schovává věci ze svého mládí ( céčka , poggy , svazky originálních nálepek na sirky, poštovní známky, mince a atd.).
    A protože je to velmi zajímalo, bedna přistála u mě v obýváku a šumovalo se. Kdybych věděla, co mě pak v noci čeká, nikdy bych jim to nedovolila. Bylo asi tak kolem půl dvanácté, koukám , co kočky blbnou. Jedna sedí na jednom konci obývací stěny a čučí za stěnu, druhá , na druhém konci, kde mám vedle stěny až do stropu vysoký regál s CD a DVD, kouká pod ten regál. Najednou začne za něčím chodit a já při hrůze z pavouků, myslela, že se mi do pokoje nějaký dostal. Jdu rozsvítit velké světlo, koukám, v koutě se krčí mini myška, mládě. Bafla jsem pantofel a chudák malá to měla spočítané. Letos se nám jak myši, tak krtci díky lehkému průběhu zimy přemnožili a zřejmě se něco dostalo do zahradního domku a vnoučata to přitahla s tou bednou. Pak jsem tady jezdila s hadrem a savem a uklízela. Ufff..ještě tohle do domu. Takže prckové mají zákaz něco domů tahat.
    Ale tím to neskončilo. Popřála jsem zde dobrou noc, šla se ošplouchat a spát. Nespala jsem ještě ani hodinku, začal mi v obýváku řvát alarm, že nejde proud (alarm máme kvůli čerpadlům na kotli). Jak jsem byla rozespalá , bafnu telefon a nějak jsem se přehmátla a místo na poruchy čezu , jsem volala na poruchy vodárny. Nic, chlapík neříkal nic, když jsem mu hlásila, že u nás nejde proud , oznámil mi , že mají hlášené poruchy ( ona totiž voda jde k nám z vrtu vodárny také přes čerpadlo a k tomu je nutná elektřina). Neřekl mi, bábo, co blbneš, tady je vodárna. Já dokecala, a nějak mi to teprve došlo, že číslo na displeji bylo dlouhé, tak to kontroluji a já opravdu popleta hlásila přerušení dodávky elektřiny na vodárnu. Doufám , že byl chlapec tam na dispečinku také rozespalý anebo se pak dobře bavil. A do rána to lítalo, jednou proud šel, pak zase ne, vichřice burácela a já už pak nespala. Sklidit ráno jsem nemohla, ještě to nešlo, tak jsem hodila děti do školy a přijela a zalehla. Pak vstala, akci dodělala.
    Není vždy tak krásně bláznivý zbytek dne a tak praštěná noc, ale pak to stojí za to. Jejda, to je článeček dlouhý. :pxD

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak konecne snezi,to je teda blazinec,Pajo ty mas mysky ,ale me to domu taha jesterky,slepyse,vcera prinesly vodni mys,porad neco chytam a vynasim ven,jo a taky jeden z kluku ulovil veverku a to byl mazec,oni to nezakousnou ,nosej si to na hrani:D,tak a ted jeste do toho pustili sirenu uff

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Krásný den všem závisláčkům ;)

Parkem jde mladík, začínající to farmář a na stromě sedí babča, zkušená to farmářka
    "Ret Bull babi, Ret Bull?"
    "Pitbul chlapče, Pitbul"

9. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré poledne,
    tak se přidám k chovatelům kočiček a zároveň poprosím o radu. Za svůj život jsem měla několik kočiček nebo kocourků, ale takhle agresivního, ale na druhou stranu mazlivého kocourka jsem neměla. Jednou nebo dvakrát za den začne najednou lítat jako pominutý po pokoji, skáče 2 m vysoko, houpe se na záclonách hrůza. někdy letí tak rychle, že čumáčkem narazí do dveří nebo okna a dokonce mu tekla již i krev. Je cca 3 týdny po kastraci, myslela jsem, že se trochu zklidní, ale zatím nic. Přitom dokáže celou noc spinkat na mé ruce :-D( potom ji mám dřevěnou):-DDD Mazlit se dokáže hodiny, ale jak ho to popadne, hrůza a děs. Když ho chytím a zavřu na chvíli do přepravky, tak po vyndání je zase milý a hodný. Nevíte někdo nějakou radu? Nějaký lék na zklidnění? Přijde mi to totiž jako nějaký záchvat.

Ke hře: Za chvíli sklízím první zlaté kníry a Orion stáje:-D

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahoj Moni. Nevím, jestli Tvůj kocourek je z útulku a neprodělal nějaké trauma. Pak by takové chování bylo možné. Něco obdobného jsem měla já s kočičkou. Tu bývalá majitelka( stará ochmelka) vzala a mlátila s ní o zeď , pak micinku i její zabitá koťátka dala do černého pytle a hodila do popelnice. Tam ji našli popeláři , protože byla v sousedství veterina, odnesli ji tam. Po mnoha operacích skončila v útulku, odkud jsem si ji vzala...byla zlá, agresivní, krátce po kastraci, nenechala na sebe sáhnout. Za pár dní, kdy jsem na ni stále mluvila, nechala se pohladit, pak jsem jí naučila takový nešvar, že při papání jí musím hladit (když jsem doma). Je to mazel , ale má dny, kdy najednou také začne skákat do vzduchu a lítat, ale nikomu neublíží, i když občas syčí. Veterinář řekl, že to jsou následky stresu. Léky mi nedoporučil, jen trpělivost a můžu říct, že po delší době se to vytratilo, snad jednou za rok má takové nálady.
    Pak mám černého kocourka, nalezence, u toho nevím, jestli mu někdo ubližoval, ale krátce po kastraci také takhle vyváděl a zase jiný veterinář mi řekl, že je živější a musí se s následky kastrace vyrovnat.Trvalo to asi 2 měsíce, než se smířil s tím, co jsem mu nechala udělat a celá léta je kliďas. Dnes už je to kmet a zase vzhledem ke svému stáří má také mouchy, občas ho to chytne, lítá, tahá závěsy a když se ho nevšímám, přestane ho to bavit..ale mazel to je... tak nevím, jak víc ti přiblížit své zkušenosti.

11. m2707

m2707 Znalec fóra

Ja ho dostala cca jako 3 měsíčního od ukrajinky- mladé holky. Dala mi ho s tím, že je to holka. Až já doma zjistila, že je to kluk.Možná mu za jeho chování ubližovala, nevím. On je jinak milý, teď mi leze po ruce a chce se mazlit,nechce abych psala na pc. Asi to tedy bude chtít mou trpělivost a do té doby mi zlikviduje můj minibyt resp.pokoj>:(. Minulý víkend jsem věšela prádlo na zahradu a vzala ho s sebou.

Nemohla jsem udělat ani krok, jak se stále tulil a nechtěl se hnout ani na krok.;)

Orion: červený chovný rybník a žlutá kotlárna - no mohlo být hůř:p

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Mam taky takovou jednu,uz ji mam 9let,je porat malinka,ale kdyz ji to chytne tak je jak lev,byla moc brzy vyhozena jeste jsem ji umele krmila,nase doktor rika,ze je to takova sorta,tak ji tak beru,je fakt,ze se postupem casu hodne zklidnila,ma kupa hracek tak cas od casu dovadi s nima,nejradci ma maslovacku,ale mi ji moc milujem

13. m2707

m2707 Znalec fóra

pro Johnny- koukala jsem, že jsi z Plzně. Jezdím tam za dcerou a vnučkou :)

Já jsem z Prahy, tak se tam za nimi moc často nedostanu.V zimě jsem tam skoro nebyla vůbec,dcera je po své matce schizofrenička, tak jsem s ní byla jen u lékaře. Ono je to u nich vůbec moc složité.Koupili za Liticemi nebo Lhotou( jak chceš ;)) zahradní domek bez vody a WC a v tom vychovává( to je slabé slovo) 3 letou holčičku. Vždy se vrátím celá úplně na nervy:(

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Moni,a ty bydlíš kde ?

pajaable tohle ocenil(a).
  15. frybka

frybka Pisálek fóra

Hezké pozdní odpoledne závisláci, nevím jak v jiných částech naší krásné vlasti, ale v Bruntále už
    od ráno pršelo, sněžilo, přišla bouřka i dost silný vítr a teď svítí sluníčko, no není to krásné
    aprílové počasí? A já můžu pěkně sedět u farmičky a sbírat hrníčky. Teda s mrkve nevypadl ani jeden.
    Teď přijde na řadu kafíčko a něco k tomu. Tak pěkně farmařte.

16. dododo53

dododo53 Expert fóra

Pajaable: Té chudinky myšičky je mi fakt líto, ona si spokojeně žije v zahradním domku, pak ji nějací agresoři vytáhnou do civilizace a tam ji někdo majzne pantoflí.... Co se pavouků týče, já byla v bezmocnici tak vyprahlá po zvářátkách, že jsem si jednoho pavouka pěstovala. Až přišla sanitářka, já jířekla: Bacha, pavouček - a ona ho zamázla. Už jste někdy někdo brečel pro pavouka? Já jo.
    Moni, kastrace zatím nic neřeší, plodnost (nějaký materiál někde zůstal) i případná agesivita přetrvávají, než se organismus přizpůsobí novým poměrům. Chvilku vydrž, však on zleniví. Náš Ťulínek už tři hodiny po kastraci visel na zácloně někde u stropu a pomalu se páral dolů - narkóza nenarkóza.

17. m2707

m2707 Znalec fóra

dododo53- já vydržím, ale do té doby budu mít obydlí jak nějaký bezdomovecxDxDxD

18. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Zdravím osazenstvo tohoto vlákna. Náhodou jsem dnes ( náhodou ne, přišel jsem žebrat o hrnky do vlákna dárečků) objevil toto vlákno pro důchodce a jakožto patřící sem věkem i stále se zvětšující závislostí, jsem se rozhodl, vás všechny zde pozdravit.

19. m2707

m2707 Znalec fóra

stavitelpyramid- také tě zdravím a přeji krásný podvečer a hodně zábavy s farmičkou;)

20. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Děkuji, zábavy hojně, stále jsem začátečník, všeho pomálu. Ale prokousávám se a držím dle mého názoru velmi statečně. Dnes je tak větrno, že jsem se rozhodl zůstat pěkně doma v teple a pokusit se zdolat akci do zdárného konce, napěstováno mám, leč ta vypadávátka, ne a ne dopadat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.