ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable infrasauna je kouzelné zařízení a já ji miluju..... a mimochodem, na chalupě už bylo v sauně i sousedovic telátko. Když se zatoulalo od mámy, spadlo do potoka a nemohlo ven - a než je našli, bylo celé promrzlé. Sousedka brečela, protože to vypadalo, že tele nevydrží, tak se chlapi pokusili ho zahřát v infrasauně....a žádný zápal plic a podobná rizika se nekonal....

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Infra saunu má přítel a já ji mockrát absolvovala. Se píše, že zvyšuje imunitu, spaluje tuky a má blahodárné účinky. ale co je pravda?
    Jsem na google zjišťovala její extra účinky a při jakékoli otázce, mě to vždy navedlo jen na nabídky, montáže a odkoupení této zázračné sauny, která není vůbec levná. No je to asi o prestiži ji mít, či nemít. Do sauny pravidelně a dlouhodobě chodím, i když bych neměla, ale rozdíl mezi klasickou, či Infra saunou na sobě nevidím, či nepociťuji výraznou pomoc v imunitě a každoroční léky na ni musím brát i nadále. Jen můj názor :p ... je mi jasné, že tato sauna neléčí , ale proč to píšou ... blahodárné účinky a to je vlastně pomoc ve zdravotních problémech, nebo né?
    To ovšem neznamená, že jsem proti novinkám a hlavně těm, kzeré opravdu pomáhají :)

Naposledy upraveno: 4/12/16
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jak já bych infrasaunu brala - i infrazářič nebo infralampu... Je mi poseldní dobou pořád zima. Dva dny bylo dobře, když jsem přijela z exilu, ale už jsem se asi aklimatizovala a všechno je při starém. Dokonce se přiznám, že jsem si objednala botky důchodky, a to na doma. A jsem vděčná za ta boží hovádka v mé posteli. Na záda a na nohy k nezaplacení.:p

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné odpoledne :)
    Už mě to v té práci neba, neznáte nějakou radu? :D
    evainfo jééé kde na ně chodíš? Krásnej čumáček :inlove:

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak nám opět nešel internet . Asi si začnu dělat čárky do kalendáře
    a budu chtít peníze zpátky...hihi . Venku ošklivě , mrazivá mlha a asi
    bude hůř, ptáci obvykle v tuto dobu již na krmítka nelétají , dnes ano.

A málem jsem zapomněla na naše oslavenkyně...

A vylétlo mi dnes z hnízda bezva kuře . Bude mi po něm smutno.
    Do dalšího farmaření mu přeji mnoho úspěchů , trpělivosti a doufám, že u farmy vydrží .
    :inlove:
    No a nakonec perličku...málem jsem se z dárku od Hopsátka pobláznila.
    xD

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásnou druhou Adventní neděli přeji:pOd rána jsem v práci a do rána budu:cry:Přeji všem postupujícím, jak na farmě tak i baha a taky oslavencům všeho druhu:)Na farmě u je zase nuda, ale ještě že tak, vůbec nestíhám:DJinak hlásím postup na baha lv. 346:p

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Chtěla jsem poděkovat té která dala předpis na jabkový,pudingový koláč.Včera jsem s ním slavila úspěch.Přijela rodina na návštěvu.Jinak jsem pekla bůček plněný houbama k tomu špenát a bramborové knedlíky.Co se nesnědlo,jsem jim nabalila s sebou.Moc nám pomohli.Naštípali dřevo na zatápění nejmíň na měsíc a dovezli a nainstalovali novou televizi a udělali spoustu drobností na které už nestačíme.Dědu v pátek pustili z nemocnice,tak jsme si to opravdu užili.
    Jako novinku musím napsat že si naše Ládinka dotáhla domů kamarádku.Koťátko.Jen mám obavy ze staré kočky.Ta zatím nevylezla zpod skříně.Snad se holky srovnaj.
    Pect nebudem.Děda nesmí a já o to nestojím.Jsem masorád.Na parádu jsme koupili 3 krabičky cukroví.To bude stačit.

Všem přeju hezký Advent a klid na duši.
    Marketko......krásně jsi to napsala.Taky jsem zaslzela.

8. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj závisláci moc nepíšu,ale velmi ráda vás čtu vždy pookřeji na mysly i na duši mám na vás velkou prosbu ve kterém příspěvku byl recept na ten pudinkojablkový koláč nějak jsem ho propásla a teď bych ráda něco upekla děkuji za vyslyšení Nevrona

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pudingový koláč s jablkama
    Nádivka:1 kg jablek nakrájet na plátky,2 vanilkové pudingy nasypat, 7 lžic cukr krupice .Vše dobře promíchat.
    Těsto:40dkg hl.mouky,1/2 prášku do pečiva,2 lžíce mletého cukru,1 hera,5 lžic mléka,1 vejce
    Udělat těsto,rozdělit na polovic,Udělat dva pláty.Jeden dát na plech,na něj dát nádivku,potom přikrýt druhým a dát asi na 20 minut péct.Přeji dobrou chuť a je výborný.
    Já ho pekla na 180 a asi 30 minut.Zkrátka dorůžova.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Čajíčky a medicínky zabraly, tak už jen trochu chraptím, ale teplo neteplo,
    klepu kosičku pořád. Nohy jako kus ledu, ruce podchlazené a ať je strkám
    kam je strkám, nezahřeji je a nezahřeji. Letošního čertího řádění mám plné zuby.

:p
    Tak nám měla, pokud se nemýlím, dorazit naše veverka mamča50 a
    stále netrpělivě vyhlížím zprávičku zde v závislákově a ono nic.
    Snad se vrátila moc unavená a až si odpočine , zavítá k nám.

A jedna gratulace ...

A dám si tentokrát kávu , čaje už mám dost . Podíváme se s Lišákem
    na krimi a před půlnocí odtajním TS a TCH z akce - ona to bude stejně katastrofa.

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí, prajem krásnu a pokojnú druhú adventnú nedeľu.
    Dnes sa nám podarilo odniesť z domu pohanku a priniesť kresťanku. Moju najdrahšiu Katarínku sme dnes pokrstili. Bola nádherná v krstných šatočkách a aj v kabátiku - jednoducho - princezná. Kombinácia bielo- purpurovo- červená. Bola úžasná, ani nezamrnkla, pán farár si ju pochvaľoval, dokonca, keď ju oblial svätenou vodičkou , tak sa usmiala.Ak mám pravdu povedať, v živote som nezažila v kostole tak príjemný obrad, ako bol tento ( a to som sa vydávala v kostole, deti krstila, deti ženila, Maroška - vnúčika - krstila). Priam som od toho farára cítila, ako praje celej rodine šťastie.Bol jednoducho úžasný.A malí miništranti - hrozne milí. No - jednoducho zážitok na nezaplatenie. Potom posedenie v reštike. Drobka spinkala celý čas. Potom - foto (samozrejme foto aj v kostolíku - pán farár tiež pózoval)Jednoducho , krásny deň, Katarínka dostala všetko čo sa patrí a na pravé poludnie -keď zvony zvonili (čistá náhoda) bola pokrstená.
    Maroško je teraz v tom čase, ktorému ja hovorím - diviak. Ak je so mnou, so starkým - v poriadku... akonáhle má iných je to čertisko a nedá sa s ním nič robiť.(najhoršie je, že moja sestra a jej manžel - nemajú deti- moje deti vychovávali celkom dobre - no toto Marošiatko si pri nich môže dovoliť čokoľvek a oni sú z toho nadšení.)
    Takže - zhrnutie - pekný a príjemný spoločenský víkend ( a to som v piatok absolvonala bowling a vianočnú večeru s bývalými kolegami -veľmi príjemné).
    No a ku hre - teraz fain, všetko už splnené - vďaka mojim priateľm. (vy viete ktorým:) )
    Dnes skorej - prajem príjemnú dobrú noc vám všetkým.
    Ľubica

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Gratulka ke křtu . Musela to být krásná atmosféra .
    Je vás tu děvčat ze Slovenska víc a kdykoliv sem napíšete, mám radost.

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Evička moja drahá, teraz si mi vohnala slzy do očí...
    Ja milujem vašu češtinu - a nevnímam ju ako cudzí jazyk. Ale najviac si vážim toho, že - i keď sa osobne nepoznáme, sme snáď najlepšie priateľky. Prepáč, ale ja to nedokážem tak krásne podať ako ty.
    PS bozkávam Lišiačika

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer moji milí závisláčci!!! Už se mi po vás moc stýskalo! Dnes v podvečer jsem dorazila domů. Unavená, ale šťastná, že jsem zase doma. Bylo to velmi pěkné putování, v závěru jsme se i koupali, ale poslední dva dny jenom pršelo a sluníčko jsem viděla až u nás doma a to v Ústí..!!! Chtěla bych pogratulovat všem, kteří postoupili, kteří něco oslavovali! Postupně si pročtu všechny Závislácké deníky a večerníky a, že jste byli pěkně pilní, je to 20 stran! Dnes již nemám sílu číst, jdu do hajan, od včerejšího rána jsme nespali. Ještě dnes jsme si s dcerami zapálily dvě adventní svíčky najednou. A byla jsem mile překvapena, v červnu se stanu po 10. babičkou! Nejmladší vnučka bude mít sourozence, ale ona miminko nechce, chce medvídka!!!Budeme ji muset na to připravit! Přeji pěkný večer a dobrou noc a sladké sny!!!;););)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Veveruško mamčo ! Vítej doma a hezky si odpočiň !

LubicaKrakova .... moje drahá , ani já neberu slovenštinu jako cizí jazyk a
    nikdy brát nebudu. Že jsme nyní sousedé , to my obyčejní lidé nemůžeme
    ovlivnit, ale na citech a přátelství nám to neubere. Stále tu krásně znějící a
    libozvučnou řeč budu milovat i kdyby nás oddělovalo sto hranic.

:inlove:

A krimi nic moc , asi přepneme na Belmonda nebo si budeme povídat...

16. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer.
    Vítám mamču50 a zároveň blahopřeji všem v postupu.
    Díky také za rady, jak naředit čokoládu. Na těsta v lednici se zatím
    chodím jen dívat.:pxD
    Tak ... a jdu ven a potom asi spát. Dobrou noc.:);)

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer-tak za 1)vítej mamča50 doma.Koukala jsem se na tu nabídku tvého putování,musela to být nádhera.
    pajaable-Lišáček měl zakročit,bylo to přece napadení jeho ženuškyxDžádné pekelné mocnosti neměli nárok,až 5.12. a vyřiď mu,že mu vzkazuji,že když tě nechal promrznout,tak tě měl zahřívat a rozpalovat celou nocxDxDxDby jsi neměla čas nastydnout;);)
    A za2) děvčata neměla jsem v úmyslu vás rozplakat i když já bulela taky,když jsem to četla,ale ono to povídání se mi moc líbilo.Jen to bylo zkrácené,je to delší.Tak omluva.
    pajaable-né abys jsi se urazila,ani lišáček,dělám si legraci;)

Naposledy upraveno: 4/12/16
  18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak skončil i film s Belmondem a lišák usnul v pohovce. :p
    marketka47 .... máš naprosto pravdu s tím zahříváním ! No, tady se rok co rok
    dělá mikulášská v sobotu a čerti chodí již od pátku a jak vypadají v pondělí, když
    jdou naposledy, asi netřeba popisovat. Ale nebylo tomu tak vždy, dřív tu chodila
    bezva parta .
    Já se pomalu rozehřívám , vysmrkám se z toho, ale oba dva, syn i manžílek, ti
    budou mít se mnou ještě zajímavé chvilky, musím je trochu potrápit, rošťáky.
    xD

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer a dobrou noc ;)
    mamča50 sice mi uniklo, že jsi někam měla jet, ale to nemění nic na tom, že tě vítám zpátky :D

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Za chvíli se půjdu zavrtat do pelíšku. Ráno s dětmi do školy
    nemusím, tak si chvíli poležím ...musím se také jednou chovat jako důchodkyně.

xD

kometak96 ... gratuluji k postupu a přicházím s trochu netradiční gratulací,
    s cílem přinést trochu legrace a dobré nálady, tak doufám, že nikoho neurazím.

Tak se hezky všichni vyspěte ...dobrou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.