ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky :)Dnes jen pozdravím a popřeji Dobrou noc;)

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :)
    Teda vážení, já se snad nezastavím :D Včera jsem sice měla jen dopolední službu,
    ale jelikož dnes naše pobočka pořádala Adventní setkání pro zdravotně postižené,
    spojené s vystoupením místních umělců, tanečních souboru, pěveckých a hudebních škol a kroužků,
    tak jako zaměstnanci jsme měli možnost také přispět něčím ze své tvorby,
    převážně té kuchyňské, sice to nebylo povinné, ale jak již mě někteří znáte :D :D
    chi chi, tak jsem se s chutí zapojila. Prostě nebudu jiná :D ač jsem mohla odpočívat :D :D
    kuk kousek níže :D :D
    A tak jsem upekla plný košík šátečků s tvarohovohrozinkovorumovou náplní (asi 100ks :D :D :D)
    Rozdělala jsem si k tomu pečení lahvinku polosuchého vínka v bílém hávu,
    hotová bílá nevinnost :D :D
    A oddávala se vánočnímu duchu.
    A jak již v našich životech bývá, po zásluze jsem byla potrestána.
    V jednu v noci jsem padla do postele a jen co se mi očka zavřela,
    přišel synek s tím, že má zimnici a bolest bříška.
    A tak místo spánku jsem ho "monitorovala" nakonec to byly pouhé zaražené hmmm větříček,
    ale vystrašená jsem byla.
    To víte jak jde o břicho, tak jsem nesvá, sama jsem si v deseti prodělala prasklý slepák,
    když nedůvěra učitelnice, že si vymýšlím a nechci psát písemku z vlastivědy,
    vyústila k okamžitou operaci a týdenní hospitalizaci, čili bruško brůškovaté nepodceňuji ;)

A hnedle ráno nastoupila na celodenní službu "vlasti" no dobrá službu lidem,
    na které se raději zapomíná, nežli myslí, vyhýbá nežli navštěvuje.... A skončila v osm večer.
    Jsem vorvaná jak vorvaň a ráno pro velký úspěch repete...
    Jediné co mi dnes zvedlo náladu, byl telefonát od vedoucí,
    že mé šátečky šly na dračku :D a to druhé, když jsem objevila v kabelce zelenou obálečku,
    no posuďte sami ;)

Krásný večer a vavovi nesmutni, vyraž do kina na novou českou pohádku o nebíčku :) čas zahojí..... dobrou noc přátelé​

[​IMG] [​IMG]

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable,-nejsou u vás ty čertíci nějaký popletený (co takhle slivovička)?xDNespletli si den? 5 je až zítra;)
    I když děti je přijmou s radostí kdykoliv;)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

marketka47
    Nejsou popletení, byli na té zábavě a nechali se ukecat, aby babušku šli vylekat.
    A chodějí a bumbají, kde se dá, již od včerejšího večera.
    xD

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable-Tak to je snad celostátní zvyk.Což o to,vylekat,ale mě jsi tak vylekala,(přímo zblbla)že jsem na čerty zapomněla,což by byl průšvih.;);)Tak jsem se šla podívat na strýčka Googla,kdy že to vlastně chodíxDxDxD

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Milena1952 - já čokoládu ředím buď přepuštěným máslem, nebo 100% tukem (ten je sázka na jistotu).

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky dobrou... a merketka47 mi zaručila dobré usínání, protože bulím jako želva... dobulím a usnu...

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Viky 007 .... tak to přeji krásnou oslavu, ale asi
    už proběhla
    je pěkně kulatá

[​IMG] [​IMG]

určitě jste si to pěkně užili a hlavně
    se šetři ... máš plno pomocníků, to zvládnou
    všechno za tebe. Tu černou omáčku začínám
    závidět ... sem to ještě nejedla ... se do toho
    snad taky pustím :p

Ještě jsem si všimla nějakého komentáře, je smazaný a ať tam bylo cokoli, je mi to jedno a já už asi jiná nebudu. Nejsem na zkouškách a píši na co právě myslím, jsem to prostě já ... vždyť už mě znáte :D :p

10. burds

burds Titán fóra

Dobré ráno.Moc děkuji všem co mi poslali termosky.Hlavně pajaable,daniel lišáček,madvo i všem ostatním.Moc jste mi pomohly.Snad to zvládnu už mi chybí rozsvítit poslední lucernu.Vždycky mi to padalo dobře ale tentokrát i když dělám vše úplně stejně to nepadá.Ještě jednou všem moc děkuji.Snad to do pondělí do rána napadá.V Úvalech zamračeno.Včera jsem dožehlila prádlo tak ted dám hned prát nové.A pak už jen vánoční úklid a mocca kolečka pro syna.Bez těch pro něj nejsou vánoce.

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přeji Vám všem klidnou bronzovou neděli.
    Barborkám blahopřeji k svátku,ale je také čas si nějakou uříznout
    do vázičky :D.

12. Ahoj Milena1952
    nechuť k pečení nemám, protože mi před pár dny "klekla" elektrická trouba :D :D, snad jí pan technik v úterý zresuscituje a budu se moci znovu pustit do pečení ;)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný den přeji.
    Jsem nastydlá , aby ne, když mě ti nachmelení čerti včera vyvlekli do mrazu
    jen v kraťáskách. V noci teplota, od rána chraptím a stříkám buňáček.

:p
    Akce hotová (konečně) a tímto také děkuji všem drahouškům za akční dárky.
    :inlove:

Jdu nacpat bříško a přeji všem dobrou chuť u nedělního adventního obídku.

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Příjemné dopoledne při bronzové neděli,
    blíží se to blíží a Štědrý den za dveřma.
    Oslavy se zvládly, já seděla, švagrové obsluhovaly hosty, stejně to byly jejich potomci:D, i já byla obsloužena:), takže pohodička, přišla i tříletá praneteř, která to vše bavila, jen dcérenka mě naštvala - musela :eek:odjet jako lékař na Spartu, přitáhla až večer, kdy většina jejích bratranců s rodinami odešla, no a v osm se i ona zvedla s přítelem, že raději jedou k němu(přitom má 2 + 1 uzavřenou bytovou jednotku v patře). No přítel je mamánek, on musel za maminkou. Strašně se začínám bát, že jestli spolu zůstanou, tak jim bude kecat i do sex. života. To, že dcérenka musela na fotbal byla také její práce - urgentní medicíně moc nerozumí, tak proč tam nemít u sebe odborníka, byť táta slaví 60. a plánovalo se to od léta:mad:a mohla si sehnat někoho jiného, ale mamánek pomohl a dcérenka byla postavena do latě.
    Vavovi - když jsi psala, že čičík se plazí, bylo vymalováno, teď už je mu dobře, nesmutni ať Tě nevidí ubrečenou, musíš najít nového, kterého si vypipláš , já teď tady taky brečím, je to měsíc, co jsem po 12 letech společného života musela nechat uspat Elišku z útulku. Dáme hlavy vzhůru a jdem do vánoc ;).
    Na farmě klid, pěstuji do stodoly a protože napadaly další vrtačky, tak zvažuji jejich využití:D.
    A pádím do kuchyně, dnes zbytky - řízečky, brambor, šopák. Dobrou chuť a krásné sváteční odpoledne

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Po obědě, nacpané bříško, čajíček přede mnou kouří , Lišáček uklízí v
    kuchyni a syn je tu každou chvíli, jestli něco nepotřebuji. Já vám dám ještě
    dnes zabrat, hošánkové , za ty čerty si to vypijete !
    xD
    Já trubka hledala v nebíčku stonek ke světluščí akci a on není ...to si hold chce
    pořádně přečíst úvod v ofi.
    :p

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable já bych to viděla tak, že nutně potřebuješ infrasaunu .... nejenom vzhledem k té sibérii a útokům na zdraví stařenky, ale i vzhledem k nedávným úrazům a vůbec..... když se budeš tvářit správně žalostně (svalové křeče z nachlazení bolí děsně...), tak by synek tu infrasaunu mohl do Ježíška zařídit ;):p ....a příště si to líp rozmyslí xD

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

čarodějka007 .... tak tě zdravím a s radostí po dlouhé době vítám .
    Dobrý nápad , pouvažuji . Ono stařence opravdu vše bolí , však bylo skoro
    -10°C a ti holomci čerti mě nechtěli pustit domů. Jim bylo vedro nejen proto,
    že byli navlečení, ale také dost nacamraní. A kdo za to může ? Synáček !
    Však také chodí a dělá na mě psí oči .... nezměnil se, jako když byl malý.
    xD

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable vřele doporučuju....máme infrasaunu doma i na chalupě, oboje nám instalovala jedna plzeňská firma, za 10 dní měli hotové všechno, včetně provozí validace - takže to synáček krásně do Ježíška stihne zařídit. Zapracuj na něm, dokud dělá ty psí oči xD.
    ....a vlastně to neděláš jen pro sebe, ale pro rodinu - když ti přijde domů zmrzlej veterinář, taky se mu bude tahle kouzelná budka líbit :)

19. lacrima

lacrima Titán fóra

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

čarodějka007 ..... už jsem se zmínila . Mám klasickou saunu , tak jsem jukla
    na net a infrasauna se mi tuze líbí . Budu kout želízka ....
    Díky za radu . ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.