ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový den pracovního klidu.
    Včera jsem se vrátila z nemocnice až kolem 20. večerní a byla jsem tak
    "hotová, že jsem ani nestačila nic přečíst, přáníčka vyhotovit - prostě nic.
    Sice jsem se během dne na chvíli připojila z tabletu, ale pak mi tiše hrknul
    a od té doby je němý. Syn říkal, že se na to podívá, ale já tomu šanci žádnou
    nedávám, asi se odporoučí do věčných lovišť. Dodělám oběd a pak se mrknu
    na příspěvky a postupy, jistě jich bude dost, závisláci jsou tvořivou skupinou.

xD
    Jediné, co jsem zhlédla , to je nová akce a s klidem mohu prohlásit,
    že jsem ráda, že jsem nepropadla mánii a nehamonila, protože odměny
    vůbec neodpovídají vynaloženému úsilí a prostředkům do akce vložených.
    Jo, kdyby byla odměna třeba takový florenovník, tak farmu vybrakuji do
    posledního květena či plodu, protože tento stromek je to jediné, co nemám
    a moje farmářské srdíčko po něm touží. Ale takhle ? - ne, do toho nejdu.
    Udělám si v klídku základní část a zbytek je mi šumák....
    Někdo namítne, že zúčastnit se je důležité pro jeho ego, já říkám, že je to
    hloupost, jsou v životě důležitější věci, než pro nic a jen pro nějaké umístění
    v Topce se ruinovat. Ale přece jen, těm , kdo do toho jdou, přeji štěstí a
    pokud bude v mých silách nabízím i pomoc. A samo - držím "klouby", ať se zadaří.

;)

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    nejdřív gratulka pro všechny postupující,
    mamča50
    - užij si tak krásnou dovolenou, vrať se nám zdravá a šťastnou cestu
    Tak a víte vy, že je 3.čtvrtek v listopadu a tzn. otevírá se Beauojlais Nouveau (čti Božolé nuvó), první mladé franc. víno. Samozřejmě mám odšpuntováno a degustuji, manžel chodí okolo, ale odpoledne musí k sestře, tak má zatím smůlu. Víno opravdu dobré;), povedlo se.
    Tiše jsem si tady slintala nad kouzelnými receptíky, Vikýšek taky, ten už se viděl ležet mezi jabkama a baštit:D, no a pak se divte, že nikam k vyšším lvl jen tak nedolezem, i když na Baha jsme přelezli včera na 286:p.
    Dnes k obědu rychlovka - brkaše a vinná klobása od kamaráda řezníka z Krkonoš.
    Mažu zase do kuchyně, přeji dobré zažití po obědě a hezký zbytek svátečního dne

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Vikýšku a Mamčo gratuluji k postupům.
    Vikýšku - máme skoro stejný oběd = od včera mám brkaši s párkem. Ovšem stejně musím něco uklohnit, bo jdu zítra do práce a to rizoto v mrazáku by bylo už po třetí za týden...

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké poledne Gratulka všem k postupům, 8)mamča50- krásnou dovolenou:) a vrat´se odpočatá a trošku na nás mysli-ale jenom malinko-

Koláč bych upekla hned, normálně jej vidím na talíři, bohužel nemám ani jedno jablko a nejbližší obchod je 17km, auto nevlastním,tak můžu jenom tiše sl....t:p;)

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Daso1143 , ale ne nad klávesnicí! Ať si zítra můžeš zasít akční kaly! Je škoda, že tam nedali bílou, mohli jsme mít na polích trikolóru. Ale můžeme to aspoň na baha proložit leknínem a na farmě květákem či heřmánkem...

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

7. burds

burds Titán fóra

Blahopřeji všem k postupům.Je vás tedy za ty 4 dny co jsem tu nebyla spousta.Mamča 50 hezkou dovolenou.Těším se na zítřejší akci ale odměny nic moc.Když jsem šla ve 3/4 na 3 sklízet tak jsem zjistila že farma je nedostupná,Dostala jsem se na ní až ted.Tak dlouho jsem nikdy nečekala.No tak mi ty jahody přezrály co nadělám.Všem hezký sváteční večer.

8. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    K dalším postupům gratuluji.
    Koláč o hanynkach už je fuč a dokonce jsem získala dobrovolníky na zítřejší loupání jablek. Zítra zkusím ten dortík s piškoty.:p
    mamčo přeji hezkou dovolenou bez zádrhelů a ve zdraví se nám vrať

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večír,přátelé,opět den utekl jako voda,ale musím říct,že mám uděláno to co jsem si naplánovala.
    Vyžehleno,vypráno a podařilo se mi umýt jedno okno.Asi si řeknete proč jen to jedno,že jo ?
    Bohužel,venku je malinko zimečka a mě otekly klouby na prstech do obřích rozměrů,sotva ťukám na klávesnici
    jako datlík s nalomeným zobáčkem do stromu :).Co teprve se pustit do dalších....
    Zdeničko,já Ti přeji spoustu nečekaných zážitků v té daleké cizině,užij si tu dovču se vším všudy,hlavně nafoť
    co se dá,já jsem také moc zvědavá jaká ta nádherná místa budou mít tu čest,že je navštívíš zrovna Ty.
    Pak se nám určitě pochlubíš,a věz,že ta banda Závislácká se už těší na Tvůj šťastný návrat do rovné vlasti.
    Chtěla bych poděkovat všem co jste napsali ty báječné receptíky na téma ,,jablíčka,,.
    Všechny rady i receptíky jsou v mém PC připraveny k přepsání do ,,nej,, kuchařky,až bude časík,přepíšu si je.
    A to ještě budu doufat,že narok se nějaká ta jablka na stromě ukážou....
    Jo ,a ještě nekončím,ještě musím poblahopřát šplhavcům,kteří se tééééééda činí ,k postupům na Baha i Farmičce.
    A také musím ,,vyčinit RT,, to se přece nehodí,aby byly na Dožínky,vymeteny stodoly farmářů za tak bídné odměny.
    To, že mají obdržet za celoroční snahu ????? No ,,fujtajblíky,,.Já bydlím na vsi, tady dožínky děláme každoročně
    sami se zůčastňujeme aktívně, a musím říct že je to svátek hojnosti a všeho co k tomu patří.Bohužel nevím jak to chodí
    ,,někde jinde,, tam na Západě......(jsem Gorolka z Východu a to je jen můj názor).

Drazí,mějte krásný zbyteček tohoto dne,já se loučím,kloubík bolí.
    Tak pá,pá

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

Krásný večer :) Koukla jsem na nové úkoly a spadla mi brada, až jsem si málem vyrazila zuby...zvlášť úkol "Hladový králíček", kam jsem doplnila 5 ks salátu a bylo hotovo o_O
    Snažila jsem se v poslední době farmu omezit, ale jsem ráda, že vás tu zase vidím.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kerryhill - já mám zase už týden oteklou hubu :cry:A zubní víla se moc nepochlapila. Zub otevřela, kanálek vyčistila, zase to uzavřela....a druhý den ráno jsem už škrábala na dveře, uřvaná bolestí :cry:Tak to zase otevřela, vyčistila...nic ošklivého z toho nevyšlo. Tak to nechala otevřené (do zítra). Napsala Atb - že si je mám nasadit - ale až v nejhorším případě. No nasadila jsem je hned po odeznění anestetik, bo v tom začalo škubat a otok se pěkně zvětšil a rozlezl po celé půlce obličeje, že mi to ucpalo i nosní dírku a bolest se vystupňovala do takových rozměrů, že jsem málem tloukla hlavou do zdi:cry: Jak mi je po va.le.tolu bl.bě, děkovala jsem farmaceutickému průmyslu, že ho vyrábí a dodává ve volném prodeji. Lupala jsem to do sebe jak lentilky (chudáci játra), a ještě trochu lupu. Už to teda bolí vcelku snesitelně, otok trochu opadl (hodně leduju), Atb evidentně zabraly. U frňáku mám ale pořád tvrdé jelito a mimika taky moc nefunguje. Tož jsem zvědavá, co mi zítra zubní víla řekne. Nejvíc mě štve, že si na to plácám poslední zbytečky dovolené -.-

Naposledy upraveno: 17/11/16
  12. lott_lott

lott_lott Stará škola

skalara.v
    Soucítím. Letos jsem velikonoční svátky trávila s ledem, antibiotiky, wobenzymem apod. - zubařka mi vyčistila kanálek tak důkladně, že přetlačila dezinfekci přes apex pod kořen. Otok a modřina na půlce obličeje - hrůza.
    Drž se!

Tak pokud Ti nedělala RTG, tak ať ho udělá. Třeba tam máš váček - tím nechci strašit, taky jsem ho měla a pomohla fakt až antibiotika, nějaká silná tuším dalacin.
    S tím jídlem to chápu, já cucala na radu odsud :) mražené borůvky a mixovala si polévku. Moc vydařené Velikonoce to byly ;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Držím :)- dneska už je trochu hej :) Ale napadlo mě, zda by nebylo dobré provést třeba RTG, aby se vidělo, kde to zatracený ložisko vlastně je. Takhle mi to zítra vyčistí, zaplácne, ale ten hlavní problém tam může zůstat a nejlépe o víkendu zase vypuknout :(
    Potřebuju chodit do práce, fungovat doma a taky bych se už ráda normálně najedla, bo celý týden jsem na jogurtech a začíná mi z toho hladem šmidrat oko o_O Chjo :(

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Mně zubařka nechává zoubky otevřený, když je vyčistí, dá tam jen "něco s něčím smradlavým". I když to vypadne, tak to nevadí, jen si musím dávat větší pozor. Určí kontroly, a když jsem tam potřetí už jen 1x za týden a kanálek je čistý, tak mi to teprve potom uzavře, myslím zaplombuje. Fakt je, že asi ne každý zubař si dá takovou práci. Loni v létě mi takhle léčila dva zuby skoro 3 měsíce. Mám štěstí, je zlatá. Každopádně ložisko najít musí, ale možná si to zjistíš i sama - zkus si poklepat něčím kovovým na každej zub zvlášť - někde to přece je.
    Jo skalarko, a když bolelo moc moc, brala jsem ...... (pro jistotu holoubkem), ten se může jen 3x denně, prý je nejsilnější z těch volně prodejných. A fakt zabíral.
    Držím palce, jsou to starosti se zoubkama...

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

skalárko,chuděrko moje zlatá,pokud to máš otevřené,skus namočit vatičku do octu a nacpat to do té díry.
    Opakuj po hodině,nebo dle potřeby,ocet neutralizuje a snad to pomůže,držím všechny palečky.
    Nevím jestli Ti zubní vytáhla všechny nervové zakončení,nebo né,ale mě to pomohlo,ale pokud se to vyšplhlo
    do takových rozměrů jak tu píšeš,přestaň ledovat a zobni ATB.

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci;)Přeji všem krásný večer, některým i už dobrou noc:pGratulka všem postupujícím, jak na farmě tak i na baha a taky oslavencům všeho druhu.:)Příprava na akci žádná, vlítneme na to až zítra odbitím 14.00 hodiny, kdy vypadávátka začnou padati a z akčních rostlineko_Okteré teprve zasadímeo_OOdměny bídné, novinky prach bídné a topka úplně uboháo_O:music:

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přečetla jsem si, co je nového, skalára.v, držím palečky, aby zuby byly brzo v pořádku! Všem vám děkuji za milá slova, zítra v 9015 odjíždíme směr letiště a v Bangkoku bychom měli být v sobotu ve 12 hodin. Popřeji vám pěkný večer a dobrou noc!;););)

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

kerryhill
    Atb zobu poctivě, ptž bojim, aby z toho nebylo ještě něco horšího (není to tak dlouho, co mně kuchali cystu v dolní čelisti :cry:)
    Tak jsem zvědavá, jak zítra pochodím. Že já nejsem krokodýl o_O Těm zub vypadne, naroste další :D

lott_lott - já bych se taky přikláněla k tomu váčku, ptž když jsem na ten zub kousla, málem jsem si cvrkla do trikotu. No zítra to s tou svou vílou proberu a na RTG se zeptám. Mám dojem, že to trochu podcenila ;)

19. lacrima

lacrima Titán fóra

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

skalarko,já Ti opravdu nezávidím,já si vytrpěla svoje,ale když jsem měla obdobné problémy
    raději jsem byla pro vytržení toho ,,prevíta z huby,, a to jenom abych netrpěla jako kobyla.
    Jen,tady nechci házet žádná moudra ani se chválit,není čím,vydrž holka,zítra bude líp.
    A zapoměň na to ,že bys byla krokodýlem,mohlo by se stát že bys skončila někomu na smradlavých nožičkách
    jako luksusní botička,nedej bože jako šrajtofle ;),hold jim se zoubky obnovují ale kůže už né.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.