ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG]

„Proč jste si vybral takové nebezpečné povolání?" zeptali se lovce slonů.
    „To je náhoda. Když jsem v mládí přišel do džungle, chtěl jsem chytat motýly.
    Ale hned první den jsem ztratil brýle..."
    Hledáte taky pořád brýle? Já teda ano
    Jedna babička se poprvé dívala na televizi.
    "Jak se vám to líbilo?" zeptali se jí děti a vnoučci.
    "Velmi," na to stařenka, "když zamhouřím oči, tak je to tak pěkné jako v rádiu..."

2. Jituna

Jituna Velmistr fóra

marketka47, s čivavami máš naprostou pravdu. Ta moje je už 12 let v nebi, ale byl to ten nejoddanější a nejstatečnější pes na světě. Neutečou po zadupání, jak zlé jazyky tvrdí. Radši se nachají zabít, než by zradili pána a hlavně paní. Aby ne, když jejich posláním bylo chránit aztécké princezny ;)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

4. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny,
    nejdřív gratulace pro postoupivší pracovité farmáře lacrima, kometak, pajaable a robin.
    U nás Měsíc nebyl vidět, bylo zamračeno, byla jsem se podívat teď znovu ( evik mi to připomněla) a už je krásně vidět.
    Dnes se tu objevily zase nové moc pěkné zimní podpisy. lacrima, u tebe máme také kamaráda chlupáče.
    Se stonkem jsme měli stejné problémy, jak se tu o nich psalo. Zítra a ve středu má být ještě BB, pokud jsem to dobře četla, chybí mi ještě 3 mumie, tak možná zkusím ještě šlechtit.
    Přeji dobrou noc a hezké sny.

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj závisláčci, v neděli odpoledne přestal fungovat internet, pan opravář přišel včera, potom už jsem nějak neměla čas číst si vás, slibuji,že to dnes napravím.:p

Podpisy jsou krásné8)

Gratuluji k postupům a chlubím se, na farmě jsem konečně v 96-můžu pryskyřník- a na baha mám konečně plumérii a postoupila jsem do půlkulaté 285:p;)

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,zlatíčka potřebuju poradit-moje miminko Zuzanka mě začala cucat mikinu,ale fest.Přiřítí se na klín ,najde kousek volné mikiny a cucá dupe ,vrní,co s tím?Mám koupit flaštičku?Jsem od ní mokrá:eek:,s tímhle nemám zkušenost,moje kotátka maj maminu.díky hana

7. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Gratuluji všem kdo někam postoupili
    mituli odtržená koťátka od maminky tohle dělají. Dokonce cucají i jedno druhé. Postupem času to vymizí. Asi jim ta mamina chybí. Co proti tomu to neporadím. Stalo se mi že mamina přijala cizí kotě.
    Také jsem se přišla pochlubit - dnes poprvé jsem zkusila tažeňák (čti tažený štrůdl) ano dnes poprvé v mém věku je to trochu ostuda, ale do teď jsem se spoléhala na listové těsto, ale těch jablek je tolik a já ho nestíhám kupovat. Ještě že moje chlapská armáda štrůdl může na vagóny. Kdyby někdo měl recept na výrobky z jablek budu ráda 40 beden je 40 beden a přeci to nebudu házet zvěrstvu. Přesnídávky a povidla jsou u nás povinností. Kdyby byl nějaký recept na moučníky, nějaké jsem už vyzkoušela některé s větším jiné s menším úspěchem.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník přejeme ... že je sladká :p ...

Tak supr úplněk jsem prospala a pak od tří hodin se obracela
    a né zabrat. Naštěstí dnes žádné vyřizování, něco po telefonu ...
    mi můj nadřízený nedá pokoj ani ve volnu. Nám v práci
    "určitá" společnost předělává celý pracovní systém přes net,
    na více přehlednější, rychlejší a kvalitnější ... no snad to tak bude.
    Milena1952 .. tak to je něco a jen doufám, že to stihnu taky
    a farmička ještě pojede :p
    Markétko máš pravdu, sem měla hodně zvířátek, ale naše čivavy byli
    členové rodiny a jak říká Jituna ... jsou to nejoddanější kamarádi :inlove:
    Sem si vzpomněla na veselou letní příhodu, po jedné procházce s Didou
    kolem řeky Svitavy, kde na konci trasy byl malý soukromý obchůdek.
    Byl od řeky hned za rohem a pejska sem měla na volno .. ona mi stále
    chodila u nohy, jako cvičený pejsek a vážně nevím, jestli mě tak
    hlídala, nebo se jistila, že ji hned vezmu do ruky při obtěžování
    jiného pejska. Rozhodně to byla dáma a ňufání jiných ji uráželo xD.
    Bylo to rychlé .. zahnuli jsme za roh, u vchodu obchůdku seděl Labrador,
    já jen slyšela zuřivý Didin štěkot a v momentě byla v tlamě toho
    slintajícího velkého psa, který byl očividně v šoku, co mu to tam skočilo.
    Bylo horko, takže měl chudák tlamu dokořán a ona ten skok asi přehnala.
    S majitelkou pejska jsme se tomu zasmáli, Dida se musela nechat od
    něho očichat ... měl zřejmě raději sladkosti, než chlupatý kousek masa.
    Labradoři jsou dobráci od kosti a mi měli tehdy štěstí.
    Od příhody jsem je víc hlídala ... někdy měla i čtyři štěňata naskládané
    v ohnuté bundě, když se přiblížil cizí pes.
    Jinak jsme hodně cestovali, čundrovali, jezdili na Stvořidla a pravidelně
    sjížděli řeku, tam Dida měla svoje malé "Áčko" vedle našeho stanu
    ... si to chodili fotit a vypadalo to hodně legračně :D.

[​IMG] gratuluji k postupu [​IMG]
    daša1143 ... farma 96
    na baha 285 [​IMG] [​IMG]

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji moc hezký den.

mituli .... je to normální , to kočičky dělají. Můj starý kocour Mikeš to
    dělá také. Halama jak malý panter a občas přijde , uloží se na mě a
    tačne mi žmoulat oblečení, nejraději rukáv a začne prošlapávat. Mám
    masáže zadara , protože v jeho podání je to síla ...je to macek.
    A zrzečka Zuzinka to dělá také. Jsme jejich maminky !

Naposledy upraveno: 15/11/16
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dopoledne, přišla jsem zmrzlá z města, udělala si kávičku a dočetla Závislácký večerník. Je to fajn, marůdci se vymarodili a panuje zde klid a mír, bacily někde zamrzly a ať si tam zůstanou. dasa1143, gratulka k dvojpostupu !!! Naše kočička Terinka, už od mala cucala oblečení a hrozně při tom slintala a přešlapovala a zůstalo ji to do dospělosti. Také její kotátko, které má dcera, tak po ní sdědilo jenom to slintání. Když je jí dobře, tak nestačí polykat sliny. Přeji příjemný den a dobrou chuť k obídku. ;););)

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké skoro poledne,
    konečně se mi podařilo dočíst Závislákovský dvojdeník - bylo mi špatně, tak jsem pouze udržovala chod farmy- hopsl na mě někde nějaký virus ze špitálů, stále mě honí po vyšetřeních,dneska ty mladší doktoři již nemyslí v souvislostech - proč honit v této době viróz člověka indikovaného k operaci, s umělým útlumem imunity, po špitálech. Stejně jestli to vyjde, tak mě to čeká po Novém roce. Takže mi teče z nosu, kejchám o závod a pes mi k tomu pokašlává. Nota bene v těchto stavech musím kvůli srdci pod ATB, ale já už skoro nic nesnáším. Prostě mlaďoši už nemyslí a hrají si na mašiny, které byly vypuštěny ze škol.
    Anicko- stavy s učením syna znám, od šesté třídy denně i dvě hodiny doučování, matka mi vyčítala, že jej zanedbávám, já dělala co jsem mohla, naštěstí pochopila, že už to vše nedám a tak synáček musel na víkendy k ní, na druhý konec Prahy, na doučování. Později se mi omluvila, kluk měl na to se dobře učit, ale byl líný, pohodlný a taky v dospělosti špatně skončil se svým sklonem ke lžím.
    No srším dnes spíš pesimismem:p.Tfuj.
    S BB spokojenost, ještě zkusím velebloudy, jinak nikde nic, jen genetika, hlavně u bobrů.
    Opětovně gratulka všem postupujícím,můj šněček se stále loudá;), takže žádné kulaté či subkulaté postupy nemáme.
    Gratulka všem i tvůrcům těch nádherných podpisků, oko zajásá, protože ve městě je realita jiná.
    Přeji dobrou chuť a hezký zbytek dne

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Moc děkuji za odpovědi,hned jsem klidnější:inlove:

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    konečně jsem tady, dala jsem šlechtit ještě několik koček, ale žádný velký přeskok.
    Dopoledne jsem byla na nákupu, abych byla připravená, až zítra přijede ten můj polámaný vnouček
    a mohla mu vařit jeho oblíbená jídla a péct slané koláče, protože on sladká jídla, kromě čokolády vůbec nejí.
    Jdu se podívat do hotelu, co se mi tam vylíhlo za šlechtu

14. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky,mituli náš kocourek Filípek,to dělal také už od miminka,ale dělal to i v dospělosti(Už je chudáček v nebíčku:oops:)Byl to nalezenec,ale krásný kocourek.Já si myslím,že si tě adoptoval jako druhou maminu:)Mě taky Filípek cumlal a cumlal,až jsem byla mokrá;)Ale u manžela to nedělal,pouze u mně.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji pěkný podvečer, venku je nevlídno, dopoledne to bylo namrzlé, teď do toho prší a jestli v noci přijde mrazík, tak to bude pěkná klouzačka. Zítra musíme znova kvůli dědictví k notářce, tak bych si přála, aby tomu už byl konec! Za chvíli dorazí Jiříkův syn s vnoučkem, tak se na ně těším, byli všichni nastydlí, musí se dát do kupy , jedou na prodloužený víkend do Orlických hor. Tak uvidíme, jak jim to počasí vyjde! Dám dopěct housky, protože já už toho moc nekupuji, abych to do čtvrtka stihla ještě zkonzumovat a zbytek rozdám, aby to tu 16 dní nehnilo, než se vrátím. Kočičky nějaké jsem dala do tulidomku, tak okolo 20 uvidím, co se podaří. Odpoledne to byla zase jenom genetika. Pěkný večer a zaskočím později!!! ;););)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky moji zlatí ...
    Po večeři , vše obstaráno, uklizeno, připraveno na zítřek.
    Ráno má být opět námraza , tak uvidíme, jestli se dostanu z lesa...
    snad ano , vyjíždím kolem desáté , to už snad nebude tak mrazivo.
    Ještě jsem se přemluvila a zkusila šlechtit - ne a ne a nejde to, prostě
    jen genetika . Jinak , děkuji sousedům za SK dárek a omluva ode mě,
    tentokrát balíček nekoupím . Možná příště , abych mohla laskavost oplatit.

:inlove:

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky zavisláci:), po krátké odmlce jsem opět zde:DGratulka všem oslavencům všeho druhu a všem postupujícím, jak na baha tak i farmičce. ;)Na farmě zatím nuda, kočičáci už jsou minulostí a dožinky teprve před námi:p

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Děkuji za krásné gratulace-já se ty obrázky vážně nenaučím- taky opět Gratuluji všem ke všemu;):) a jdu dnes zalehnout k televizi a usnu, včera jsem toho moc nenaspala:p;)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jdu jen popřát všem hezký večer a dobrou noc.
    Lezu do sprchy a mám rozkoukaný film, tak
    šupky pod peřinu ... něco na ďob sebou :D
    To na BB neskáče, ale mě dvakrát [​IMG] :p

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo. velká gratulace ke 122. faremnímu postupu a ke 331. Baha postupu. Poslala bych Ti také nějaký pěkný obrázek, ale stále to ještě neumím!!! Kluci odešli, pěkně jsme si popovídali, vnouček jede zítra hrát za okres fotbal, vůbec mu to nezávidím, venku prší, teplota jde pomalu dolů a vypadá to na pěkný mazec zítra ráno. Přeji pěkný večer, jdu se naložit do vany a pak asi zalezu do pelíšku. ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.