ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jdu popřát krásnou dobrou noc;) a pogratulovat všem k postupům-i když v koutečku závidím- ale jste borci8)
    snažím se snažím ale nějak mi to nejde:( budu se snažit víc:p;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak mi to nedalo a ještě jsem zkusila 8x strombolu a je po jednom kousku novinek. Tak jsem spokojená a přeji dobrou noc a zítra ráno pa pa....;););)

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer:) a dobrou noc.;)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

*JÁ* ahááá jsem si říkala že je to nějaká divnota xD
    Ale ten špatný překlad jsem tušila :)

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Děkuji za všechny gratulace.
    Ono si už to tak nějak víc postupuje samo a já to ani moc nesleduji.
    Medvídku, ty jsi hotový Sherlock Holmes.
    Kdepak já a ztratit se. S mými výjimečnými orientačními schopnostmi to ani nejde.
    Občas se zatoulám, ale cestu domů vždycky spolehlivě najdu.
    :D
    Skolil mě nějaký moribundus a tak vyhřátý pelíšek mi na čas přišel vhod.
    Bylo mi trošičku ouvej.
    A je také pravda, že jste tu měli nějak strašidelno.
    To vydloubnuté oko vypadalo hrůzostrašně.
    :D
    Dobrou noc a samé lehoučké sny přeji.

7. lacrima

lacrima Titán fóra

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny,
    lacrima, gratuluji k postupu na Baha.
    Mikešku, chtěla jsem si na poště přidat do přátel nové dobrodince, kteří mi posílali píšťalky, abych jim to mohla nějak oplatit a jukla tam na mne ta tvoje 101. Je dobře, že jsi už v pořádku a že jsi se neztratil.
    Akci mám hotovou a děkuji za píšťalky. Chtěla jsem si rozšířit zvěřinec, vrtačky už by byly, ale chybí desky. Tak šlechtím už jak dlouho chmel, dnes se to konečně podařilo, tak jsem otevřela (já dutohlávka sobí) za 100 fl nový slot. Před tím vždycky nějaká deska vypadla, ale po uložení do slotu ani jedna jediná a to jsem ještě při tom vypotřebovala hromadu hnoje, který je s tím spojený. Já bych se bacila. Chmele už mám tolik, že bych si mohla otevřít pivovar. Nemáte někdo lepší zkušenost s jinou rostlinou? Dnes jsem téměř ukončila práce na zahradě, ještě tak jedno odpoledne a bude to.
    Přeji dobrou noc a pěkné sny.

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

medved222 mně na prkna zklamal jak chmel, tak jahody - a nakonec jsem zjistila, že nejspolehlivější "dodavatel" prken je mrkev. Já ji dost prodávám, takže i pěstuju a z téměř každé sklizně prkno vypadne - a jestli vypadne prkno z jahod nebo z mrkve je znatelný časový rozdíl ;)

Ale za sebe musím prohlásit, že momentálně mnohem víc než prkna mě štve, že pořád není na trhu durian - visím na něm s úkolem, strom nemám a asi je to větší podpultovka než pomeranče před sametem :(

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou neděli :)
    čarodějka007 bych ti ho prodala, ale jaksi to asi nejde :p
    lacrima gratulka k baha poskoku ;)
    Vrtačky? Co to je? - Moment, kouknu do nějakěho katalogu xD

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné dopoledne v zimním závislákově,
    po raní kávičce nějakou dobrotu a jdu pročítat,
    co je tu nového. Ale to je přece jasný ...
    ... já chci taky snííííh xD jen nevím,
    co by na to moje opičky ... by to snad zvládli.
    Včera sem se trochu proležela, je mi lépe a
    zítra v práci se to zvládne. Doufám, že ostatní
    marodi jsou na tom už taky líp a přijdou se sem
    podívat. Je tu prázdno, ale vy tu jste pozdě večer,
    kdy já už dávno chrním :p ...
    Pohodovou neděli všem ... a gratulka ...

gratuluji lacrima postup na plantáži 326 [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 6/11/16
  12. čarodějka007

evainfo opičky z Asie sníh běžně zvládají....ale je teda pravda, že se chodí koupat do termálních jezírek, aby se zahřály :), vypadá to docela srandovně, jak se cachtají a pokřikují jedna přes druhou....jak babky v lázních xD

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. čarodějka007

evik1016 zase úplně všechno v tramvaji nechytíš....pokud se v ní budeš chovat slušně xD ale nějakou respirační virózu nebo i hepatitidu, to jo...

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Fuj, to mrzký zavšivený kino mi nechce dát poslední dva kinobody ke koupi jednoho florenu do pětice, abych mohla koupit jednu symbolickou strombolu! Jak já jsem se radovala, když se naskytla možnost koupit PSFC přes internet - a ouha. Prášky z konta vyčerpány, hotovost v peněžence, ale žádné místo, kde by se dala koupit.:cry:

16. čarodějka007

-pechfógl- mám vyzkoušené, že se mi spustí kino, když předtím udělám nějakou transakci na trhu - je jedno jestli nakupuju nebo prodávám....zkus to taky, třeba to funguje všude ;) držím palce

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

čarodějko: ... se i můžeš chovat slušně, ale to někdy nepomůže. Sem jednou nastoupila do zadní části tramvaje a divila se, jak je prázdná, zatím co v předu se to mačkalo jeden na druhého. Sem zjistila proč, až po usednutí na volné místo, kdy mě něco chytlo za bundu a strhlo s tím: " .. to je naše místo!" Takový střapatý výrostek a za ním stáli další 8) se člověk pudově ožene, ale mi to rychle došlo a šla se smírně mačkat k ostatním cestujícím, kteří koukali raději na druhou stranu. Jsem občas držka, mačkala se tedy k řidiči a řekla mu o problému v zadní části vozu. Ten fofr výrostků jste neviděli, když řidič zastavil a otevřel dveře, aby se tam šel podívat :D,
    padali ven jak pytle a stejně rychle se i zaplnily prázdná místa xD takže jsem i tak celou další cestu stála. Bývalý kdysi jezdil autobusem a tyto věci tak řešil, že zastavil a do mikrofonu zařval: "Pokud si nevystoupíte, budeme stát na místě." A vážně stál, dokud se sami cestující do výtržníků nepustili a nevyhodili z autobusu :D ...

Naposledy upraveno: 6/11/16
  18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

čarodějka, přesně tyhle choroby jsem myslela. Jednou jsem si tam málem zlámala nohu, když chumelilo a na plošině to klouzalo, ale zase mi dva pohlední mladíci pomáhali vstát a dokonce mě někdo pustil i sednout, většinou si ty cesty odstojím.

19. čarodějka007

evik1016 dost vyřeší rukavičky - ono i když se jedná o respirační virózy, většina přenosů je kontaktní cestou, právě když se držíš madla nebo tyče tam, kde to před tebou někdo ohmatal nemytou usoplenou rukou....je to mnohem častější cesta nákazy než přímá kapénková nákaza vzdušnou cestou. A v případě hepatitidy je to jasné, tam jde o kontaktní infekci vždycky...

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji pěkný děn, dobrou chuť k obídku a nebo dobré zažití pro ty, co jsou již po obědě! Počasí doslova dušičkové, od rána mlha, občas něco padá, je lépe nevystrkovat nos ven. Půjdu si udělat kávičku a trochu pokračovat na vnukově kombinéze, jednu nohavici mám hotovou do rozkroku a na druhé jsem někde u kolen. Dnes nikdo na návštěvu nepřijde, tak mám odpoledne pro sebe. Přeji pohodovou neděli a lacrima, gratulka ke 326. Baha postupu!!!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.