ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable,ano je už plně závisláxDuž i při farmě ji musím mít v náruči.Jinak jsem měla zasazený šípek a moc mě nepotěšil-89padátek.Milena1952-u vás čerti a v Krkonoších sníh s deštěm,byla jsem s maminkou na hřbitově a zalezlo mi za nehty (auau)co budu dělat až bude fakt zima ,nemám tuchy.Jo prý horal,prdly dudly,jak přibejvaj roky je mi čímdál větší zima.Někdy brzy po revoluci byla reklama,že důchod budeme moci žít ve Španělsku u moře,sluníčko atd...,no na přežití by to možná dalo,já se tak těšila na to teplíčko.:cry::cry:hezký večer,čučím na prostřeno

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer .

Venku zima , sněží , radiátory i krb hajcrují , protože je babka dnes

nějaká namrzlá . Píšťalek po poslední sklizni jen 110 , karafiát to pojistí.

mituli ... ta moje malá rošťanda, když si mě našla, abych jí zachránila kožíšek
    a kočičí život , netušila jsem , co si to beru domů .... je vděčná za péči , za
    ježdění každý den do Plzně na veterinu ( to tu lišák ještě nebyl), za dlouhou,
    ale úspěšnou léčbu . V době její léčby jsem jako squaw nosila na těle obr šátek
    a v šátku zrzavého prcka a tak uklízela, chodila po domě, dělala vše a bez ní
    ani ránu. V době , kdy jí bylo opravdu zle, jsem s ní i spala, ona stočená mě
    pod krkem a tulila se celou noc. Dnes je to tak, že přijedu a vítá mě a držkuje,
    kde jsem jako byla tak dlouho...ostatní číči si klidně spí a přijdou až uznají za
    vhodné, ona ne. Jakmile se usadím , kdekoliv, už je u mě, pusinky, nikoho ke
    mě nechce pustit. I když Daniela přijala do rodiny, jakmile se ke mě přiblíží, už
    letí a hned se na mě uvelebí - prostě každému dává najevo , ta je moje ! Je
    tak něžná , že je to až s podivem. Přijde a pohladí jemně pacičkou po tváři , sedí,
    upřeně mi kouká do očí, musím ji vzít, pohladit, dát pusinku, pak je teprve
    spokojená a stulí se nebo si lehne na PC. Doba jejího přirozeného období touhy
    je však naprostý opak , je strašná. Dělá děsné naschvály, ale to už jsem tady
    kdysi psala. Shazuje, co jí pod pacičku přijde, chodí, řve jako Viktorka a sleduje,
    co je pro mě důležité nebo co kam položím a vynucuje si pozornost tím, že to
    jde trhat, shazovat, kousat či škrábat. To je doba, kdy se spolu dohadujeme
    každý den. Já jí sprdnu, ona přiletí, hupne na mě a dá něžného hubana a kdo by
    odolal a neodpustil , že ? Já tedy rozhodně ano a že bych tedy neměla, měla bych
    dělat rozzlobenou, obzvláště , když poničí něco hodnotného. Ale prostě je to můj
    mazel a zlobit se dlouho nemohu. Ostatní kočičky miluji, ale ona je prostě ona.
    ;)

3. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable,ano vypadá to,že u nás to bude stejné.Mám ještě 4 a dlouho,ale tahle je jedinečná,miluju všechny ,tohle je však jiné od prvního dne kdy jsem ji vytáhla z těch vraků aut.Ač malinká lítá za mnou jak pes,řve do mě když jsem delší dobu pryč,no prostě dévétak,ovšem musí vědět a všechno vidět.Láska .

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky, tak si tady čtu, jak krásně píšete o kočičkách. Já mám 2 rozmazlené perské kocoury a docela na sebe žárlí.
    Jednomu je 8, druhému 3. Ten první - Čert, se nikdy nesmířil s tím, že máme druhého. Nikdy bych si 2 nepořizovala, ale Čerta nám ukradli. 3 týdny jsme čekali, vyvěšovali cedulky a hledali /no já taky dosti brečela/. Tak se můj brácha naštval a koupil mi druhého.
    Předtavte si, že jsme Micouše přinesli ve 3 odpoledne domú a v šest nám vrátili Čerta. Už s ním asi nemohli doma vydržet. Byl jen o 4 domy dál.
    Hezký večer a ať vám to padá.
    Gratulace postupujícím!!!!!

Naposledy upraveno: 3/11/16
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, sklidím a půjdu spát, jsem dneska nějaká unavená, venku to pěkně dneska foukalo a zítra jdu k zubaři na pískování ! Hodně píšťaliček a dobrou noc! ;););)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jdu do postele o něco dříve , začala mě šíleně bolet ledvina , a když
    říkám šíleně, tak je to bolest jako hrom . Nějak jsem dnes prochladla a
    hned se to někde muselo ukázat. Přeji dobrou noc ...

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Děkujeme za všechna přání k postupu a krásné obrázky.
    mamča a pezt, gratulujeme k těm kulaťoučkým číslům, tam se nemůžeme nikdy doplazit.
    Akce je rozjetá, padá to podstatně méně, než při minulé akci, ale zase není ten počet tak vysoký, tak snad to dáme. Čekám na sklizeň, tak tu ještě straším. Těm, co taky ponocují, přeji dobrou noc a ostatním hezké sny.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, dnes 3 stupně, zamračeno, chladno v 1/2 10 musím k zubařce, tak to asi už bude pršet.No nedá se nic dělat, je na druhém konci města.Evi, děkuji za krásnou gratulku, ty Tvoje gratulace i příspěvky jsou moc pěkné. Jsi šikulka!!! Také všem ostatním děkuji za přáníčka!!! Popřeji všem milým pěkný den bez pohrom a hodně píšťaliček! Pa pa....;););)

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    tak nálepka a jedna dekorka doma, píšťalek zatím dost, jen by přišlo vhod SH. Díky tomu, že nebourám farmu mám málo pěstebních ploch a takové SH přijde vhod, no a málo ploch a šneček Vikýšek ožere každou dobrůtku = nestíháme:D. Uvidím, kam se až na zahradě té šiby dostanu, musím dát pozor na Vikýška:p - mé zkušenosti s tímto plemenem praví, že je ochotno sežrat i žáby, pavouky a další havěť, šnečky nevyjímaje.
    A utíkám do kuchyně, dnes oblíbené Kantonské nudle z 1 kg kuřecího = jídlo na několik dnů, ale zítra musím na chíru na převaz, bude hotovo.
    Dobrou chuť k dnešnímu vašemu obědu

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké skoro poledne .
    Uvařeno, ale dnes to šlo pomalu a bez nadšení, od večera mě bere
    ledvina a i přes medikamenty a čaje - šílím. Ani nemám chuť baštit,
    ale když nebudu jíst, pán mé domácnosti jíst také nebude, tak se musím
    přemoci a něco sním. Dělala jsem hovězí guláš a bramborový knedlík ,
    bez polévky , nikdo na ni nemá chuť. Jdu připravit jídlo na stůl a pak asi
    na chvíli zalezu do pelíšku. Přeji dobrou chuť a hezké poledne.
    ;)

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Evičko-pajaable, mě při ledvinové kolice pomohly jen injekce. Nevím jaké byly, ale říkala jsem jim olejovky. Dost bolely.
    Ale pomohly. Mám chronická zánět.
    Viky- jaké jsou to Kantonské nudle?

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

Milena - kuřecí či vepřové na nudličky, 0,5 kg - 1 lžíce solamylu, oleje,sójovky, 1 lžička soli, pepře, nechat odležet, asi 6 dg Jidáš. uší, 1 menší salát. okurka, bambus. kousky, 20 cm pórku; zeleninu a houby produsit, dochutit solí, sójovkou, ev. chili omáčkou, v hrnci dle návodu skleněné nudle upravit, pak lehce osmahnout, dát do zeleniny a orestovat maso a také ho přidat, vše promíchat a super mňamka

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké pozdní odpoledne.
    Venku zima, že by bábušku nikam nevyhnal a ona by také nikam nešla.
    Dnes musí obstarat zvířectvo syn , já polehávám a snažím se držet co
    nejvíce obalená teplem. Když ležím a jsem v teplíčku , je klid a ani to nebolí.
    Jak začnu capat , můžu se smíchem polulat, jaká je to bolest. Už to vidím,
    drahá moje sousedko Mileno, že se těm injekcím a vůbec vyšetření na urologii nevyhnu.

:p

A jsem tu s táákhle velkou gratulací pro mého drahého souseda.

:inlove:

15. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Viky:p už mám na to chuť.
    Evičko, vyšetření neodkládej. Alespoň zajdi na obvod. Tam tě tu injekci dají taky.

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaable mě pomáhal gumový termofor s horkou vodou a nahřívat.Mívala jsem kdysi tohle dost často....no mládí,záda holý.Co si budem vykládat.

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Zdravím všechny Závisláky z dalekého východu.Ráno probuzení do bílého dne,to jsem ještě netušila
    jak bude lítací,práce jsem si naložila na svá bedra až hrůza.Budu muset hodit zpátečku.
    Vikýšku dík za receptík,určitě jej vyskouším,my s dědkem máme nudle velice rádi.Už slintám.....mňam.
    Milá sousedko Evičko,určitě si hupsni k lékaři,bolavá ledvina umí potrápit,držím Ti palečky,aby vše dopadlo dobře
    a hlavně se šetři.
    Tak už asi dvě sklizně a bude akce hotová,jen doufám že si internet opět nebude chtít dát pauzu.Prý něco mění
    a každou chvíli to prdne,najede a mezi tím já jen tak tak sklidím.
    Gratuluji všem postoupivším,nemocným přeji brzké uzdravení,a krásný večer všem.
    pá,pá

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer.
    Přesně, teplíčko chce ledvina , však termo mám a hřeji , v postýlce
    elektrickou dečku a ženu do ní teplíčko .
    ;)
    Pokud to nepřestane, pojedu rovnou do nemocnice, mám tam
    kartu od té nehody. Měla jsem prve "odraženou" ledvinku a mohu
    přijet kdykoliv při potížích. Obvoďačku nemusím , ta nic nedá ani
    nepíchne , většinou posílá dál a to si můžu také zařídit sama.
    Jen ještě přemýšlím, jestli mám jít s pravdou ven , jak jsem k bebí
    přišla . No, snad se pan doktor nebude zlobit. A když bude, tak bude...
    "mladá" jsem jen jednou ....a pro mě jasná zpráva - za hříchy se platí.

xD
    A jinak děvčata, děkuji za rady .
    :inlove:
    Teplo a prášky trochu zabraly a docela bych něco slupla.
    Snacha udělala večeři , zlatá moje holka, tak se asi nabaštím.
    Zatím pa....

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, ledviny jsou potvory a pěkně to bolí.Párkrát jsem měla ledvinovou koliku a na to mi pomohly tenkrát injekce a měla jsem půlroční dietu. Pak se to sklidnilo a leta jsem měla pokoj. Držím palečky a raději si dojdi, ať se na Tebe podívají:bagíra77, gratulka ke 166. faremnímu postupu! Po 13 hodině jsem dorazila od zubařky, pískování dnes nebylo, jenom odstranění kamene a ošetření, trochu více mi krvácely dásně, tak až to gelem dám trochu do pořádku , tak v lednu půjdu na pískování a fluorizaci. Potom jsem shrabala dalších 5 košů a byla mi pěkná zima. Navečer se tu zastavily dcery s vnučkou a jsem nějaká unavená, asi sklidím po 20 hodině a půjdu spát. Za 14 dní mám jet do teplých krajin, tak potřebuji být fit! Přeji pěkný večer!;););)

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.