ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Baroland: Kdysi tohle tak nějak zpívali dva chlápci: V+W: Když ještě civilizace nebyla. Myslm, že kdy nebyla, bylo to tu civilizovanější, než teď. Akorát, že Farmerama taky nebyla. I když v podstatě i o ní ta píseň pojednává.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak hlásím, také splněno, za dva dny poprvé sklidím mrkvovku a co se týče hus, souhlas, nejlepší jsou do zlatova upečené, s kůrčičkou. No uvidíme, čím nás naše RT překvapí, ale husky do zlatova vypečené, to určitě nebudou!!! Sobotěnka pomalu končí, u nás zase nekáplo, tak vezmu konývku a hybajda zalévat, aby nám to na zahrádce neuschlo, potom jedno do sebe, abych taky neuschla . Krásný večer a pa pa zítra!!!;););)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Chtěla bych být housenka.
    Žereš, žereš, žereš, žereš, usneš, probudíš se a jsi krásná!

4. mituli

mituli Polobůh fóra

skalara-vzdyt ses:inlove:

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli, děkuji, ty jsi taková dobrá duše :inlove:
    Je fakt, že tata mi to taky říká ( když něco potřebuje)xDxDxD . Zrovna teď se lísá, bo dodělávám svíčkovou na zítřejší obídek a on by už dneska rád s knedlíčkem... :D Asi chce být taky housenka

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ahojte lidičky, tu sa to teda riadne rozfofrovalo, aj keď som priebežne čítala, nemala som čas odpovedať.Ako dôchodkyňa som si užila spánku do 11,23 hod. Aj keď som priam nespala, jednoducho som si vyvaľovala zadok v posteli. Drahý dostal len raňajky a na obed som sa vykašľala (veď je ho dosť - toho môjho drahého:D) Niečo k zajedeniu sme dostali u mladšieho syna. Jeho priateľka a moja nevesta - čakateľka (žijú spolu už zo jedno 6 rokov- ale svadby nikde), grilovala u nich na záhradke, tak sme niečo pojedli.Potom rande s nevestou, mojou sestrou, švagrom a mojím miláčikom vnúčikom Maroškom. Pripravil ma o 8 €, lebo chcel hračku, ktorú som schválila - ľudovo-umelecký výrobok, drevený psík na paličke s kolieskami - veľmi pekné. No bavilo ho to tak 30 minút. Potom som ja, ako šibnutá behala po námestí s dreveným psíkom.:music:Do toho prišiel ten môj aj s Lillinkou (yorkšírkou). No jednoducho cirkus. Ale v celku hodnotím ako celkom pekný deň.
    Veľmi vám ďakujem za prianičká k dôchodku.:inlove::inlove::inlove:
    lacrima-

dúfam, že si to myslela s tými rokmi, v dobrom. Nie tak, že mám ešte nevykvasený mozog.(aj keď niekedy mám pocit, že hejxD.)

Doktorské dievčatá, máte smolu, že nežijete u nás na Slovensku. To by ste tie husičky, ale aj kačičky, a k tomu euríčky, dostávali bežne. A potom by ste si mohli aj zakandidovať za prezidenta:mad:- to by vám bolo!!!
    Čo sa týka počasia - u nás paráda - slniečko, teplúčko- zatiaľ bez dažďa.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

To je hrozné , ti chlapi nemyslí na nic jiného, než na to žrádlo ! xD A co pak zbyde na nás
    nevykrmená děvčata ? xD
    Jak říká jedna fajn už také důchodkyně a pravdu naprostou má: "V historii ,v jednom kuse, muži dávaj přednost huse!"
    xDxDxD

P.S.
    Věřím, ono toho bude víc...ona ta dáma také říká : "Jak být pro něj magnetem?! Změň se v láhev s fernetem!"
    A další z věcí na které mužští myslí a co dovedou nejlépe využít : "Vždy pro muže jednička je televizní bednička!"

Naposledy upraveno: 30/5/15
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak se mi zdá, že žiješ v jednom velkém omylu - to bys věru koukala, na co všechno, kromě žrádla,
    my dokážeme myslet.
    :D

9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mikeš

- neverím, povedz (ale nehovor o prasačinkách, na to by si vás človek užil...)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Malá ukázka toho, na co současně myslí žena a muž....xDxDxD

11. -pechfógl-

Můj drobný názor je, že pánové myslí na to, co bylo výše řečeo, a pak už jenom na fotbal a nějakou tu drobnou válku (třeba pranici v hospodě).

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky LubicaKrakova , jen v dobrém , jen v dobrém ... o mnoha hráčích jsem si myslela, že jsou mladší
    a teď jen koukám , jak hra , naše děti a vnoučata stárnou
    ;):D 5 let je přece jen 5 let .
    To se musí už někde projevit , ne ?
    Mimo jiné ... u Farmeramy jsem odrovnala 3 klávesnice , 4 myši , 1 NTB , 1 PC ,1 monitor a přitom se tu píše , že tato hra
    je zcela zdarma !:D

13. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Ještě taky myslí na to, jak se vyhnout nějaké práci. Ne všichni, ale ten můj jo. Věčně je zalezlej na zahrádce v dílně - tedy né že by tam něco vyráběl, kouří (doma nesmí) luští křížovky a popíjí lahváče. A ještě má takovej šikovnej vynález, hodí na krk MP3, sluchátka do uší a protože má silikonový špunty, tak nic mimo hudbu neslyší - a já se pak v okně můžu uřvat, když po něm něco potřebuji. Nebo musím kvůli každé blbosti jí za ním. No chlap na zabití:pxD:p;)

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima

to som rada...:inlove::inlove::inlove:
    A keď hovoríš o tej technickej vybavenosti - ja preto, že som opatrná a neznášam, že sa s vecami zaobchádza len tak -leda-bolo-, som zničia len 2 myšičky, ale teraz sa mi podaril notbuk (cha). Mám hrúzu-hrúznickú ísť na chalupu,kde chceme stráviť celé leto.Cez víkendy som to riešila mobilným internetom - kým fungoval ten prekliaty nootbuk teraz mám problém... Tablet ma neposlúcha - veď ako by aj - dôchodkyňu...Zatiaľ sa úspešne tomu vyhýbam. Ale v pondelok pôjde do tuhého. Musím nájsť niekoho, kto mi poskytne internet aj na slovenských lazoch. Držte palce!

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vážení a milí závisláčci ! Jsem unavená , přežraná (právě jsem spucla šunku od kosti) ,
    jdu si dát lázeň , náprstek bylinkového likéru a jdu do peřinek . Je tu u nás zima a prší.
    Krásně se vyspěte a polenošte v tom posledním květnovém ránu. Dobrou noc přeji.

A když už se tu propírala ta mužská část populace, tak pár vtípků na jejich účet , a
    aby se neřeklo, tak něco malinkato o ženách:

Jak muž dokazuje, že myslí na budoucnost?
    Koupí dvě basy piva místo jedné.

Proč chlapi pšoukají víc, než ženy? Protože žena nedokáže držet pusu dost dlouho na to, aby se vytvořil dostatečný přetlak!

Co má společného muž a reklama?
    Nikdy nemůžete věřit jedinému jejich slovu.

Jak definují muži vztah "fifty-fifty"?
    Ženy vaří - muži jí. Ženy uklízí - muži dělají binec. Ženy žehlí - muži mačkají.

Trabant je rodu mužského. Chlastá, řve, hulí, smrdí a nemá žádný výkon.

Had v ráji svádí Evu: "Evo, vezmi si jablko, poznáš rozdíl mezi dobrým a zlým."
    Eva: "nevezmu."
    Had: "vezmi si jablko, budeš jako bůh."
    Eva: "nevezmu."
    Had se zamyslí a říká si "vždyť je to ženská". A povídá jí: "Evičko, vezmi si jablíčko, nejsou v něm žádné kalorie."
    Chramst...

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Pěknou půlnoc všem závislákům :)
    Tak sem si početla, od srdce se zasmála a dostala chuť díky Pajaable na husičku nebo kachničku, to mi nedělej :D vždyť teď budu přemýšlet, kde si jí opatřit. Teď už nikde otevříno nemají a já tu pojdu hlady
    Je zajímavé, že jak kocour vycítil, že mě honí mlsná, zmizel :D že by nechtěl skončit na pekáčku? Snad to teda nebyl Mikeš na tom česneku :D
    Dobrou noc a packu na to

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vstááávat a cvičit ! No je to možný ? šest pryč a oni se snad ještě rochní v peří.Víte jak se taková husička dlouho peče ? Myslím ta originální,obalená v hlíně a pod žhavými uhlíky,né ta fujtablová z mikrovlnky. Když máme tu husí akci,mám jednu objednanou.I když..kačenku mám raději.

PS. S myšlením muže jste vedle,jak ta jedle.To co jste popisovali o sobě jen rozšiřujem,bo skutečnost se dovědět nikdá nesmíte.

Svatební obřad, ženich v kvádru, na rameni pytel s golfovými holemi. Na dotaz nevěsty odpovídá: „Obřad tak za hodinu skončí a co budu dělat potom?”

Před svatbou se ptá syn otce: „Existuje vůbec spolehlivý prostředek na spokojené manželství?”
    „Samozřejmě. Otevřená peněženka a zavřená huba!”

Novomanželé na svatební cestě. Ona: „Miláčku, ale nebudeme se líbat na veřejnosti, ať si všichni myslí, že jsme svoji už dlouho.”
    On: „Dobře, drahá, tak tady máš kufry a dál je nes sama.”

A aby jste neřekli..
    Svatební slib: „Slibujete přede všemi, že ho budete milovat a ctít, budete mu vařit a uklízet po něm, žít s jeho nadýmáním a ostatními chlapskými projevy, vzdáte se dálkového ovládání na televizi a budete po něm sklápět záchodové prkénko po zbytek svého života?

Naposledy upraveno: 31/5/15
  18. -pechfógl-

mirakloud: Já bych zkusila střílet - pro začátek jen do vzduchu.
    danda-vnovis: Pokud znám kočky, zmizel spíš proto, že ti nechtěl běžet do večerky, nebo abys ho nedonutila jít na lov kachen.
    Baroland: Za prvé je neděle, za druhé bude náročná, mnoho z nás čeká oslava dne dětí, proto si v klidu spíme tak dlouho, dokud to jde. (Tady šli ulicí Ukrajinci, proto to nešlo).

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem zase tady v plné síle a zdravím celou sešlost.
    Tak, tak, zmizel v pravý čas a pravou chvíli, aby se náš pokec nezvrhnul do fousatějšího pokecu.
    Teda dámy, kam vy jste směřovaly!
    A takových drbů o mužích. Vždyť co vy byste si bez nás počaly?
    S láskou máte o nás pečovat a hýčkat si nás a vy takhle? Jak já bych byl rád
    rozmazlován! A vy tu melete něco o kanibalismu?
    xDxDxD
    Přeji všem krásnou májovou neděli. Já jdu do přírody.

Naposledy upraveno: 31/5/15
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

I já přeji krásnou neděli všem ženám starším i mladším.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.