ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. Madvo

Madvo Mistr fóra

pajaable - Evičko moc děkuji za krásný obrázek - udělal mě radost.

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Nazdar děvčata,
    pechfoglinko,skus na čistou plenu nebo čistý velký kapesník, nalít na něj plnotučné mléko kuchyňské teploty,
    v klídku se položit na záda přiložit obkládek a vydržet alespoň půl hodiny.Já si vždy odskočím vedle do kravína
    požádám holky dojičky o malou službu a pak podojím ručně stručně stračenku,a tím,ještě teploučkým oddojeným
    mlíčkem přikládám obkládek na očka.Výsledek je neuvěřitelný.Chlapi kteří svařují,u nás na dědině,to dělají všichni.
    Pokud chceš nějaké ty bylinky písni holoubka,ráda poradím.
    Evičko a to jsi kde vyhrábla tak krásný obrázek,já koukám o_O,a děkuji za gratulku.Jsi úžasná....
    I já gratuluji mým spoluvýhercům a všem co na farmičce nebo Baha postoupili,já vím,Vy se tu určitě nepochlubíte
    jak to děláte :),ale jste borci moc,moc,pracovití.
    Všm Vám přeji hezký páteční večer a klidnou noc
    pá,pá

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer přejeme-tak nás přišla pozdravit a postrašit moje převtělená čivavka Kikinka.A bylo mi doporučeno mou výtvarnicí Astridkou,že vás mám zatím strašit,tak to plním a zároveň posílám poděkování:inlove:;)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dobrou noc bando

*odstraněn obrázek z nepovolených stránek*

cenzůra jak za komančůo_Otakový krásný obrázek, kdyby byl závadný tak neřeknu ani slovoo_O

kde najdu nějaký seznam povolených a nepovolených stránek:oops:

Naposledy upraveno: 28/10/16
  7. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak zítra máme doma oslavu. Manžel má v neděli narozky a zítra se nám sjedou
    všechny děti a vnoučata.
    Akci dodělávám, to bude v pohodě.
    Přeji všem krásnou , dobrou noc.:)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, sklizeno a akce skončena! marketka47, moc pěkný podpisový převleček, povedl se, viděla jsem ho u Astridky.kometak96, gratulka ke krásnému postupu na Baha....333...!kerryhill, jsi šikulka a patří Ti pogratulovat ke krásnému umístění v soutěži Jak upéct krávu za použití jednoho stromu!!!! Přeji dobrou noc a sladké sny.....;););)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrou noc a krásné sny

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak prosím, nabídněte si a zároveň i velká gratulace všem postupujícím .

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ránko závisláčkům :) a jdu jen pozdravit,
    protože musím do práce a moc všem závidím bu - bu lenošení xD
    Lacrima máš pravdu, já nestíhám vůbec nic a už si taky nic
    neplánuji do předu, protože to zůstává nějak všechno po zadu :p
    Teď jsem úplně zapomněla na dnešní děsivku, no snad přijdu
    na hřbitov včas. Přeji krásný víkend a gratulka postupujícím.

[​IMG] [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 29/10/16
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Plánovat si sice můžu, ale nepamatuju si, zvlášť když jde o potupné domácí práce. To pak vidím koště poprvé v životě. (jako v tom vtipu: Otec říká dceři: Jestli z té písemky nedostaneš jedničku, tak zapomeň že jsem tvůj otec. Druhý den se ptá: Tak co jsi dostala z té písemky? A dcera: A kterej vy jste?)
    No, ráno jsem taky zaspala, neb jsem do pozdních nočních hodin sváděla bitvu u Thermopyl. Teď mi to zvířátka dávají sežrat - snídaně se měla podávat už v sedm - a ono je devět třicet....)

17. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    postupujícím a vítězům v soutěžích posílám velikou gratulaci.
    Dnes ráno vlezu na farmu a koukám děsivka. Nějak jsem ji tak nějak asi přehlédla, ale už je zaseto. Udělala jsem si sčot probíhající akce a zjistila jsem že mám hodně přepěstováno a já měla takovou radost, že to přibývá a nakonec přebývá, ale tentokrát je to i s padátky v poho a to díky mým hodným sousedům.;)

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Příjemný polední čas,
    Mnohokrát s Vikýškem děkujeme za gratulky a ty krásné obrázky, které jsme dostali,
    zároveň gratulka zpět pro všechny rychlíky, jste fantastičtí,
    akci mám na 65 %, čas ještě je, tak snad dosáhnu kýženého stonku;).
    Je tady krásné procházet stránkami a zírat na ty fantastické podpisky - pastva pro oči, taková převtělená čivava:D.
    No naše černé převtělení právě bojuje na výstavě, rozhodčí má k posouzení 101 psů a šarpej jde na řadu jako jeden z posledních:wuerg:; pro otrlého dospělého výstavního harcovníka je to nadpsí výkon(ne nadlidský), ten dělá vystavovatel, pes většinou pak prospí 2-3 dny, no a tady je hned zítra další mezinárodka, takže chudinka, mládě moc nezkušené, si užije. Má sice svoji klec a max. komfort, ale byl jí teprve 1 rok, neumí šetřit síly;), ona to rychle pochopí, má výcvik na cvičáku, je zvyklá být mezi cizími psy, no držte palečky.
    Já dnes bez oběda, bude pozdní oběd až se vrátí, já si dámteď banán a uvažuji o kávičce či skleničce:D.
    Dobrou chuť k obědu, dobré zažití a hurá na farmu

Naposledy upraveno: 29/10/16
  19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a gratulace k postupům. Já už se řítím do finále chybí jen 2 políčka zaplnit. Přeji hezké sobotní odpoledne. N.

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Lidičky,
    všichni sem, ta černá obluda v roce věku vyhrála nejlepší fenu plemene na mezinár. výstavě a byla na úrovni se psem šampionem, se kterým se dělí o titul nejlepší pes a nejlepší fena plemenexDxDxD.
    Takže odpočinek a zítra jde do boje zase, držte palce, jupííí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.