ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak alespoň na chvilku. Dobrý večer.:)
    Všem rychlíkům....blahopřeji. Já svůj postup ohlásím až u vytoužené stovky.;):p
    Snad tam někdy dolezu.
    Máte krásné podpísky. Moc se mi líbí.
    Popřeji vám ještě krásnou ,dobrou noc.:)

2. medved222

medved222 Analytik fóra

Pěkný pozdní večer,
    před hodinou jsme se vrátili z halloweenské párty, na kterou nás pozval náš Méďa. Měl ohromnou výzdobu celého domu, kromě netopýrů a dýní měl rozvěšené obrázky krvavého kapradí, cerebrokolic, chapadlových vrb a dalších rostlin ze hřbitova. Spolu s mamkou připravili upíří bifteky se strašidelnou slámou, krvavý drink, slané hady, Braculovi duchy, kávu z pekelného stroje a další speciality. Minulý týden si koupil vykrajovátko netopýra a ducha, tak ho náležitě využil. Měl připravený i program v patřičném duchu.
    Loni jsme na této oslavě křepčili v prostěradlech.
    Dnes jsem farmu opět šidila, ráno jsem dala do pořádku poslední hrob, pak nákupy a odpoledne byla ta párty. Ale už to vypadá, že akci splníme.
    S telefonem jsme dopadli stejně, jak tu někteří psali. Koupili jsme ten pro seniory s SOS tlačítkem, ani ne po měsíci v něm začala vznikat ozvěna, tak jsme ho reklamovali. Po 3 měsících nám ho vrátili s tím, že mu nic není, tak jsme ho hodili do šuplíku a mamka používá starou nokiu po mém synovi. Máma má 94 roků, číslo už by nevyťukala, má nás uložené tak, že ťukne jen jednu číslici a stejně už volá jen mně, když něco potřebuje (ale bydlíme v jednom domě). Jinak má mobil jen jako přijímač hovorů a zprávy ani nečte.
    Abych nezapomněla, kometak, flexka a madvo, gratuluji k postupům.
    anickamalirka, máš výborné výukové nápady, neuvažovala jsi, jestli by nešly nějak finančně zhodnotit?

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Noo...a teď jsem si tu pusu roztrhla od zívání celou.
    Skrz, naskrz... ani uši nepomohly,...

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci, ;)včera jsem to v práci už nestihl tak až teď doma po noční:DGratulka všem postupujícím, jak na farmě tak i baha :pa rovněž gratulka všem oslavencům a přání ať všem, co akci ještě nemají zfouklou ať padátka padají ve velkém počtu. Jinak dnes ráno hlasím, že už můžu sadit lesní jahody, co znamená jediné, postup na farmičce do lv. 118:D

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Do háje, jak to děláte? Gratuluji všem, kteří to umí víc než já- taky trošku závidím-já se z té 95 asi nevyhrabu a to jsem byla ráda, že můžu krmit kiwi, který není na nic potřeba-skoro-:p;)

6. mituli

mituli Polobůh fóra

No právě ,jak to do háje dělátexDxD,tak moje nová kočička se má k světu,dostala jméno Zuzanka.Ty ostatní moji klazani dělaj netykavky ,něco jako fuj cos to dotáhla,ale miminko je dokonalé,muselo žít s lidmi protože chodí na kočkolit,neudělalo ani jednu loužičku mimo_Ono by se tak rádo s nima družila,ale zatím ji přehlížejí ale neubližují.Gratulka všem co něco slaví.Akci nevím jestli dám,čekám na padátka. Hezký prodloužený víkend a pá

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

hubabuba1968, gratulka ke 118. faremnímu postupu a Madvo, ke 103. faremnímu postupu a kometak96 , ke 120. faremnímu postupu. Přeji pěkný sváteční den, u nás mlha, ale snad se to vybere. Od zítřka od 10. do 31. do 11 budě děsivka. Strašení tedy bude dokonáno! Přeji pěkný den a mějte se fajn! ;););)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mituli, já už jsem odchovala pár kočičích generací a začínala jsem taky se sebranečky -ty jsem si dokonce vytáhla z potrubí. Rozhodně nevyrůstaly mezi lidmi, ale na bedýnku chodily hned od začátku. Čímž si to trošku vyžehlilY u našich, kteří nebyli kočkovití, ale když viděli tu snahu, nevynesli nás v zubech.
    Hele máte nějakou inspiraci, co dělat, když vám oteče oko? Respektive se ráno vzbudíte a pod okem pytel, že si sotva nasadíte brejle a do dvou hodin oteče i víčko? Nejde o žádné ječné zrno, nebo tak. Ani mě nikdo netrefil tvrdou pěstí, ani mě nepoškodila zvířena.... A ani to nebolí.

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

-pechfógl- ahojky,nejsem doktorka,ale mám to občas také a je to Alergie,na něco a pokaždý něco jiného.Třeba plíseň a vlhko ze spadaného listí,nebo to mívám z čerstvě posečené trávy,nebo prach,peří, ale to se mi spojuje i se záchvatovitým kašlem. Beru na to Xyzal.Ale to se musí zjišťovat na alergologických testech

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne,
    odběhla jsem si od guláše, malování domečků a počítání do šesti, abych si přečetla novinky
    vždycky si tady vyčistím hlavu a jdu pokračovat.
    Musím ještě sebrat bonbóny na záhonech, aby nepřezrály
    pa,pa

11. -pechfógl-

marketka47: To je dobrá diagnóza, ta se mi líbí....Paní doktorka mi předevčírem předepsala hrst nových prášků, třeba je mezi nimi nějaký stávkokaz.
    mituli: Nojo, ale koho požádat? Sama to nesvedu, psům si neřeknu a zbytek mé smečky odcválala k prodlouženému víkendu.

Naposledy upraveno: 28/10/16
  12. mituli

mituli Polobůh fóra

Anebo tě někdo uřknul;)prý pomáhá plivnutí do oka:DxD:inlove:

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ani nemusíme nikde chodit, když jsme nemocní, nebo trpíme nějakým neduhem,na farmě se to lékaři jen hemží:D

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

mituli vždycky jsem chtěla vidět, jak někdo plivá druhému do oka, manželova máma na uřknutí věřila, nikdo se ani nesměl podívat do kočárku, když vozila moje kluky. Bylo to dávno v minulém století ale stejně by to byl zážitek:p;)

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

hubabuba1968 spíš se to tu hemží "zajímavými radami" . Ovšem chtěla bych vidět reakci každého z vás, kdybyste přišli s oteklým okem na pohotovost, o odborném lékaři nemluvě, a v ordinaci vám plivli do oka xD. To by bylo keců....

16. -pechfógl-

Můžu přidat i jiné zajímavé rady: Mateřské mléko nebo znečištěný podolek. A jak to tak po sobě čtu, počkám na pondělí a paní doktorku (pokud ovšem zase nebude nějaký svátek).

17. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké sváteční odpoledne přeji všem milým spoluzávislákům a děkuji za přání. Evičko tobě za hezký obrázek. Mějte se fajn a obaly na lízátka ať padají.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný den volna !
    Tak nějak se večer vyvrbil , že jsem se už nedostala ke zhotovení gratulek.
    Napravuji a gratuluji všem.

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky do Závislákova,
    gratulka všem mi utíkajícím, šneček Vikýšek hlásí Baha 285, ale dalo mu to práci, občas v ulitě si musí dát dvacet, mnoho mu uteče, mnoho zmešká:D.
    Akce rozjeta na 50 %, tak se i stonku snad s Vikýškem dopracujem, jen aby mi ho nezbeda neožral či nesežral, on má pořád hlad, většinou jej najdu ve stodole v salátu.;).
    Má kostrč naražená bolí jako sv..., mastím Voltarenem, no víra má v něj mě třeba pomůže. Chce to čas.
    Od příštího týdne začíná kolotoč dalších vyšetření k operaci, snad denně někde. To mě snad ničí víc než nějaká stenóza chlopně.
    Čekám kamarádku, odpoledne bude v háji na pěstění, no nějak to se šnekem v patách doženem:D.
    Hezké sváteční odpoledne přeji

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vikýšku, velká gratulace k 285. Baha postupu!!!! Neboj , ještě je času dost a ty to doženeš. Přeji pěkné odpoledne, dcera s vnukem už odešli, dali jsme si kávičku, já dělala čokoládové muffiny a ona vanilkové, tak jsme udělaly výměnu. Pomalu se blížím ke konci, dnes večer bych mohla dokončit akci, až sklidím.. Přeji příjemný zbytek svátečního odpoledne!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.