ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezký večer všem ;)

gratulace všem postoupivším, pochvala za záplavu nových krásných podpisů

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

hubabuba,parádní podpísek z mého nejoblíbenějšího filmíku,ten se ale povedl.
    mituli,Ty máš ale dobré srdéčko,je vidět že Ti záleží na tom,aby nějaký ten malý zabloudilec,nalezl
    teplou náruč,pohlazení a mističku s mlíčkem.Jů,tohle koťátko se bude mít jako v ráji.
    Celý dnešní den jsem měla takový uspěchaný hned od rána.Ale listí shrabáno,hrábě mám ještě v pohotovosti
    nějaké barevné ještě urputně drží na větvích.Zítra chci ještě pokračovat v zazimování zahrady,a doufám že mi
    k tomu bude opět krásně svítit sluníčko,tak jako dneska.
    Postupujícím velká gratulka,popřeji Vám všem hezký večer a já letím pročíst ještě jednou všechny novoty,
    hlavně o akci,abych zas něco nezvorala ;).
    pá,pá

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji všem krásnou a ničím nerušenou dobrou noc:p;)
    Ten můj idiot-Nikolas- normálně zdrhnul ven, najednou byl redy, jestli zítra zase přijde orvanej, neléčím, nevšímám si jej a nemám na to nervy. Může po mě něco chtít, ANI NÁHODOU.:mad::mad:

4. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hezký pondělní večer všem :).
    Nejprve gratuluji všem postupujícím na farmě i na baha. Nové podpisy jsou taky moc pěkné ;).
    Po delší době mám opět trochu více času, tak jsem se tu zastavil :).

Na farmě se toho tento týden děje a bude dít opravdu mnoho, takže jsem si vytvořil takové schéma všeho, tak to sem vkládám a snad to třeba někomu pomůže. Kdyby náhodou v tom někdo našel nějakou chybičku, tak dejte vědět, ať nejsou zmatky :D.

Hrůzostrašná noc (25. - 31. 10.)

plodina: cukrátko - 5:45 hod. (potřeba 16 500 ks)
    padátko: obaly na cukrovinky (potřeba 1320 ks)
    mlýn: strašidelné bonbóny - čas 20 vteřin/ks
    postavičky: kolednické sáčky

Temná mračna a Halloween 2016 (25. - 31.10.)

1. Balíček ”Temná mračna”:

- Temné světluščí doupě
    - Strašidelně temné světluščí doupě
    - Jabloň temné královny XL
    - řada na magickm stonku
    - dekorace: Dýňový tanec (úkol Světluška)
    Mocný portrét (Jackův obchod)
    Precizní věca (Jackův obchod)
    20 SH
    20 SK
    20 Zuzi ultrahnojivo
    1 MJS

2. Balíček ”Halloween 2016”:

- řada na magickém stonku + dekorace (Grandiózní vstup, Jen píchnutí, Death Metal)

Expertní farmářské úkoly! (25. 10.)

13 nových plodin:

1. šípek --- 97. level --- 19:00 hod.
    2. kopretina --- 100. level --- 8: 00 hod.
    3. bér italský --- 103. level --- 19:15 hod.
    4. sedmikráska --- 106. level --- 8:15 hod.
    5. vodnice --- 109. level --- 19:30 hod.
    6. svízel vonný --- 112. level --- 8:30 hod.
    7. hořec --- 115. level --- 19:45 hod.
    8. lesní jahoda --- 118. level --- 8:45 hod.
    9. čtyřlístek --- 121. level --- 20:00 hod.
    10. liliochvostec --- 124. level --- 9:00 hod.
    11. pomněnka --- 127. level --- 20:15 hod.
    12. rybíz --- 130. level --- 9:15 hod.
    13. sladký jetel --- 133. level --- 20:30 hod.

5 nových úkolů:

1. Den teambuildingu (pro splnění min. 103. level)
    2. Borstyho věže (pro splnění min. 112. level)
    3. Případ ztracené vydry (pro splnění min. 121. level)
    4. Rande (pro splnění min. 124. level)
    5. Nekokokodák (pro splnění min. 133. level)

Polovičná cena pomocníků (25. - 27. 10.)

Mňauuu! (27. 10.)
    - přidání do obchodu: Obydlí pro kočky/žluté/oranžové​

Naposledy upraveno: 25/10/16
  5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

bagíra77, gratulka ke 164. faremnímu postupu a klobouk dolů... Tvoje halloweenské podpisy pro naše milé farmáře jsou úžasné! Jsi šikulka a je na co se dívat!!!! Přeji pěkný večer, u nás celé odpoledne prší a ještě to neskončilo, chtěla jsem jít také něco shrábnout, ale budu muset počkat, až bude lepší počasí. Zítra budu hlídat malou, rodiče jedou něco zařizovat, tak možná začátek akce nestihnu, ale kdyby v tu dobu spinkala, tak alespoň to první zasazení by se dalo stihnout. Je to paráda podívat se na všechny ty krásné podpisy, kterými jsme připraveni na halloweenský čas! Popřeji dobrou noc a ráno nesklízet!;););)

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Uff, dočetla jsem moooc stránek, střídavě odcházím z domu já, nebo elektrický proud. Snad už ty sloupy a vedení u nás v obci vymění a budu mít konečně klid (na farmu).

Pokud se jedná o rybičky, tak 30 let se akvaristikou zabývám, hned, jak se něco bude dít, napište mi zatepla holoubka holky, dneska je už hodně moderních přípravků, všechno se dá zachránit. Holt ryby jsou nejnemocnější živočichové na planetě. Ale už hodně dobrých přípravků a člověk nemusí spoléhat jen na acriflavin, formaldehyd a sůl ;)

Se obávám, že se mi ty bestie kalorie přemnožily a oblečení jim už nutričně nevyhovuje a přestěhovaly se do botníku. Trošku mi omrzají prsty v sandálech a navíc jsem byla školit, tak jsem potřebovala trochu reprezentovat, bo jinak by hleděli na ty sandály a nesoustředili se na prezentaci. Tak jsem nebohý palec s půlkou nehtu obalila odličovacími tampóny a tunou leukoplasti (stejně bolel jak čert), jenže jsem po létě přišla na nový problém - kolem kotníků a nahoru to je nějaké oteklé a moc nejde zapnout zip na kotníčkových botách, obzvlášť na levé...
    No a jsem v ouzkých - nejen botách, protože doktor doporučuje chodit, jelikož mám propuštějící chlopně na žílách, jenže po námaze to mám horší, zatímco seděním a popocházením a flákáním se to jde zapnout aspoň do půlky. Po procházce (v sandálech) mám papuče z vlastních nohou. A to mám kompresní podkolenky.
    Nevím, jak to holky v důchodu děláte, že fungujete, ale já se rozpadám už 20 let před důchodem :cry:

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přesně tak , hezký večer přeji.
    Početla jsem si , za chvíli nacpu na pole karafátek a sklidím až zítra , někdy
    dlouho po počátku akce. Nebudeme doma , jedeme do stověžaté matinky.
    No, nevadí, vyčistila jsem plochy od zvířat, stromů a dekorek, místa na pěstování
    bude dost, tak určitě vše stihnu . Jen ještě váhám nad tím karafiátem, ve dvou
    posledních akcích s vypadávátky mě zklamal. No, ještě mu asi dám jednu šanci.

;)

mituli .... jsi skvělá , zlatá, miliónová , bezva děvče , že ses o
    čičátko postarala. Za to pro tebe a všechny hodné farmáře, kteří
    takovou němou tvář nevyhodí a postarají se, kytička od srdce .

hubabuba1968 ... ten podpis od Richarda je prostě nádherný.
    V deníčku jsem viděla i ty ostatní , krása. Zaslouží ten náš Bagíra77
    pochvalu a velké poděkování za krásné podpisy, které nám tvoří.
    Já osobně za všechny nádherné podpisy, kterými mě obšťastnil,
    děkuji a děkuji stále , kdykoliv je vidím , jak se pyšně vystavují na fóru.

;)

kometak96 .... jé, ty jsi šikovný , takový pěkný přehled nám tu scházel. Děkuji.
    ;)

A jdu něco zobnout, leze na mě hladová a kávu také dám.
    Spucla jsem k večeři kopu domácího bramborového salátu a řízky,
    pak štrůdlu 3 kousky a ještě něco vyšumovat musím a na zítřejší cestu posilnit se.

xD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Flexka - vítej v klubu rozsypávajících se již "za mlada" :D Myslím, že do důchodu mě budou muset namíst koštětem (dožiju-li se teda). Dneska jsem byla u pana doktora, bo hnusnej kašel mě již ovládl zcela (včetně mých močových cest). Dostala jsem šestery léky a byla jsem maličko pochválena za dobrý pokus o samoléčbu, byť nedostačující (zobala jsem kalobu a erdomed).
    V lékárně jsem vyfasovala igelitku prášků, zacvakla cca šest stovek a hurá domů. Piju čaj s medem a zázvorem (šišatou bramborou, jak to nazývá naše babi). Jsem v teple a snažím se nekouřit. A celý den se pokouším přijít na to, jak mám ksakru do sebe narvat tohle všechno (nestíhám už ani to, co beru pravidelně)
    [​IMG] Snad nacpat do misky a zalít mlíkem místo lupínků :cry:

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Holky dejte si radči nejtek něčeho ostřejšího než všechny ty bobule-nejlepší hned po ránu:Dpajaable-vím sem jantar,já taky dědovi udělala k večeři brsalát+řízek(zato že mě s čičinkou zrovna nevyhodil);)pěknou dobrou noc a pá zítra:inlove:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jó, vostřejšího o_O A budu se léčit eště na játra :eek: I když po tomhle bobulovým koktejlu určitě xD

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

mituli, jsi hodná kočičí máma a čičík se bude mít u vás dobře.skalara.v, ta štamprlička by byla asi lepší, než to pojmout jako lupínky, to bys potom nemusela třeba ani doběhnout! ;););)

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jejda, to je zase hodin, je třeba se na zítřek dobře vyspat - tak dobrou noc všem ;)

13. lacrima

lacrima Titán fóra

KUK...ahojky milí závisláci

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už půjdeme spát. Ráno se vstává po páté a budu šoférovat, tak
    musím alespoň chvilku uspat. Kdy se vrátíme je ve hvězdách, ale
    doufám, že skluz na farmě nebude velký. Jdu fofr do vany a pak hají.
    Hezky se vyspěte a jak evik1016 upozornila - nesklízet ráno !!
    Já to mám dobré, sklidím až přijedu a to už poběží akce, tak se nespletu.

:p
    Děkuji za dárky.

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krasné liavcové ráno Děvčata... Nebo lépe, kdo dřív vstane ten dřív mele... A že venku prší? A že se nám z postele nechce? Mluvím o těch lidičkách co musí na šestou v pozoru a v montérkách. O lidičkách co teď srkají horkou ranní kávu a cpou se narychlo namazaným rohlikem. O všech těch ostatních co se ještě choulí v peřinách protože jim právě teď zazvonil budík... Hrůza... A o nás o farmářích co pomalu nespí aby vykydali, nakrmili, poklidili atd... Tak že šup ať už je hotovo. A já? Vlastně jsem tu proto že chci a když někdo chce je to vždy lepší než "musim" Zdravím vás všechny a přeji vám úspěch v akci. Přeji štěstí všem co dosáhli nějakou tu metu ať zde na farmě nebo i tu životní. Jinými slovy: jsem rád že jsem opět zde... Váš Jonsdorf

Naposledy upraveno: 25/10/16
  17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Radku, vítej zpátky mezi nás!!! Hned mi ten den začal lépe, když jsem uviděla Tvůj avatár. Chyběly tady Tvoje milé příspěvky a to Tvoje Děvčata. Krásné dobré ráno všem milým závislákům, dnes nesklízet!!! Přišla jsem pozdravit, v 1/2 10 odcházím hlídat vnučku, myslela jsem si, že půjdeme na procházku, ale leje a nevypadá to, že bude lépe! Gratulace pro: kometak96 Baha postup 332 a medved222 k Baha postupu 275.Už mi tady voní kávička a myslím na pajaable....už možná budou v Praze. Krásný den všem a odpoledne nezaspat!!!;););)

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Vítej zpět Radku;)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pro všechny příbuzné lamy - samozřejmě jsem sklidila. Jenže ono mít na každé noze čubíka a na každém uchu telefon s příbuzenstvem, to by rozhodilo i silnější jedince.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevadí, mě se to taky stalo, sklidím brzo nebo bez MJS:D

Hezké ráno,Jonsdorfe jsem ráda,že už jsi zpátky:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.