ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne . Hotovo ! A tím nemyslím bábovky (nakonec jsem udělala i pro mladé ..jako
    vždy), nemyslím tím vyluxováno, vyžehleno, umyté nádobí ...ale akce ! Od včerejška večer
    už jsem vážně bojovala o každý jednotlivý fix . Nezabraly holubníky, čápi , celá plocha křečků
    ani dlouhodobky , natož pak xxl stromy nebo obyč., bez upgradu . A v poslední sklizni jen z
    bromélií na Baha vylítly ty dnešní poslední tři, co scházely k dokončení akce .

Po dobu, co jsem dokrmovala svůj, věčně hladový žaludek, svítilo i když chabě , sluníčko.
    Už je zase ošklivě, voda na spadnutí. V lese už je slyšet motorovky, však to bylo v noci
    slyšet, jak se stromy lámou jak sirky. Na chvíli jsem vylezla, ale fouká tam jak na "větrné
    hůrce" , tak jsem fofrem zalítla . Stačila ta chvilka a vítr mě udělal nový účes a kocour se
    mě lek , nadlít a s kecáním běžel do pokojíčku na svoji válendu. Dala jsem vlasy dohromady,
    konstatovala, že zavítám v pondělí k holiči a jdu na kraťasa. Je to pohodlné , stařenka dokonce
    tou změnou účesu i omládne .
    Farma předělaná , jdu někam zjišťovat, co to má být ten husinec příští týden a až dopiji
    kávu , půjdu vyčistit autíčko , interiér už to za ten týden, co vozím smráďata, potřebuje .
    Tak zatím ....[​IMG]

2. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Ahoj vespolek. U nás ráno svítilo sluníčko a tak jsem narvala pračku - ať taky něco dělá :). Jenže mezitím začalo pršet a tak jsem vyprané naházela do kýble a řekla si že počkám, co to počasí udělá do odpoledne. Po vydatném obídku vykouklo zase sluníčko a začalo pofukovat, tak jsem to riskla a pověsila ven. No a teď každých 5 minut koukám z okna a hlídám počasí, protože sotva jsem pověsila, přišly zase mraky a znovu hrozí déšť. Ale doufám, že to zase půjde jen okolo, jako většinou u nás v Polabí. Včera se zalilo dost, tak už by mohlo stačit.
    Akcičku jsem dokončila před chvílí.

Musela jsem opravit chyby, protože jak furt šilhám jedním okem ven, tak jsem nadělala překlepy ;)

3. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak já takové štěstí nemám. Díky "fákání" na kole jsem akci jela na pohopolích, kytky jsou hotové, skicáky namleté, ale chybí 49 fixů. Teď už jedu dlouhodobky, tak ono to napadá.
    Přeji všem krásné sobotní odpoledne, ale ono je hezké i když prší, aspoň si jeden odpočine.

4. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Prádlo dosušeno, sesbíráno a sluníčko zase vystrčilo růžky. Jdeme na přáteli na jedno - deštník pro jistotu sebou, i kdyby měl být jen na zahánění mraků.;)

5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezké sobotní odpoledne,jak koukám,tak většinou všude prší nebo je pod mrakem,já ráno psala jak je tu na jižní moravě hezké počasí.Tak před půl hodinou jsem šla do obchodu,krásně svítilo sluníčko,jdu z obchodu,černé mračna visí skoro až na zem a než jsem přišla domů(mám to tak pět minut)dvakrát se zablýsklo,zahřmělo a já přišla mokrá jako myš.Ale mě déšť nevadí,mám ho ráda i bouřku,moc ráda se dívám na blesky.Nejhezčí je to večer,ale letos těch bouřek ještě moc nebylo,asi až bude větší horko,to bývají častěji.No ale už jsem doma v suchu,akcičku mám od rána hotovou,tak už jen tak dopěstovávám do zásoby čeho mám málo.Jsem takový malý křeček,čím je tam toho víc,tím líp.;):)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Autíčko mám uklizené, dokud nepršánkovalo jsem ho stačila i umýt a naleštit.
    Je ale velmi chladný vítr , to práce venku moc nejde.
    Teď si dám kávičku a bábovku , projedu forum , půjdu připravovat večeři a
    mezitím snad dorazí rodina z výletu . ;)

Já nevím, co ta hus na farmě....četla jsem , že snad nová stáj, ale jestli je
    to pravda, to nevím. :p

Naposledy upraveno: 30/5/15
  7. m2707

m2707 Znalec fóra

Ví někdo, co budou znamenat husy? Dostaneme je či si je budeme muset koupit? Po výletu do Plzně jsem totálně finančně vysátáxD. I paysafe zeje prázdnotou, je tam zbytek 67,- Kč. Za to si moc nekoupímxD

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

m2707 počkej si do zítřka, až Němci spustí video na červen.... a dneska už ani my doktoři husu jen tak nedostaneme xD

9. jaji

jaji Vévoda fóra

čarodějko, to bys musela pracovat na venkově, tam bys dostávala vajíčka, slaninu, bábovku :))) jen s tou medicínou by to nebylo asi to pravé :)))

jinak musím napsat, že hurá.....
    1. akce hotová v poklidu a ještě zbylo
    2. další část polívky hotová a už zbývají jen 2 nejvyšší ryba a pštros ;) ale dost jsem na baha poskočila. Jen teď řeším co otevřít, jestli pandán, nebo trávu... ;)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pokud se tou medicínou nemyslí zrovna taková malinká láhvinka domácí pálenčičky... Varováním budiž také film Kausa králík.
    Husa si myslím, že je dost jistá, ale jiný ptáček nezpěváček cvrkal něco o ledňáčkovi. Jak ten se dá využít na farmě, to nějak zatím nechápu.
    Kočka se už i slyšitelně vrtí, ale asi se bude jmenovat Šklíba, podle té neviditelné z Alenky.

11. čarodějka007

jaji tak na venkově opravdu nepracuju...a když pořád kážeme pacientům o racionální výživě, asi je jim žinantní kazit nás něčím nezdravým :p

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - všechny své naděje jsem do tebe vložil, že přineseš zprávu o husinci,
    jak jsi výše psala, že jdeš zjišťovat. A ty přijdeš s tím, že nevíš?
    :D:D:D
    Asi ani netušíš, jak jsem mlsnej na tu husí pečínku. Však jsem o ní fantazíroval před časem v Oraculu.
    Ale v husí chlívek, po němž už léta toužím, moc nedoufám. To zas bude nejspíš nějaká velmi "povedená"
    a podle ukázky policejní akce.
    xDxDxD

13. jaji

jaji Vévoda fóra

čaro - no to právě na ně musíte působit tak, aby vám to nezdravé donášeli :-D jakože vy už to zlikvidujete ekologicky a zdravě :-D

no a oni budou mít dobrý pocit z toho, že něco udělali pro své zdraví....

14. čarodějka007

jaji pacienti jsou sice nemocní, ale nejsou hloupí....stačí, když se obě strany dokážou shodnout na tom, že pečený bůček s křupavými kostičkami není sprosté slovo ;)

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

andulíí mám něco přímo pro tebe

Vidíte nepořádek?
    Nenechte se zmást,
    jedná se pouze o systém uložení věcí,
    který momentálně nechápete.

Tím jsem chtěla řict, nevzrušovat se, co neudělám dnes, stihnu zítra a co se vleče, neuteče!:p;):)

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

On takový směnný obchod ve starověku nebyla špatná věc.Ty máš to,já zas toto,tamten ono,vyměníme..Problém nastal rozvojem kriminality.Hned kradli všichni,nikomu nic nechybělo a všichni měli všechno.Přitom neměli co měnit.Musely vzniknout peníze.Jen ty zajistí,že zas nikdo nic nemá.
    Jen by mě zajímalo,jak a kam bych měl poslat třeba pytel brambor,aby mě připsali Floreny.I když...třeba by se jim to zdálo málo a připsali by mě jen žluté vylepšení.

Nemocniční krize.
    "Pane dochtor,když mě vyléčite,donesu vám husu. "
    "Husa je dutá,vzkažte manželovi ať dojede na praseti a odráží se demižony."
    "Tak jsem mu volala,říkal ať jsem klidná,prý už se domluvil s hajným.Za pět stovek se o mě postará."
    "Víte co,doneste mě tu husu."

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak sobota pomalu za nami,mam tady chorou s vnukem,v patek dorazil jeji nevidomi manzel a do toho prijela z Jilemnice dalsi dcerka s rodinkou,no bozi dopusteni,jen jsem mela strach at dedu netrefi,ale bylo to pekne odpoledne,moje mamka to asi po dvou hodinach vzdala(82)ani si ji nedivim,tri deti ,sest dospelejch,4kocky a pes v jednom bytecku,tak si to asi umite predstavit co to bylo za curbes pa

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeš .... já o hus vím hodně ...tedy to, že nic nevím. xD
    Co vím , že bude na pekáči příští víkend . To je jediná jistá a jasná zpráva,
    kterou zde mohu vypustit ...
    Co se týká venkovských dobrot pro nás medicínské ....jejej, těch je ještě dnes dost.
    Venkov touto tradicí stále žije , což by mohla potvrdit právě ta husí husa ,
    která se zatím ještě životu těší , ale v pátek jí o něj připraví a přistane u mě v troubě. xD

mituli .... máš tedy o zábavu postaráno ...kdyby ale došlo na nejhorší,
    znám dobrého psychiatra . ;)
    Ne, to byla legrace, teď vážně ....přeji pevné nervy ... máš toho opravdu
    až nad hlavu.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já bych se i na tu husu nechal klidně pozvat, kdybych to ovšem k vám neměl tak daleko.
    Já su sice z Moravy, ale z té druhé, co lidi dýchají ten otrávený luft a ty nejspíš ze západu. ?
    To není jak u Barolandů, co se jen vínečkem nalévajú.
    Ale ty bys stejně kocoura mlsného na husu nepozvala.
    :D
    No a teď jsem si ještě vzpomněl, že právě na ty choré dýchací cesty moje
    babička doporučovala obklady z husího sádla na prsa nebo i mazání
    zevnitř, tj. jeho pití. To musela být medicína!
    Já bych raději husí krev na cibulce, to je také bašta.

Edit
    Tak obrázkem bys mě chtěla odbýt? Však papíru se nenažeru.
    xD
    To jsem měl o tobě lepší mínění.
    :D

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeš ... já ti alespoň něco posílám, když jsi tak daleko, abys neřekl, že jsem
    nenažraná krkna a nepodělím se. Husa a kachna a hubu mám vždy mastnou...
    xDxD

[​IMG][​IMG]

Já nejraději jako 100% masožravec vepřové , nejlépe selátko na rožni.
    Z estetických důvodů jen foto už naporcovaného....to prostě můžu do
    sebe ládovat pořád.

P.S. To je úroveň , viď ? Kam ten svět spěje ....nenažraná důchodkyně a
    nedá a nedá ! xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.