ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi byl venku pěknej mazec, ale já ho úspěšně zaspala, protože jsem takovej chodící barometr, jak jde tlak nahoru, já jdu dolů.. Probudil mě hádejte kdo? Ano, kočka. Ne že bych ji viděla, ale slyšela, jak zahrabává a pak někam ťape, příšerně dupala. Rozhodla se změnit pelech, což jsem poznala z toho, že se otevřely dveře od skříně a vypadly nepotřebné věci jako kufřík, boty a část šatstva. Kočka zůstala a dělá, že tam není.
    Jo a připomínka, Baroland není jediná růže mezi námi bodlinkami, je tu i Johnny a příležitostně i další, třeba Mikeš.
    A co se mi dnes přihodilo:
    Jde pan Kohn po ulici, a pokaká ho pták. On si jen tak povzdechne a říká: No a jinejm zpívaj....
    Tak mně ten holub taky nezazpíval.

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Že by na usměrňovače diskuzí? :) Nazývá se to "moderátor".
    Nemám žádný problém se zapojovat do debat, pokud mají smysl a samozřejmě pokud mám co vhodného napsat. Pokud porušuješ pravidla, pak je moje práce tě usměrnit. Tož sem to taky udělala, ačkoliv mi to připadalo dost dětinské a nevhodné, cos tu předvedla. Nicméně si porušila z dalšího nicku hned několik pravidel fóra a tudíž si spravedlivě dostala bodíky. Samozřejmě až po konzultaci s podporou vím, že ten účet byl tvůj. Co udělá nebo neudělá podpora dál, to už je v jejich kompetenci.

danda-vnovis

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jééé, až já budu v důchodůů...a nebudu nic dělááát.
    Moment,vždyt já nic nedělám !
    Ježiši,co budu v tom důchodu dělat !!!!!

Cítil jsem, že mám tělo absolutně z formy a tak jsem se přihlásil do fitnessklubu. Rozhodl jsem se, že budu chodit na cvičení pro seniory. Ohýbal jsem se, kroutil, svíjel, skákal a potil se skoro hodinu, ale než jsem se konečně navlíknul do cvičebního úboru, tak cvičení skončilo!

S pomocí gynekologa specializovaného na plodnost se jedné šedesátileté ženě podařilo porodit děcko. Všichni příbuzní se sjeli,aby se podívali na nový přírůstek. Když chtějí děcko vidět, novopečená maminka povídá: „Ještě ne.“
    O chvilku později se ptají znova a maminka zas: „Ještě ne.“
    Za chvilku se ptají potřetí a maminka povídá: „Ještě ne, až bude plakat.“
    „A proč až bude plakat?“
    „Protože jsem zapomněla, kam jsem ho dala!“

Děda jde o půlnoci na záchod. Vrátí se a říká babce: „Babko, my opravdu máme na záchodě duchy! Když jsem přišel, samo se rozsvítilo a když jsem odcházel, samo zhaslo.“
    Babka div nedostane infarkt, otočí se a zařve: „Dědku, že ty jsi se zase vydělal do ledničky!?“

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Baro, budeš pokračovat v dosavadní činnosti a farmařit.

5. -pechfógl-

Tak mám po ránu namožené packy, karpály v pytli apod. Kombajn došel, tak jsem si to poctivě odklikala ručně, i ty konve s vodou jsem natahala ručně....
    Lord Halifax skučí po flámu s kocovinou v posteli a šeptá komorníkovi: John, řekněte té kočce, ať proboha tak nedupá!

Víte, jak se říká medvědu bankrotáři? Medvídek míval....

Naposledy upraveno: 30/5/15
  6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

7. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré sobotní ráno,
    tak se zase po dlouhé době hlásím do farmářského procesu.;) Děkuji všem, že měli starost, zda jsem zdravá.;) Zdravá jsem, ale starostí a práce bylo nějak moc. Byla jsem v Plzni u té mé adoptivní schizofrenní dcery a mohu vám říci, že nervy si léčím ještě teď. Ač nerada musím tam přestat tak často jezdit, jinak v Bohnicích skočím já a ne ona, která tvrdí, že je v pořádku a že žádné léky nepotřebuje.>:(
    Jinak pc mi už pracuje jako motorová myš, syn mi přeinstaloval Windousy, všichni malwárové a různí podobní mne tudíž opustili(i když mám antivirák, tak se mi do pc stejně někudy dostali).
    Akcičku mám už splněnou, ač jsem byla v práci.
    Teď, když už mi pc lítá jako divé, tak se o to víc těším na další akcičku, i když budu zase v práci. V květnu to bylo 5 let, co farmařím. Je to hrozná doba a nikdy bych nevěřila, že tak dlouho vydržím.:p

Panička uspořádala zahradní párty. Jeden z hostů se chvilku nudil a tak kouká, jak na druhém konci zahrady pracují dva zahradníci. Jeden se zrovna rýpe v zemi a druhý najednou z ničeho nic vyskočí a předvede nádherné, prudké taneční figury. Host je úplně unesen a říká hostitelce:
    "Ten chlápek tancuje tak báječně, že bych mu zaplatil tisícovku, kdyby to přišel předvést do našeho kursu aerobiku."
    Hostitelka pak druhému zahradníkovi řekne o tomhle návrhu a ten volá na prvního:
    "Hej, Pepo, myslíš, že za tisícovku bys znova šlápnul na ty hrábě?"

V rychlosti jsem si nyní přečetla pár příspěvků zpět a mohu říci, že je dobře, že jsem tu nebyla. Kdybych zde totiž byla v době, kdy tu prudila Shania či jak se jmenovala, tak bych ji něco řekla a rázem bych měla po přístupu na forum.xDxD

Naposledy upraveno: 30/5/15
  8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

LubicaKrakova ,
    vítej mezi námi důchodci, ale ty už mezi nás dávno patříš. Je nám prostě fajn a tak se zde scházíme při pěkném počteníčku a popovídáníčku. Komu se to nelíbí, nemusí se přidávat. Krásný víkend nám všem závislákům!!!;););)

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte nějaká Shania nás přece nerozhází, škoda,že ji nemůžeme vyškrtnout z přátel. Všichni jste úžasní a dodáváte mi spoustu pozitivní energie. V mé situaci ji potřebuju jako sůl DÍKY.:);):p

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

Myslím, že jste tu všichni natolik srovnaní sami se sebou, že vás žádný prudič nerozhodí. Máte mé díky za super vtípky a vůbec se hezky čtete :)

anickamalirka : super přístup, kdyby všechny maminky dětí s PAS měly takový, klobouk dolů

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Vítej zpátky Moni ! Mamča je zase mezi námi , tak je i ta škaredá a upršená sobotěnka hned hezčí !
    [​IMG][​IMG]

Moni
    , já nevím. Víš, tohle je strašně těžké rozhodnutí . Faktem je, že tady jde především o
    dítě. Neznám celou situaci , ale pokud ty sama usoudíš, že je dítě v ohrožení , asi bych se
    nerozmýšlela. Pokud je situace opravdu katastrofální , bála bych se, co vše se může stát
    do doby, než malá půjde do školy. Je to těžké a obdivuji tě, že jsi se ještě nezbláznila.
    Když budeš mít náladu pokecat , holoubka od tebe na 100% nepřehlédnu.

P.S. Ještě malá poznámka k tomuto tématu. Svoje děti miluji , dala bych
    za ně život, jako každá máma. Svoje vnoučata ale miluji mnohem víc,
    jako každá babička. Kdybych ale viděla, že některé z mých dětí svým jednáním
    ohrožuje zdraví nebo dokonce život mého vnoučete, neváhala bych ani
    vteřinu a pokusila bych se dle možností získat vnouče buďto do své péče
    a pokud by to nešlo, tak do péče ústavního zařízení. Myslím, že takovému
    děťátku je lépe všude než v prostředí, kde strádá a je vystaveno jakémukoliv
    nebezpečí.

Jinak vážení, u nás pořád prší . Ráno jsem vstala v 6 hodin, nakrmila jsem
    králíky, slepice, pejska. Uklidila po pejsovi eána , natrhala bylinky a domů jsem
    dolezla promoklá až na spoďáry. Kolem 10. hodiny se ukázalo na chvíli slunce,
    ale pak přišla další vlna slejváků a drží se nad námi stále. Bramboračku mám
    hotovou, zelí ještě držím pod krkem ( vysvětlivky - dusím), bramborové
    knedlíky se vaří a sekaná je pečená. Takže nyní už znáte moje dnešní menu -
    bramborová polévka, sekaná, dušené zelí a bramborový knedlík. Ještě mám v
    plánu mramorku (bábovku) a pak se budu flákat. Mladí odjeli na výlet spojený
    s návštěvou známých a já mám préé..
    Hotovou akci bych mohla mít, jenže nepadají fixy a schází jich 20, ale do
    odpoledne napadají.

m2707 ....Moni , gratuluji k pátému výročí na farmičce. [​IMG]

Naposledy upraveno: 31/5/15
  12. -pechfógl-

Proboha, vůbec se o té Shanii nezmiňujte, jinak si bude myslet, že nás zajímá.
    Moni, ona ta dcerka v Bohnicích stejně sončí, tak proč to prodlužovat. Vysvětlivka: Žiji v domě s pečovatelskou službou, kde žije i pár schizofreniků a maniodepresivních psychouš. Z vlatní zkušeností vím, že jakmile začnou vykládat, že jsou agenti KGB a že mě musejí uškrtit, protože jsem něco učinila, je už pozdě. Hlavní příznak je že odmítají léky, protože je nepotřebují. Další jsou pak jejich nákupy. Jakmile jdou do čokolády, zpozorním.
    No a na tu sociálku - máš to tam podchyceno, aby ti holčičku svěřili? Když tam úřaduje nějaká kráááva, tak je to špatně. Klidně dá dítě do pěstounské péče, babička-nebabička.

13. burds

burds Titán fóra

Před chvílí jsem přilezla z nákupu a nezmokla.Ted sedím u PC a říkám si proč ty dveře na pidizahrádku takbouchají.A ono leje a leje naštěstí jiným směrem jinak jsem plavala.Tak ještě 50 fixů a jsem hotová.Jdu dělat oběd a přeji všem dobrou chut.Já bych to asi také radši nahlásila.Moje kamarádka má schizofrenního syna a někdy jí ubližuje.Jo je dospělý a pochopitelně silnější aby se malé něco nestalo.Prášky se brát musí

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vykouklo právě teď sluníčko , snad proto, aby mi dělalo radost u oběda.
    Nerada obědvám sama , ale co naplat , všichni jsou pryč a o hladu přece
    žaludek nechat nemohu. Polívčičku si jdu nandat, posypu pažitkou a nacpu
    břuch. Přeji všem dobrou chuť k obědu .

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda děvčata, já vás obdivuju, jak se umíte s tím životem poprat. Evidentně máte na bedrech naloženo dosti. A ještě zvládáte dodávat sílu ostatním. Smekám. Já mám dyslektika, dysgrafika a dysortografika v jedné osobě. Ustáli jsme to. Občas to bylo na Bohnice, ale proti výchově autisty to byla procházka růžovou zahradou. Se školou byly problémy, učitelé neakceptovali víceméně žádná doporučení psycholožky, tak jsem na to časem hodila bobek, dělala klukovi sama různé pomůcky, tabulky...Nad kulema z češtiny i angličtiny statečně mávala rukou... No, zvládli jsme to a to je hlavní. Inteligentní je dost, šikovnej na ručičky taky...
    ;)
    Prudiče hoďme za hlavu. Vždycky se někdo najde, že.
    Tady se od rána honěj mraky, fičí jak na vídrholci, ale neprší (zatím). Opravuji - už leje jak z konve :(

Lord se v hotelu probere po těžké opici a vidí, že sluha žehlí jeho čerstvě vyprané šaty. Vzpomene si, že se večer pěkně zřídil, a povídá: "Představte si, Jean, že včera do mě vrazil nějaký cizí muž, celého mě polil a ještě mi pozvracel šaty."
    "Strašné!"
    "Ale já mu okamžitě jednu vrazil."
    "Jen jednu, pane?" zdvihne obočí Jean. "Měl jste mu dát víc, pane, protože ten lotr vám ještě stačil nas..t do kalhot!"

Vědci konečně zjistili, co žena chce.
    Ona si to ale mezitím rozmyslela.

Povídají si dvě kamarádky: "Seznámila jsem se s perfektním chlapem. On měl peníze a já zkušenosti."
    "A jak to dopadlo?"
    "Teď mám já peníze a on zkušenosti."

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Zdravím všechny vespolek, těm kdo právě obědváte přeji dobrou chuť .
    Zdravím Moni (m2707 ) , vítej zpět , odpočiň si a hlavně zrelaxuj u farmaření . Zasloužíš si to . Takové "trampoty"
    dají opravdu zabrat .
    Lubi (LubicaKrakova) , vítej do klubu důchodců a pokud mám tady napsat pravdu, tak jsem pěkně z tebe překvapená .
    Celou dobu, co tě znám , jsem si o tobě myslela, že jsi tak o 20 - 30 let mladší než já.
    anickamalirka ( a všichni ostatní , kteří máte podobné " starosti a trampoty ") - drž se , obdivuji tě
    a musím tě pochválit za vše , co pro své dítě děláš a děláš správně. Vím o čem píšu , moc dobře vím, co to obnáší.

Akci jsem dokončila už kolem 10 hodin , ale chlupáči ucítili a uviděli , že konečně vykouklo sluníčko a tak mě
    nekompromisně vytáhli ven. Včera jsme odpoledne u řeky chytli řádnou sprchu ,nezůstala na nás niť (ani chlup) suchá
    a tak tu líně leželi a jedním okem pokukovali do okna kdy se konečně vyčasí.

[​IMG] [​IMG]

17. babioli

babioli Stará škola

Ahoj mám hotovo, stonek aktivován a teď už jen pohoda. Přeji všem hezké odpoledne plné lásky a pohody.:)

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré popoledne,
    tak jsme se nadlábli jako blázen, dělala jsem roštěnku a dokonce ti šmejdíci vylízali i talíře :D Jen ten nejmenší znárodnil gothaj a vybodnul se na omáčku :D Dneska mě Pepík dosti pobavil :D Měl odměnovou kartičku, kde byl lupínek RINGS a celá kartička byla zafóliovaná, je to zhruba půl roku kdy jsme najížděli na pozitivní odměňování. A ten lumpík šlohnul v nepozornosti nůžky a probojoval se pro ten lupínek :D No co se dá dělat neuhlídala jsem ho v době kdy jsem na všech čtyřech drhla podlahu :D Prostě ji chtěl a udělal pro to cokoliv. Krásnou sobotu a já letím pokračovat v úklidu, jsem občas velmi švihlá osoba co na konci každeho měsíce dělá generální úklid jedné z místností :D Jenže stejně to u nás vypadá skoro denně jako po boji :D ale alespoň ten pocit uklizeného bytu než ho zase zdemolujou :D
    Andulííí

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné zažití po obídku všem, počasí se trochu moudří, občas slunko, ale docela to fičí. Ještě zbývá 13 fixek dodat a bude hotovo. Vidím to tak okolo 15 po další sklizni . Jinak přeji všem krásné odpoledne bez škarohlídů a my půjdeme s úsměvem třeba na procházku, pokud počasí dovolí a nebo pěknou chviličku s kávičkou. To už je jenom na nás. Tak pa pa .....;););)

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám hotovo, docela dobrá akce,už mámn stonek přeji krásné i když deštivé odpoledne

Farmerama 96+ *** Bahamarama 244+
    farmařím od 5.10.2010

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.