ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Tak zatím jsem přečetla od soboty jen 2 stránky zbytek musím dočíst zítra.Moje zkušenost s neurologem je skvělá.Když jsem sotva lezla poslal mne na rentgen a pak pravil že na operaci to ještě není.Dal mi prášky poslal domů a pomoz si jak můžeš.

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký podvečer,
    chtěla jsem poradit ty vlasy, doporučovali nám je, divočáci si chodili ostentativně na zahradu pro rostoucí brambory, dobrá pochoutka pro ně, pro nás zničené políčko. Pak jsem už za tmy potkala na cestě jednu potvoru a to jsem šla seřvat hajnýho do Rudníka. No a on jim ještě nosil jablíčka, no snad 100 m od jedné chalupy u lesa.:mad:
    Lidičky, mě je tak zle po těch lécích co mě nacpali v nemocnici, že se rozloučím a zase se půjdu dělit o válendu se psy.:wuerg:
    Hezký večer přeji

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:ppřeji příjemný středeční podvečer, přímo již z noční směny;)Gratulka všem postupujícím, jak na baha tak i farmičce a rovněž taky všem oslavencům:)

4. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ahojky závislačky a závisláci,přeji krásný středeční večer a možná to tu trošku rozproudím,mám ošemetnou otázečku jen tak pro srandu králíkům....Která z vás závislaček sama od sebe ulovila farmářského manžela?;)

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Vítejte, všechny závisláčky i závisláci,konečně jsem se uvelebila u noťásku a dočetla všechny zprávičky.
    Jsem ráda že se Vám můj podpísek líbí,já ho měla i loni,jen se divím že jsem si ho uložila dobře do PC,na
    radu Astridky,která je původcem onoho dílka.Jsem ještě pořád antipc talent :D,občas mi někdo něco
    vyzobne ze složky,asi nějaký skřet.
    Evičko ten Tvůj receptík na vyčištění kloubů a krve hned zítra udělám a vyzkouším.A,ano máš pravdu,s tím omlazením
    bude zapotřebí začít asi zevnitř a teprve pak to bude vidět navenek.
    robin já to tušila,mohla jsem písnout,bylo by to fajn potkala bych alespoň svého prvního herního farmáře.Ale neboj,
    do F-M pojedu zas,i kdybych měla vytáhnout ze stodoly starou metlu,nastartovat a dát si s Tebou kafíčko.
    Určitě Ti napíšu.
    LmaminkaK,klofla,ano já,nebo že by dědek klofnul mě?Teda pokud se jedná o reálné farmáře,né o ty závislé
    co denně sedí u PC,hrajou farmeramu a jsou děsní závisláci.Dobrovolně se přiznávám,že já jsem obojí.
    Ale z této závislosti se léčit nehodlám,a ani nevím jak bych to nějakému lékaři vysvětlila :D:D:D.
    Dědek leda tak občas kibicuje,ale je rád za bezva předpověď počasí.Nebýt Vás ,lidiček ze Závislákova,
    tak ani netuší že na západě dneska sněží :D.
    Blahopřeji všem postupujícím,jsem ráda že se Viky uzdravuje,no co víc si přát,že jo,všem marodům brzké uzdravení
    a pěkný večer
    pá,pá

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, jsem včera psal, jaký jsem jura. Pchá, ráno jsem se probudil se zablokovanou levou rukou. Věřím, že klouby se vyléčí prací, tak jsem hned začal převlékat zpocenou postel, strkal prádlo do pračky, všechno vysál(ano, i matrace) a pak jsem chtěl prohřát tu ruku ve sprše. Vodička jen teplá a do hodiny už jen studená. To samé topení...Opravují prasklý parovod. V létě na to nebylo kdy, že. Skočil jsem do našeho krámku pro nějaký ten žvanec a kočkolit a trádá domů, sklízet farmu a číst . Takový výletek jsem měl promyšlený, ale ta ruka bolela pořád, teplo nikde,tak jsem na hodinku hupnul pod duchnu. Čičolina okamžitě přiběhla kontaminovat čisté povlečení. Byly z toho hodinky tři - jsem zvědav jestli usnu, poněvadž ráno ve 3,50 vstávám do roboty. Už jsem si připravil zimní kabát, ale boty ještě ne. U nás na severozápadě dosud nesněží. Ještě toho trochu, stačí že se vypíná voda a topení.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Trepifajksl, rozumím Ti a já jsem si to zažila v pondělí, ale dnes je to už dobré, topím a nemusím ohřívat vodu! Přeji krásný večer, odpoledne jsem došla na hřbitov, protože zítra přijede brácha s manželkou, tak ať si ten den užijeme. Musím šlechtit, zítra nebude čas, měla jsem štěstíčko, z myšek to byla astromyš a z tečkovaných laboratorní. Tak mám 3 astromyše a potřebuji počítačovou, tak nevím, zda to na tu růžovku stihnu. Klidný večer a dobrou noc, zítra povím, kam až jsem to dotáhla! ;););)

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný večer,
    kometak, gratuluji k dvojpostupu, ty taky jedeš jako blesk.
    Když tu čtu, jaké problémy máte někteří s topením, tak jsem ráda, že bydlíme ve vlastním i když i tam to někdy stávkuje, ale přece jenom si teplíčko řídíme podle sebe. Dnes jsem koupila biocitróny, zítra si vyrobím tu ozdravnou kůru, ne kvůli omlazení, ale moje cévy by potřebovaly pročistit a cholesterol trochu snížit.
    Co se týká těch divočáků, jsou čím dál otrlejší. Bydlíme u lesa a dřív bývali hluboko v lese, teď i přes den se zdržují docela na kraji a který pozemek není oplocený, ten je rozrytý. Nám naštěstí sklízí úrodu jen srny a hryzci.
    pajaable už asi taky lehla, dnes se tu neobjevila a ona tu bývá i několikrát za den.
    Těm, co ještě ponocují, přeji dobrou noc a těm, co už spí, sladké sny.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké dobré ráno, ať se všem daří ... pracovní povinnosti volají, ba přímo řvou, tak jsem jen nakoukla, abych náhodou něco nepropásla

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré chladné ráno, zataženo. Se šlechtěním končím, dochází myšky i SK, tak budu pokračovat příště! Vikoušku, s každým dnem bude lépe a lépe a když tak zaskoč do Závislákova, ať přijdeš na jiné myšlenky. Na samotu k Lišáčkům letí pozdrav a dejte vale bacilům, přeji brzké uzdravení všem na samotě!!! Krásný den všem a držte se a buďte v pohodě!;););)

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný podzimní den Vám všem. Gratulka postupujícím. Kerryhill - pozvání na kávičku a pokec platí. Už nešlechtím,šetřím SK na kočičky. Zítra jedu na sraz spolužáků, ještě že není žádná akce. Pajaable - drž se a zaháněj bacily od celé rodiny a hlavně od sebe a Lišáčka, už to trvá hodně dlouho. Snad jste nezapadali až po komín;). Jdu vařit, ať má děda co jíst, než se vrátím z výletu :).

13. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    jsem pěkně rozezlená. Ty potvory jsou tu zas. Jinde řádí v noci a k nám chodí ve dne. Když jdu na zahradu tak chodím s kbelíkem a řežu do něj klackem. Dneska má přijet kamarádka a tak jsem jí volala, ať vezme služební zbraň a půjdeme na lov ona ušetří za střelnici a pocvičí se (jasně že to neprojde). Jinak rozházené vlasy jsou jim putna. No zkusíme přitvrdit. Ještě nevím jak ale přitvrdíme. TADY BYDLÍME MY!!!!!!:mad:

14. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

vavovi skus mlete cierne korenie,ale musi ho byt velmi vela

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Krásné prokýchané a prokašlané ráno. Než nám Moskali zagbrali chatu, která stála na pasece a nebyla oplocená, měla tam vstup volný všechna zvířátka, třeba nádherní srnci a jeleni. Ovšem divočáci, před těmi jsem měla respekt a několik vybudovaných únikových tras. Také jsem v té době běhala dost slušné časovky. Pepř - no nevím, jestli lepší na kance či na kančí.:D

16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    dnes už je mi sice lépe, pomohly banány, které jsem ukusovala i v noci, oběd snědla tak v množství tříletého dítěte. No co, opět se o svoji válendu rozdělím se psem na odpoledne.:p
    Hraji a šlechtím až se ze mě kouří, musela jsem nakoupit snad za mega žab, nemám a stojím před červeným mlokem, je mi líto obětovat tu vymetenou žabí stáj bez dodělání úkolu.
    Loučím se, neboť utíkám do tulidomku, já si jednoho dne pořídím nové koště, budu tam rychleji:D.
    Pozdrav všem marodům
    P.S. Mám celou akci doma - jupííí:cry:xD

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Ahojky moji závisláčci :) a já si myslela, jak jsem zničená a bolavá ... tak mám domalováno- letos podruhé, ale ten chaos a binec nenávidím a kdyby se to zase stalo, jdu bydlet do sklepa .... sem rozhodnutá :mad:. No číst vaše příspěvky dva dny zpět ... to je vážně pecka xD a jsem se musela po dvou dnech doslova chechtat nahlas xD :p .....
    mikešku ... to nemyslím ve zlém, ale představa krásného a pozorného neurologa (k dámám) u tebe ... :p ...
    A číst boj s divokými prasátky ... kam se hrabou moji holoubci, kvůli kterým sem ani nedávala celé léto prádlo na balkon. Ale tu někdo psal tu bachyni vylekat ... dobrá věc a mě to pomohlo. Sem večer z práce (už tma) chodila na balkon, v rohu nachystanou teleskopickou tyč a jsem celou rodinku vždy smetla z pootevřeného balkonového okna (mi kadili přímo na dveře) a to byl vážně fofr xD ... čtyřikrát jsem je takto vyděsila a mám opravdu po těch rokách klid ;). No představa dobrého gulášku, jako z divočáků, asi chybí .. že jo :p

LmaminkaK: ... se mi kdysi dostala nabídka a já ji přijala, no potom jsem zjistila, že můj farmářský manžel je holka a zůstalo to i nadále, kdy si posíláme dárky ... asi tak. No kdyby se naskytl švarný farmář, který by mě chtěl :p se hnedlinka rozvedu xD i za zlatou husu ... ji momentálně nevlastním, ale bych se určitě snažila ;).
    vavovi: držím pěsti, ať se těch potvor zbavíš ... si to vážně neumím představit, kdy mi ničí moji zahrádku :oops:

Gratulka k postupům mamča50 na farmičce 108
    [​IMG] [​IMG]

... a náš kometak96 ....
    dvojskok 119 + 331
    šikulka ;) ...

Další šlechtění jsem vzdala, protože má peněženka
    taky není bezedná
    a kdyby to asi udělalo více hráčů
    ... no naše malá komunita jim zřejmě tolik neříká,
    tak to asi RT ani nepocítí. No co na to říct?
    Asi jen, že teďkonc ušetřím xD ...
    mějte se nej a pá ... mám vás ráda ...

Naposledy upraveno: 13/10/16
  18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, bráška byl v baumaxu, my se švagrovou jsme prošly obchoďák, sehnala knížku, kterou potřebovala, já jsem koupila vlnu na vestičku pro vnučku . Zastavili jsme se na dobrý obídek a chtěli si dát doma ještě kávičku, ale auto vypovědělo službu, musely jsme se švagrovou jít domů pěšky a bráška musel počkat až auto odtáhnou do servisu. Ještě, že byl doma zeťáček a mohl je odvézt domů, protože auto bude opravené až příští týden. Až na to auto to bylo pěkné odpoledne. Přeji hezké odpoledne bez pohrom a hodně zdravíčka pro všechny marody!!!;););)

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Miláčkovéjsem tak rozezlena na RT,že jsem na farmu přišla až ted>:(jinak jsem chodila hned ráno,ale mě štve to šlechtění až tak,že jsem si říkala že nepůjdu aspon týden. Co je moc to je moc i na mne.Vážně nekecám ale je to už aspon rok co mi nic na šlechtění nejde ,jen samá genetika.pá aspon jsem si ulevila

20. burds

burds Titán fóra

Kometak a mama 50 gratulace k postupu.Vavovi ty divočáky vám tedy nezávidím.Vše o co se člověk stará zničené a ještě navíc s tím nejde nic dělat.Dnes jsem musela do Úval a zjistia že Úvaly jsou asi finančně úplně na dně.Nemají chudáci ani na kus dřeva na rozkopané silnici aby člověk nevypadal jako zablácené strašidlo když musí přejít na druhou stranu.Nebo že by se Úvaly připravovali na halloween ? No už je po volbách tak proč se snažit k volebním místnostem už se nechodí.Tvrdili ž budou opravovat silnici o rozkopaných kusech chodníků se nemluvilo.Ach jo za chvíli se ani do toho města nedostanu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.