ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím vás, sešlosti.
    vavovi - to se ti nepovede a ani to nezkoušej. Zle by to dopadlo.
    Co takhle zkusit postavit nějakého věrohodného strašáka se zvukovými efekty? Nebo odpálit petardu, až přijde.
    :music:
    Také mám momentálně neřešitelné dilema. Poraďte, prosím, co si mám myslet o lékaři-neurologovi,
    v jehož ambulanci není ani noha, zatímco u jiných je objednací lhůta delší jak 3 měsíce?
    Mám se svěřit do jeho rukou nebo čekat tak dlouho až ochrnu či zhebnu?
    :DxD

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Mikeš-mráz kopřivu nezpálí:inlove:;)

3. vavovi

vavovi Stará škola

Mikešku strašák nepomůže přišla i když jsem byla na zahradě já a pěkně postrašená. A co se týká lékaře u kterého není ani noha asi pryč od něj (mám své zkušenosti)

4. flexka

flexka Hrabě fóra

Možná přivolám čarodějku, bo si kocourku myslím, že to je jedno. Lékaři dnes už jsou jen otroci přístrojů a tabulek. Prostě ti vezmou krev, udělají rtg a podle toho naznají, jestli ti něco je, nebo není.
    Takže já na neurologii byla, protože mívám blokády krční páteře, že se motám, zvracím, taky nemůžu skoro chodit, jak mi to v bederní páteři vystřeluje a bohužel nemám hýblé plotýnky, "jen úzký páteřní kanál" a tak jsem skončila s milovanou turistikou, nedojdu 800m na zastávku autobusu, aniž bych si bolestí nerozkousala rty a nemusela týden poctivě užívat Nimesil.
    Tak to klidně riskni, pokud budeš mít "nález", vyléčí tě i ten nepopulární, pokud ne, tak ani ten s nejnarvanější čekárnou ti nepomůže.
    Každopádně legrační je, že mi furt nutili antidepresiva, že si to vymýšlím, pak se mi přihodila jedna hodně ošklivá věc, 2 roky antidepresiva beru a je to horší a horší, jediný rozdíl je, že teď už neví, co se mnou.
    Já, která prošla křížem krážem Malou Fatru, Podyjí, okolí Bečvy, denně chodila se psy na dlouhé procházky, o víkendu minimálně 10 kilometrů, častěji víc. A jelikož miluju pohyb, vždycky jsem cvičila, jezdila na koni, pochodovala, tak si vymýšlím, že nemůžu chodit a padají mi věci z rukou a ještě to drze chci opravit.

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Kdysi dávno to děda praktikoval tak, že sebral nůši jablek a nůši brambor(měl sad a záhumenek) a odnesl jim to na pro něj a babičku bezpečné místo. A domluvil se s myslivci, ti tam potom dodali žaludy a seno. Sice to doplňovali dost často, ale to chodící vepřové už k nim na záhumenek rejpat nedorazilo. Mno, a po čase byla zabijačka. To víte, že si ji děda vychutnal... Byl skvělý řezník.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mikešku, nezačíná příjmení toho neurologa na O.? V tom případě zdrhej kočičím tryskem. Přišla jsem k němu s bolestmi, kvůli kterým jsem tři týdny nespala, on mě doporučil jít do nemocnice, ovšem ne na akutní příjem, na objednání za měsíc. Tam už jsem dorazila tuhá jak prkno od ramen dolů a trvalo půl roku, než jsem si zase stouipla k plotně. Dodneska to není to pravé bezbolestné. Ale, jak mi pravila sousedka, které jsem se ho snažila pomluvit: On je tak hezký a pozorný ke starším damám!:p

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

mituli - to přece není rada, ty mě rovnou ženeš do chřtánu .. já si momentálně jako kopřiva nepřipadám
    a stejně, kdo ví, co je to za mráz.
    xDxDxD
    vavovi - zřejmě nejsi pro ně dost strašidelná. Strašák, ten musí být věrohodný, s kloboukem i puškou,
    ověšený vším možným haraburdím, co chrastí, klepe a kdo ví, co ještě, ale před plotem, tj. blíž k nim.
    Hodily by se i světelné efekty.
    V sousedství našich pozemků mají myslivci posed, k němuž lákají zvěř právě na jablka, brambory a kdejaký
    odpad. Divočáci k němu zřejmě šli z opačné strany, protože cestou důkladně zorali naše pole. Jak na potvoru,
    na posedu nikdo z myslivců nebyl.
    flexka - rtg a krve bych se ani nebál. Bál bych se spíš nějaké krkolomné manipulace, že mě zmrzačí.
    Dnes je moderní svádět všechny nemoci na psychosomatické příčiny, jak jsem zaregistroval a pro lékaře
    zřejmě nejjednodušší.
    pechfógl - jó, kdyby to byla hezká a pozorná doktorka ke starším pánům, možná bych tolik nepřemýšlel.
    :DxD:D

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji pěkné dopoledne, venku je ošklivo, začalo pršet. Malá šla s maminkou cvičit, tak jsme s jejím tatínkem byli nakupovat, v pátek budeme slavit Michalky svátek, má ho příští týden, ale celá rodina se dá dohromady pouze tento pátek, tak to využijeme, že se všichni potkáme! Koupila jsem si chryzantémy a udělala si radost žlutou orchidejí. Před týdnem jsem se musela s jednou starou rozloučit, tak ji nahradila jiná. Takový je i ten květinkový život. Přeji dobrou chuť k obbídku a pohodové odpoledne!;););)

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Mikešku,kdepak,nic zlého jsem tím nemyslela:inlove:jelikoš mám se zády své skušenosti vím o čem píšeš a bohužel i s doktorkou.Poctivě jsem chodila na kontroly(jinak na to kašlu-nějak bylo-nějak bude)a bylo to pořád stejný,projděte se,předpažte,nojo táhne vás to hodně do leva,půjdete si lehnout,nojo tak jo.Šla jsem do špitálu,kapačky 2xdeně,po osmi dnech jsem se zbalila a šla domů,nepomohlo to jen otupilo,prostě na h....,jdu na další kontrolu a změnte práci(2roky před důchodem),pojte si lehnout atd..,když jsem byla na poslední kontrole tak se ptám a co dál?no jsou to tři plotny a to já nevím-od té doby jsem tam nešlacca2roky,peníze si může obstarávat i jinak>:(:oops:

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

vavovi - skús ísť ku kaderníčke. Nie aby si si dala urobiť nejakú odstrašujúcu frizúru, ale popros ju o ostrihané vlasy zákazníčok. Tie potom rozsyp okolo pozemku.Mohlo by to zabrať. Divá zver neznáša zápach ľudských vlasov, zvlášť tých, čo ešte cítiť kadejakými šampónmi a inými vôňami. Ak nezaberie, skús staré CD. Povešaj ich po záhrade. Oni sa budú točiť a lesknúť. To tiež zvieratám nerobí dobra. Ak nezaberie ani to, treba kúpiť pušku:wuerg:xD:cry:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vlasy, to je dobrý. A co to tam přímo nalakovat a naparfémovat? Co se pušky týče - spíš past na mamuty a vyhladovět. CD nezabírají - naši kosi si je snad i přehávají.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vlasy nepůsobí ani na kuny-je to nějaký blábol-, u kun to mám vyzkoušené. CD mám zase vyzkoušené u kosů a špačků, taky nic!
    Asi by bylo nejlepší aby poradili myslivci. Čekání až vyvedou mladé je sice fajn ale neřeší tvůj problém, stejně nic neřeší moje psaní, je to jenom poznámka:p;)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké poledne
    Mikeši, sehnat dobrého neurologa je v dnešní době veliký problém, ale vylatí se ti počkat, až tě objednají za 3 měsíce.
    Mám s tím velikou zkušenost z letošního roku, který díky špatnému neurologovi stál za ...starou bačkoru
    Manžel měl šílené bolesti, byl téměř nepohyblivý, asi se tady opakuji, ani se nenajedl, nepřikryl peřinou, neoblékl se.....
    Dostával léky na bolest, které nezabíraly, až se jednou naštval a odešel k jiné neuroložce a během dvou dnů ho hospitalizovali
    v nemocnici, bylo to reumatické onemocnění, hned bylo po bolestech, opíchla mu karpální tunely a dnes může dělat skoro všechno.
    Okamžitě poznala, co je to za onemocnění. Po těchto zkušenostech, já bych počkala, ale nejsem odborník, rozhodni se sám.
    Já se taky léčím na neurologii, zítra jdu na kontrolu a moje doktorka mi hodně pomohla, ale chodím tam už leta.
    vavovi zkoušela jsem taky vlasy na kunu a taky to nezabralo, ani puštěné rádio a voňavka dopadla nejhůř tu vůni chtěla přehlušit,
    tak to navoněné místo používala jako WC a já jsem potom hodně dlouho uklízela.​

[​IMG][​IMG]

14. mituli

mituli Polobůh fóra

vavovi-ažkoupíš pušku dej vědět,uděláme poslední leč:ptakovej guláš z divočáka nemá chybu

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děkuji všem za milé gratulace s veveruškami k postupu. Pokud bachyně má mláďata, tak může být velmi nebezpečná. Asi před 8 lety se nám nastěhovala i s mladými na zahradu u chatky, odstřelit se nemohli, protože patřili Lobkowitzům, zahradu zdevastovali a nakonec asi po 3 dnech odtáhli pryč. Sežrali a vyhrabali všechny cibulky od kytiček , když jsem tenkrát viděla tu spoušť, tak jsem brečela jak malá holka! Od té doby jsme všichni zpevnili ploty, aby se nám tam už nepodhrabávali. Prasata byla hrozně přemnožená, chodila až k domům a děti je podkávaly, když chodily do školy. Nakonec byl povolen odstřel. Muselo se to řešit a nyní je už klid. Pěkné odpoledne někde v klídku u kávičky!;););)

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

eviku, děkuji.
    vavovi, já mám dojem, že mláďata divočáků už dávno dorostla.
    Chce to znovu se obrátit na myslivce. Už jim v odstřelu nic bránit nemůže.
    :)

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Leda vlastní strach - ona taková rozezlená bachyně, když se do toho dá, nezachrání člověka ani rychlolez do větví či sprint na způsob jamajčanů.

18. vavovi

vavovi Stará škola

Ti mladí jsou ještě opravdu docela malí ještě pižamoví, ale získala jsem informaci nad zlato. Údajně někomu nedaleko od nás utekla bachyně s mladými a údajně by to měla být ona a měla by být chočená, ale těch měla by být je nějak moc a věřte tomu. Jinak po opětovné návštěvě cca před hodinou jsem volala znovu s myslivcem a ten slíbil že se o to postará a zjedná nápravu. Jak to nechám na něm. Jen doufám, že to nebude až příští rok. Jinak strach z ní máme všichni a zkoušet, zda je opravdu chočená skutečně nehodlám.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou středu přeji ;)
    Tak jsem si vás pročetla pár dní zpět. Pobavila jsem se, ale i slzička ukápla.
    Hmmmmm, ale takovou divočinu...bych si dala. :D
    P.S. Pajaable - Evi, ještě máte doma místo na marodce? :D Začínám prskat. (a to mám jet po víkendu na návštěvu...Doprčic)

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne po kávičce, právě odešla švagrová, chtěla jsem jít na hřbitov, zítra to budou 4 roky, co zemřela maminka, ale pěkně se rozpršelo, tak tam dojdu zítra. Začínám taky trochu pokašlávat, ty bacily asi lezou z obrazovky. Gratulace k dvojpostupu pro kometak96: farma 119 a Baha 331. Myšky jsou už v tulidomku a čekají na 18 hodinu, ještě jsem nějaké dokoupila a budu pokračovat v tahu na růžovou sýrárnu!!! Pěkné odpoledne !;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.