ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem si myslela,že až budu v důchodu -budu zdravá jako řípa;)omyl,peru se s tím ještě hůř.Má věčná rýma neustoupila,ba naopak mi je ještě hůř a to ji léčím už týden až jsem se rozhodla zase jednou navštívit našeho pana doktora(máme nového,mladého)a hele prý antibiotika,vůbec se mu to nelíbilo(nevím jestli já nebo nemoc).Dal mi nějaké nové páč já hned tak něco nemůžu,bud blinkám nebo rychle běhám,tak uvidím.Viky007 ,je to vždy smutné:inlove:ale aspon se už netrápí.Ty se děvče moje drž,víš co tě čeká a vyhýbej se bacilům.pajaable-:inlove:ty divoško ,to jsi toho svýho brzy uondala.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já taky vychcípávám po přeslici... nejhorší je, že objektivně je tu teplo a já subjektivně klepu kosu jak na ledovci. Rum do čaje došel, asi rušil, že by nebyl jen do čaje, péřový spacák mi připadá lehký letní.... Jeden pes na zádech, druhý jako podnožka....
    To je dobře, že se na zimu slétáme. Ještě by se mohla vykouzlit čarodějka, ne?

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zima je mi soustavně tahem, mám teplý ponožky, vestu a klepu kosu-samozřejmě topím- piju horkej čaj-taky bez rumu ten nesnáším- fernet došel a připadám si na 80-minimálně- asi nechci být babka ale mladá, krásná holka. Co s tím?????xD:p;)

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Viky statečné rozhodnutí,ale kočičenka měla určitě úžasný život,když měla Tebe a také psí kamarády.
    Podpísek jsem si dneska vyměnila,už i venku hezky barví listí podzímek,tak jsem se chtěla vybarvit i já do podzimova.
    Děvčata,propána,zalehněte a hlavně se šetřete,přeji Vám i Vašim blízským brzké uzdravení.
    Tak jsem dneska vyrazila do Místku na mamograf,no jo trošku od ruky,ale když tady by mě vzali až za půl roku
    ještě bych i zaplatila a tam to šlo jako po másle,jedna dáma za druhou.To byl fičák,ani jsem se nenazdála a už jsem
    jela domů.Cesta-hrůza,lilo jako z konve,jsem ráda za to domovní teplíčko.
    Posílám velkou gratulku všem postupujícím i oslavencům.
    Přeji krásný večer
    pá,pá
    PS : dasa1143 jsem zvědavá na případné rady,jak se z babky stane mladice :D.
    (dědek by odpověděl hned ,,napij se pořádně šaratice a budeš běhat jako dvacítka,, tak nevím....)

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD pokud někdo z vás přijde na omlazovací kůru - tak se taky hlásím do řady potřebných

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Teplíčko, kotel nestávkuje, všichni spí a já tu sedím u další kávy.

mituli .... já ? a uondala lišáka? to tedy určitě ne, já taková tichá, klidná babulka !
    :p

kerryhill ... už jsem prohlédla a podpísek opravdu moc hezký...sedí ti !
    :inlove:

Tak jak čtu právě, elixíru mládí se tu zachtělo. Že ho chtějí závislácká
    děvčata, něco by tu bylo. Účinek nezaručuji ...

Elixír mládí
    30 stroužků česneku,
    5 středních citrónů,
    100 ml 60% vodky.

Česnek oloupejte, citrony umyjte a neoloupané rozkrájejte na malé kousky. Pak to celé dobře rozmixujte. Vzniklou kaši přelijte jedním litrem horké vody a přiveďte to k varu. Jakmile to varem jednou probublá, tak to hned odstavte! Tekutinu scedíme přes nekovové sítko do lahve, přidáme vodku a uložíme v chladu a temnu.

Na odvápnění krevního řečiště a vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin se užívají dvě polévkové lžíce po hlavním jídle - po obědě. Již po třech týdnech denního užívání pocitíte na svém těle příjemné omlazení! Zvápenatění a jeho vedlejší příznaky, jako jsou zhoršené vidění či slyšení se zmenšují a postupně odcházejí.
    Po třech týdnech se užívání přeruší na jeden týden a pak se zase pokračuje další tři týdny. Právě v druhé fázi se dostaví nejlepší účinky této ozdravné kůry. Léčebný cyklus by se měl opakovat 2x do roka. Nic to nestojí a je to velmi prospěšné na krevní oběh a na klouby.

A pak je zde další možnost a to semletí , rozklad a znovuzrození a to vše je možné jen na krásné Šumavě, v Kolovči. K tomuto účelu Kajetán Matěj Černý sestrojil mlýn na parní i větrný pohon , který staré přemele, strukturálně rozloží a zpět sestaví na mladé.

Pokud já mohu poradit , omladit se lze jedině a jen po boku sexy mužského .

xD

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, po dlouhéééé době jsem zavítal na tyto stránky, že si je dočtu a mezitím zmizelo těch asi 20 stran... Až budu mít trochu času, zapátrám v archívu.
    Všem ,co marodí mohu poradit toto: do sklenice převařené, vlažné vody vymačkat celý citron a pomalu vypít. Komu to přijde kyselé, nechť si tam dá medík. Pak je třeba namazat hrudník a nožky alpou mastí, zakrýt nahřátým flanelem(na nožky stačí pletené fusky) a obléci teplé pyžamo či košili. Zapít hrncem lipového čaje s medíkem a hupky do postele pod dvě duchny se potit! Po cca hodině vyměnit vše mokré za suché, včetně duchen, jestli je třeba. Koho bolí hlava, tak mastičku na čelíčko ,obložit a čepici na to. Pomáhá to až do 38 stupňů Celsia teploty člověčí. Já jsem mimozemšťan, moje standart teplota je 36, nebo níž. Takže když nastoupí podobné čudo, vrhnu se na tento můj oblíbený a vyzkoušený recept. Vždy mi zabere. Pokud je teplota vyšší - 2 paraleny, mazání k tomu, horký čaj a pelech. Po 38,5 už k tomu mám antibiotika a pomalu kóma. Ten citron jako prevenci je možno pít denně i několikrát. Kupodivu je velmi vlídný k žaludku, který jinak potravu nemusí...
    Johnsdorfe - vzpomínej na nej nej chvíle a tvůj bratr bude stále s tebou - já už to tak dělám 10 let.
    Viky - Elišce je konečně dobře a proto : vzpomínejte na její nej nej rošťárny a vlastně bude pořád s vámi.
    Pajaable - drž se a lej do marodů 100% džusy a citronovou šťávu - potřebují doplnit tekutiny a získat trochu energie na boj viry či bacily. Tedy pokud neberou antibiotika, tam citrusy nikoli. Vtom případě je možno použít jablečný nebo domácí rybízový.
    Amálko, to jsem rád, že jsi stále mezi námi, už jsem se bál, že jsi na nás zanevřel definitivně... Poslední dobou se vytrácí spousta letitých farmářů nebo slibných noviců.
    Zdraví vás všechny dosud jen mírnou rýmkou navštívený Trepifajksl

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, večerník ze Závislákova přečtený, je dobře, že se Milka66 zastavila, víme, že je v duchu s námi, kerryhill, Tvůj podzimní podpísek je kouzelný, barvy podzimu mám moc ráda, ale je to předzvěst zimy a tu já moc nemusím! Dopiji skleničku dobrého červeného vínečka a půjdu do pelíšku. Přeji všem marůdkům, aby zítra bylo zase o něco lépe a všem milým dobrou a klidnou noc!;););)

9. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný večer,
    mamča, gratuluji k postupu.
    pajaable, to tak, že hodíš ty svoje marody medvědům. Já jsem ráda, že ti moji už vypadají celkem zdravě. Manžel se dusil kašlem víc jak měsíc a malý méďa konečně jel se školou na plavání, tak čekám, jak dlouho vydrží. A poraď, kde prodávají ty sexy mužský. Vidím to tak, že nezbude nic jiného než použít ten česnek a citróny. A kdyby bylo nejhůř, tak recept ala Trepifajksl. Venku je nehostinné počasí, ale od čtvrtka se to má prý zlepšit. Potřebovala bych to, nemám zazimovanou zahradu ani kytky. Jdu se podívat po nějaké desinfekci na bacily a taky na zahřátí. Dobrou noc a i přes ošklivé počasí, hezké sny.
    A děkuji za dárky.

10. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pajaable - na ten Tvůj elixír lze použít i slivovici? Kerryhill - krásný podzimní podpisek. Až pojedeš zase do FM, tak se stav na kafe, písni dopředu ať jsem doma. Nemocní dejte bacilům vale, i když počasí je spíš na útěk do peřin do teplíčka. Dobrou noc.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jen jsem si tak vzpomněl - může sem občas najuknout i člověk, co do ukončení pracovního procesu má ještě 8 roků a 7 měsíců?
    Někdy ten čas letí, ale v tomto případě se spíše vleče...
    Co se týče podzimu, dnes bylo zamračeno, ale včera bylo chvílemi i krásně slunečno - no, musel jsem na noční. Mám díky reformám zákoníku prodlouženou, od 17.40 do 6.15. Více jak dvě hodiny neplacené, takže každý druhý měsíc napracovávám hodiny.
    Česnek je fakt dobrý čistič - znal jsem jednoho, ten na něj nedal dopustit. Každý den si dělal obložku - tedy krajíc chleba namazaný sádlem a na to čenekové pyré(minimálně ze tří, čtyř stroužků) posolil a dal si k tomu jednu plzeň. Hm, neměl moly, sousedy a vůbec se mu kdekdo vyhýbal a rodina se divila, kde bere ten průplachový žlučník.
    Pajaable a znáš nějakou bezalkoholovou variantu? Moje dna by mne zkroutila, kdybych si tuto kúru zkusil udělat. Stačil mi jeden záchvat - 14 dní naprosto nemožná kolena, bez namazání ICE gelem jsem se nehnul. Už je to pět let a nehodlám to opakovat - ani kvůli omládnutí. Jéžišku, aby tak po mně pak chtěli odpracovat dalších 30 let!!!!!!!!!!!!!!
    Jsem si před hodinkou lehl s knihou do postele, a jen jsem přečetl větu: Dětem přijde zmrzlina vhod, jsem si vzpomněl, že mám v mrazáku karamelovou ruskou. Hm, už není...

12. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-máš to odskoušené?Když jsem si to sesumírovala tak mám dojem ,že ktomu všemu bych po tom dostala ještě tanec svatého vítaxDxD

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobrou noc všem - a marodi, koukejte se zberchat, chřipková sezóna teprve začne

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Všetkým prajem pokojný dobrý večer.
    pajaable - Evička moja milá, keď čítam tvoje príspevky, mám pocit, že nie si MUDr. len "obyčajná", ale jednoducho MUDr. pre všetko. Dievča moje, si neuveriteľná, liečiš autá, kotle, Lišiačika, vnúčatá... Ale, čo je pre mňa hlavné, aj obyvateľov Závislákova.:inlove:
    Ale, ja mám sťažnosť... Ten tvoj recept na omladnutie - citrónovo- cesnakovo-vodkový , som vyskúšala už pred nejakým časom. Sľuboval, ako u teba, omladnutie. Tak som ho vyrobila, presne podľa predpisu, a začala užívať. Samozrejme aj s manželom (nemôžem omladnúť iba ja a on by za mnou zaostával). Ráno som sadla pred zrkadlo, pozrela na seba, zavrela oči, drgla som do seba tú hrúzu, chvíľu vydržala, otvorila oči ... a nič!:oops: O nič mladšia, o nič krajšia. Vyskúšala som aj na tom mojom - to isté.:wuerg: Písalo sa o 3 týždňoch. Poctivo som to kontrolovala - a nič! Aspoň navonok... A ja som si myslela, že omladnem, okrásniem...:cry:
    Ak mi to napravilo vnútorné prostredie - no prosím,to nevidím, ale ja som čakala aj vonkajšie účinky! Tak šup, šup, moja milá, hľadaj iný recept, ktorý by mi pomohol. Len nehovor o novom sexi mužovi, toho môjho mám už viac, ako 40 rokov a meniť (aspoň zatiaľ) nechcem. Veď sme si na seba zvykli.:D
    Dnes - dosť hektický deň. Doobeda pri Katarínke (zlatá, buvinkala- a tie grimasy. Neviem, čo sa takým týždenným bábätkám môže snívkať, ale v tváričke mala toľko výrazov, akoby prežila už najmenej 50 rokov). Potom doma uvarenie obedu, neskôr supermarkety - nákupy, potom mladší syn, ktorý si zmyslel, že chce byť vincúrom (vyrábačom vína), lebo sa mu na záhradke urodilo hrozno a samozrejme, nesmie skončiť len tak. Takže z môjho bytu sa stal malý vinársky závod - pomáhal ocino, ale ono to chcelo aj večeru pre všetkých. Tak som zase skončila pri hrncoch. Francúzke krumple pre vincúrov to vyriešili. Niekedy mám pocit, že varím pre armádu. Tie veľké deti toho zdrúzgajú dosť. A to som sa tešila, že sú všetci už opatrení a ja budem variť len pre mňa a toho môjho. No, máš ho vidieť. Varím denne a v dosť veľkých dávkach. Raz tam, inokedy tam.:p Ale teším sa, že sú všetci, aj keď, žijú dosť hekticky, spokojní.
    Ku hre - všetky potvory mám v červenom prevedení už od nedele,aj keď na začiatku akcie som som v to ani nedúfala. Ale závislosť... Ako inak v Závislákove.
    Ďalšia vec, ktorá ma trochu trápi. Dávno sa tu neobjavila čarodejka. Vie niekto, čo je s ňou? Ja viem, že je tu viac ľudí, ktorí sa občas odmlčia, ale objavia sa inde, ale po nej ani duch. A ona zvykla dosť komentovať. Neviem, či nevyhlásiť pátranie.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Odzkoušené ? No , i jo , ale pro jistotu jsem nabízela tu "kolovečskou variantu".
    xD
    Ale vážně. Já to na sobě vyzkoušela, už je to doba, co jsem to našla na netu
    a co bych pro očistu těla neudělala. Moje profesní já se kdysi těmto hokusům
    bránilo, ale pár let už jsem vysloužilá herka, tak si mohu k tělu připustit i lidové
    léčitelství ...no né ? Mě to nic nedělalo , ale kamarádka měla lítačku , že tak dobře
    prý nesprintovala ani jako mladice . Ale jinak si tuto čistku po čase chválila.

xD
    Bezalkoholovou variantu neznám , ale pokusím se zjistit. Se slivovicí jsem to
    nezkoušela , ale co ...šňaps jako šňaps , vyzkouším a když se pak nebudu
    dlouho ozývat, tak to se mnou plesklo. Ale to dám vědět, než začnu experimentovat.

:p
    Viky , nesmutni . Já vím, ono se to kecá . Však bolest je to velká, poznala jsem
    to nedávno. Tolik let má ty prcky člověk jako rodinu a pak , když odejdou to bolí
    a moc. Možná se už Eliška v tom kočičím nebíčku spřátelila s mým Mourkem ...

LubicaKrakova .... no , já právě proto navrhovala kolovečskou variantu nebo

sexy muže ....to kdyby náhodou. Ale, jak jsem psala trochu výš , na kamarádku
    měl sirůpek takový účinek, že ač špatně chodí, běhala jako mladice.
    Takže recept svůj účel splnil. Nikde se nepíše, že z nás udělá krasavice,
    ale že nás omladí. A když pak běháš jako zamlada , jsi na půl cesty k omlazení.
    xDxD

čarodějka ... psala jsem jí na farmu - nic.

Naposledy upraveno: 11/10/16
  16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Evi, ale ja som z toho ani nebehala, len so sa škaredo tvárila:mad:

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No jo, tys asi očekávala ráno v zrcadle krasavici o 20 let mladší ,
    ale k tomu to není .... ono se to užívá k očistě těla a zevnitř.

xD
    Hele holky, já vám něco povím než půjdu do hajan - nezáleží, jak
    kdo vypadá, staře, mladě , ale jaké má srdíčko , kolik dobroty a lásky
    k bližnímu v něm je . To z vás dělá mladé , krásné ženy a babičky.
    A takové jste , to mi věřte .
    Tak pa a sladké sny.

P.S. čarodějka psala 28/9 v Debatě o všem možném ... to je pár dní, tak má
    možná dovolenou, však by si ji zasloužila.

Naposledy upraveno: 11/10/16
  18. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    Dnes zima poprchává a je celkově hnusně. Všem kdo postoupili velikou gratulku. Marodům přeji brzké uzdravení a všem kdo mají bolístku na duši posílám pofoukání.
    Obracím se na závislákov s prosbičkou, nevíte někdo jak se legálně zbavit rodinky divokých prasat? Už týden okupují naši zahradu. Bachyně se 3 mladými. Ta potvora si klidně příjde i když jsme na zahradě. Jistě ví, že se jí bojíme a tak se zdekujeme. Likviduje ploty u slepic, ožírá zbytky úrody a co mě nejvíce seštve vyzobává mi ořechy. Mluvila jsem i s myslivci a tam mi bylo řečeno, že o nich vědí, ale že čekají až mladí vyrostou, ale co do té doby. Já se bojím, už na zahradu jen kouknout, už tam bydlí skoro stále a hlavně se bojím o děti a to nemluvím o těch nemocech co určitě má, když je tak krotká. Uvažovala jsem i o repelentu, ale když si vzpomenu jak fungují tedy spíše nefungují repelenty pro kočky a psy tak nevím. Je jen otázkou času kdy příjde až na náš práh otevřu dveře a budeme si koukat z oka do oka.

19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Vavovi - mám doma myslivce, teď už do lesa nechodí, ale doporučuje žádat po mysliveckém sdružení náhradu škod- poškozené ploty,zničená úroda, rozrytý pozemek apod., a oni musí jednat a platit ;). Jinak z mladého divočáka je výborná pečeně :).

20. vavovi

vavovi Stará škola

No jo ale jak chytit mladého divočáka a nenaštvat maminku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.