ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Shania.

Shania. Rádoby autor

Danda, nevim na co si tu hrajes, ale aspon ses zapojil do debaty xD
    Honem honem žalovat do Hamburku . xD

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.
    Už dlouho tu nakukuji.Nejsem tedy důchodce v reálu a ještě dlouho nebudu a podle vlády se ho možná ani nedočkám.Ale jsem závislák a farmu už hraji 4 a půl ročku,to jen na vysvětlenou.Tak snad nevadí,když občas přispěji.
    Hlavně proč jsem se rozhodla konečně sem vstoupit.
    Anickomalirko-moc Ti gratuluji k nové práci,držela jsem palce.A jak jsem četla budou děti v dobrých rukách zkušené mamky.
    Osobně Vás holky moc obdivuji jak to všechno zvládáte a ještě chodit do práce.
    A nenechte se otrávit někým,kdo nemá ani šajnu.

Shania-co takhle jít prudit někam jinam.Tady jsou fajn lidi a ty se chováš jak 10letý ukřivděný dítě.Píšeš,že máš vnoučka.Tak se mu s láskou věnuj a buď ráda,že je zdravý.Možná bys mluvila či psala jinak a taky pochopila,proč se tu píše i o jiných věcech než o hře.Říká Ti něco slovo úcta? Tyhle holky se starají o nemocné děti a nejen o svoje.Pomáhají a já je za to mám v úctě a mají můj obdiv.Pokud tohle nechápeš,nepatříš sem.Tohle je vlákno o pokecu jen tak,pokud ti to vadí-čau.A jedovatá taky být nemusíš,slušnost ti asi taky nic neříká.Ty si na něco hraješ a dost Ti to nejde. Howg.

A kočičky taky miluju.Kocourka mám doma,13.května mu bylo už 9 let.Je to nejmazlivější kočka jakou jsem kdy potkala.

3. Shania.

Shania. Rádoby autor

Tak na rozloučenou, nechtěla jsem prudit, jen jsem chtěla říct, že když někdo visí na netu a píše, kolik má problémů, tak by se měl zamyslet nad sebou a zavrit laptop ... ;) přeji hezky večer....

4. sasasa

sasasa Stálice fóra

Shania. doufám,že to myslíš vážně. Na radost si dám dvojku červenýho,neboť je zdravé pro důchodce.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Leje...ráno bylo krásně, pak se zatáhlo, po 11.dopoledne bylo zase krásně , tak jsem
    pověsila prádlo ven. Zmoklo....pak zase nádherné počasí a znovu slejvák. Šlo do
    sušičky a je po vtákách. To mi ten na nebesích připravil dnes takový menší tělocvik.
    Lítat sem tam vydalo na pochod Praha-Prčice.
    xD
    Děti jsem jela vyzvednout před půl 12 a ve 12 jsem měla sklízet a bláhově si namlouvala,
    že sklidím až přijedu. Prdlačky. Ve škole jsem se dozvěděla, že vnučka upadla poslední hodinu
    na tělocviku a bolí jí ruka. Jela jsem rovnou na chirurgii ...je to v pohodě, jen natlučené.
    To jsem sice věděla, ale jistota je jistota a rentgen je rentgen. Domů jsem přijela dlouho,
    barva na políčkách už tekla a mě teď chybí 2000 kusů . Než půjdu hajčí bude ale hotovo.

-pechfógl- ...vy dvě až se skamarádíte ,tak to bude láska jako trám. ;)xD

a něco pro navození lepší atmosféry :

Velmi stará dáma je na své verandě a sedí v houpacím křesle. Najednou se před ní zjeví dobrá víla a říká jí, že jí splní tři přání.

„Dobře“ říká stará dáma, „Myslím, že bych chtěla být opravdu bohatá.“
    *** STANE SE *** Její houpací křeslo se změnilo ve zlato.

„Také bych byla ráda mladá a krásná.“
    *** STANE SE *** A je z ní najednou mladá a velmi krásná dívka.

„Tvé třetí přání?“ Žádá dobrá víla zrovna když před nimi prochází kocour staré dámy.
    „Ach … můžete změnit mého kocoura v pohledného prince?“ Zeptá se nyní již mladá a krásná dívka.

*** STANE SE *** A najednou před ní stojí mladý muž, větší fešák než by si kdokoliv mohl představit.
    Nemůže z něj odtrhnout oči a celá se třese napětím, neboť se pomalým krokem blíží k ní. Pomalu se k ní s úsměvem nakloní a zašeptá jí do ucha: „Vsadím se, že lituješ, že jsi mě nechala vykastrovat“.

Shania..... chápu a dám doporučení - dohlédni tedy , ať se zamyslí maminka tvého maličkého vnoučka a udělej něco pro to, aby u laptopu neseděla ....ono je vždy nutné si zamést před svým prahem a teprve pak okřikovat druhé.
    Nemám proti tobě nic, neznám tě, proto se na tebe ani nezlobím, jen si přeji,
    aby nás podobní lidé nechali žít.

Naposledy upraveno: 29/5/15
  6. Baroland

Baroland Ikona fóra

pechfógl ,teď mě ještě napadá jedna taková kacířská myšlenka.Jsi si jistá,že ti tam smrdí ta játra ? Přece jenom...už jsi ji neviděla tři dni.
    8)

Slova poslední ...
    Tady brzdit nemusíš, tady je rovinka.
    Neboj, máme dost času, manžel se vrátí až za hodinu.
    Ta vodka chutná jako ředidlo.
    Ten fotbal jsem ti přepla nevadí?
    Mami,přišel nám cukr v obálce.
    Divné, cítím plyn, rozsviť!
    Zprava dobrý.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

primo nesnasim lidi co kritizujou jine ,nez by si zametli pred vlastnim prahem>:(,nepochopila jsem co te osobe vadi,asi nema tu chut do zivota jako mi babky,protoze ji nikdo nepotrebuje,a to je prave ta zavist a zloba,kaslem nani devcata:pEvi zaplat buh ,ze je to dobry

8. Monča***

Monča*** Komisař fóra

No někdo prostě nechápe,že se taky musí relaxovat.A proč ne u PC,když jsou tu lidi,co ti dokážou naslouchat,povzbudit nebo utěšit.A co na tom,že se v reálu neznáme.Možná právě o tom to je,podělit se a prostě pokecat jen tak,psát o zážitcích veselých i k zamyšlení,nevidím na tom nic špatného.Naopak.Podpora je důležitá a hlavně nikdo tu nefňuká,že jo!!!

Policista říká jinému: "Hele, padesátikoruna! A papírová, to už se jen tak nevidí!"
    "Ale ta je falešná," řekl druhý policista.
    Tak první policista bankovku roztrhá a jdou dál.
    Po chvíli se první policista ptá: "A jak jsi poznal, že je falešná?"
    "Padesátikoruna nemá tři nuly!"

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Milí závisláci a závislačky, právě jsem se vrátila domů a jen zírám. Nevěřím vlastním očím, co tady jistá paní předvedla, ale večer nám nezkazila. Je mi jí líto, asi má problémy s tím vnoučkem, který jí zavírá počítač a taky nesmí telefonovat, protože jí tem tříletý klučina nedovolí. Já mám se svýma třema vnoučatama hodně kamarádský vztah a právě s nima jsem farmu začala hrát. Oni totiž bydlí 70 km ode mě a právě přes farmu se skoro každý den setkáváme. Je to moc prima. Fakt je, že chodím na farmu pravidelně, ale hodně si u ní duševně odpočinu a možná proto ze ně není úplně protivná bába důchodkyně.
    Soutěž jsem zatím trochu zanedbala, ale určitě všechno doženu, právě jsem přesázela, tak za tři hodiny.
    Jste všechny skvělé, pište, pište ....jako doposud. Eva

10. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Ahoj holky.....i já vás jdu podpořit. Sice nepíšu, protože neumím psaným slovem pobavit tak jako vy, ale o to raději vás čtu. A Baroland je mezi vámi děvčaty, důchodkyněmi, jako třešinka na dortu.

Tak se nenechte znechutit a dávejte radost mezi nás pořád dál.

Každý z nás má své starosti, takový už je život........moc vám všem držím palce a máte můj obdiv, ať už se staráte o nemocné blízké, nebo i o ty naše zvířecí "lidi" co s námi žijí.

11. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Holky a kluci,kašlete na nevraživé lidi.Nás může urazit jen inteligent.:)To,že je pro nás farma relax a že si pěkně požvaníme,pofoukáme si ty naše bolesti na bolístky je dobře.Tohle vlákno mám nejraděj,jinam už skoro nechodím.Bez napadání,závisti,spousta super fórů.Nemusím se tu bát říct,že mám doma zvěřinec,těší mě podobně postižení a i ta připomínka,že nemáme všichni na růžích ustláno a někteří mají starosti větší či menší je o životě.I já jsem přehodnotila životní hodnoty po narození obou dcer-jedna měla rozštěp patra a druhá vrozenou vadu kyčlí.Nebylo to vždy jednoduché a proto dokážu ocenit když i lidé zkoušení životem nejsou zatrpklí a dokáží normálně žít.Nenechme se vyprovokovat:)A jak říká jedna moje kolegyně -buďme na sebe hodní a protivům neodpovídejme:p
    Pechfógl-neboj,Baro tě straší.Minda je zalezlá a studuje tě ani o tom nevíš.Ona to nevydrží a vyleze,kočky jsou děsně zvědavé:)

12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Dneska jsem byla nešikovná.Řezala jsem strom a zajela si pilou do prstu.Mám zakázano brát pilu do ruky.Bylo mi řečeno,že jsem letos ještě pokojová květinka a musím na práci pomalu.Hihi.A to jsem před měsícem rozporcovala skoro celou starou jabloň.
    A ještě jeden vtípek.Trošku jsem ho musela zkorigovat.

Babička si vybírá v butiku kabelku a před zrcadlem si ji zkouší a přitom si upšoukne.
    Prodavačka to uslyší a povídá jí: "Nic se neděje, až vám řeknu, kolik stojí, tak se ještě pos...te."

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem byla chvíli venku. Mám ve zvyku vždy takhle večer projít pozemek, pokecat
    s pejsou a chvíli kopat balon, má vždy velkou radost. To, co se na nás žene , nevěstí nic dobrého.
    Kdybych náhodou nepřišla popřát dobrou noc, prosím,neberte to jako nevychovanost
    jedné báby , to on v tom případě nepůjde net. A to pak nesklidím , a to se naštvu.
    xDxDxD

Kocour si uprostřed noci na střeše namlouvá kočku, chodí kolem ní a lichotí jí. Kočka pořád nic, až jí kocour zašeptá do ucha: „Umřel bych pro tebe…“ A na to se kočka zeptá: „A kolikrát?“

Koloběh strachu je nekonečný: myš se bojí kočky, kočka psa, pes svého pána, pán své paní a paní se bojí myši…

P.S. A je to tady, boží dopuštění, telka už je bez signálu. To určitě čeká i net.
    Tak jsem teď běžela zavřít pejsana , bouří, liják, že nevidíš na krok. Jsem
    promoklá na kost. Jdu domů a uhodilo docela blízko a jak jsem to nečekala,
    tak jsem nadlítla jak střelená brokama do sedínky a málem jsem ululnula.
    Že bouřku miluju, ale tohle byla darda..xD

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

Neumím tak krásně psát jako vy,ale hrozně ráda vás čtu.Nedejte na závistivé hlasy.Tohle vlákno je pohoda.:inlove:

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

• Nepíš prosím viac príspevkov pod sebou, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku volbu upraviť.Ďakujem
    Ahojky děvčata a chlape. tak jsem po delším čase zase na farmě. Nějak mě nevycházel čas. A navíc mi odešel do věčných lovišť telefon a tak jsem byla se synem koupit nový.Já stará baba,dotykáč(hrůza) ten pacholek si odjel do karavanu,druhý mi řekne já tomu sám nerozumím a tak se snaž ať se nenudíš.No neroztrhli by jste je? Kdyby mi do něj nedali menší kartu,tak už jsem s ním šlehla.Ale nemohu, ten hodně moc pamatující telefon vzít ,jelikož nevím ani jestli jde a pak má jinou kartu.Takže jsem musela pokračovat dál v učení-nejde mi to-
    A mimochodem děvčata obdivuji vás za vaší péči o blízké,ono se to už dnes málo vidí Lída

Ještě chci dodat,jede kino,nějaké barevné placky
    Pardon omlouvám se nedošlo mi to honem

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dievčatá moje milé a chlapec náš vzácny,
    od dnešného dňa spĺňam obe podmienky klubu dôchodcov - závislákov. Závislá som už zo jedno 5 rokov (od Farmy - samozrejme) a od dnešného dňa som aj dôchodkyňa. Dnes som to zapichla v práci a teda som od nej nezávislá. Z toho vyplýva, že som vlastne závislá nezávislá (to som si uvedomila až teraz):D:D:DUžili sme si to s manželom tým, že sme sa vybrali do mesta, lebo teraz v ňom sú Dni mesta. Hrala tam česká kapela, ktorá hrá pesničky Beatles. No sadlo to ako zadoček na šerblík. Zaspomínali sme si... Ale stretli sme aj moju nevestičku s jej synáčikom - mojím najdrahším vnúčikom. Predstavte si,že to dieťa sa prvý krát v živote roztancovalo. Videlo, ako poskakujú dospeláci a aj pár detí, tak sa ku nim pridalo a na dôvažok s úžasným úsmevom.Moje zlato pobavilo zopár ľudí možno viac ako kapela.Potom sme ich odprevadili domov, veď drobček musel ísť spinkať a vrátili sme sa na námestie. Posadili sme sa do krčmičkovej terasy, užívali si muziku a ja som si dala PIVO. Po dlhom čase... Drahý si slušne dal červené vínko. Čašníčka z toho bola zmatená. Dokonca nám povedala, že sa to v tomto garde stáva málo-kedy.No jednoducho úžasný večer...Po príchode som opatrila farmičku a teraz sa venujem nám - DOCHODCOM - závislákom. A je mi fajn:inlove:

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

LubicaKrakova .... milá naše čerstvá důchodkyně ! Přijmi gratulaci a vítej v klubu !

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Lubica - gratuluji k důchodu. Užívej si to plnými doušky, však sis to určitě zasloužila. The Beatles je moje srdeční záležitost ;)
    Miluju jejich písničky už od mládí. No a to pivko miluju taky xD

19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dievčatá, ďakujem za prianičká, ale či veríte, alebo nie, najviac sa mi páči to,že mi už nikto nevezme právo spať do obeda. (Obed radšej navarím deň pred ním):p:D:D

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Stále prší, ale sekec mazec bouřivý je za námi . Možná ještě něco přijde, ale to
    mi bude fuk, to už budu spát a nebudu potřebovat internet. Může klidně vypadnout
    v noci elektřina , hlavně ráno aby šla a až zapnu plecháč ,potřebuji v provozu net .
    Počasí asi pěkné o víkendu nebude, tak se připravovaná párty pro děti ,jako dárek
    ke dni dětí, konat nebude. Tak pro ně něco vymyslím náhradního a oslava venku
    se odloží.
    Farma uvedena do nočního provozu, farmářka osprchovaná , sice trochu mlsná a
    v pokušení jít šumovat do lednice, ale ne ...jde se spát.
    Krásně si odpočiňte, sladce vyspěte. Dobrou noc.

Vidí kočky potmě?
    Ano, ale špatně se jim drží baterka.

Ptá se soused souseda: Franto, proč ten tvůj kocour dneska lítá po zahradě jako blázen? To máš tak Jardo, včera jsem ho nechal vykastrovat a teď odříkává domluvený rande.

Dvě kočky sedí před klecí a mlsně pozorují ptáčka, který si v ní vesele poskakuje a prozpěvuje. Jedna kočka se nakloní k té druhé a uvažuje nahlas: „To asi nebude kanárek,co?Kanárci bývají žlutí a tenhle je zelený.“Druhá kočka moudře pokývá hlavou a pak vychytrale zašeptá:“Třeba ještě není dost zralej!“

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.