Stájbola (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ty máš nějakýho lepšího šneka ... o_O ten můj má snad domek z Pařížský, protože za to kolik stál bych tam měl večeři ve francouzský restauraci z jeho kamarádů .... xD Lev šel v pohodě, inu inteligentní zvíře.

2. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak 600 florenů víte kde, a novinka žádná. No, tak to mi můžou víte co, a už to nikdy zkoušet nebudu. Nazdárek

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A vsaď se, že budeš a mnohokrát.
    :D
    Stájbolu bych i zkoušel, ale to by musela být jo jinačí nabídka.

sisinka tohle ocenil(a).
  4. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Se šmelinářem končím 1000fl vyhozeno a žádná novinka.

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Buďte rádi, že máte aspoň ty šneky, já nemám ani slimáka bezďáka :) (tj. šnek bez boudičky)

6. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Nebudu kocoure :D Dlouho jsem taj. stáje nekupovala, a ted jsem si zas jednou naběhla, takže mám zas nadlouho v tomto směru ponaučení :D

7. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Dobré ráno všem,tak po probuzení jsem koupila 1 stájboju a vykoukl na mě lev ,takže koukám začíná úspěšný den.Všem přeji ať ho mají také...ten úspěšný den i toho lvíčka

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Přidávám se k těm co jsou pěkně naskrknutý>:(,tak takhle né vážené RT>:(tudy teda cesta asi nepovede.Když od nás něco chcete,chcem taky,tohle je moc velkej nepoměr a to se mě velice nelíbí.

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

I já se přidávám těm nespokojeným, nezávidím nikomu nic, ale , když utratím 600 fl a padne jedna novinka ,tak to je hodně velký nepoměr. Takže příště milé RT už nic nedám.

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem zkusil taky stájbolu ale jen jeden pokus na šneka a světe div se on mi padl :D :) Toho lva zkusim jindy.
    Jinak co se týče tajemných nákladů poslal jsem jich asi 40 ale ještě jsem je nedal na plochu :)
    Tak uvidíme co padne každopádně chtěl bych ty novinky a nebo růžový chlívky naposledy jsem dostal husy růžové a na kole vytočil paví výběh růžový :) :D

11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

ach jo ...zase mě to nalákalo ...600fl pryč, no aspoň jeden jediný šnek - lev prostě nepadl - o náhodu nejde , protože vždy to skočí na těch stájích co nehci a mám jich plnou lištu, jen ty novinky ..nééééé

Ten kdo má novinku jen za 15 fl....super , taky bych se tak jednou chtěla mít ( tomu říkám umění )
    Chtěla bych pochopit ten klíč k úspěchu.( co neutratí mají a co utratí větší částku nemají ) Je to tak ?:music:

Jinak všem přeji novinky , aby jste se radovali proto to hrajeme ,né abych utratila a měla po radosti , a pro příště neutrácej
    ve stájbole :wuerg::music::mad:

12. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Přidávám se k těm nespokojeným. 400 fl fuč a vůůůůůůůbec nic:cry:. Ani jedna novinka, ani starý oranžový mlok, kterého nemám. Farmerama si pěkně namastí kapsu z nás zoufalců, kteří chtějí vše hned, i když dopředu tuší, že to mít nebudou >:(. Je to demotivace, ale vadí to asi jen mně, Farmerama jásá - takových více.
    Nechápu, proč je takových novinek najednou. Asi proto, aby to bylo větší lákadlo, to je politika!

anvan a michalka59 tohle ocenili.
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jako vzdy jsem tomu dal 6 sanci, vylezl lev a zbytek pujde treba do vlaku, takze sance na reparat tu je, ale ne ve Stajbole...

mituli tohle ocenil(a).
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám sešroubované koleno a kotník. Už několik let.

Upraveno kvůli zmatečnému textu, který momentálně neodpovídá dané situaci na kterou jsem tímto přízpěvkem reagoval :

Frantik napsal "mam sokoli"
    (napsal to před mým přízpěvkem a dokud neupravil svůj text na "mam sokola" jsem se domníval že jde o nějakou nemoc nebo zranění. Pak přízpěvek smazal a odeslal přízpěvek nový, který je nyní pod mým)

Na to jsem reagoval stejně důležitým a dlouhým prohlášením co mám Já.

To jen aby bylo jasné proč to tady je napsané a proč to tak trochu nedává smysl.

Naposledy upraveno: 25/11/17
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Frantanec - tvůj příspěvek i s obrázkem jsem ti skryla. Naprosto totožný jsi před chvílí dával do vlákna Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres. Není třeba, abys zahlcoval celé fórum. Navíc Sokolí hnízdo ani do stájboly nepatří - nelze z této akce získat.

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Skali : Tož ale už ..... na co jsem ten předchozí přízpěvek editoval, když to teď nedává smysl vůbec.
    To by se na to jeden mohl .... ach jo.

tydýtková a k.vitek tohle ocenili.
  17. Skali

Bezejmenný - to mě mrzí xD To jsem fakt nechtěla. Pomiň :inlove:

mituli tohle ocenil(a).
  18. stěby

stěby Hvězda fóra

Což o to, Bezejmenný se jistě pomine :D;);).

Já jsem spokojený - investováno nula, zisk nula :p:p:p. Proč si kazit den...

Edit: Skali, jak jsi to upravila, budu za máslo xD.

krakoramaja a Skali tohle ocenili.
  19. Skali

stěby - tož jsem pomiň upravené na pjomiň vrátila zpátky na pomiň, ať nejsi za máslo. To bych také nerada xD

Jinak mám šneka (Bezejmenný - to není nemoc, i když...) a i lva, ale bylo to velmi, opravdu velmi drahé :( Oranž mlok se nezdařil a půjčku mi teď přes víkend v bance nedaj, takže si budu muset vystačit jen s tím jedním původním ;)

20. rak328

rak328 Rádoby autor

floreny fuč a novinka nikde že se na to nevykašlu vždy to dopadne stejně

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.