Stájbola (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Nemáte to nějaký rozbitý? jakože koupím dva losy, a dostanu čtyři stáje a tak - a 700FL v háji a lva jsem ani neviděla, to už není náhoda

k.vitek a milena8111 tohle ocenili.
  2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Moc jsem chtěla hlemýždě...Už jsem ho viděla jak se smýká po mýtině:D....300 fl v čudu a nic...Jdu na nádraží, čekat na stáje, ne skočit pod vlak:D

3. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

já zase moc chtěla lvy, takže jsem nejdřív dostala šneky, do 15 ks stájí koupeno a mám oboje.

Prepperka a evainfo tohle ocenili.
  4. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak se povedlo oboje, mimořádná náhoda a štěstí. Lev na 3. pokus, šnek na 4. pokus. Hurá, většinou takové štěstí nemám.

5. Levlef

Levlef Baron fóra

dosažení LEV - počet pokusů: 54
    dosažení ŠNEK - počet pokusů: 2

moc nějak nevim, co si o tom mám myslet ...

sisinka, Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Sousedé,přátelé a zemědělci...

Právě se vracím z bahamky a mohu vám sdělit, že pan Totem všechny mé návrhy přijal..!
    A dokonce i tři růžovky vypadly.
    :D

Přeji všem taky takového kandidáta jako mám já...

7. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak musím se pochlubit, takové štěstí nemívám. Na třetí pokus LEV ( když jsem vytočila lasičku a labuť, řekla jsem si: Třikrát a dost a hle- napotřetí tam byl). Tak jsem si řekla, že zkusím ještě další tři pokusy a konec. Na druhý pokus- ŠNEK. Tak teď jdu poslat pár vlaků, uvidíme, jestli štěstí dnes stojí při mě. Ale možná že ano, vytočila jsem si ráno +1 do stodoly na 24 h. Takže dnes toho moc nenaspím :D

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

lev 10 pokusů šnek 8 pokusů ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

10 pokusů a nic jako vždycky, počet zvířat která nemám se zvyšuje pomalu ale jistě.:cry:xD

10. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Štěstíčko tentokrát přistálo taky na mé farmě,lev i šnek padli na 4pokus :))

sisinka, evainfo a švestinka tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dva pokusy, dva pásovci. Pěkně rozšířili lištovky a kdyby po nich někdo toužil, jsou k dispozici ,-))))

12. mituli

mituli Polobůh fóra

20 pokusů a velká 0>:(

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Lev se zadařil na 10-tý pokus a šnek to samé. Kupovala jsem vždy po 5-ti stájích.
    A teď s těma zbytečnýma stájema, které jsem tady získala a nepotřebuji je, poběžím do města na vlakové nádraží a vypravím je ve vlaku. A jsem zvědavá jak budu úspěšná ve Farmářském expresu......

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) se na mě taky usmálo štěstí a na druhý pokus lvíček.

[​IMG] .. [​IMG] Slimák na desátý pokus ale hlavně, že je :p ještě je potřeba šetřit i na další nové zvířátka ;)

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem neodolala, utratila dalších 300 fl a nic...Tak jsem z této akce na dlouho vyléčená-.-

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám 1 levíka aj 1 slimáčika.Tie čo mi ešte padli ktoré plnia lištu naložím do vláčiku a nech mi ich vymenia za tie novinky,lebo floreny mi nerastú na hruškách a jabloniach:wuerg:;).

17. jarka112

jarka112 Vážený autor

prvý pokus a hneď toľko šťastia :):):)

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Lev i šnek jsou doma.

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Koupila jsem 5 x po 10 s vybraným lvem - 750 florenů fuč a ani jeden lev. Nevím, za jak dlouho se přihlásím na farmu, ale nějak v tuto chvíli nemám chuť na žádnou akci. Omlouvám se sousedům, klíče nebudou, tohle vydýchám možná nejdřív za týden, možná později...

20. doben

doben Ikona fóra

Jelikož mě naštvali s tím, jak rychle se objevilo v odměnách velké množství TCH se žirafou, tak tentokrát TCH kupovat nebudu. Zkusil jsem 3x stájbolu, ale vše šlo do lišty. Pokud se mi zítra bude chtít, tak párkrát pošlu vláček, ale nějak mě to neláká.

milena8111, evainfo a sisinka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.