Stájbola (15.7. - 17.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno-nemám oranžové medvědy, ostatní mne neláká. Znám se, teď se mi to moc nelíbí a říkám si, schovej si floreny na nového jelínka, ale jak to pak dopadne, to je se mnou ve hvězdách :)

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  2. Verense

Verense Stálice fóra

Taky nemám jezevce, ale štěstí pokoušet nebudu. Sice chodí dokola, ale u mě když sedne, tak po sobě zanechá maximálně bobek. A jelikož mi kino už několik měsíců nepromítá, tak si uškudlené floreny nechám na lepší zítřky. Držím palce všem, co do toho jdete, ať se zadaří!

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mi chybí jen jezevec a výběhy na něj se dají získat v krátk. úkolech, teď naposledy připlula LABUŤ /že jí to dalo cca 25-30výběhů/...
    Jezevci se blíží skóre, tak snad už taky doleze z lesa na moji farmičku :) chvilku potom jsou TCH na /proslýchá se/ jelena, takže těch 30FL z kina asi půjde tam

Naposledy upraveno: 15/7/16
    dana9494, evainfo a anajavonuj tohle ocenili.
  4. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Tuto akci vynechám, těšila jsem se na novou stáj :(:(:( . Tak jako to bylo ze stromkama:sleepy:

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  5. disquotek

disquotek Perspektivní autor

pavca67 vidím že žadnou odpověd jsi nedostala taky bych to rad věděl

6. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Hodilo by sa mi skoro všetko z prvej a tretej skupiny. Ak to však pôjde ako v strombole, dostanem iba stajne, ktorých mám dosť - čo chýba, bude chýbať aj naďalej a ešte budem chudobnejší o Fl. ktoré sa získavajú ťažko a veľmi pomaly, a kupovať ich nemienim na niečo čo chcem, avšak aj tak v tejto akcii s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou nezískam. Nemusím mať všetko hneď a času mám dúfam ešte dosť.
    Teda ak nejaké to zvieratko budem do úloh potrebovať, kúpim si ho na trhu ako doteraz a niekto aspoň nejaký ten grajciarik zarobí :)
    Teda pre mňa je akcia skončená. Tým čo budú skúšať a pokúšať šťastie, držím palce.

Edit: disquotek - úloha je stála - keďže nie je oznámené časové ohraničenie, a ten počet zvierat bude pre niektorých problém "nahrabať" aj za niekoľko mesiacov...
    Ale ak sa mýlim, opravte ma :)

Naposledy upraveno: 14/7/16
    abc23 a evainfo tohle ocenili.
  7. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Ahojte.

Ja sa na akciu teším, lebo mne toho chýba veľmi veľa :(.

evainfo tohle ocenil(a).
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, jako i v jiných "...bolách" tento úkol je taky stálý.

danda

evainfo, Matinnka a čarodějka007 tohle ocenili.
  9. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak tuhle akci vynechám, nemám jen vydry a ty se zde nenabízí, pro mě nulová akce :sleepy:

evainfo tohle ocenil(a).
  10. křečekRBK

křečekRBK Pisálek fóra

Vše mam škoda florenu

evainfo tohle ocenil(a).
  11. Levlef

Levlef Baron fóra

nemam jen jezevce a docela bez nej v pohode ziju ... pravdepodobnost a nahoda zaridi, ze jezevce ziskam tak po 18ti pokusech, takze vynechavam

12. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

no ja nevim... strasne dlouho si vsichni stezovali, ze nejsou dostupne starsi tajemne staje, ze zvirata z nich jsou draha, pri OaD se za ne plati zlotom... (orli atd.)
    ted je tady sance, jak je ziskat, zhruba za stejnou cenu, jakou jsme za ne dali my, kdyz byly v tajemnickach.
    a zase se nadava... chapu ty, kteri napisou, ze do toho nejdou, ze vsechno maji atd., je to jejich rozhodnuti, do ceho vrazet penize a jak hrat a co ziskat. Uz mene chapu ty, kteri nadavaji, jak je to zase tahani penez z kapes hracu a co si to RT vubec dovoluje, ze chce po hracich nejake penize... farmicka fakt neni charita a nejak se penize na provoz a vyvoj vydelat musi.
    stajbola (spolu se strombolou) mi prijde jako jedna z nejferovejsich nahodnych akci za floreny (lepsi slovni spojeni me nenapadlo), ktere RT nabizi. Vzpominam si, jak si po strombole hraci pochvalovali, ze ziskali starsi stromky, ktere jinak nemeli sanci ziskat. muzou si omezit vyber na osm staji, ktere lze ziskat - na rozdil od tajemnicek, vyhnou se zlutym vyrobnam a chlivkum atd. ja treba radsi pujdu do stromoboly nez utracet za balicky v tajemnickach (protoze pak to z akci napada tak, ze mam v liste asi 15 labuti)
    co je na tom za podraz, nefer jednani nebo neco podobneho?

13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já nemám jezevce a pokusím se o štěstí, pokud se mi obloukem vyhne, což se asi stane, napíšu ti. Při další O-D pro tebe budu mít vydru za jezevce.
    Tak jsem si řekla, že jen 3 pokusy. Nakonec jsem to zkusila 5x a nic.
    Ono se říká - Chodí štěstí dokola, až si sedna na ..... Ještě pořád nejsem, no víte co. Štěstí si na mě nesedlo.

hroudov, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No a pak že to nefunguje - z nabízených stájí mi chyběl akorát jezevec a z jediného pokusu (který jsem si povolila ;)) mám JEZEVCE :D

15. ell1956

ell1956 Komisař fóra

No a končím, dvakrát skunka, kterých mám habaděj, no jezevec je asi na dovolené, tak se nechce dát rušit.......se mu nedivím, tak možná příště:wuerg::sleepy::):):):)

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  16. flexka

flexka Hrabě fóra

losiksobik - no nevím, souhlasím, že hra jako všechno potřebuje na provoz peníze a taky jim přispívám, s čím ale nesouhlasím, je férovost taky těch akcí. Třeba labutě mám já 4ks a to kupuju pokaždé při tajemných balíček. Ze stájí z odměn v akcích nepadly ani jedny. To znamená, že pokud má volnou ruku nastavení mojí farmy, tak mi prostě jezevec nepadne ani na 150 pokus a je to horší, než balíček, kde vím, že tam prostě ten jeden je (a z 30 mi žádný další nevylezl). 150 sov, orlů a mývalů je úplně na to stejné, jako 150 žlutých slepic - do lišty. Při stromcích někomu novinky padly hned a někomu ani po investici 200 florenů a více. Tohle podle mých měřítek není fér a neúčastním se. Těm, co mají štěstí to přeju a klidně zkuste.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak já neměla jezevce a ted hrdě hlásím,že jsem se konečně dočkala.U TCH nemám nikdy štěstí a ted se zadařil na druhý pokus.První byla liška,kterých mám jen 33 kousků:pJsem spokojená,za mě palec nahoru:)

18. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Já se stájboly nezúčastním. :p Nemám tolik FLorenů. :)
    Všem hodně štěstí.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

flexka: Ahoj, jak tak průběžně sleduji, je tvoje farma rarita ,-) já taky moc štěstí nemám, ale ty snad tu smůlu přitahuješ.
    Akce se mi jeví jako férová.
    Mám světlušky (5) a sviště (3), no měl to být oranž.medvěd a jezevec.

evainfo, Iwuska a dannger11 tohle ocenili.
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jako vždycky jsem nechtěla nakupovat,ruka mi odmítla poslušnost třikrát. Dobře jí tak-dva orli a jeden ptakopysk-měly to být červené pandy,už nejsou fl., takže nic.:p;)

evainfo a kometak96 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.