Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Discussion in 'Archiv - Diskuze k akcím' started by pajda361, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Chechtavá,teď jsi to netrefila. Akční kytí nepotřebuji,neboť jsem (my všichni) dostal jeden softbal darem,tudíž sem ho chtěl vystřílet.
    A NEJDE TO !!
    A ještě horší je to,že se musím i odhlásit,neb z toho zmetku nejde ani vypadnout. :mad:

Jinak samé obyč stromy a 203 ♥

2. babina51

babina51 Hrabě fóra

Obyč. stromy, obr. stromy a begonie=136 padátek. Za oponou se děje asi něco nekalého.

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Bezejmenný réjpale:pNestresuji že to nejde jak má, ale chtěl jsem se kouknout jak ta nová akce vypadá:)
    Vypadávátek 379:p

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Matlafous123: nechceš se jít dohadovat místo nás, možná tě to bude bavit víc než mně, mně to totiž nebaví, stejně jako mně nebaví, že mně někdo obviňuje z vynášení informaci.

5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak se něco nevyvedlo:
    - jednak výše uvedené
    - ve stodole mám namíchané obrázky z dekorací do stromů a stájí a obráceně
    - z nového stonku jsem nedostala bednu lásky
    - rovněž nemám "darovaný" softbalový míček

Vše je již v pořádku a funguje, jak má! Prima :)

Last edited: Feb 14, 2017
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Z darovaného pokusu mám 18 mincí, nevím či je to málo nebo dost, zatím nemám srovnání. Tím jsem si spočítala, že budu potřebovat cca 7500 plodin a 810 padátek. To by šlo. Co bude navíc, když budu mít SK, ZB a PL, to už bude bonus. Ale že by mne střílení nějak moc bavilo, to tedy zrovínka ne, nějak je to celé roztřesené a s myší nejde rovnoměrně pohybovat
    ;)

7. pajda361

Zdravím ve spolek,

prosím vyčkejte s minihrou, zatím marně zjišťují, kde je problém.

8. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj, nemohu se přihlásit ke hře, takže novinky, paráda....
    Tuto akci zřejmě vynechám , ne proto, že bych chtěla,ale proto, že jakýsi systém to rozhodl za mě.
    Měj se, Farmerama...

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Prosím,prosím, to vím naprosto přesně.Problém je v BP !! :music:

10. milostivas

milostivas Znalec fóra

ja vim co tomu je..... je to rozbityyyyy xD

11. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

srdíčkových kamínků 485 ,za 25 min první sklízen, tak ještě jednou rozpěstuji a už se těším na střelbu,tak snad bude muška dobrá;) a co stihnu ,to stihnu

12. -belzebub-1

-belzebub-1 Zelenáč fóra

Ahojky,vůbec se mi neotevře opona.....asi mám prostě smůlu a farma nechce ,abych tuhle akcičku hrála :cry:

evainfo, milostivas and babina51 like this.
  13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hahaha Lindo, ty jsi hned hotová, počkej na večerní představení...
    belzebub: coby dup to samé, problém se zjišťuje...

134 srdíček

Last edited: Feb 14, 2017
  14. babina51

babina51 Hrabě fóra

Kdo to ví odpoví mi na otázku?????Někam se mi zakutálel ten darovaný softbal,asi jsem slepá nebo nevidím,ale nemůžu ho nikde najít a už jsem prosmejčila kde co.

milostivas likes this.
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Matlafous: Jj, pokusím se o něj, ale s jednou plochou to reálně nevidím :( takže pojedu do konce, jestli nasbírám dostatečný počet mincí, jinak vyberu, co zaujme... Třeba Pinky, co casey nepotřebuje, se mně hodi bude.
    A taky mi to nejde spustit.... Tak uvidíme, kdy poběží... zatím zkusím něco napěstovat.
    Jo a škoda, že se nesekli, fakt na Baha pěstovat nejde:cry:

16. fialkov

fialkov Pisálek fóra

nevím co dělám špatně ,ale mám jen modrý zavěs a nejde nic víc otevřít:pat klikám kde klikám nic!!!!!:mad:

milostivas and babina51 like this.
  17. pajda361

Babina51: koukni do mlýna, zda se tam neobjeví, pokud jsi se pokoušela otevřít minihru, tak možná zmizel při tomto pokusu. Zatím bohužel nemáme k chybě jinou informaci, než že existuje.

Fialkov: v minihře je chyba, právě se jí snaží RT nějako odstranit.

bukotesko, milostivas and babina51 like this.
  18. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Hezkého Valentýna všem!
    Po sklizni od večera 124 srdíčkových kamínků...... Tak s chutí (pánové s chotí) do toho!

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

-.- Pět důvodů proč nedělat tuhle asi - bolí mě rameno, parfémů mám 14 312, jsem po čtyřech nočních, kytku na 7 hodin nemám ráda a pátý důvod si nechám pro sebe, protože v tuhle denní dobu by to zde nemělo šanci projít.

20. pavca67

pavca67 Expert fóra

co je to zas za bordel že mi to nefunguje je jen modrá opona a nic se neda dělat

Thread Status:
Not open for further replies.