Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jasne ze pomuze, pohopole je jasne lepsi, no hlavne na ostatnich muze ject ta minutovka :-D
    A pokud je aktivni +1 na zeleninu, tak oboje ma fakt sileny vynos, no zitra uvidime...
    Diky!

2. slootr

slootr Baron fóra

Tassi, ještě jedna drobná zkušenost - dávám jen poho pole, nechávám volné plochy, kam by se vešlo cokoli jiného. Hnojím to kombajnem a zbytečně by to házelo SH na něco, na co to nechci. Celý to trvá max 2 až 3 minuty, samozřejmě podle množství SH co doto člověk chce investovat. :)

Jinak mám veškeré tajemno, stonek a dvě dekorky, zlaté banány, SK a nálepku. Chybí mi poslední dekorka do stonku (za 300). Padátek mám na 22 hodů, ještě dopěstovat akční kytku, z tý zase něco vypadne. Asi pak vyzobu i věci, co jsem původně nechtěl, jako SH, Zuzi, párty lístky, možná i ponožky, když bude dost.

3. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak hlasim stonok aj dekorky su uz doma aj tajomne veci a ruzovy dizajn uz len par tych veci ako sk, party listky zl, banany a hviezdy a bude hotovo

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Anickamalirka, řádek dává parfémy, ale bohužel "náhodně", takže jednou za 3 dny sice můžeš dostat 4 parfémy, ale taky pouhý jeden. Obávám se, že to mi místo po vonících stromcích neušetří nijak výrazně. I ten počet BZ (a nikoliv BZ+TBZ) jednou za 3 dny není tak výrazný, takže já stále váhám, řádky mám opravdu ráda, teď byl dlouhý půst, ale tento řádek je takový nějaký nanicovatý, na to, že by to byla téměř jediná cena z celé akce. To mám zase co řešit do pondělka večer :), hlavně aby potom nebyl výpadek, v úterý se sem už nedostanu. To zase lepší stonek než nevyužité mince vlivem výpadku...

U mě to pořád s minihrou není stabilní, dneska jsem měla 14 pytlů a GCHrome mě vyhodil po 5 pokusech s tím, že ten poslední už bylo znát, že kurzor zpomaluje, potom po vystřílení pokusů minihra neskončila a dál mi vyskakovaly postavičky, zatímco časomíra stála. Tak jsem po chvíli musela obnovit a to se nezdařilo, Chrome mě vyhodil s tím, že nějaká porucha a už mě nenechal znovu přihlásit, musela jsem přes MEdge, kde jsem to dotáhla, to už bylo o.k. Akorát mince za ten jeden dohraný pokus se nenačetly, bohužel nevím jistě, jestli se mi vrátil ten pytel, protože stavem před krachem si nejsem jistá. Proto už počítám do konce této akce se vším, doufám, že se to teď vyřádilo všechno najednou a příští akce s dortíky bude úplně v pohodě, pro všechny.

5. immortal67

immortal67 Expert fóra

Teda nechápu jednu věc,na hlavní louce mám 3 Johny Citrony (získané z poslední akce vyměn daruj) a padne mě tam 16 padátek.Na lesní mýtině nemám vůbec nic a padne mě 23 takže nechápu.Prosím ví někdo jak to vlastně s těmi Johny Citrony je.Platí jen tam kde stojí,nebo po celý farmě.Mě totiž podle dvoudeního pozorování na tý hlavní louce kde stojí padá toho nejmín.Podotýkám ještě poháry mám komplet.

6. ell1956

ell1956 Komisař fóra

No i kdyby prodloužily akci o tři dny, kdy byl výpadek, tak stonek nedám ani náhodou, ale nic se neděje, koupím si něco jiného:wuerg:;):)

7. libakos

libakos Polobůh fóra

Po stonku jsem nešla,něco jsem vyzobala a to mi stačí ,několikrát mi ani nevyletěl míč ale neva akce mě nenadchla takže parfémy mi dají stromy kterých mám dost nebo krásný motýl a to 3 každých asi 10 hod, sledovala jsem motýla víc než hodinyxD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

immortal67 - JC působí pouze na ploše, kde momentálně stojí.
    A protože to na každé ploše vypadává jinak, nemůžeš to takhle počítat. Doporučuju citrony stěhovat z plochy na plochu - přestěhuješ, dáš F5 (znovunačíst plochu), pak sklidit, citrony vydloubnout, přejít na další plochu, citrony zasadit, dát F5.......

9. daajen

daajen Aktivní autor

Doufám, že si někdo bere dekorky navíc a bude ochoten je při O&D vyměnit;), protože takový nešikové jako já, je budou pořebovat. Oželím SH, SK, ZB apod. a vezmu řadu byť mi nezbyde na dekorky.

10. burds

burds Titán fóra

Tuhle střílečku už jsme mám dojem jednou dělali ale nebyla pokud se nepletu limitovaná časem.Nejsem žádný hráč míčových her abych za minutu naházela 10 pokusů.Prostě už jsem stará,pomalejší a už na to nemám.Začínám mít pocit,že hra přestává být pro mne,ne kvůli tomu že je pořád stejně se opakující akce ale proto že prostě časové limity viz tato akce prostě nestíhám.10 míčků za minutu nestihnu at se snažím jak se snažím.Jo možná ve 20by to šlo skoro v 70 už ne.

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tassi, já dávám pohopole s růžemi když rozpěstovávám. Stejně mám ve slotu vánočku a kytici, tak si zároveň naspořím do foroty nějaké vypadávátka. Tentokrát to výborně padalo i z vyšlechtěných růží. Většinou mám úspěšnost kolem 75%, tentokrát více než 9O%.

12. libakos

libakos Polobůh fóra

burds-to není o rychlosti,podle návodu počkej na kočku s kyticí pak na žlutá srdce na kočkách a pak bílá a v pohodě to stihneš:)taky mi bude 70 a čas zbývá....

13. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Zdravím všechny farmáře a zkušenější žádám o radu?? půjde přo OaD posílat "Farmářský design “růžová” ", vím že sluneční hodiny jdou.., ale tohle netuším... Děkuji všem co mi odpoví. Albyk

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Albyk,

zcela určitě nepůjde. Není to dekorace, strom, stáj ani výrobna.

ell1956, elbedna a milostivas tohle ocenili.
  15. Boty

Boty Magnát fóra

slootr- poho pole to myslíš obyč. ale největší? nebo ty komfortní? :))

bursuk59, milostivas a babina51 tohle ocenili.
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Boty: Slootr myslí ty komfortní.

Boty a milostivas tohle ocenili.
  17. milostivas

milostivas Znalec fóra

Tak ja nemam problem s vypadavatkama,porad mi jich tak 350 prebyva...Ja nestiham pestovat akcni :) Pestuju na asi dvou a pul plose,ale nestiham vic jak dve otocky denne. Na noc davam horec a pak to otocim tak dvakrat za den,vyjimecne trikrat. Vypadek taky udelal svoje :p A ze jsem lakota tak SH se mi nechce plytvat :) Nicmene jdu po stonku,uz mi chybi jedna dekorka,stonek je pro me zaklad,je trvaly a kazdy bod se hodi,sklizim kombajnem takze nemam problem s klikanim radku. Tajemnice mne nechavaji naprosto chladnou.Vsechno mam a i tak si nedelam iluze,ze by mi padlo co by neslo do listy.To radeji pokud jeste stihnu tak vezmu banany(i kdyz jich mam skoro 400,ale urcite se brzy budou hodit :) ) a SK,pripadne hvezdicky.....

18. minnie30

minnie30 Stálice fóra

máte tiež problém, že keď mierite, vystrelí, až keď sa panáčik schová? dnes mi to robí často :-( takto nenahrajem na stonku. asi akcie tohto tipu prestanem hrať, ani renzo mi dobre nejde :-( včera som trafila aj po 24 bodov a dnes len cca do 15 , to je zúfalstvo už.

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, tak jsem se nějak dostřílela a mám na stonek + dekorky. Ale mám velké dilema. Tento řádek není opravdu něco, po čem bych strašně toužila. Mám voňavé stromy. Vzít tajemnice? Žlutých a oranžových chlívků mám plno. Na co je vlastně farmářský design? To budu mít růžovou farmu? Poraďte mi někdo. Já vím, ještě tam je SH, SK, párty lístky a další. Vždy jdu po stonku ale tentokrát se fakt nemůžu rozhodnout.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj zdenkaamirek10,
    áno ružové pozadie farmičky( len na hlavnej lúke), obrázok nájdeš v príspevku od kolegynky tu.
    Peknú hru prajem

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.