Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bety808

Bety808 Rádoby autor

ZlomeneHrabe-Strefuj se 8x do postaviček s bílým srdíčkem a do 2x zlatým , více toho nelze získat a nezmatkuj drž se uprostřed a když máš pocit, že už tam je dlouho, tak raději počkej :))) objeví s to znovu, akorát nesmíš překročit čas, který běží nahoře :)))

farmarka158 a milostivas tohle ocenili.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No tak já jsem zvědavá na kompenzaci... Jinak to střílení, nevím, mně to jde dobře, celkem v klidu. No a to mám notes s původně win 7 nebo 7.1 na který se sami nainstalovaly win 10... pak s provozovatelem netu 3dny po tel si hrála s nastavením atd. fáákt nervy, nevím pro koho větší. Teď pár aktualizací a hrabu se v tom i 2-3h znova. Přesto mi hra funguje jak má. Pokud není výpadek od BP nebo sítě....
    Jo a jedu přes google, explorer se nehorázně zasekával a zasekává

milostivas tohle ocenil(a).
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hádam to s lasičkami bude tak, jak vravíš, že za pár grajciarov hneď tak nebudú, hádam sa tam v marketingu spamätali, no neviem, či som uhádla
    a buď rada za nádeníka, že triafa za Teba, mal by dostať nejakú odmenu, nie čokoládu ale nejakú menu ;) a nech nám vysvetlí, čo je to, že to laguje-.-

jasné baby, aha, mám tu štyri odložené xD [​IMG]

4. Boty

Boty Magnát fóra

No tedy :))) dej pak vědět jak to dopadlo :p

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

jo, jo takové to výrazivo mám doma také, ještě k tomu přihodí, tý jo to mám superbezva apku a ty tomu mami nerozumíš a nikdo mě nechápe :D A ještě naivně věří, že těm jejich zkratkám v angličtině nerozumín :D (Byla jsem pilná jako včelička a vše si vygooglila s předstihem)
    Apropo - laguje = zpomalený internet

za celou dobu minihry jsem jen 1x měla 22 když jsem byla zbrklá a jednou netrefila a 1x 23 úplně z prvního pokusu na zkoušku ;)
    jinak to mastím za 24 (asi proto že se na čtyři a dvacet cítím :D :D :D) tedy teď zrovna né po dvanácce v práci :D D
    vlastně ani ráno, když mě bolí všechny kosti a něco doma křičííí mamííí máme hlad :D
    tož děti zahrajeme si na skauty... kdo si co uloví, to si taky sní.....

už jen 236 mincí na růžové pozadí a mám vše ;)

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jojo, já potřeboval dodělat akci v pondělí ráno raníčko, páč jedu zase na školení a testy do Ústí a domů se dostanu až asi v půl třetí. Takto se přesouvá konec na ráno v úterý, kdy jdu do práce. Pokud stihnu udělat míčky na komplet stonek a ZB, budu spokojen. Hm a když mince nebudou - vyberu ZB a to ostatní hodnotné... Kromě růžového moru. To mohu jen když blednou červánky - to jsou tak krásné barvičky...
    Jinak jsem musel z GCH 3 x mazat koláčky(cookies BP a Farmeramy), abych se mohl krásně plynule přihlašovat. Pro mě je to mor, tydlecty technické zádrhele.
    Zdar a sílu všem plničům i stíhačům :);) a vzkaz= dejte si kvalitní čokoládku nebo pořádný kus dortu(bůčku) a hned vám budou všechny RTrošťárny šumák!

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Aničko, původně použil výraz latence, když jsem to nepobrala tak použil srozumitelnější výraz lagujexD

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak stonek uz maka, no i kdyz teda parfemy moc nepotrebuju...
    Dalsi je na rade TS a pak se uvidi, kupodivu mi chybi vypadavatka, na to nejsem zvyklej, ale naskok stahuje ted to, ze mam jen 2 sklizne akcni a pak dlouhou kytku - horec...
    Tak snad nebudou problemy, hlavne az v pondeli zase nahrajou novou verzi, ocekavam ze se ukaze neco z budouci akce a zmizi neco z minule akce :)

milostivas, skalara.v a DANKA722 tohle ocenili.
  9. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Tassi nestraš o_O já zase doufám, že nabídnou optimální kompenzační balíček a jen doufám, že někdo inteligentní zase nedá čas 6 hodin na jeho vybrání.
    Když minihra nejde dobře, opravdu se vyplatí pročistit prohlížeč a data flash playeru. Musela sem to učinit také a minihra zase jede plynule.
    Prima hru a nechvátejte, tahle minihra není o rychlosti :)

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Tassadar11, Ty už niečo tušíš ;)
    no, uvidíme, ako sa chlapci a dievčatá zobudia po možnom teambuildingu:music:

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

dando, tentokrát s tím Tvým čištěním a odhlašovánín souhlasím, ale je to vzácná vyjímka;) a pokud by v tom kompenzačním balíčku bylo, že můžeme mlít i SK na baha, tak víc takových nepodařených akcí:)

anickamalirka, Xenie6161 a milostivas tohle ocenili.
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

jj je to výjimka, jinak to s čištěním taky zrovna nepřeháním. Mě jen prostě přijde, že to najednou střílí líp a nesekají se ty softbalové balóny.

babako, Xenie6161 a milostivas tohle ocenili.
  13. Evinka29

Evinka29 Zelenáč fóra

A kde si ho prosím můžu aktivovat?Děkuji.;)

14. anvan

anvan Dozorce fóra

Evinka
    Klikneš si vpravo nahoře na ikonu s ozubenými kolečky, pak si dáš spodní ikonku "Nastavení", otevře se ti tabulka a tam máš možnost nastavit "Motiv" - základní, žádný nebo růžový......dáš růžový a "uložit". Pak musíš farmu aktualizovat (mně to tedy nejde přes F5, tak musím z farmy vyjet a znovu se přihlášit). Hotovo.

milostivas a skalara.v tohle ocenili.
  15. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Dobré ráno ;)
    Teda fakt obdivuji, že tu někteří píšete, že máte skoro vše hotovo o_O
    Já si vyzvedla ZB a teď škudlím na řádek. Ráda bych i tajemnice, ale ten řádek je jakási jistota, kdežto u tajemnic je vysoká pravděpodobnost, že poletí zpátky do lišty. Z odměn by se mi toho líbilo ještě mnohem víc, ale padátka zkrátka nějak nepadají. O farmě v růžovém hávu si tak můžu nechat jenom zdát :(

16. kt-mr

kt-mr Pisálek fóra

jak ctu diskuzi, nikdo si to nestezuje na "vypadavatka" - srdickovy kamen. Jsem jedina komu nepadaji?
    Naslechteno mam porad pres 1k akcni rostliny na vic a nemuzu mlit.
    A to mam 3 kouzelne stromy. Pouzivam, letajici veveku, 2x vrani strom, datli hnizdo, MJm a mrkvovy chleb pri sklizni

17. pompo68

pompo68 Znalec fóra

kt-mr nejsi mám 700 bodů a taky nemám střelivo.

milostivas a GordonSargent tohle ocenili.
  18. Čokoláda7

Čokoláda7 Pisálek fóra

Ahoj, já také melu jen co vypadávátka dovolí. zatím jsem nic nekoupila, protože čekám zda budu mít na celý obsazený stonek. Jinak to nemá cenu. Mám 749 mincí a přesto že používám co mohu, tak to zrovna růžově nevypadá. Dokoupit ještě něco navíc nepřipadá vůbec v úvahu. Tak hurá zase do práce.

evainfo, milostivas a pompo68 tohle ocenili.
  19. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

hurá konečně stonek s dekorkama doma

evainfo, milostivas a pompo68 tohle ocenili.
  20. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

ja som išla po tajomných veciach, pretože práve počas mojej hernej pauzy sa roztrhlo vrece so všetkými novými druhmi/stromami/atď - takže druhé labute, prvé líšky a prvá lasička :)
    zo stromov na Baha slonia noha a zvyšok nič svetoborné
    a pre týmto pre mňa táto akcia končí ;)

evainfo a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.