Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Sice nejsem kuželka, ale odpovím ti naprosto jasně... skoro nic ,-) Protože, tam jde o důležitou věc a člověk musí jednat pod svou identitou. Kdežto tady jde jen o omalovánky a anonymně se může každej "vyzvracet", tak to je jiná ,-) Ono totiž, když jsou lidi v právu, tak většinou drží ústa a když ne, tak je křiku kolem kompenzace. Přitom si odsouhlasili VOP, kde je jasně psáno: "Společnost Bigpoint zaručuje dostupnost her a služeb ročně v průměru 90% (devadesát procent)". Víc to asi nemá cenu komentovat ,-) A jdu čekat na Farmu na sovy.... to zase bude zpráv že jsem.... jen nevím jestli bude víc dámských nebo pánských přirození? ,-D

3. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Moc děkuji Casey27 za krátký výcuc z VOP, které jsem nečetla. Je polovina února a za 1,5 měsíce myslím můžeme konstatovat, že těch 10 % bylo vyčerpáno. Ovšem jestli RT bere slovo průměr jako náš milý statistický úřad, tak bůh s námi.

No, ale abych nebyla mimo téma, milé RT prodloužení akce si strčte přesně tam, tak vám slunce nesvítí. Akce není vůbec připravená, seká se, míčky si vystřelují jak po dvou flaškách bechera, takže s akcí končím. Mám ovšem koupený kombajn, marmelády a další různé podpůrné prostředky na vypadávátka. Ty bych chtěla kompenzovat. Už nemám chuť kupovat něco, co nevyužiju na 100 %. Taky můžu prodat kravku a na jaro už nezaset.

4. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj, tak mám pocit, že si většina hráčů platí podporu 24/7 s dobou opravy do hodiny :), a navíc jsou bezchybní a nikdy se jim nic nepokazilo :). Je to přece hra a pokazit se můžou i mnohem lépe spravované a zabezpečené věci, řekněte si, že je třeba krupobití nebo sucho :) nebo se pokazil traktor a opravář je zrovna v hospodě :).

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Já jsem asi dítě štěstěny, pokaždé se mi podařilo zasít tak nějak akorát před výpadky, a když to nahodili chybělo do sklizně pouhých cca 20 min. Čili s prostoji nemám problém, ale je to fakt tím že celý týden mám ranní služby, takže v šest zaseji, pak v jedenáct s hnojem který je bahamky, v pět a půl jedenácté večer ;)
    A jsem rozladěná také, mrzí mne, že nemáme stejné podmínky :( Tak snad to již pojede jak má..

ještě Dáši, nemusíš cílit přímo na srdíčko postav, prostě jen na postavy

chybí mi už jen tajemné stromky oboje, SHčko a růžové pozadí, pinkie a BZ podle toho zda budou mince..
    Ještě k tomu růžovému pozadí :D naši milí programátoři ho zřejmě po této akci budou mít pěkně rudé ne-li více barevné :D :D

6. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak je to tu, akcia bude do utorka a chystá sa kompenzačný balíček, takže hádam prišiel čas na zlepšenie nálady na fóre. :music:

7. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

iDavis spíše bych řekl, napišme našim BA co chceme do balíčku, aby měli co reportovat, balíček se teprve bude připravovat :D

8. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Já bych ještě nechválila dne před večerem, prodloužení akce je takové nijaké a co se týče kompenzace, tak ta bude známa až začátkem týdne. S radováním ještě chvilku počkám.

9. simca67

simca67 Rádoby autor

Akce dobrá,oddychová docela se jim to povedlo pěknou hru:)

10. rampusak

rampusak Veterán fóra

Pravdu díš i tam si z toho moc nedělají, odpojit umí do hodiny ale připojit do 5ti pracovních dní byť došlo k omylu. Je od tebe ale hezké že se věnuješ všem tématům kolego farmáři, jenom jsi mi neodpověděl na dotázek ako dohnať manko bez SH, hmm. To vím že kritizovat umí každý, psala jsem že mě mrzí že musím hrát něco co mě baví za podmínek se kterými nesouhlasím. Dokážeš VOP jednou neodfajknout a přestat po letech hrát. Vždyť jsi brblal stejně na rovné podmínky tak co mi to tady teď kecáš? Ke hře, jde z kopce jak odměnami tak akcemi, je to logické a za chvilku bude jenom pro množitele co dají reál za SK. No a teď do mě :p. Takhle akce dobrá, mám ráda co si mohu vybrat a co ne, ale průběh zpackaný od začátku. Vidíš, asi jsi měl jiné podmínky. A ještě jedna věc, je fajn že radíš všem ale zkus to bez sarkasmu, já jsem na tebe zvyklá ale druhý třeba ne. Jde to i milejší formou, trošku se usměj a nebuď věčnej morous proboha.

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

rampusak: Ahoj.... předně na tebe jsem zrovna nereagoval.... přiznám se nečetl jsem tvůj příspěvek, ale jdu napravit ,-) Jinak reakce byla na Matlu, že na takových hotline se právě nic neděje.... viz mé zkušenosti ze života, kdy většinou volám po xy hodinách první a slyším: pane, ale nám nikdo nic nehlásil ,-) A později se pak dovím jak sousedi seděli doma na pr.... a tiše čekali až to bude fungovat. Jinak k tomu VOP... ano některé body se mně nelíbí a přesto jsem je odsouhlasil, protože chci hrát. Ale zároveň si je uvědomuji a proto vím, že nějaká kompenzace je jen na rozhodnutí RT a některé výkřiky ohledně ztráty BZ, MJS a pod mně připadnou "směšné". Asi nejsem tak závislý a beru to s nadhledem, protože nejde o život. Samozřejmě ale souhlasím s tím, že těch chyb je na Farmě v poslední době opravdu hodně. Stejně tak i s tím, že odměny jsou poslední dobou velmi slabé, akce zaměřeny na nákup SK atd... a hra jde z kopce. Ale pokud bych byl hrou tak znechucen, jak tady někteří prezentují, tak s tím prostě seknu a nebudu to zde psát pořád dokola. K těm rovným podmínkám.... ano reagoval jsem na ofi ohledně zdražení, kde bylo jako důvod uvedeno srovnání podmínek pro hráče. Nevadí mně zdražení (mmch co se nezdražuje), ale to odůvodnění.... taková zástěrka. Protože rovné podmínky nemohou být v této hře dosaženy nikdy.... hned po reg je ti přidělen trh a okamžitě jsou podmínky různé. No a k tomu sarkasmu.... asi to tak zní ( no zní je asi špatný výraz pro text ,-) ) ale nic není myšleno sarkasticky ani jako urážka.... jen nejsem ten člověk, co kolem všeho má "omáčku" a píše mocinky, sluníčkově a pod.... jak píšeš... jsi na mě zvyklá a kdo mě zná, tak ví, že nejsem morous ba naopak. Ikdyž bych k tomu měl opravdu dost vážných důvodů ,-) Takže vše co zde kdy píšu je v klidu, s humorem a bez emocí... je to jen hra a nestojí mně za nějaké stresy ,-)

Naposledy upraveno: 17/2/17
  12. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Tuhle akci mohli rovnou odpískat. Je šitá horkou jehlou, jako vše ostatní v poslední době. Já dnes udělala ranní sklizen, polední nešla...cca 4hodiny se nešlo přihlásit ,pak jsem musela zase já odejít pryč, tudíž farma přístupná až ted večer. Padátka vypadla od ranního sklízení pouze na 2 softbalové pytleo_O
    Ale nevím, čím to je, ani mě to moc nevadí...prostě hra je nezáživná a je mě úplně jedno, zda dají kompenzaci či ne, přicházíme o zaplacený kombajn, pryč jsou SH, marmelády..to vše ,je naše investice ..ne jejich...ale ode mne už víc nedostanou, at si to klidně nechají:wuerg:

13. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

matlafous123 já bych být tebou nevyčkávala, aby se nestalo, že kromě upilovaných mušek nezmizí i postavičky do kterých se střílí xD
    já už jsem vybrala vše, co jsem chtěla a tímto je pro mne akce uzavřená. Co se týká kompenzace, tak vzhledem k velkolepým odměnám z akcí to tipuji na nějakou bedýnku, ze které bude vypadávat od 1 - 5 kusů hnojiva za týdenxDTo je totiž jediný produkt, kterého bych si tipla, že mají nadbytek :p

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, kompenzace se připravuje, ale jedno ujištění nám dali už teď, nebude to trapná kompenzace o pár BZ jako ta minulá, co ani pořádně nefungovala.
    Na kompenzaci sem reagovala a napsala, že by bylo fér hráčům kompenzovat ztráty v podobě pomocníků, superhnojiva a řemeslných produktů. To je totiž to, o co přišli hráči především a pár BZ navíc nekompenzuje především ty pomocníky.
    Tak doufám, že se nad tím někdo rozumně zamyslí a kompenzuje to důležité.

Jinak nikdo nám nic neslíbil, co nakonec bude kompenzační balíček obsahovat. Dostali jsme pouze ujištění, co to určitě nebude.

Taky je třeba si uvědomit, že tentokrát nepostihly problémy jen tu naši hru, ale všechny hry a někdy prostě technika selže. Vadný hardware byl vyměněn a doufejme, že se to nebude opakovat.
    Berte to aspoň trochu s nadhledem, je to hra a neměla by vám řídit osobní život.

danda

15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    za prodloužení akce děkuji. Casey mě předběhl s 90% - to jsou celé 3 dny a do té doby se nepočítá, když má problém jenom někdo. Osobně můj odhad je, že se hra pohybuje někde na 98-99% přístupnosti. Jinak udělám určitě dekorky a stonek a zřejmě TCH. pak se uvidí jak na tom budu v pondělí - další preference banány a hvězdičky. Jinak na lyžích je pohoda, v Rakousku kino jelo 2 dny a nyní funguje jak doma. Tak ať to padá.

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jdu asi (opět) proti proudu, ale přiznávám, že mně jako vhodná kompenzace připadalo posunout konec o 1 den. Což se i stalo, takže za mě spokojenost :). Ale přiznávám, že jsem nevzala v úvahu investici reálných peněz, protože já investuji jen do předplatného pomocníků a turbomlýna. Když někdo kupuje košíky anebo SH, asi mu pak náhrada ve formě 1 dne nepřijde až tak báječná.
    Ale na balíček jsem zvědavá, vždycky jsem je ráda dostávala :D

17. Kyndra

Kyndra Zelenáč fóra

Ahoj,
    dnes opravovali farmu a mě ji spravili, jak se u nás lidově říká, jak prase branku. Ztratily se mi z mlýna možnosti mlet různé druhy krmiva a nemúžu ani namlet ten softbol do akce. Co mám dělat? Vám to jde?

milostivas, marketka47 a burds tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Moji milí, jsem nesmírně ráda, že jsem se konečně plně začlenila do kolektivu. dyž jsem včera četla, jak to ostatním nefunguje a mně jo, hanba mě fackovala. Tak dneska mi to nefungovalo taky! Celé 3-4 hodiny. Nebudete mi to věřit, ale jsem tak šťastná!!!!xD Operativně jsem hodila odpolední chrupku, takže budu čerstvá na Sběratele kostí a mezitím ještě 2x sklidím.
    Jo, nevím sice, co se děje při výpadku v naší energetice, ale švagr mi líčil, co se dělo, když se v nejmenované jaderné instituci začal během oslavy šéfových šedesátin přehřívat reaktor. (Zhruba, že všichni shromáždění odeslali rodinám SMS s rozloučením a pařili dál. A v Číně má každou chvilku někdo narozky, že?)

Naposledy upraveno: 17/2/17
  19. Boty

Boty Magnát fóra

No tedy a to ještě nezačala ta vypečená akce, co se bude dít pak ??? :)))

20. milostivas

milostivas Znalec fóra

kompenzaci bych videla tak,ze by nam mohli dat par tech hvezdickovych minci a softbalu a to nejlepe v utery dopoledne... :) a nedivila bych se :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.