Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak si začínám blahořečit že jsem akci vzdala.Mám SK a ty prdlajs stáje Obsidián a nálepku, svatej klid a baňáníííííí

Naposledy upraveno: 17/2/17
    Trepifajksl, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  2. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak tomu říkám pořádná adrenalinová hra ! ! ! Kam se na ni hrabou všechny ty bojové hry xDxDxD

3. valaska1

valaska1 Zelenáč fóra

Nechci prodloužení, chci kompenzaci! / Prodlení - kombajn, MJS. atd./.

4. llew65

llew65 Vážený autor

Také jsem musel znovu "nasadit" MJS, protože jsem ji díky nehlášené odstávce nestačil využít. To denní bonus nevynahradí!!!
    Včera 3 hodiny, dnes také? Mohl by nám RT nahlásit, od kolika do kolika nepůjde farma zítra? Abych se tomu mohl přizpůsobit...
    Čím víc RT pracuje na vylepšování hry, tím větší problémy s hraním. Připomíná mi to truhláře, který u práce mudruje:"Sakra, dvakrát jsem to prkýnko zařízl a furt je krátký!"

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Na polských stránkách píši že akce bude prodloužena do 14.00. hod dne 21.2.2017:p

milostivas a eli2006 tohle ocenili.
  6. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) kde asi soudruzi udělali chybu? Netušila jsem, že krátká pauza trvá několik hodin. Njn asi jiné časové pásmo xD
    Mám tu doporučení pro RT. U nás v zelenině hledají prodavače, myslím, že tam nemůžete nic zkazit a na EET si myslím máte dostatečné znalosti xDxDxD
    Jinak asi málo platíme, možná BP dluží za elektriku, tak jim vypli proud xD

7. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak to střílení je pořád loterie,jednou to vystřelí a zrovna když je zlatá kočka tak ani náhodou,to je adrenalin,teď jsem to stihl tak že mi zbyly tři vteřiny a jindy je hotovo za dvacet komplet

8. *Xilli*

*Xilli* Pisálek fóra

No já už ani soptit nemohu a tak jsem se začala bezva bavit a vesele čekám na další výpadek už do této hry nic nedám abych se neměla proč vstekat tuto hru jsem už odepsala nepočítám že se mě podaří něco udělat aspon budu mít nálepku huráááá

julinka64, milostivas a eli2006 tohle ocenili.
  9. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak doopravdy nevím. To nyní hru vlastní a ovládá hromada neschopných lechkoživků? Každému musí být jasné, že neustálé rozrůstání nových zbytečností hru zatíží. Přitom hráčů určitě ubývá a zatížení hry se tím snižuje. To je programátorský tým tak neschopný, že nedokáže nedělat akce, dokavaď nevyřeší základní problémy. Já bych byl osobně raději, kdyby na nějakou dobu vynechali akce a věnovali se zprovoznění úplných základností. Před chvílí jsem psal kuřeti->zelená čárka popularity se mi neposunula. A tohle nedokáži doložit, ale je skoro tutové, že se mi nepřičetly po posledních střelbách mince. Nefungující akce, údržby uprostřed akcí, množící se chyby.....je to doopravdy peklo!

10. samec

samec Magnát fóra

Zdravím----pajda + všechny ---to co tady Naše milovaná RT předvádí už nemá obdoby---je třeba obrovská kompenzace a né jenom obyčejné body--to si z nás dělají srandu?????Kde jsou vynaložené náklady na zkrácení růstu,kombajny(které jsem si musel vydřít) atd...--to mi nahradí bodama????--fuj a hnus--to si myslí,že jsme poslušné ovce?To jsem chtěl nabídnout hru kamarádovi--ten by mně za to znenáviděl--díky naší milé RT

11. zdenda

zdenda Rádoby autor

tak si přímo blahořečím,že jsem akci ani nezačala, pěstuji v klídku do stodoly. Mrzí mě ale, že kombajn atd. jsem si díky RT zkrátila za poslední dva dny o cca 6 hodin, takže očekávám náhradu!!!!!

milostivas, tydýtková a samec tohle ocenili.
  12. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

Tak jsem si "vystřílel" odměny typu ZB,SK a pár BZ,tím s touto super adrenalinovou akcí končím.
    Náhrada typu prodloužení akce je neadekvátní tomu,co pro akci investuju - MJS,kombajn,zbytečně strávený čas u kompu...
    V jiné hře od jiného "majitele" jsme za čtyřhodinový výpadek dostali 150 ks herní měny - tedy jako tady florenů(kurs měna : Kč je cca stejný tady i tam)..... tady umí jen natáhnout ruku a říci "zaplať!"
    Doporučil bych slovutnému RT držet se rčení méně je někdy více - stálé vymýšlení "novinek" má na hru docela zajímavý vliv :cry:
    Jen se obávám dnů,kdy se dočkám přístupu ke hře lognutím po zaplacení "mýtného."

13. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak jsem dokonce vyměnila myš za úplně novou, myslela jsem že mi umírá a ejhle myší ty trhavé pohyby nebyly. Špatné ovládání střílečky je něčím jiným, že by záměr?

14. šebejda

šebejda Baron fóra

Prodloužení jako náhrada za tu nesmyslnost, co předvedli???? O to fakt nestojím. Rospěstovávám a vše ostatní dělám tak, abych s každou akcí skončil dlouho před jejím uzavřením. Žádná kompenzace nenahradí řadu posledních zklamání a ať si je strčí za klobouk. O co stojím, to je pokorná omluva za celé poslední období a upřímná snaha o návrat hry do stavu, kdy jsme netušíce horších zítřků také nadávali.

15. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Tak už jsem se ráno radovala, že se po včerejším výpadku a údržbě něco upravilo, bo jsem dneska vystřílela 20 - 22 mincí a jednou i 24 :D místo včerejších 16 a méně ..... a zase mám po střílení :sleepy: neb nestihnu ještě 2 otočky, jak bylo v plánu, iba 1 .... no uvidíme ... třeba dostaneme od RT 200 mincí zdarma :D

milostivas tohle ocenil(a).
  16. doben

doben Ikona fóra

Jsem rád, že jsem si sehnal ty JC. Takhle mám z jedné plochy akční kolem 50ti padátek. Na jednu otočku umelu 5 pytlů a k získání stonku mi jich chybí 25, takže zatím stíhám. Celkem nechápu proč věci, které vyžadují delší dobu a je u nich riziko, že bude potřeba na jejich zavedení více času řeší během akce, která má složitější minihru. Kdyby se tohle stalo u šlechtící akce, tak by to určitě naštvalo mnohem méně lidí. No a co se týče kompenzace, tak by byla nejlepší královna, ale té se asi nedočkáme. Každopádně by to chtělo něco jiného než BZ bonus, protože ten se při akci nedá moc využít.

milostivas, evainfo a danielaloblova tohle ocenili.
  17. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja začínam s akciou tak že naostro až teraz, doteraz som si len pomaly robil zásoby vypadávatiek. Fórum som priebežne čítal, takže som sa aspoň vyhol technickým problémom ktoré sa tu diali (i keď včera jedna nedostupnosť zastihla aj mňa). Myslím si že ako kompenzácia bude predĺženie akcie, teda možno ju dajú až do utorka.

Vypadávatka padajú celkom dobre, asi 40-45ks z jednej plochy (s 3 JC a karafiátmi). :)

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  18. kytka50

kytka50 Expert fóra

Zlaté časy,kdy na farmě pršelo. Nepamatuji neplánovanou údržbu a herní výpadky během akce už vůbec NE!
    A chvilku se dívat na video ... ona ta chvilka jsou pomalu 4 hodiny a oni dřou na farmě :cry:
    To snad nemyslí vážně.Vždyť i normální kino hraje max.90 minut.
    Dávám za tuto obzvláště vypečenou akci všechny palce dolů>:(

Edit,, bonus je k ničemu,když chybí padátka a akční květina

Naposledy upraveno: 17/2/17
  19. Levlef

Levlef Baron fóra

Dlouho mne "krátký" výpadek hry takhle nepobavil :) Zacyklila jsem se mezi hrou a farmou - :D
    - omlouvame se, na farme pracujeme, nemuzes se prihlasit do hry, ale zatim si muzes pokecat na foru - jit na forum
    - mily hraci, abys mohl na forum psat prispevky, musis se prihlasit pres svuj herni ucet - jit do hry
    - omlouvame se, na farme pracujeme bla bla jit na forum

a tak porad dokola :D :D

20. XKRYSAX

XKRYSAX Pisálek fóra

Neví někdo co se děje na trhu?Ráno šlo prodat za 500 a teď necelých 7.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.