Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Jo kompenzace bude-denní bonus za přihlášení,to ať si narvou někam,měli nám nahradit kombajn o který jsme přišli.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak se na to asi vyprdnu, velebnosti... I když mám před sebou dva volné dny, nebudu stresovat, že něco nestíhám. Holt nebudu mít tentokrát stonek; no a co jako? 8)

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Denní bonus je mi k ničemu když jsem si ho vyzvedla.
    Od 11.45 se do hry nemohu přihlásit, teď mě to teprve pustilo sem. Sběr jsem měla zrovna na tu samou hodinu a ze hry mě to také vykoplo.
    O všechno také přijdu /MJS, další akční, kombajn atd.

Tak už mě to pustilo rychle sklidit zasít a pryč. Další z rodiny chtěji taky hrát.

Naposledy upraveno: 17/2/17
  4. TKUB

TKUB Perspektivní autor

běžela jsem sklidit, protože jdeme pryč, a teď se do hry nedostanu, je to ke zlosti. Z kombajnu odkapávají hodiny a nic. měli by dát kompenzaci mince a kombajn také. A jestli až se vrátíme a budu sklízet plevel, tak nevím.

5. jarka112

jarka112 Vážený autor

hurá !!! Ďakujeme RT,že konečne hra ide :(

milostivas, babina51 a ell1956 tohle ocenili.
  6. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak ted už to konečně jede, ale otazka je na jak dlouho... snad se BP a je ho RT chytnou za frnák a jako kompenzaci na dají alespoň 50ks softbalu.. ztráty jsou velké a pohár trpělivosti začíná přetékat

nebo ještě lépe .. za tento stav by měli dát jako odměnu akci typu královna ... ať si nasbíráme hromady SK, ZB, SH

navíc na trh teď není rozumné cokoliv dávat, bohužel to nemá kdo koupit... takže ztráty jsou na všech frontách a jsou obrovské.

milý RT jak se k tomu postavíš ? jak odškodníš hráče ? Ale myslím tím opravdu pořádné odškodnění a nikoliv výsměch jak je poslední dobou zvykem !!!!

Naposledy upraveno: 17/2/17
  7. ]farmerman[

]farmerman[ Zelenáč fóra

Hm...denní bonus pro všechny hráče . A to je tím ze strany provozovatele hry vše vyřešeno? K čemu mi to je, denní bonus mám .
    Několik hodin to blbne , výpadky včera, dnes . Náhrady za pomocníky, SH, MJS a jiné produkty?
    Bývala to vcelku pěkná hra, ale poslední dobou nejen unavuje spousta chyb ve hře, ale i nenasytnost
    Bigpointu. Jen hrabat a hrabat, ale kvalita hry je stále horší.
    Ať laskavě někdo z RT kápne božskou, jak tyto problémy hráčům vynahradí.

8. burds

burds Titán fóra

Tak příšernou akci jako je tato jsem snad ještgě nezažila nejde totiž vůbec hrát.A děkuji RT že jsem dnes mohla alespoň 1x sklidit.To se vskutku jen tak nevidí.No alespň si můžu být na 100% jistá že stonek tentokrát neudělám.

9. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Tak musim napisat aj ja rano som si aktivovala pomocnikov a MJS na obed som nemohla pozbierat urodu,hodiny utekali a vsetko islo nadarmo >:(

10. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Hra se jim povedla. Všechno je pryč. sklizeň ,superhnojivo bonus. Možná že se mě povede aspoň ještě jednou sklidit, pokud bude hra běžet:mad::mad::mad::mad:

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem si dnes dala pozor a hned ráno sklidila a zasela, abych nahradila včerejší (trochu nečekaný) výpadek, kdy se nešlo přihlásit. Doufala jsem, že stihnu o jednu otočku víc a dokonce jsem jednu plochu marnivě osela karafiáty, abych si zařídila menší kamínkovou smršť.:music:
    No a vida - vývoj je opět poněkud nečekaný o_O;) Inu, člověk míní, RT mění...:p

12. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Hmmm denni bonus si muze mili rt strcit do (_y_) koupila jsem si kombajn a takhle diky tem vypakum prichazim o kombajn jsem invalidni duchodce 1 stupne a bez prace chtela jsem si ulehcit praci a koupila kombajn a ono prd...ze akce jsme si moc neuzili to je vice nezli jasne to me az tak nestve jako me stve ten zaplacenej kombajn. od 11 jsem se konecne dostala na forko a sve rozcarovani z hry jsem musela zdelit a ulehcit si:) vim ze vy modici za to nemuzete a snazite se nam ulehcit hru a zlepsit naladu a poradit kdyz je potreba,moc si vas vazim modici.

13. ell1956

ell1956 Komisař fóra

V poslední době se mi akce nedaří dělat do konce a teď ještě tak dlouhý výpadky, právě při akci......no bonusy to nezachrání, střílím nedokonale, tady mi to prostě nejde, no nic beru to stále jako hru, takže i tak pohoda:wuerg::p;)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Taky jsem pěkně vytočená, hra nešla spustit od včerejšího večera! a to ještě ve 22:00. Kamarádka, co bydlí o 100km dál taky hlásila, že se večer nešlo přihlásit... dopoledne nevím, to měl výpadek ještě můj poskytovatel internetu, pak se chci přihlásit v 13h :12, net běží a farma opět ne.... chybí mi tak 2x sklizeň :cry:, to ten stonek nedám

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jedna sklizen fuc, ztrata 3.5 hodiny, to uz nedozenu... no uvidime zda se k tomu postavi aspon nekdo z RT celem a pochopi, ze presne tohle lidi nejvic stve... nejaky SH nepotrebuju, ale ty kytky mi muzou chybet :-(

16. shadov30

shadov30 Rádoby autor

Doufám,že za tyto výpadky bude akce prodloužena aspoň o den a dostaneme jako odškodnění kupón na kombajn 6 - 12 hod, jednu marmošku MJ a další odškodnění, už to není hra pro zábavu, ale k vzteku, fůůůůj stydět by jste se měli >:(:mad::mad::mad::mad:

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hurá budou bézetka, ty já miluju..! Rád je vždy vyměním za vše co mám na farmě tak bych bral výpadek každý den. Na co nám kombajn a jiné produkty! Vždyť je to jen hra... RT asi vaří, chtělo by to lepší chladiče a nebo chlazení na hlavu... Dát hráčům bézetka je opravdu výborný nápad.

18. ranníptáčecestpraci75

ranníptáčecestpraci75 Pisálek fóra

13hod mi ležela akčni na poli a nemohla jsem sklízet,to se už nedá dohnat,když se nemůže sklidit,nejsou ani vyskakovátka,mám s toho divný pocit,bonus za přihlášeni mi je na nic

19. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte
    Nezvyknem sa nikdy sťažovať, ale už aj u mňa pretiekol pohár dokonca aj vytiekol :D, nakoľko som ráno nemohla na farmu, tak som stačila o pol dvanástej obrať všetky bonusy obrať bahamu a keď chcela hlavnú oberať tak ma vyhodilo. Ja by som brala keby nám pridali akčnú rastlinu a vypadávatko, lebo strateny čas nám tie ich ubohé bonusy nenahradí,a tak som to mala fajn dnes napalánované :)

20. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Velice vydařená akce, konečně skoro po 4 hodinách jsem se dostala na farmu. Sice nevím jak dlouho to bude běžet, ale pro tentokrát dávám všechny palce dolů, tohle se vám RT moc nepovedlo. Placené kombajny za reáln é peníze to opravdu denní bonus za přihlášení nepokryje

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.