Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Možná jen lehká příprava na tu nejvypečenější akci roku :p

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jsem otrávená, buď nemám akční protože nemám to druhé na mletí. Takže přicházím o čas. Pokud namelu, nejde střelit míček a maximum co jsem dnes nahrála bylo 17 bodů, přitom jsem i nedojela, čekala jsem hezky v klídku na lepší postavičku a ona se do konce minuty neukázala. Míček v háji. Teď? Škoda slov. Mám ZB, tajemno váběhy, stromky na bahamu a zbytek mě může milovat. Zítra to dojedu a zvonec, super akce zmrzačené neschopností bude konec. Dobrú nocku všem. Martina

3. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

Kdyby kompenzace byla tak by měla stát za to , plus ty tři hodiny navíc , no uvidíme co z nich vypadne !!!;):p

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já jsem šel do rizika, žádné čekání na ráno a vyplatilo se. 2x střelba a 2x 24 bodů.

5. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

No konečně. Přišla jsem o sklizně a superhnojivo. Kompenzace opravdu měla stát za to

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Vím ,že to naštve, také jsem se snažila 3 hodiny přihlásit a budu muset dávat sklizně do latě a nemíním přepočítávat o kolik BZ a krejcarů jsem přišla, o hodně:oops:, ale hodilo nás to jenom o tři hodiny zpátky, né jak se mně kdysi stalo dokonce o 3 dny zpátky. Ve středu jsem zasadila a ve čtvrtek sklízela co jsem zasadila v pondělí. Ty tři dny prostě zmizly a celému mému serveruxD

7. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

docela mě to štve až ted jsem se dostala od 18 na farmu, no snad to už bude šlapat
    mrzelo by mě kdybych neudělala aspoň stonek chybí 570 hvězdiček a to jsem ještě blbě ze začátku střílela :wuerg:

8. hanynkach

hanynkach Pilný autor

No konečně,Už jsem se bála,že to je jenom u mě.Taky jsem se na farmu nemohla delší dobu dostat.Jsem zvědavá na tu kompenzaci.Sklízet jsem už měla dávno!!!:cry:

9. slootr

slootr Baron fóra

A jó, konečně jsem ve hře. Ovšem s takovou ty akční nenapěstuju. Člověk si naplánuje 4 sklizně za den, ale RT do toho hodí vidle. No tak uvidíme, co z toho vzejde. No ale že bych byl nějak odvázanej, to fakt nejsem. :(

Naposledy upraveno: 16/2/17
  10. milostivas

milostivas Znalec fóra

Na to uz se snad neda ani nic rict. Chtela jsem pred sedmou zasadit jeste jednu varku akcni pred spanim a pak dat dlouhodobky.. Takze jedna otocka je v tahu. Jdu si hlavne pro stonek i kdyz za moc nestoji,ale nebe chci mit komplet,tak by snad jako kompenzaci mohli po tom vsem dat ten stonek xD O tom,ze v minihre zvladnu trefit tak 11 max 17 bodiku ani nemluvim. Nejak mi nevyhovuje blokovat si farmu akcni kytkou,potom i mlyn a pak spolehat na nahodu jestli tohle stacim promenit za dostatek bodu na to co bych chtela z odmen... Neee,tahle akce mi fakt nevyhovuje.

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ahojky, taky jsem nemohla makat, jako ostatně všichni. Ale po poslední zkušenosti si nemyslím, že by nám někdo něco kompenzoval. Bejvávalo za starých časů a ty už jsou nenávratně pryč. Možná, že dají slevu na koše, aby z toho alespoň něco vytřískali.
    Všem hezkou hru a ať se daří střílet na 24!!!!!!!

12. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ja som mala ten istý problém....:mad::wuerg:
    nie a nie sa prihlásiť do hry:wuerg::cry:
    na nervy.....o_O
    a potom som strielala tiež úžasne.....10.....12.....14.....bodov:cry::cry:
    no nakoniec mám 316 toliarov:) a nálepku

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Naštěstí jsem měl zřejmě při odpolední sklizni jakési vnuknutí a zasadil si všude plodiny až do rána (nadbytek akčních rostlin a nedostatek akčních vypadávátek), takže mě večerní problémy s přihlášením (až na nemožnost aktivace farmářského domu) nechaly klidným.
    Nicméně si dovolím podotknout, že jsem si před časem celkem liboval, jak Farmerama běží již delší dobu bez výraznějších problémů a záseků. Pak přišlo zdražení a sliby (volně formulováno - "těšte se na novinky, které vás ještě více vtáhnou do hry"). A co přišlo? - Chyby (po nichž možná někteří raději potáhnou jinam).
    Mě to ovšem neodradí a hru si nenechám kazit jakýmkoli nepřejícníkem, bloudícím zřejmě po chodbách BP, který nemaje do čeho píchnout, napíchnul se asi do systému Farmeramy...
    A z paluby hráčů proto volám: "Táhni, ty jeden šotku, a už se nevracej!" ;)

Jinak stav hráč vs. kočka aktuálně: 714 : 572
    To myslím celkem ujde.

Edit (pro GordonSargent): Však jsem tam taky proto dal mrkajícího smajlíka, jako že to nemyslím až tak vážně (a sebe pochopitelně též)...

Naposledy upraveno: 16/2/17
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Jene,já bych nebyla tak příkrá, šotkové nás udržují ve střehu a každý jejich kousek velice oživí hru a forum. :)

15. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem přišla o 2 sklizně, snad stihnu vyprodukovat dost míčků na řádek. Asi je hra svými kulisami nad rámec spolehlivosti a "trpaslíci" nestíhají. Škoda večer mi to docela zkazilo náladu. Jára

16. Boty

Boty Magnát fóra

Jo hlavně ,že jsme v růžovém oparu.... :cry:

17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, taky jsem naprdnutá, superhnojivo použité, marmeláda použitá a k ničemu, sklizeň mi utekla. Zkoušela jsem to do deseti večer a nic. Pak máš hrát s úsměvem. Jsem zvědavá s jakou kompenzací zase přijdou -.-.

18. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak tá Mňau-baba ma začina poriadne štvať.:D keď už konečne horko ťažko, nad ňou vediem o jeden bod tak hneď na ďalší pokus mi ukáže kto má na vrch a ja s vyplazeným jazykom ju zakaždým musím doháňať.

19. xxxxx74

xxxxx74 Pisálek fóra

ráno jsem si přivstala, abych dohnala včerejší výpadek v sázení - a ejhle, ono nefunguje mletí. ještě že je ta doba namletí akčního tak krátká, tak se to snad dá.

20. minnie30

minnie30 Stálice fóra

presne tak, tiež nad tým práve rozmýšľam. mrkvovojablková mi došla, kupón na pomocníkov vypršal, o koľko vyskakovatiek som prišla, chcela som dlhodobky na noc posadiť a nemohla, len som strácala drahocenný čas tým, či to zas funguje, lebo v poslednom čase stále akosi nejde prihlásiť do hry. a nevravím, že som mohla nahrať desaťtisíce bodov za tých cca 12 hodín :-( celé zle. a keď triafam na tú so zlatým srdcom, dosť sa mi stáva, že to vôbec nevystrelí a mne čas ubieha. nemám rada, keď ma niečo brzdí :-D som zvedavá, koľko stihnem spraviť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.