Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den,
    dala jsem si do Farmščotu 1025 bodů jako základ pro získání všech dekorek a řádku. Koupím ale vše najednou. Chybí mi tato nabídka v obchůdku jako Suma Summarum, v jiných akcích to tak bývalo. Ale nevadí, nakupovat budu teprve až budu mít příslušý počet bodů. Co bude navíc, roztočím na konec :). Nad kočkou vedu něco přes 50 bodů, tak jí snad bonusovou dekorku vyrvu z drápů. Zatím mi vychází poměr plodin ku padátkům: ve dne akční a na noc na dnešek již růže, na zítřek asi už něco delšího, uvidíme. Co se týká samotného střílení, tak bych řekla normálka. Občas to ujede, zasekne, zlatá srdíčka na druhé straně než myš... ale standartně mi padá 22-24 bodíků. Za mě tato akce dost pod průměr, když zvážím vynaložené úsilí a možnosti získání cen. Vypadá to spíš jen na ceny útěchy.
    Tak přeji všem, ať se jim podaří získat alespoň něco hezkého!

A tady ještě přehled na šanci získání řádku s dekorkami (1025 bodů):
    Body pro řádek: Mám 458. Ideální stav 343. Plním na 133,5% Hotovo 44,7%

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když tak čtu všechny ty oznámení a když pozoruju všechny ty problémy a zmatky (něco se zruší pak se to zase vrátí) tak mě napadá jestli by nebylo lepčejší tuto akci zrušit, vydat oznámení že programátoři jsou jen obyčejní lidé a počítač je jen směs drátů a obvodů, omluvit se a začít znovu někdy později ?
    Můžou dát akci jiný název a zachovat její koncept aby se ten srdíčkový den nějak vykompenzoval.

Takhle jeden neví jestli má hrát, nemá hrát, má čekat nebo to odpískat, nebo co vlastně.
    Nějak se mi nechce věřit že poslední oznámení by mohlo být posledním (myslím to z před hodinou, že se nemáme asi hodinu pokoušet hrát minihru)

:(

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jednou jsem nestihl, kliknuti asi 5* a mic nevylitnul... jednou jsem dal barevny srdce, takze o 2 body mene, ale ta kocka ma furt dost bodu, tak nevim...
    Zatim 29 kusu namleto ale odehrano jen par her, protoze najit chvili kdy to funguje je dost tezky... tusim ze proste jak se nekde ozve ze to funguje, vsichni se na to vrhnou a zase je to pretizeny... nejlepsi je nic nerikat a lidi budou hrat prubezne = mala zatez = v pohode :)

4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Už jsem zvykla, že na svém velmi stařičkém pomalém notebooku tyhle postřehovky hrát nemůžu, což mě i tak hrozně mrzí.

5. rozbob

rozbob Pisálek fóra

Akorát se mi povedlo za 21 vteřin vybílit terče za 24 mincí a najednou hra spadla a mince se mi nepřipsaly, jen se vrátil softbal. To jsou věci.

evainfo, milostivas a švestinka tohle ocenili.
  6. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak mám o něco málo víc mincí než kočičák tak doufám že to vydrží až do konce:music:

7. larelay

larelay Analytik fóra

I přestože tu spousta hráčů (asi většina) bojuje s chybami ve hře, je potěšující číst, že mnozí nad kočkou vyhrávají. Taky se mi kupodivu daří, i když se hra seká apod. - nebýt hráčů jako Casey a ostatní, kteří radí, tak bych to asi tak "dobře" nedávala - moc DĚKUJI (ten dík klidně "zakřičím"). Kéž by to ale bylo ponaučením pro tvůrce. Já jsem člověk nepraktický, takže si nedovedu představit, jak moc je ta minihra náročná na techniku, nevím, jak její hratelnost RT ověřovala předtím, než nám ji předložila...ale snad to bude ponaučení do budoucna (nejvíc jsem teda nepobrala vyřazení růžového designu a zase jeho vřazení do akce - a navíc kvůli technických problémům). Je jasné, že v zájmu našeho duševního i fyzického zdraví je dobré moc nepřemýšlet o tom, jak RT myslí, protože navíc ani k těmto záhadným a netradičním pochodům asi vůbec nejde proniknout. A protože stále zůstávám optimistou a snažím se být pozitivní, musím i dodat, že se mi tato akce po dlouhé době líbí, je to docela adrenalin, pozadí při načítání farmy je moc pěkné, odměny si můžeme vybírat (mohly by být lepší, ale nejsou ani nejhorší) a zase to tady tu občas dost rozhádanou komunitu stmelí, a to i proti modíkům a adminům, kteří si nás tentokrát vzali při tvorbě ofic. oznámení za rukojmí, jak tu někdo trefně poznamenal. Za mě touto cestou ano, jen vychytat mouchy a asi tedy víc investovat do technického zázemí - peníze na to asi budou, když je hra stále více právě o nich. Přeji pohodový večer všem a pevnou ruku tentokrát nemá moc smysl psát, protože o rukách ani pročištěném PC to tentokrát podle mě není.

8. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Zase střílení a to mi opět nejde, díky za ty body co naskákají. Stonek, tak to nedokáži tolik nastřílet, ale jsou i jiné odměny a tak si něco vyberu i když mi to nejde, přesto zatnu zuby a třeba se podaří některý hod.

9. bill

bill Pilný autor

totalne zpomalena hra seka ju zakazdym treba restartovat hru ubohe od RT

10. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

stonek a největší dekorka doma,

evainfo, milostivas a farmík84 tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Tak po dnešku už mi chybí jen dekorky a budu mít vše co jsem plánoval.

12. mrkvicka9

mrkvicka9 Rádoby autor

Tak i já se připojím k MARKÉTKA47 že hraní v chromu je hrůza a zkusil jsem IE je to paráda tam dám 24 v pohodě a taky bych chtěl poděkovat CASEY za jeho taktiku která funguje.Tak všem přeji dobrou
    mušku při hře.

evainfo, milostivas a tydýtková tohle ocenili.
  13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :)

otázka: co vidíte v ikoně čičiny?

Já tchýni, svého bývalého zaměstnavatele, protivnou paní za přepážkou,
    neukázněné řidiče, naši vládu

a

hlavně svou výplatní pásku :D :D :D

A to by bylo, aby jsem tu čičinu neporazila ;)

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

To je škoda, že možnost zkusit IE nemůžu využít, na mém compu IE neběží vůbec a už to prý lepší nebude (nějaký konflikt už od instalace, nikdy uspokojivě nevyřešený). Bohužel dnes nemůžu hru zkusit ani v FF - hlásí to jakousi smyčku, zřejmě s přechodem na tu vyšší formu zabezpečení. Útrpně jsem vyčkala, až mě potomek pustí na svůj nový a výkonný comp a tam jsem to v Chrome měla v pohodě. Když minihra běží, člověk žádné rady nepotřebuje, myš poslouchá, míčky poslouchají a času je fůra. Tak budu doufat, že to zůstane, jak je a střílet budu na cizím zařízení, protože už nechci přijít ani o loptičku. Kamínky docházejí, napěstit jsem stíhala vlivem práce jen 2 otočky denně, tak mám co dohánět. V této chvíli nad kočkou vedu a pokud to půjde, jak to jde teď, tak snad už výsledek udržím (466:419). Až něco napěstuju, asi trochu odlehčím zásobě SH - pokud si teda ujasním, co vlastně z odměn chci.
    Všem přeju hlavně úspěšné nalezení prohlížeče, ve kterém se hra chová alespoň přijatelně, pak už ta dobrá muška přijde sama. Dokud je hra neovladatelná, ani dobré oči, ani rychlé reflexy mnoho nepomůžou.

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tím IE myslíte internet explorer? Tak v tom hraju a jak mi vždy tyhlety trefovačky dost šly tak teď je to děs a bída. Kočka vede a to dost fest. Chtěla jsem stonek a dekorky, ale nejspíš to nedopadne.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, kdo se nemůže přihlásit do hry, zkoušejte to víckrát, nakonec vás to musí pustit. Sice je to řešení tak na chvíli, ale v BP už se problému věnují a určitě to opraví.
    danda

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak to je desny, fakt si musi s hrou hrat behem akce? Nerekne nekdo manazerovi, ze ma dat tyden voraz od akci at si to odladi ti zjevne podprumerny programatori? Ono vubec mit flash je uz mrtva vec, ale kdyz uz, tak nejdriv odladit a pak nasadit...
    Nevim jak to bude, mam jen 666 bodu a s timhle neustalym zasekavanim/odhlasovanim/presmerovavanim se uz stava z pestovani spis nahodna prace...
    No tak snad to na stonek doklepu...

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Tassi, to se jim opakuje dokola, ale právě manažery to zjevně nezajímá a ostatní akorát lítají, aby to dali za chodu nějak dohromady. Ale to tak bylo vždycky.
    danda

19. elkabana

elkabana Pisálek fóra

Mě se hra neseká a docela se mi daří. Někdy nahraji 22 někdy 24 mincí. Jsem spokojená. Tajemničky mám doma tak doufám i ve stonek :).

evainfo tohle ocenil(a).
  20. milteska

milteska Expert fóra

tak já musela smazat historii a restartovat pc Před chvilkou se mi farma nechtěla načíst Je teda potřeba vystřelit hned,jak se postava objeví,jinak míč letí na prázdno,jenomže v tom fofru se přehlídne někdy barvička srdíčka:p Mám čtyřiadvacítky,ale bohužel i 16,20 Nevím,jestli se mi podaří stonek a dekorky Vybrala jsem tajemnice zatím

evainfo a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.