Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pajdo361 GCH mám nainstalovaný nově, jak něco začne zlobit, tak to praktikuji ;)

milostivas tohle ocenil(a).
  2. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

chcem a opýtať....:p
    tie divoké zubaté prasa sa nestriela ?to sú zlé body ----,-?:sleepy:
    nejako som to nepochopila8)

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

tak som sa pustila do pestovania a popri tom aj pomaly strieľam odmeny si vyberiem až na koniec

kristinabesinova, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Evoku57, jestli jsi ještě nezkoušela, doporučuju přece jen zkusit ten My internet browser. Včera se choval pomateně jak všechny ostatní, ale dnes je to v něm znatelně lepší. Střelba a chování hry je ovlivnitelné, akorát teda se mi stalo z 5 pokusů 2x, že mi nenaskočil výsledek a civěla jsem pouze na oponu, musela jsem obnovit, takže neznám přesný stav a jen odhaduju podle připsaných mincí. To se mi zase nestalo v žádném jiném prohlížeči, jenže ve Firefoxu i Chromu mi i dnes přetrvává výrazné zpomalení reakce terče, tudíž postava v čudu a míček se vystřelí naprázdno. V MIB se naprázdno míče neplýtvají, buď na postavu, nebo míček nevyletěl, což je velké plus...

5. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahojky, zajímalo by mě, jestli jste někdo udělal víc jak 24 bodů!? Mě se kočka se zlatým srdcem ukáže vždycky jen 2x a nevšimka jsem si, že by Kadabra, nebo jak se ta kočka s růží jmenuje, mi přidala víc bodůo_O-.-

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Za trefené prase nic nedostaneš a ještě zbytečně promrháš 1 míček (loptičku). Trefit musíš tu mačku s růžou, dvě se zlatým srdcem a pak 7x stříbrné srdce. Tak budeš mít plný počet bodů - 24 mincí.

Naposledy upraveno: 15/2/17
  7. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Zlátá se ukáže jen 2x pokud ji trefíš, víc bodů nelze, Kadabra zrychlí výskyt postaviček a srdce drží tak body dá.

8. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

no to jsem ůl, teď jsem se dívala na video od doben a už mě padá 24 já myslela že ty růžové dávají víc a oni bíle tak děkuji za nápovědu

9. mamba54

mamba54 Stará škola

Dík za odpověď, naivně jsem si myslela, že budu střílet jen zlatá srdce a získám tak 40 mincí :);)

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já znechucena končím.Ráno sklidím a zasázím cokoliv do stodoly.Na bílý a růžový je střelba bez problému ale na zlaté......Buď míček nevystřelí,nebo vystřelí později.

11. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tak už mi taky odmítli po odehrání otevřít oponu :oops: Po F5 hned nástup na další kolo, tak taky nevím, jak jsem dopadla a jestli se mi vůbec body z té zavřené opony připsaly. Občas se stane že je některý náboj "slepý" - anebo moc pomalý, ale věšinou mám 22-24 bodů.
    Jdu na kutě s výsledkem 347, a kočka 302. Váznu ale na vypadávátkách - tak na noc mám dlouhodobky, tak snad ráno vykopu dostatek růžového kamení. To přeju i vám všem :)

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Také pro dnešek končím a řekla bych, že u mě je to všechno bez problémů, při střelbě nemám žádný problém a když nemám náhodou plný počet krejcarů, tak jedině svou nepozorností.
    Tentokrát jsem začala s nákupem dekorek a to od té nejdražší. Ty už mám v tuto chvíli všechny tři a pořídila jsem ještě i nálepku. A po ranní sklizni to vyjde na dalších 6 střeleb do koček (no takhle to napsat, to je docela hnusný) a s těmi 114 krejcary, které zbyly po nákupu dekorací a nálepky, koupím stonek (možná ještě na něco zbyde) a akce pro mě končí, další akční už nezaseju a uvedu farmu do normálu.
    A skore vychází pro mě 949 : 778. Z čeho však kočka Kadabra získává body netuším, ale ani to neřeším. Dekorka stejně půjde do lišty, bodově nepatří mezi ty nejlepší. [​IMG][​IMG][​IMG]

13. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

První poku : 18 mincí (asi jako každý kdo to prvně vyzkoušel)
    Druhý pokus : 18 mincí (protože to mělo pár much, které se později opravily)
    Třetí pokus : 18 mincí (ještě to dolaďovaly. Myška nereagovala jak by měla, střílel jsem v podstatě naslepo)
    Čtvrtý pokus : 23 mincí (v závěru jsem zazmatkoval a trefil panáka s růžovým srdíčkem)
    Pátý pokus : 24 mincí (reakce myšky rychlá, času bylo dost a vše bylo v pořádku)

Každý další pokus už byl za 24 mincí.
    Problémem jsou opět vypadávátka protože z akčního to extra moc nepadá a z každé sklizně, tedy co 5 hodin, je toho jen na 2 pokusy.
    Na pár základních odměn to bude na 100% ale ten růžovej design asi nezvládnu získat. Uvidí se na konci akce. Stonek asi nechci, protože v obchodě si můžu za pár tisíc nakoupit prfému kolik potřebuju.

14. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Už včera jsem si všimla, že lze vyházet maximálně 24 bodů. Vím, že v minulosti už podobná akce proběhla, ale zdá se mi, že tam byla větší možnost vyházet si víc bodů (postavičky se objevovaly s větší různorodostí). Ať se člověk snaží sebevíc vždy dopadne stejně, což je škoda, protože hráči by měli mít možnost spoléhat se na svou šikovnost, ne na přednastavení akce :(

milostivas, aljanu a evainfo tohle ocenili.
  15. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Až na to sekání se opony po odstřílení, to jde vcelku bez problémů. Horší je to s časovým presem a tedy i s pěstováním. No nic, jdu se zařadit do pracovního procesu, další střílečka až večer.

16. luciper-picasso

luciper-picasso Pisálek fóra

a kdy porazím tu kočku? na ten suprovej spec.dárek kočka má bodu 420 a já 432

milostivas tohle ocenil(a).
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Asi to závisí především na době, kdy člověk hraje tu střílečku, a na PC a kvalitě připojení. Teď se mi opravdu dařilo: Měl jsem k dispozici 26 sérií hodů a z možného maximálního celkového zisku 26 x 24 = 624 mincí jsem dosáhl na neuvěřitelných 618 mincí! Pouze 3 krát jsem dosáhl 22 mincí, jinak 24.
    A stav skóre s kočkou: 618 : 496 (docela dost slušnej náskok - až je mi tý kočky líto).
    Ale šetřit ji rozhodně nehodlám.
    Všem přeji plynulou minihru a rychlý a nerušený přísun mincí vždy po 24 kouscích.

18. ovečka17

ovečka17 Pisálek fóra

U střílení mám stejný problém. Střílí, nestřílí, nemizí - ale navíc ještě tento na začátku hry naskočí časomíra na 1:00, když dojde časomíra na 0:48 tak se opona zatáhne a konec hry. Tedy nestihnu nikdy více bodů než 8-12. A vždy mám tedy jen 18 mincí.
    Mohl by mi někdo vysvětlit jak je to s tím časem. Děkuji.

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak už mám mince na stonek, zatím aktivovat nebudu... pokud nedosbírám na ty 3 dekorky, vyberu odměny, co potřebuji, nebo spíš uplatním... takže už mám možnost vzít ZB.. :), těch potřebuji ještě hóódně....

20. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Zdravím všechny, tak u nás můžeme být rádi, že máme zaručených 18 mincí .... taky se mi povedlo vystřílet jen 5 kousků :music: i přes veškeré rady a návody zde uvedené ..... než se mi podaří hnout se zaměřovačem, tak postava zmizí nebo naopak ho přesunu tak rychle, že přestřelím .... no nic .... Vám co se daří, můžeme jen tiše závidět :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.