Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdar všem a nezdar Kadabře :)
    Já jsem ráno namlela 6 pytlů a odpoledne (až po oznámení v ofi, že problém by měl být opraven) jsem je naházela u mlaďase ve stroji vonícím novotou a bylo to lepší - moc moc doufám, že proto, že byl problém opravou zlepšen, až namelu další balonky, tak zkusím u sebe a se uvidí. Kdyžtak to nechám k mlaďasovi pokaždé, je z přítomnosti matky u svého stolu velmi nadšen xD. Kurzor nebyl zcela volný, ale reakce se už daly odhadnout, víceméně v intencích rad některých - nemačkat nic ihned, necukat, pěkně piánko - touto cestou už by to šlo, tak hlavně ať to tak vydrží a nejlépe i na mém věrném souputníkovi. Podařilo se mi Kadabře sebrat nějaké body a už mám nahráno na stonek, ale s nákupy vyčkám, ono není jisté, jak to celé bude pokračovat. Jestli bude minihra už hratelná, tak stejně musím ceny promyslet. Řádečky mám ráda a moc, ale tento opravdu není úplně top a jiné ceny (já stále můžu i ty tajemnice) jsou taky zajímavé, tak podle toho, kolik toho vyházím. Ale jsem moc ráda, že se konečně dalo vystřelit a dokonce i cíleně zamířit na nějakou postavu, včera to bylo úplně chaotické a bezmocné. Držme si palce, ať si zahrajeme - co nejvíc z nás.

2. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Teda asi máte zdravé a rychlé ruce-já to nezvládám střílím z bídou 13bodů.To ty mé packy jsou tak nešikovné?Asi si seženu nákého myslivce..:cry:

3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Batory - i když nastřílíš míň, připisuje se ti 18 bodů. Tak nezoufej :) Už to tu proběhlo několikrát (kromě první stránky kde je to v popisu akce , to píše např. matlafous pár příspěvků nad tvým....čili dva nad tvým :music:

U mně momentálně 279, kočka má 245.

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Batory: chce to nepospíchat, přeci jen máš 60 vteřin na 10 střel což lze prostě v klidu stihnout. Není to o rychlosti.

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  5. kuriatko898

kuriatko898 Pisálek fóra

Nuž ja sa zatiaľ nikam neponáhľam, pomaličky v pohode pestujem, kŕmim, polievam, hnojím .. Ešte 115 hodin dovtedy snáď RT chybičky vychytá, navyše všetci sa so všetkým ponáhľajú na začiatku, ku koncu je na server menší nápor. Loptu som nehodila zatiaľ ešte ani jednu a som rada, aspoň sa nemusím teraz rozčuľovať.... veď je to hra aj tak najbližších 115 hodín nikam neutečie.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Casey, jseš zlato! Díky tvé radě jsem vylepšil mou střílečku - nejdříve 22 bodů ve zkušebním módu. A pak znovu 2x 22 a dále3x 24. Nálepka je doma- samozřejmě. S mletím a střílením počkám zase do zítřka večer, až vypěstuji něco chrastí a naspořím vyorané šutry.
    Přípravu jsem dokonale zazdil, neb jsem přijel domů po noční až ve čtvrt na devět ráno. Praskla trolej díky námraze a nejezdilo se. Na autobus NAD jsme čekali dost dlouho. Inu, v okolí žádný dopravce už nemá volnou kapacitu. Takže jsem parádně vymrzl a tím pádem mi to u monitoru nezapálilo. Klasicky jsem sklidil, hodil 4hodinovky a šel spát. Šutrů 21, mám dojem že jsem trhl rekord!
    Stav proti kočce: 138:113. Doufám, že to vydrží!
    Tedy ale prokousat se diskusí stálo za to!
    Tak jsem tam hodil zase 5 míčků a zbytek kytek bude na sadbu. Kamenů zbylo 6.

7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

5,5h čekám na sklizeň,abych namlela 2 balony!Opravdu motivující,skutečně to dodá chuť do hry.Nemluvě o tom,že na zlazá srdíčka míče moc nereagují.

LV99

8. abc23

abc23 Komisař fóra

Zdravím, tyhle střílecí a vůbec minihry nepatří k mým oblíbeným na farmě.. ale zkusila jsem vystílet těch 7 pytlíků, co jsem umlela. Ofi jsem prolítla včera, nezaměřovala jsem se na to, co které srdce dává a tak jsem si hlavně střílela na ty růžový - jsem si myslela, že dávají víc bodů než ty obyč. stříbrný :D a ono ty růžový jsou měděný .. už su doma

A díky Casey za názorný popis / taktiku.
    Kočka u mě vede o 3body, ještě je šance to zvrátit

Naposledy upraveno: 15/2/17
  9. doben

doben Ikona fóra

Zde dávám ještě jednou a naposledy video s kompletním návodem pro ty, kteří ho přehlédli:

Dále tu mám nové video, ve kterém je pouze minihra s pokusem za 24 hvězdičkových mincí:

Farmu hraji v prohlížeči Internet Explorer.
    I ve videu je vidět, že mi to jednou nevystřelilo, ale to je tím, že po každém výstřelu se musí chviličku počkat.
    Pokaždé hraji stejně jako ve videu, zaměřovač mám uprostřed,
    abych měl všechno co nejblíž a střílím v klidu na jistotu.
    Na rozdíl od Renza, tady máme spoustu času, takže je lepší si v klidu počkat a vystřelit,
    než jezdit myší zprava doleva a střílet na první terč, který se objeví.

Zatím to Kadabře moc nejde.

10. abc23

abc23 Komisař fóra

doben njn samozřejmě jsem začla střílet rychlostí jak na balonky u Renza xD pak jsem se nemohla divit, že mi minihra konči za pár sec. Takže jak říkáš, času je dost a střílet s rozvahou ;)

edit: Tak už konečně za 24bodíků , i za 35sec, dá se to no 8)

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Asi to půjde. Zatím nebudu vybírat žádné odměny. Nechám to až na konec akce a pak uvidím co si vyberu.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Mé opičí srdíčko zajásalo... to jde vážně líp, sem ráno vyplácala zbytečně slepé náboje :D tak už mám na sladkou serenádu :p
    a všem držím palečky
    ;)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak díky Caseyovi jsem se stala naprostým profíkem :D Jsi zlatý :inlove:
    První dva pokusy jsem zvrtala - byla jsem zbrklá. Pak jsem se uklidnila a dobrý.
    Před začátkem střílení jsem pro sichr restartovala, a před 18. pokusem znovu, bo mě zamkli v divadle. Jedu přes mozillu.
    Tu Kabrakadabru jsem totálně smetla :music:
    A došla munice :(

Edit: Pitrýsku, v tropech jsem měla docela zácpu. Ale díky ní jsem se vyhnula horším problémům :D

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Nechcu říct, že by to padalo špatně, ale šutrů je zkrátka spotřeba, takže dojdou - již brzy.
    Chci jen poznamenat, že můj problém nebyl způsoben nějakou chtivostí rychle skórovat, balonky u Renza nehraju vůbec, tak nejsem na tamní taktiky zacvičená, já včera a dnes ráno odházela celkem 4 pokusy a u 3 z nich jsem za celou minutu dokázala vystřílet pouze 5 balonků. Prostě to nereagovalo, neházelo to vůbec, když to hodilo, tak míč letěl naprázdno, protože postava byla dávno fuč. Už jsem celá zvědavá, jestli i můj zasloužilý comp bude zvládat. Ten mladistvý u synátora mi hnul žlučí - pacholík se mu nevěnuje, tak jsem mu tam udělala vítr v antiviru, instalacích ovladačů a vytvoření záloh systému... radši tam nechodit, aby se člověk nerozčiloval, mám to zapotřebí? To teda rozhodně nemám. Jenže to na mě hází vykřičníky ze všech stran, nechápu, jak to může tak bohorovně ignorovat - jak může tak bohorovně ignorovat i svou matku... No nemám to zapotřebí a těším se, jak si zahraju uspokojivě u sebe. :)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pajdo361 na hru jsem šla s vycíděným PC, že se všechna písmenka jen leskla a vnitřek jen svítil po následném restartu PC a zkoušela jsem GCH a Operu a všude je to stejné. Já si ještě chvilku počkám, moc pokusů nepotřebuji, tak se vůbec nestresuji, jen se bavím
    8)

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

milostivas tohle ocenil(a).
  17. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Nebylo mi jasné jak to že máš ze sklizně jen na dva balony - a už vím: Mám to taky. Rostlin by ze sklizně bylo na 5-6, ale kamínky jen na ty dva.

18. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, já jsem taky nejdříve zlikvidovala ty kance, protože jich bylo hodně a vůbec se mi nelíbili a pak jsem vyhledala info k akci a tam jsou hodnoty úlovků jasně dané, tož už by to šlo , ale není těch kamenů na výrobu munice, takže až ráno a to bude úlovek, teorii mám z vašich rad nastudovanou, ještě vše vyzkoušet v praxi. :)))
    Jo a jak to dopadlo s růžovým problémem bude se růžovět či nebude ??? :p

19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Kolomajzník,
    vypadá to, že se můžeš převléci do růžového hávu.

milostivas tohle ocenil(a).
  20. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

No já bych zatím nejásala ono hodně věcí vypadá jinak, než nakonec dopadnou :)))
    Ať to raději zůstane nejisté, bude větší legrace... :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.