Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hurá, hurá vypadá to líp, postavy neskáčou jako pominuté, míčky vyletují spořádaně, trefa se daří... 23 bodů 3x a šlus, zase večer. Kočka už má náskok jen 2 body, jen počkej kočko, já tě doženu. Abych nedopadl jak ten zajíc ,-)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kterej zajíc? Já myslela, že Achilles honí želvu... Nebo to byl ten zajíc, co měl to dvojče a běželi štafetu?

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

wau, tomu se říká neodolatelná odměna z akce :D :D :D :D :D
    tady suším ústa nad chlebem se solí :D
    za chvilenku jdu zase ztrestat zamilované pajduláky ;)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, vždyť je to pořád stejné, zkusila jsem a zase odešla. Tak takto zkaženou akci už dlouho nepamatuju. To je informací o chybách ve hře ;)

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj evoku57,

podle RT by to mělo být opravené, zkoušel jsem to a aspoň u mně je to lepší, ale možná dost záleží na kondici netu a Flash Playeru nebo celého PC

6. Norquis

Norquis Perspektivní autor

pezt Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nové
    Z technických důvodů dojde k odstranění odměny z obchodu Farmářský design "růžová" z akce Srdce a duše
    Hráči, kteří již tento design zakoupili, tak jim bude následně vrácen obnos použitých mincí za nákup.

Tak to mě mrzí. Kromě potřebných odměn (Sk, Sh, atd.) jsem si chtěl pořídit i tento design.
    Je nějaká šance že by se do akce tato položka vrátila ?
    Byla by to škoda, protože minihru hraju právě abych měl tuto odměnu. V případě že se nevrátí se 100% jistotou, hra pro mne končí neboť o jiné odměny už zájem nemám.

Dík za, jakoukoliv, odpověď.

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Také se hlásím,že jsem zkusila a nic moc se nezměnilo,míče jsou stále zpomalené a na zlat.kočku namířím,střelím a míč se ani nehne.Prostě toto ráda vynechám,Když to budem zkoušet,tak zbytečně vyhazuji body a plodiny.:sleepy:

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajdo a hlavně na naší kondici.:p

milostivas, evainfo a babako tohle ocenili.
  9. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hurá do toho
    at se všem hra daří :)

milostivas a babako tohle ocenili.
  10. pajda361

Ahoj Norquis,

tak situace se mění každou chvilku, Farmářský design "růžová" v akci jako odměna zůstává.

11. Pitrýsek47

Evoku57: Ahoj, opravdu jsem zaznamenal výrazný rozdíl, včera a ráno bída, odpoledne paráda. Teď nemůžu sloužit až cca za 2 hodiny ,-)) já si většinou nestěžuji, něco se mi nelíbí to je fakt, ale střílečka v akci byla (a možná u někoho ještě je) neúnosná, ať jsem trefoval rychle nebo pomalu byl to děs, který jsem nemohl ovlivnit.

12. pajda361

Marketka47: zatím co jsem četl od moderátorů, tak všichni hlásí zlepšení. Zkus prosím jiný prohlížeč. Já jsem testoval tři a hra je opravdu lepší. Co vlastně používáš za prohlížeč?

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

:D Teď by mě zajímalo, kolik farmářů vyrolovalo k matlafousovic hyenám a hledalo :D (já jo xD, ale nic nevidim :()

K akci - zatím ničím neházím, bo nemám namleto (maximálně z práce trochu vymleto :oops:)
    Růžová se dá v nejhorším koupit (kdyby někdo jó moc chtěl a RT si to zase rozmyslelo ;))
    Nemají oni tam drobnější problémek v interní komunikaci xD

14. Pitrýsek47

Matlafous: dej pokoj, ještě je mít na farmě i když jsou od přírodní policie ,-)) já mám tady vše živé a zdravé, ale ani bych se nedivil.
    Střílej a poděl se o výsledky, ale máš výhodu, je to už lepší ,-)

Skalara: namleto je okamžitě, tedy 3 sady ovšem jestli máš větší várku tak to dá fušku ,-)) ale dá se i na Baha

milostivas a babako tohle ocenili.
  15. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Pardon to nebyl kaz na zoubku :)) ,nýbrž nečistota na mém monitoru, jak mi cákaly slzy radosti nad trefenými postavičkami v této akci... :)))

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

tak tady mi střílení nejde, mám asi 120 mincí, bída velká, stonek zřejmě nedám:wuerg::wuerg::wuerg:

17. medved222

medved222 Analytik fóra

Casey, díky za tvůj návod, funguje to, jak jsi napsal a chce to nespěchat, zbylo vždycky téměř polovina času a taky Kadabra je už dost v mínusu. Teď jen aby byly kamínky na mletí.

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajda361 Chrome,zkusím ještě jiný,ale hokus-pokus,nějak se mi to nezdá,opravdu zbytečně přicházím o plodiny a padátka,takhle bych mohla pěstovat do aleluja:wuerg::)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já mám 54 mincí bez myši, netrefím nic, nevím jak ale 18 mám vždycky-ze tří her jsem nějak záhadně trefila čtyřikrát-já mám 54 bodů a kočka 58, vůbec tomu nerozumím:eek:

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji pohodový podvečer,
    jak to tady čtu tak mi to připomíná jednu pohádku, kde se praví:"Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil." - to by mohlo platit pro ono růžové pozadí, jednou je a podruhé zase není a teď si lidi vyberte, kde je pravda? Ještě pro úplnost by to chtělo ono humorné: "Našli, rádcové moji? Našli, našli?" - v tomto případě by šlo o hledání receptu na přesnou střelbu, i když Casey už tady něco nakousl. ;)xDxD
    Na druhou stranu je středa, to se láme týden, čtvrtek je krizový a v pátek se vrací energie do mého těla, ruce se přestávají třást a kamarád Kašpar si přijede pro oko ze své krávy. Do té doby, napěstuji, snad něco napadá (a nemusí to být sníh), semelu to a spustím nějakou tu rychlopalbu a běda RT, jestli mi to nepůjde. ;)xD To budu tak sakrovat, že i v Bruselu budou zelení hrůzou. :wuerg::wuerg:
    Njn, hraběnko z Matlafousova, ono je občas nutné dojít s hyenama s hygienikovi a podívat se jim na zoubek ..... no, tak to je výzva, nové zvíře na BAHA -HYENA- a rovnou bych navrhoval šlechtící akci a jako nejvyššího šlechtěnce Hyenu matlafousovitou. A krmit by se to mohlo třeba mrkví a orchidejí. ;)xD
    Takže, ostrostřelci hodně zdaru a nezapomenout, v klidu vydechnout, zadržet dech a pomalu plynule mačkat spoušť až Vás výstřel překvapí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.