Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno a moudřejší večera ... se to tak říká, nebo néé? :D .. silné kafe a šla do boje, ale sem víc hledala terč si nějak zaostával ... a když trefil tak kočku neplácl .... páni, že já mám slepé náboje xD

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Střílení je na hlavu, dosti často míč nereaguje, hlavně když je žluté srdce, které se navíc objevuje málo. Není prostor na dlouhé čekání, vyprší čas. Nebaví mě to

Naposledy upraveno: 15/2/17
  3. pruska99

pruska99 Pisálek fóra

Tak já si myslela, že mám špatnou myšku. Nemohu ji dotáhnou kam chci a tady čtu, že nejsem sama a chybka asi nebude u mne.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, je to na pytel pane velitel. Jsem vytrénovaný z ručního sklízení, trefil bych všechny postavy, ale ten míček prostě nevylétne. U Renza jsem si zvykl, že je někdy hra zpomalená, ale tohle je akce a není dobrá, lepší byly sekyrky.

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Myšlenka hry je super ;), provedení už je mnohem slabší,o_O seká se to, míčky nevyletí, třese se to, některé figurky zustanou na místě po celou hru, ani se raději neschovávají, no prostě hnus:mad:

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Takové vypečené hry si můžou strčit za klobouk. V Mozzile jde jak pos pokakaná a GCH vystřelí každá druhá střela a ještě ktomu opožděně. Po 14 bodech nedám ani stonek. Hlavně,že nám zároveň s akcí cpou i nové placené řádky,kterým trvá pět minut než se načtou.Určitě mrchy spomalují celou hru.
    A ty 7mi hodinovky jsou úlet ještě větší. Abych vyplácal SH,že ? Tůůdle.
    Ať si trhnou...končím,s neschopnými paky se rozčilovat nebudu.

7. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Mám to stejně jako většina tady, zpomalené, někdy míček vůbec nevysřelí atp....ve vláknu "aktuální chyby ve hře" o tom nic není.....tak mám pocit že s tím nic ani nezkoušejí udělat - však se pojistili proti našemu nadměrnému frflání tím, že když nastřílíme míň než 18, tak těch 18 dostaneme tak jako tak.
    Po celkem 8 pokusech (jeden co byl úvodní a 7 namletých) mám skóre 167, kočka 152. Nuž uvidíme .-)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj tak to ti ze srdce přeju, ale u mě na střelnici bída s nouzí. Můžu čekat a vteřiny běží, když postava nevyskočí tak si ji nepřimaluji a ze začátku vyskočí třeba 5 prasat najednou a nic, vteřiny běží a pak postava, kterou míč nezasáhne i když mám zamířeno dobře.
    Tak tak, nacpou plno "akcí" do jedné a je z toho šnek.
    Mám 200 mincí zatím akorát na stonek. Kočka má body navíc.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, konečně mám opravený not'as ale bohužel bez myši. Můžu nějak střílet? Rozpěstovala jsem něco málo přes noc, měla jsem od minulé akce všude stromy,tak mám i trochu vypadávátek a chtěla bych zkusit první střílečku.Pora'dte mi někdo, prosím:cry::p

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravím ve spolek,
    on tam někde ten zakopaný pešek bude... sice čičinu válcuji, ale sem tam si vezme bodík navíc ač vystřílím pokaždé maximum ;)
    zřejmě to ještě bude záviset zda ji sestřelíme na první či další pokus ;)
    nebo je nastaven nějaký algoritmus že po určitém čase ji naskočí bodík navíc ;)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No musím si ještě zabrblat :D sem se soustředila na čas a pomalu vybírala, ale se dlouho nic neukázalo .... alespoň 21 bodů, jen že s oponou tam zavřeli i mě a neměla jak odejít ze hry :( .... taky myslím, že je to hodně odfláknuté a kočka mě začíná předhánět :mad:

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

No taky mě to nebaví.Zamířím,vystřelím a nic.Hlavně u žlutých srdíček.Asi se na to.....raz dva tři......

Jo a v oponě mě taky zavřeli.Musela jsem restartovat hru -.-

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ano, zkusila jsem si střelbu nanečisto a napoprvé 18 mincí to není tak hrozné ale někdy mám jenom stříbro + cokoliv co nemá cenu a pár vteřin na pokus. Takže už jsem skončila i na 11 bodech protože nebylo do čeho střílet. Jinak to celkem jde, doba růstu na takovou akci poměrně dlouhá, na noc jsem dala na jednu plochu růže aby něco vylezlo navíc. Padátek mám přes 500ks ale zatím odstřílen jenom pokus grátis, melu a domelu ale zastřílela jsem si jinde a poznatky jsou prozatím takové. Není do čeho a není to mojí gramlavostí, lepší figurky se prostě někdy nekonaly.

14. mituli

mituli Polobůh fóra

prosím,co dává ten kanec v akci ??díky

milostivas, Boty a krakoramaja tohle ocenili.
  15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Mituli, bohužel nic
    (to je jak s chlapem :D ) jen hordu špinavého prádla :D :D

16. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

nic,jen ti sebere míček

milostivas, mituli a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Tak to je zlodějina, mám ještě 39 vteřin a opona se zavře :-(

milostivas tohle ocenil(a).
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Jana.zape,

sice máš 39 vteřin, ale určitě jsi vyčerpala všech 10 možných pokusů. Hra se totiž ukončí, buď po hození 10ti míčků nebo po 1 minutě.

19. anvan

anvan Dozorce fóra

Farmáři - neklesejte na mysli. Ráno jsem tu trochu remcala nad minihrou (stejně jako většina ostatních), ale nakonec jsem zjistila, že to chce jen grif a trochu klidu - prostě jsem přišla na to, jak to odstřílet, a jde to naprosto jednoduše, v pohodě, 24 bodíků každá střelba. Ta minuta je dostatečná, většinou mám v poklidu odstřílené za půl minuty...chce to jen trpělivost. Všem vám přeji, ať se daří odstřílet co chcete a já jdu čekat než uplyne fůra hodin abych mohla zase sklidit tu nekonečně dlouho rostoucí kytku...
    Tak vzhůru do toho!!!!

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak s tou kockou to moc neni jasne, ctu tu odpovedi na muj dotaz, ale ja se neptam na to co je napsany na 1. strane, ale proc ma 18 bodu, kdyz jsou tam jen dve kocky a tedy maximalen 8 bodu bych "prosvihnul", ne? Nejak mi to prijde cely divny, kdo vi co to pocita...
    Nastesti ted nemam micky, tak snad to spravi, uz ted mi nahle zmizelo prihlaseni, mozna ze je to https, co jsem si dnes vsimnul...

milostivas, marketka47 a tydýtková tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.