Srdce a duše (14.2. - 20.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Sovinko, jsem na tom stejně jako ty. Myš zpomalená, vše se jaksi třese a přitom v jiných hrách nemám absolutně žádný problém a trhám rekordy, tak mým PC to nebude. Buď je farma přetížená, nebo je to jaksi ztížené, abychom my s dobrým postřehem toho neuhráli tolik. U Renza jenom truhličky, tam se nic nezpomaluje, jinak si tu taky nerada hraji. Mám raději minihry typu Ingrid, ale střílečky na farmě ne e. Ani mne to pak nebaví, když to nejde jak po másle

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som získal s tých loptičiek čo sme dostali 18 mincí,ako tréning dobré.Z dvoch pokusov čo som namlel tých loptičiek som si vystrielal 46 mincí a moja cica Mica ich má zatiaľ 57 ks.Pre dnešok končím lebo nemám tovar.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) tak jsem si nejdříve chtěla pročíst forum jak vám to střílení jde a že to pak zkusím sama a je tu zase veselo :D
    Na akci sem se moc nepřipravovala, to dalo 184 srdíčkových kamenů ... ani nečekala :p.
    Holky souhlasím s vámi, hraji na Browseru a jsou dny, kdy na farmičku vlítnu, jede to rychle ale dnes mi všechno nějak trvá i se dostat na farmu bylo zdlouhavé, o sklízení ani nemluvím :(
    Zkusila jsem několik her a víc jak 18 mi to nedalo, se to chce víc soustředit a určitě ne po pár dvanáctkách v práci .....néé piva :D
    ale i tak ho mám [​IMG] xD a teď už nemůžu přestat, protože je prázdný a asi to chce ještě nějaké dekorky :p

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ups, s mou od světa války a dalších podobných pi..... hloupostí doj...... ehm rozhrkanou myší se asi moc daleko nedostanu xD Na druhou stranu mám na pěstování, mletí a střílení šest dnů. To půjde.

Naposledy upraveno: 14/2/17
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a to čo za fotku mi tam dalixD [​IMG]
    niečo som zahrala, ide to celkom dobre, len raz som netrafila a jednu zlatú som prešvihla, a však niet sa čo čudovať, veľa hodín, ešte aj fľaštičku miláčik na Valentína otvoril:inlove:, strieľat mi dnes išlo, zajtra skúsim aj triafať8)

6. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tahle hra není pro mě nemůžu trefit ani stodolu

7. karbar

karbar Vévoda fóra

Zatím 14 pokusů já 271 bodů - kočka 266 bodů a mincí 271.
    Myslela jsem že to bude horší, ale jde to, až na to že asi u dvou her jsem nestačila vystřelit poslední balon.
    Střílet budu po každém namletí, protože pak najednou by mi šla z toho asi hlava kolem.
    Je to hrozné, pohnu myší doleva a zaměřovač je dobu vpravo, vystřelím a postava je fuč.

8. -mich2013-

-mich2013- Zelenáč fóra

Tohle střílení mě nebaví - nefunguje to tak jak by mělo. Moje myš je rychlejší než zaměřovací terč, můžu mířit kam chci, ale terč se mi tam připlíží jak lemra, než tam doleze, já jsem jinde a postavička taky....střílím, a postavy nelehají, přestože je zasáhnu..a Kadabra se mi akorát tlemí.....tohle je, pane, pěkně vypečená hra....:cry:

9. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno farmáři,
    přidávám se k bandě ufrflaných - to střílení podle mě teda nezvládli na jedničku (ani na dvojku, určitě ne ani na trojku..). Je to opravdu roztřesené, špatně se zaměřuje - každý druhý míček mi vůbec nevylétne, takže pálím naprázdno, půlku minihry mi ani nevyskakují postavičky, tak není kam pálit....no do konce akce je ještě pár dní, tak to třeba na poslední den vylepší (pořád jsem naivka)....Anebo spíš mi to už bude jedno..
    Celkově jdou akce střemhlav kvalitou do kopru, na tuhle dávám opět palec dolů.

10. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Taky mi to špatně reaguje a jestli se nezačnou střílet mezi sebou tak toho moc neuhraju. Všem ostatním dobrou mušku a pevnou ruku.

11. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Zdravím..., snad jsem pročetla všechny příspěvky, ale nenašla odpověd na moji otázku... Jak můžu získat více bodů jak Kočka kadabra? když nakoupím v obchodě, utratím je a kočka mě převálcuje... Nebo jsem něco o5 nepochopila?? V ofiku je napsáno: Pokud bude mít hráč na konci akce vyšší celkové skóre než kočka Kadabra, získá bonusovou odměnu: ?? Jsem z toho jelen!!!

12. felis01

felis01 Rádoby autor

Albyk, body (na té úvodní obrazovce pod Ty) ti neubývají, ubývají mince nahoře v okénku.

13. Albyk

Albyk Perspektivní autor

Děkuji za info. jsem rozespalá, stará a k tomu "blond", ?!?! vražedná kombinace...
    Děkuji. Albyk

14. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

Ráno jsem se těšila na střílení , ale je to všechno někde v kopru , vypínám PC . restartuji a nic , takže budem pěstovat a uvidíme ......:mad: :(

15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky to mám zpomalené, myš mám dobrou a rychlou, ale minihra je zpomalená, reaguje se zpožděním. Tak jako mi to dělá od začátku pouze u krtka v Renzovi a střílení balónků a pod. Není to chyba na naší straně, je to něco ve hře. A pořád je to stejné. Kdysi jsem si myslela, že to jen opraví a příště to bude ok,ale jak vidno - setrvalý stav. A někteří střílejí jak draci a někteří jen čumíme, než nám klik doputuje do terče, který tam už není...

16. ananuki

ananuki Pilný autor

Tak jsem to teď pochopila ... střílet jen na kočku, 2 zlatá srdce a zbytek stříbrná a v pohodě pomalu ...;).
    Dříve jsem rychle střílela na všechna srdíčka a nechápala, že hra trvá jen 15 vteřin. Došlo mi, že po vystřílení 10 pokusů se opona zatáhne. Takže teď využívám téměř celou minutu a v klidu si odsřelím to, co potřebuji a získávám po 24 bodech. :D

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Opravte mě, pokud se mýlím.
    Takže pokud hráč nic nepěstuje a hry se neúčastní kromě úvodního "testovacího" házení (v mém případě vyloučeno, protože chci pochopitelně stonek), pak mu pro získáníjedné "bonusové" dekorace stačí v tom jednom jediném házení porazit kočku (třeba v poměru 21 ku 18 ), a protože vícekrát nehází, bude mít na konci akce skóre 21 ku 18, takže vlastně kočku porazil. Z toho mi plyne, že získá tu bonusovou dekoraci.
    Je tomu skutečně tak nebo je někde skryt nějaký zádrhel?

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já to pochopila úplně stejně, pokud je tam nějaký háček, v ofi se o něm nepíše ;)

19. kobliha01

kobliha01 Pisálek fóra

v Renzovi mi to dělá jenom chrome - přepínám hru do foxu nebo explorer a tam to běží dobře
    tuhle střílečku jsem ještě nezkoušela , ale předpokládám že změna prohlížeče by mohla pomoct

20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jan.svatek: velmi pravděpodobně to tak i bude, bohužel vždy je tam nějaká pochybnost, že to nastavili tak jak napsali.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.