Spektákl na vodních lyžích (30.7. - 4.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/7/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem :) jsem prolétla rychle info až ke stonečkům a jejich aktivace po skoro sedmi dnech a ještě někde uprostřed dne ... nechápu - mě rychle zabrzdila xD jsou tam kompasy do Aqua mánie, ale toto supr rybaření byla jedna akce a teď se změnila na mánii-musíš dělat všechny akce celý měsíc, jinak si nezachytáš a nedostaneš nic xD :wuerg: a když se budu snažit, dostanu nejnižší nástrahy, za odměny další lištovky a fazulka se mi nakonec zbytečně prohne :( do akce nejdu a kdybych byla stále doma, raději půjdu k vodě :p

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dob Vyved me z omylu, jestli to spatne chapu: Aquamanie je od zacatku do konce postavena na nahode. Nahodu muze hrac ovlivnit pouze tim, ze bude otevirat co nejvice beden s nastrahami, ze kterych je mozne ziskat perly na aktivovani 2 radku na stonku (jinak je ziskat nelze) a ted mi bude RT tvrdit, ze bedny s nastrahami jsou vlastne bonusove pro hrace, kteri se nudi a ostatni se bez nich obejdou a i tak perly na stonky ziskaji?

3. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

A vo vo vo tom to je. Všechno jen o lidech, když hlásí druhý, nebo třetí den hotovo. Začínají být akce nesplnitelné bez bonusů a košů. Přestává mě to bavit a taková to bývala fajn pohodová farmička.

4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 podle našich informací bys měla mít dobrou šanci na zisk obou řádků z Aqua mánie i v případě, že v každé souběžné akci odemkneš třeba jen jednu bublinu s Bednou s návnadami S. Samozřejmě budeš mít větší šanci, pokud jich budeš mít více. Nicméně v té akci nejde jen o řádky ale také o další odměny z rybářské minihry, proto je možné celkově odemknout více bublin s těmi bednami než by mělo být potřeba na řádky. Samozřejmě může mít někdo smůlu, ale to i v případě, že odemkne všechny bubliny s bednami. Jde o to, aby se každý snažil odemknout co nejvíce bublin s bednami, ale zároveň nezahazoval celou akci jen kvůli tomu, že jednu neodemkne. Samozřejmě ti nikdo nezaručí, že jedna odemčená bublina s bednou z každé souběžné akce bude stačit.;)

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj Dob a tak jsem to pochopila, mám 6 perel ale řádek neodemknu, pokud se nezúčastním dalších her :p

fany2020, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  6. matlafous123

Dob Dobrou sanci....?! :D Zacinam mit pocit, ze by si RT mel jit uz konecne zahrat treba ruskou ruletu! S usmevem bych jim vsem zopakovala, ze maji dobrou sanci na to, ze z te hlavne nic nevyleti :pxD

Naposledy upraveno: 29/7/20
  7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Dob Mňa by skôr zaujímalo, že či RT plánuje dať zase niekedy vláčik s obr stromkami :D šak keď prišiel tak to vtedy hrávalo viac hráčov ako teraz :D nič by sa nepokazilo :D aspoň by sa vyrovnali sily. Ak sa takéto typy akcií budú robiť častejšie tak o ne nebude až taký záujem, nie všetci majú dostatočné bedne, dekorky, riadky, stromky a iné na takéto veci :D Akciu by som aj robil ale príliš veľa tam chcete a málo mi ponúkate. :)

Arči1000, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  8. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj do akce jdu i když tato zrovna lehká nebude,ale nerada chodím od rozdělané práce tak snad se mi akci podaří dokončit ,alespoň po ty kompasy co jsou potřebné k měsíční akci, a pokud budu mít jen trošku štěstí tak snad napadají i perly.Co se týká kola štěstí neštěstí moc si šance na získání nějakého bonusu nedávám ,nemívám v bonusech co se týká pěstování štěstí i když pokaždé protočím poměrně slušný počet PL lístků,ale štěstí se mé farmě nějak vyhýbá,ať je to tajemno nebo kolo je to celkem jedno.Farmy jsem si na skci připravila a nyní už to musím nechat osudu nebo snad náhodě?To asi spíš.Všem kdo do akce jdete přeji její zdárné dokončení a hezký zbytek pozdního večera.

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ale jo, do akce jdu... .-)

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pokud nekdo tvrdi, ze z nahody v prvni akci (navnady) mam jakoukoliv jistotu na perly, tak nerozumi jak fuguje nahoda na serverech... tedy mnoho hracu a jeden generator nahody - vubec zadna jistota rozlozeni pro vsechny hrace neexistuje... overeno uz mnohokrat - sam jsem si to pred mnoha lety testoval... jeden hrac, jeden generator, krasna nahoda... vice hraci uz moc ne... mnoho hracu vubec ne...
    Mozna bude prekvapko, az nekdo i s kosema a 100% splnenim ukolu nebude mit dost perel - i kdyz myslim ze to pak v posledni akci "doplni" aby mel tech 12 perel, ale rozhodne to nebude NAHODOU...

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Vzkaz sousedům, klíč od mlýna je pod rohožkou... jinak, opravdu si někdo vymyslí na prázdninové měsíce akce, které se navzájem prolínají a sami si odfrčí na dovolenou? Za sebe bych uvítala kdyby bylo pár zajímavých bojůvek a ne nějaké recyklovatelné akce, které kdysi trvaly jeden týden a zisk z nich byl podobný ne-li lepší. :)

edit:zatím jsem využila jen několik obyčejných nástrah a jednu vyšší...divnéo_O

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Abys mohla získat řádky, musíš první odemknout bubliny 4 a 16 podle obrázku ve FAQ.

matlafous123 o šancích si můžeme popovídat na konci akce Aqua mánie, zatím jsou to jen spekulace. Klidně si veď statistiku. ;)

Tassadar11 nikdo o jistotě nepsal, pouze o šanci. Jsem opravdu zvědavý, kolik hráčů, kteří budou denně vybírat bedny, plnit všechny akce a hrát minihru na nejlepší záseky, nebude mít dostatek perel na odemčení řádků.

evainfo, dinoalesi a vilm4 tohle ocenili.
  13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Zase se budu flákat.Venku je krásně,pod třešní lavička a na ní s knížkou bude sedět líná babička(to jako já!)Tahle akce?Ani za peníze ani z lásky!

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

o Ou,
    no přípravu jsem tam hodila na poslední chvíli, něco málo protočím na kole... a uvidime.. ale vůbec netuším zda to zvládnu.... finušujem s výstavbou, kvapem se blíží stěhování.. internet ještě zdaleka nemám zařízený :D nějak stagnuji... do toho plno dalších nakupených věcí... ale farmu i tak nějak obstarám... děj se vůle boží. jo a nechce někdo můj byt? :D :D já jen že by se mi ulevilo z dalších nakupených povinností :D :D
    PS: už mám 5 perel a chodí mi hlavně obyčejné návnady a chytám jen samé čudly :))) nějak mi to tentokrát nejde :D

15. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si myslela, že by akce mohly být jednodušší, aby si všichni mohli užít hezkýho počasí.. no, asi jsem si myslela špatně. je to těžká akce a pochybuju, že budu mít dost času ji dodělat :(

evainfo a fany2020 tohle ocenili.
  16. vladca

vladca Stará škola

tiež som to hodil do svojho excelu ... a ten vypľul asi toto: "ruky preč a utekaj veľmi ďaleko" -.-,
    aj vzhľadom na "rozcestovaný víkend"

... idem popremýšľať a uvidíme

EDIT: otvoril som bedne a zarybárčil trochu ... 4 perly zatiaľ na konte :),
    tak asi pôjdem iba pre dva kompasy ...

17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, teda počty akční na komplet akci vypadají hodně děsivě. Asi týden jsem hrabal SH, abych ho teď mohl rozházet o_O. Na každou akci mám limit max 1500 SH, to tak nějak stíhám doplnit z OBRstromků a beden. Někdy více, ale to musí být odměny, které za to stojí. Většinou je na akci potřeba, kolem tisícovky SH. Takže vlastně pojedu klasicky a uvidím, kam až dolezu. Tak zítra vzhůru do boje. 8)

Hezkou hru ...

18. rampusak

rampusak Veterán fóra

A co my děti, my chceme akce kde si budem hrát a ne takhle blbnout sím vás. Nejedu. Minulou jsem odpískla den po začátku a teď už mě nedonutí opravdu nic. A ke všemu začínám vážně uvažovat o poslání farmičky k ledu úplně, nějak holka nebaví a nebaví. Bohužel, ani další akční překombinovka mě nezaujala ale vím že rt nezklame a za chvilku se vytasí s další a další a další akční zrůdičkou tak jak to dělá poslední roky. Mějte se fanfárově a hodně zdaru odvážným. Martina

19. matlafous123

Toz jsem se na to tedy vyspala... Dobre rano, Vietname! :D a bohuzel me KFC (narozdil od rozumu) stale neopustilo, takze jsem si vyscreenovala plochy (premium nemam, po akci bych to asi zpatky jinak neposkladala a bourat bude treba po 14 hod. vse), velkou cast ze 417 nasyslenych PL a nejaky ten + bonus zrejme kopnu dnes do hnoje, ale neda se svitit, jdu do toho 8)

20. larelay

larelay Analytik fóra

Škoda, taky jsem doufala, že to bude dál takto na pohodu, už jsem konečně začala mít akční plochu ráda, tentokrát to bylo super. Ale každé léto je to myslím takto tryskem. Doufám, že RT nelebedí u vody a pracuje na přechodu na Utility a možná nám jen chtějí zprostředkovat, v jakém kalupu jsou oni :D
    Dob mě teda trochu zviklal, doufala jsem, že perly nakonec všichni nějak dostanou... ale na paniku času dost vždycky. Jsem ráda za pěstování na více plochách, akce mi přijde standardní, čímž neříkám, že dobrá :) Kdo chce hrát, zvládne jako vždy (takže zvládne, nebo nezvládne, už asi každý víme, jak na tom jsme). Jen je to krapet nuda...
    Hezké letní dny všem.

EDIT: aha, do toho ještě děsivka. Tak to už vypadá zajímavěji :)

evainfo, -migos- a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.