Spektákl na vodních lyžích (30.7. - 4.8.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/7/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

nejaké SH pri recyklomate som ušetrila, na 4 plochy možno pustím aj Jackov Darčekov8), hlavne rýchlo pootváram bubliny s kompasmi, aby bolo dosť nástrah na august, Yno ide som mnou na rybačku, nemá toľko času, alebo len výhovorky, musím sa postaraťxD;)

3. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ty kompasy se musí dodat všechny 4,jinak nepůjdou otevřít okolní bublinky.

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Nějak se mi do této akce nechce, ale budu ji dělat k vůli kompastům, abych mohla pokračovat v rybaření, nerada si blokuji farmu, na baha mě to je jedno co tam mám.

vilm4, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ojoj, kompasy na leve strane jsou za ukol 33. a 84. a na prave za 33. a 98., tzn. kdo chce dalsi 2 bedny s nastrahami prilis tuto akci nepokrati, protoze bubliny jdou otevrit v poradi mince, nastrahy, bonus, nastrahy, jestli se dobre divam -.-

6. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

ahoj děkuji tak to jsem nějak přehlédla, no snad to dám

vilm4, maribeja a Skali tohle ocenili.
  7. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, moc se mi do toho nechce, ale bez kompasu se nepohnu dál a nechat rozdělanou akci, jen protože se mi nechce, by nebylo to pravé ořechové, takže s nechutí jdu do akce, banánů mám, že bych mohla zásobit celosvětový trh, hvězdičkami celé nebe a hodinový kupon 1x za týden mně nijak nevytrhne, žlutých chlévu a výroben mám taky víc než dost a nic jiného z tajemnic nelze u mně očekávat, křivdila bych systému ze čtyř taj.surikat se 4 vylíhly, ale z 12. s ocasatou agamou jen žluťásci, o stromech ani nemluvě, ale třebas mně akce překvapí:DxD

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To jsou počty rostlin, asi se na to vyprdnu velebnosti :p, do toho se mi fakt nechce, tak nedodělám ani rybaření a svět se nezboří, stejnak nemám ještě ani jednu perlu, tak nebude ani kompas a s čistou hlavou si budu pěstovat do expertních úkolů a na bahamě pírka. Ty akce mne fakt přestávají bavit, odměny nanic a takových rostlin a ještě dlouhých. Počkám si na další akci a bude mi fajn

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

No - pochopitelně do toho půjdu, jak jinak...
    Snad se mi povede vytočit nějaký bonus, nakolik bez něj to bude asi docela náročné.

10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahojky, také do toho jdu;). Pěkný den

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  11. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

evoku57 - máš pravdu, tak krásně, lépe bude u vody. Odměny čím dál horší, akce čím dál překombinovanější a kytek čím dál víc. Už si připadám jak robot, tolika kytek. Přeji hezké pěstování všem. Budu na vás myslet u vody.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To je nějaký složitý ne? o_O

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, tak jsem četl FAQ, pak diskusi a jsem někde na absolutní nule. Skoro 70000 kytek za týden!!!!!??? To vypadá, že v Hamburku mají skleněné střechy, jinak nevím, kde k tomu přehřátí šedé kůry mozkové a následnému vysušení přišli...
    Budu se muset hodně přemlouvat, ale rybaření mi baví, na rozdíl od jiných miniher. A k tomu potřebuji kompasy, neb to co padá z beden a pak chytím - no, zatím mám 3 perly,to je půl stonku. Je třeba více beden - jak já nesnáším tu madam Náhodu! Ale mi hned na začátku namíchlo, že jsem za marlína dostal 2 párty lístky a jakýsi věnec,grr. Byl za naprosto plonkové ukliknutí. Ten marlín. A za pěkně rozsvícené kolo jsem obdržel humra, jojo paní Náhoda , to je zlatíčko.
    Takže na mladších jsem už na baha nasázel 24 hod. rostliny a na ostatních, až sklidím. Na E pažitku, na K žlutý hrách a u mne lilie.
    Vážení kolegové a miloučké kolegyňky - vyhrňme si rukávy , nazujme holiny a budeme pěstovat hodiny a hodiny a hodiny...
    Pardon, kytky.
    Holky, nechte mi na kole zítra alespoň nějaký ten malý bonusek, prosím, prosím...

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To rybárčenie ma už prestalo baviť,to znamená že akciu vynechávam.Kde sú tie časy keď sme si sadili akciovku a mleli si návnady ale teraz už je všetko o náhode návnady väčšinou obyčajné a keď ulovím na ne 1 ks chobotnice a s tých ostatných tak isto tak takým tempom sa ďaleko nedostanem.Radšej si budem sadiť čo mi treba.

15. burds

burds Titán fóra

Do akce se mi moc nechce.Ale chci ty kompasy,nemám ráda rozdělanýúkol tak tu akci dělat budu i když nerada

16. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Šmankote,opět akce styl míchaný vajíčka :D

Přehřáté závity mi neberou co, kde a na jak dlouho,jedno je jisté,jdu osázet dlouhodobkama a zítra se uvidí,co z toho vznikne.

Abych do zítřka nelenošila, holínky jsem nazula,vidle popadla a šla navršit hnůj na pořádnou hromadu :p

Naposledy upraveno: 29/7/20
  17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] večer pribudnú ďalšie 3, uvidím ako to pôjde s kompasmi, -Kuteno-, vidno, že z Teba rybár nebude, predsa na 1 dážďovku nič nechytíš;)
    ešte máme 560,5 hod, to stihneme aj z Aljašky naspäť:D

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Můj milý realizační týme,
    mám tě rád. Ne, já tě bezmezně miluji.
    :D
    Nebylo by vhodnější v době letních prázdnin, dovolených, výletů, slunka a vody, tj. v době odpočinku,
    dát místo té otročiny nějakou oddechovku? Nebylo? Tak jo.
    Nemám rád podmíněné akce, kde si nemohu vybrat, musím splnit všechno a rozhoduje za mě vámi daná náhoda.
    Proto celou Aqua mánii věším na hřebík. Nemusím mít "všechno".
    K jejímu dalšímu plnění mě nepřimějí ani Zentagl s Puntíky ani žádné jiné historické podivuhodno ani bedny
    s vypečenými podivuhodnostmi apod.
    Tento rybolov mě nebaví. Vždycky byl o náhodě, ale aspoň o návnadách jsem dříve mohl rozhodnout.

Někdo tu přece musí mít rozum.
    :D

19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG]

a tak finále za perly, ktorých, myslím, bude dosť nie je až také dychberúce:music:

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,tak nevím, jestli má cenu vůbec akci začínat, do neděle to stejně nestihnu a pak se celý týden budu věnovat chůzi po Šumavě, jen doufám, že nebude moc přelidněná.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.