Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 já a TOPka? ....nikdy, já lakomá Barka nehodím do sudu ani jednu zvadlou hlávku salátu....:D:D

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tahle akce je stredni, protoze ji nejspis splnim v polovine vyhrazenyho casu - jak to pojmenovat nez stredni :)
    No ale v pohode, neni problem stihat...

Vypadavat ma 37 vetvicek/den, v tuto chvili ma byt 51 ([2.ukol]+3 ) nebo chybet 171, mam 152 (chybi 70 ), mam 68% hotovo.
    Zatim uplynulo 22% casu, zbyva 111 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 111 hedvabi, 36 plenek, 1 dort!

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

4. pavca67

pavca67 Expert fóra

velmi dobra akce ještě vyrobit 5 plenek a je hotovo jsem rada za ten jalovec skalní v kolotoči není nic tak aspon v teto akci :)

5. llew65

llew65 Vážený autor

Hotovo. Včera při BB jsem "nasadil" přesný počet tulidomků, abych měl přesný počet mláďat, víc ani ťuk a před 10 minutami jsem "namlel" poslední pamprsky a dort (Ten mlýn, který tohle dokáže vyprodukovat, bych strašně rád viděl. Příště budeme mlít asi miminka...) a naházel vše do družstva. A ještě mi v tuto chvíli přebývá 168 větví (stromy na hlavní, divošce, baha a pralese, zítra je budu muset vykácet a zase zorat, uvláčet, zasít, zalít .... a pořád dokola jako otrok).
    Mimochodem, nemám kam dávat dekorace, které dávají TBZ, bo ostrov je zaplněný do posledního místečka. RT, co takhle nějaké řádky v nebi jen pro ně. Hlavně že je tam za FL řádků na BZ a KR jako nas... (...eto).

6. Filipov

Filipov Pilný autor

Tassadar11 obtížnost je pojmenovaná podle středy - já jsem akci taky včera dokončil ;)

7. freda1969

freda1969 Pisálek fóra

Pekna akce, ja mam hotovo a hlavne tentokrat uleva od akcnich rostlin

8. Rennie13

Rennie13 Rádoby autor

Ahoj všem, mám dotaz. Proč na začátku akce jsme potřebovali 2 ks větviček na výrobu hedvábí a nyní jsou to 3 ks, a to samé u plenek ze 3 ks hedvábí na 6 ks a také u dortu? Díky za odpověď.

Tak už je to v pořádku.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já sklízele větve ze dvou stejně osázených ploch - z jedné vypadly dvě, z druhé 22. To jsou teda poměry! Cákryš, to, že už mám hotovo, ještě neznamená, že to nemá padat!

10. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Pohodová, odpočinková akcička...
    chválím, finýto, odměny posbírány...

Prima zábavu všem.

11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj všichni, dnes jsem měla 111 větviček, to jsem koukala......takže už je to doděláno, už je to hotovo....krásná akcička;);):)

12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

jak začně BB dodělám a hotovka.
    pohodová akce

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo! Hezky v poklidu, nebylo kam spěchat ;). O krátkém babyboom jsem našlechtil, co bylo potřeba. Dneska ráno dopadaly potřebné větvičky, namlel jsem zbytek plenek a bylo to :). Dekorace taky super a nejspíš nahradí nějaké méně výhodné.

14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce byla super ;) hotovo

15. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

tak jsem zase při starém, nepadá a nepadá :D

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Uz jsem udelala mozny, nemozny, abych vyloucila tu ne/moznost chyby na svem prijimaci, na hlavu se postavila, usima se odstrkovala, ale farma se tak silene seka, ze ani dneska kombajn z prvniho ukolu nevyberu a jdu od toho! :wuerg:

Trepifajksl, Druid.Panoramix a zuzik.t tohle ocenili.
  17. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Hotovo! Sice jsem použila hnojivo na strony, ale co stejně by jinak prošlo. xD

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  18. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Zdravím farmári ;) tak, akcia hotová dnešným dňom aj u mňa :) nikam som sa neponáhľala, pekne deň za dňom to išlo aj samo bez akýchkoľvek naháňačiek :p držím palce ostatným a majte krásny slnečný deň ;)

19. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a pohodový den, kolegyně a kolegové farmáři,
    tato akce je hodně na pohodu - jak by řekl klasik:"Času je hodně a voda nestoupá." Přesně tak jsem se k ní i postavil, pomaloučku, polehoučku, co noha nohu mine. Základ jsem položil a pak to dorazím a bude, takže zatím akci ještě jedu. Tedy den tady člověk není a hned je tady jazykový koutek češtiny. :music::music: Moc hezky jsem si početl a z plna hrdla jsem se zasmál - moc děkuji za pobavení, prodloužili jste mi život.
    Takže ještě umotám ten plenkový dort a budu mít taky splněno a co dál se uvidí.
    matlafous123 - taky se mi to seká, takže to nebylo zdání, že mám chybu na domácím PC "přijímači", ale je to realita hry. Ještě ho zkusím pročistit, třeba zrychlí. xD Jen abych ho potom doběhl.
    majkl8888 - tak třeba u sněhu jsem rád, že nepadá a nepadá, protože by padal v čase, kdy je potřeba "vypadnout" a nezaclánět jaru, které se pomalu, ale nezadržitelně blíží. No a u větviček mě to nepřekvapuje, vnímám to jako setrvalý stav a začínám se s tím smiřovat a výkřiky typu - 219 větviček za den mě nechávají chladným, ale dotyčnému to přeji. :D:D

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Akce je prima, mám vše potřebné, jen stále čekám na větvičky. Ale podle Farm sčotu (tedy to je báječná věc, objevila jsem to teď a moc jsem si s tím vyhrála :D) prý mám být klidná, že plním v předstihu. Tak jsem :)
    Jen mě trošku rozmrzela ta výhra pomocníci na x hodin, protože je mám koupené na měsíc, tak propadla :sleepy:;) Ale zase někdo jiný to určitě ocení, člověk nesmí být sobeček :oops::)

EDIT: Jé, mně zmizel obrázek podpisu :eek:

evainfo, Trepifajksl a *dareba1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.