Speciální donáška (8.3. - 14.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

kol desáté večer sklidím stromy a snad domelu zbytek plen,ještě chybí 10ks + jeden dort a tam je třeba těch plen 12,takže ještě dost toho mne čeká ;) Nevím proč tu řešíte gramatiku, jsem ze školy teda už dost dlouho venku a vím že se několikrát měnila gramatika, ikdyž i-y asi zůstalo, ale při trošce dobré vůle se to dá tolerovat, zvlášt v dnešní době, kdy se opravdu , ale opravdu málo píše xD Existuje jedno pořekadlo....Kdož bez viny,hod kamenem...a s čistým svědomím se přiznám,že i já někdy ujedu a udělám chyby je to o tom,že jsme lidé a ne automatyxD;) ty fakta mne teda "zabily" xD

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akce tentokrát super, žádné sklízení akčních kolem dokola, to mě fakt baví.
    Jinak mám pocit, že nenaučíte čestinu nikoho, kdo o to nemá sám zájem. Škoda enegie.

3. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Tak akce už je hotová,až mě to překvapilo jak rychle. I když tady čtu že jí někteří měli hned včera. Teď počkám až dozrají stromy,aby se mohly sklidit a dám se zase do pěstování rostlin :)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nedávno jsem byl v Praze a tam aby se člověk bál vůbec česky promluvit! Připadal sem si tam jak někde v Japonsku, nebo v Indii!o_O
    V restauracích pro jistotu na vás rovnou vybafnou anglicky!:p Zlatá morava!:)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 podle fotky, co tu máš, se nediv....vypadáš kapku exoticky xD

k akci: vyrábím plínky na prodej RT, to bude vejvar :p

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

bursuk59 To bude tim, ze mame hotovo a nudime se... a tak jeden nevnima uz jen samotny obsah, ale i chyby bijici do oci, druhemu to prijde nefer a treti se prijde pridat jen tak ze "sportu" a tak se tu zhadame kvuli vyjmenovanym slovum po "v" xDxDxD

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;)akce hotova ...

hledíc na předchozí diskusi, vzpomínám na svého profesora, který jen ztěžka potřásal svou šedivou hlavou, když se nám ještě i na gymnáziu snažil dovysvětlit pravidla českého pravopisu ... nepovedlo se mu to, někteří to prostě nezvládli na jedničku, ale to neznamená, že z nich vyrostli jenom lumpové či nevzdělanci ...
    pravda, mé cvičené korektorské oko tu často zahlédne pěkné perličky, perly i obyčejné překlepy, a to od hráčů i modíků (a vždy mi cukne ruka, že je třeba to opravit xD) ... je třeba vzít v úvahu, že někteří dělají chyby, protože z nějakého důvodu to jejich mozek vše "nepobral", což jak už jsem uvedla neznamená, že jsou duševně méněcenní, jiní píšou příšernou češtinou, protože je jim to jedno a ani je nenapadne, že by si mohli napsané po sobě přečíst a další mohou chybovat čistě z nepozornosti nebo proto, že jim myšlenky pádí rychleji než ruka, případně proto, že nečtou a nemají správné tvary tzv. "v oku" a píšou podle sluchu ... je prostě mnoho příčin (ale mnohé jsou z písemného projevu zřejmé :p, takže je poznat, kdo je lempl, kdo jen chvátal a kdo prostě na víc nemá ...)

8. kaolín11

čarodějka007 Vidíš to mně tedy vůbec nenapadlo!xD Snažil jsem se zapadnout mezi našince!:eek:
    Jinak po urputném boji s matematikou i já mám konečně hotovo!:)

9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ještě 70 větviček a bude hotovo, to dám zítra, akce pohodová, stromů jsem tolik neměla, tak na zbylých políčkách pěstuji rychlovky:):)

10. milteska

milteska Expert fóra

tak já ještě 5 plenkových gatí (kalhot) a taky hotovo Nějak jsem se ze začátku divila,že mi větvičky nepadají-bohužel špatně přečetla,že padají jen a pouze ze stromů......................:p

11. xzelvickax

xzelvickax Zelenáč fóra

kaolín11...to musíš chodit do menších hospůdek ;) v těch rádoby "nóbl", tam je to samej snob a přitápí si pod egem, když na tebe spustí "engliš" Z toho si nic nedělej :) V tržnici na Sapě je zase Asie.
    Ale čeština je tam slyšet úplně všude.
    Jó Morava...tam je krásně :)
    Mimochodem, jen chci podotknout :D
    Plno lidiček si tu natahuje trika, kolik už mají splněno a kolik už jim napadalo.
    Mám lvl 80, 5 obdělaných ploch, všechny stromy na plochách, skoro všechny obyč, jak jsem si nechal poradit..co jsem měl, tak ještě hnojivo na stromy.
    Přesto mi za 24 hodin padlo jen 30 haluzek. A to jsem sklízel už dvakrát.
    Babča je na 90 lvl. má tedy víc stromů a asi 10 obřích, to je fakt. Jinak ona sebrala taky docela málo.
    131 ks. A z toho 6 kousků je z kouzelných stromků. Ty jsou naštěstí jistý :p
    Tak mi není jasný, jak to tedy je.
    Hlavně mi všichni nenadávejte, že jsem to tu napsal xD
    Budu hrát, i kdyby to nepadalo vůbec.
    Mě to totiž baví. :inlove:

12. čarodějka007

xzelvickax jen z chorobné zvědavosti....na kolik procent máš poháry v runě Živoucí legenda?

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

xzelvickax Vic bude zalezet na legende a poctech JC, ne na lvl.

14. kaolín11

Po akci[​IMG] + 14 ks hedvábí.Bez JC! Průměrně padalo z plochy kolem 50 ks haluzí! Nějak se mně nechce věřit, že to nepadá.Pokud tedy člověk nespoléhá na jabloně a banány.

15. xzelvickax

xzelvickax Zelenáč fóra

tak legendu ještě nemám, to je fakt :D ale už se na ní sbírá ;)
    pohár chovatele mám na 13% a pěstitele na 11%
    Dva roky sem nehrál, takže nemám ani ten zmiňovaný kaštanový řádek.

*dareba1, lacrima a myš59 tohle ocenili.
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Banány nejsou zas tak hrozný (pokud máš samo aspoň trochu poháry).... stojí prd krejcarů a plody se celkem slušně prodávají. Něco z nich taky napadá ,-) Ovšem jabloně to je žrádlo.... 10BZ a 12ti hodinovka ,-) Kdo se nudí, tak místo kontroly pravopisu může testnout kolik mu padně větví z plochy jabloní :-D

17. aorere

aorere Perspektivní autor

Kvůli pracovním povinnostem a mojí nevědomosti o akci jsem včera sklidil ráno a pak jsem se dostal na farmu až večer a dnes odpoledne. Dohromady mám 30 větviček. Nezbývalo než přestavět farmu a vysadit stromy, zatím jsem vysadil na dvou plochách a když zítra padne málo zaplním všechny plochy stromy. A to by bylo aby nepadlo, kašlu zatím na hnojivo - počkám pěkně 20 hodin a pak se uvidí jak dál. Pro mě je důležitý jalovec, který nemám a zatím jsem neměl nikdy problém s vypadávátky, jen plním pomalu, ale jistě.

18. čarodějka007

xzelvickax to je ovšem zásadní....takže ti nezbývá, než stěhovat oba poháry před sklizní z plochy na plochu (a pro jistotu po každém stěhování restartuj, pak teprve skliď) - je to opruz, ale u stromů to zas není každou hodinu ;)
    ...a kaštanový řádek na padátka ze stromů stejně nepomůže, ten je jen na pole

19. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tááák po včerejší předčasné sklizni jsem se dočkala další i s přípravou, napadalo 186ks + něco od večera. Namelu dodám a za dvě hoďky nemám co dělat.
    Asi uvařím večeři, naleju si dvojku a budu pěstovat pšenku

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Po poslední mlecí akci, kdy se ve mlýně mlelo na 3x, a kdy jsem těžce přestřelil jak u akčního (přes 2 000 kusů navíc) tak u namletého (docela dost navíc) si teď dávám pozor a melu to po tolika kusech kolik je v momentálním úkolu.
    Chce to 1 kus, namelu 1.
    Chce to 3 kusy, namelu 3.
    Mám čas, tak si můžu dovolit si to raději hlídat.

Vědět že se tady rozpoutá debata o psaném slovu (ne, nebral jsem nic osobně) tak si raději ty gramle zpřerážím než abych sem napsal svůj názor.

PS : Já su též z moravy a v práglu se teda ztrácím už na nádraží. Když máte kliku a trefíte na rodilýho pražáku tak to stojí za to. Nechápu proč nás křupany ti čecháčci nemají rádi.

Naposledy upraveno: 9/3/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.